Meridien Panama City, Gamboa Rainforest en Westin Playa Bonita - Panama City - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek verschillende gezichten van een onbekende parel: Panama
  • Wissel af tussen bruisende steden, geschiedenis, natuur en strand
  • Kom elke avond tot rust in een prachtig hotel op drie totaal verschillende locaties
  • Mis zeker het wereldbekende Panamakanaal niet en maak ook een culinaire rondreis!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Panama!

Wilt u een onbekende bestemming ontdekken tijdens een unieke reis?
Kom met ons mee naar Centraal-Amerika tussen de Caraïbische Zee en de Stille Oceaan waar een klein maar betoverend land wacht: Panama. Hier is het massatoerisme nog niet neergestreken en ontdekt u een authentieke cultuur, weelderige natuur en fantastische stranden. Maar ook vulkanen, bergen, eilandjes, kunst en architectuur kunt u hier vinden. Zoek het avontuur op in de ongerepte jungle of op het water, ontdek wilde dieren en ervaar zelf het contrast tussen het koloniale en dynamische deel van Panama City. Bent u klaar om verbaasd te worden?

Panama City

Uw reis beging in de hoofdstad Panama City, de meest bruisende stad in Centraal-Amerika. Deze plek is bekend om zijn koloniale architectuur en indrukwekkende gebouwen, ideaal voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis. Voor de natuurliefhebbers is er de weelderige jungle met zijn bijzondere fauna en flora. Laat u verrassen door de contrasten tussen stedelijk en natuurlijk, tussen oud en nieuw, ontdek eeuwenoude tradities en gebruiken bij de vriendelijke bevolking. En ook een bezoek aan het bekende Panamakanaal mag natuurlijk niet ontbreken!

Soberania Nationaal Park

Duik vervolgens in de exotische wereld van het Soberania Nationaal Park. Laat u betoveren door het gefluit van vogels, het gezoem van insecten en het gebrul van apen. Geniet van een onvergetelijke ervaring en een totale onderdompeling in de fauna en flora van dit tropische bos.

Playa Bonita Village

Tenslotte gaat u naar Playa Bonita Village, een stukje paradijs aan de zuid-centrale kust, op slechts 20 minuten van Panama City. Tussen het azuurblauwe water en het witte zandstrand komt u helemaal tot rust. Maak gebruik van de mogelijkheid om uw batterijen op te laden in een ontspannende omgeving of ga op verkenning in het ongerepte bos.

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten waarvan 2 nachten in Hotel Le Méredien Panama City, 2 nachten in het Gamboa Rainforest Resort en 3 nachten in Hotel Westin Playa Bonita
- 10 nachten waarvan 3 nachten in Hotel Le Méredien Panama City, 2 nachten in het Gamboa Rainforest Resort en 5 nachten in Hotel Westin Playa Bonita
- 12 nachten waarvan 3 nachten in Hotel Le Méredien Panama City, 2 nachten in het Gamboa Rainforest Resort en 7 nachten in Hotel Westin Playa Bonita
- 14 nachten waarvan 3 nachten in Hotel Le Méredien Panama City, 3 nachten in het Gamboa Rainforest Resort en 8 nachten in Hotel Westin Playa Bonita

Hotel Le Méridien Panama City 5*

Dit hotel is perfect gelegen aan de baai van Panama met een fantastische uitzicht op de Stille Oceaan en de stad zelf. Hier vindt u alle voorzieningen die u kunt wensen van een vijfsterrenhotel waaronder een Sensory Spa by Clarins, een restaurant waar de typische Latijns-Amerikaanse keuken geserveerd wordt en een buitenzwembad. Kortom, de perfecte uitvalsbasis in de hoofdstad!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer

Deluxe Kamer (13 m²)

Uw comfortabele kamer is de perfecte oase van rust waar u geniet van een verkwikkende nachtrust na een lange dag in de stad. Ruim, licht, een moderne inrichting, luxueuze faciliteiten waaronder een LED TV en een minibar ... U komt niets tekort tijdens uw verblijf in Panama City!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Start uw dagen op de beste manier met een heerlijk ontbijt voor u zich laat verleiden door de culinaire hoogstandjes in restaurant Saril Kitchen & Lounge. Op het menu staan verfijnde gerechten in een elegante en gezellige omgeving. 's Avonds heeft u de kans om van een lekkere cocktail te nippen in de Longitudes Bar.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Metroticket
Wilt u ontspanning en ontdekkingen combineren? Dan bent u hier aan het juiste adres! Relax aan de rand van het zwembad of in de schitterende spa. Sportievelingen moeten richting de fitness voor een perfecte start van de dag voor uw avonturen in de bruisende stad.

Gamboa Rainforest Resort 4*

Midden in het Soberiana Nationaal Park heet het Gamboa Rainforest Resort u welkom voor enkele nachten in harmonie met de natuur. Geniet van de rust en de uitzichten op de rivier en ontdek de schitterende faciliteiten, zoals een luxueuze spa, om helemaal te relaxen. Ondanks dat u hier midden in de natuur zit, bevindt u zich toch op slechts 30 minuten van Panama City en 5 minuten van het Panamakanaal.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Garden View Kamer
  • Upgrade naar een Deluxe River View Kamer voor verblijven voor 19/12/2019

Standaard Garden View Kamer

In uw sfeervolle kamer ontdekt u alle voorzieningen die u nodig heeft voor een verblijf in alle comfort en een pure, eenvoudige inrichting die maximaal gebruik maakt van de natuurlijke omgeving.

Deluxe River View Kamer

Ontdek uw moderne en elegant ingerichte kamer met moderne voorzieningen. Neem de tijd om het magnifieke landschap te bewonderen en het uitzicht op de rivier vanaf uw gezellige balkon. Uw hangmat is de perfecte plek om alle zorgen te vergeten ...

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Volpension (inclusief lokale drankjes)

Bij deze aanbieding profiteert u van het volpension (inclusief lokale drankjes).

Laat u culinair verwennen in de twee restaurants van het resort om authentieke smaken met prachtige kleuren en heerlijke aroma's te ontdekken. 

Het volpension omvat:
- Alle maaltijden in buffetvorm
- Open bar: plaatselijke drankjes zoals bier, likeur, alcoholvrije drankjes en huiswijn
- Fooien en belastingen

Opmerking: Alcoholische drankjes worden enkel aan volwassenen (18+) geserveerd op vertoon van een identiteitskaart. Het volpension begint met het diner op de dag van aankomst en eindigt met de lunch op de dag van vertrek.

Activiteiten

Na een moment van pure verwennerij in de spa, kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan activiteiten. Watersporten, zwemmen in het zwembad, natuurwandelingen langs adembenemende panorama's, vissen in de rivier en nog veel meer ... u kiest het zelf!

Hotel Westin Playa Bonita 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • $200 resortkrediet bij een verblijf vanaf 7 nachten
Om uw vakantie in schoonheid af te sluiten, nemen we u mee naar Hotel Westin Playa Bonita 5*, vlak aan het strand met de Stille Oceaan op de achtergrond. De moderne infrastructuur en het eigentijds design zorgen ervoor dat dit hotel de perfecte vakantiebestemming is voor zowel koppels als gezinnen. 

Het hotel ligt op 20 minuten van een aantal belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Panamakanaal, Casco Viejo en de Canopy Tour. Bovendien vindt u de internationale luchthaven Tocumen op slechts 40 minuten.

Tijdens uw verblijf ontvangt u kortingsbonnen, met een totale waarde van $200 voor verblijven van minstens 7 nachten in het resort, te gebruiken als volgt:
- 4 kortingsbonnen van $10 voor de aankoop van flessen wijn (1 bon per fles)
- 4 kortingsbonnen van $20 voor massages in de spa (1 bon per massage van 50 minuten of meer)
- 4 kortingsbonnen van $10 voor excursies (1 bon per persoon per excursie voor alle aankopen van minstens $300)
- 4 kortingsbonnen van $10 voor de souvenirwinkel (1 bon per persoon per aankoop van minstens $25) 

Bonnen zijn niet cumulatief met andere promoties, hebben geen contante waarde en zijn niet overdraagbaar.

... verder lezen

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Green View Kamer
  • Upgrade naar een Deluxe Ocean View Kamer voor verblijven voor 19/12/2019

Deluxe Green View Kamer (40 m²)

Uw kamer is ingericht met een sereen en minimalistisch design waarbij het uitzicht op het tropische regenwoud de absolute blikvanger is. De grote ramen zorgen er ook voor dat de kamer overspoeld wordt door licht en in de luxueuze badkamer waant u zich in een echte spa met onder andere een Heavenly® douche en apart ligbad.

Deluxe Ocean View (40 m²)

Een ervaring van comfort, rust en intimiteit is gegarandeerd in deze stijlvolle en moderne kamer met veel natuurlijke lichtinval. En dankzij het uitzicht op zee wordt uw strandverblijf pas echt onvergetelijk!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All inclusive
Dankzij deze aanbieding profiteert u van de all-inclusiveformule.

Laat u verleiden door de vijf restaurants van het hotel waarvan drie à-la-carterestaurants. Elke dag opnieuw worden uw smaakpapillen in de watten gelegd met een ontbijt, lunch en diner, plus onbeperkte plaatselijke drankjes in de bars.

Restaurant Oceanica serveert alle maaltijden in buffetvorm met nationale en internationale gerechten met uitzicht op de oceaan en het zwembad. In restaurant Pacifica kunt u de smaken van de Stille Oceaan proeven. 

Restaurant Asiana nodigt u uit voor Aziatische gerechten geïnspireerd voor Japanse, Chinese, Thaise en Vietnamese smaken. Tierra y Fuego serveert heerlijke vleesgerechten en Starfish Grill staat bekend om zijn verse zeevruchten.

U heeft ook toegang tot de vier bars van het hotel, waarvan een bar waar u een drankje kunt nemen met uw voeten in het water en drie snackbars. Bij het zwembad kunt u een lekker drankje bestellen vanuit uw ligbed en nippen van een cocktail met uitzicht op zee.

De all-inclusiveformule omvat:
- Alle maaltijden in buffetvorm
- Snacks gedurende de dag
- Fooien en belastingen
- Open bar: nationale dranken met bier, likeur, wijn en frisdranken
- Onbeperkt gebruik van de sportfaciliteiten 
- 1 à-la-cartediner voor verblijven van 3 nachten en 3 à-la-cartediners voor verblijven van 7 nachten 

Dranken worden per glas geserveerd, enkel aan personen vanaf 18 jaar. Minibar niet inbegrepen. De maaltijden van de all-inclusiveformule beginnen met een diner op uw aankomstdag en eindigen met een lunch bij vertrek.

... verder lezen

Activiteiten

De magische sfeer van het infinity pool met uitzicht op het blauwe water van de Stille Oceaan laat zeker indruk na ... U beleeft een onvergetelijk moment! Voor nog meer heerlijk nietsdoen, moet u richting de Sensory Spa by Clarins voor een massage of behandeling. Heeft u daarna zin in wat meer beweging? Kies dan voor salsa, beachvolley, kajakken of een workout in de WestinWORKOUT® fitness. Ondertussen laten de kleintjes stoom af in de kinderclub waar een professioneel animatieteam klaarstaat.

Uw inbegrepen excursie

Bezoek aan Panamy City en de sluizen van Miraflores - halve dag

Uw inbegrepen excursie
Panama City is een bruisende en verrassende stad aan de Pacifische kust, in 1519 opgericht door Pedro Arias Davila, een Spaanse gouverneur die de stad maakte tot één van de belangrijkste in Amerika. Tijdens dit bezoek ontdekt u de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals:

Casco Antiguo: De historische wijk wan de stad werd gesticht in 1673 en is vandaag een waar openluchtmuseum met monumenten en architectuur uit de koloniale tijd. Ook de musea, Santo Domingo kerk , nationaal theater, de kathedraal, het presidentiële paleis en de “Las Bovedas Promenade” met een spectaculair uitzicht op de stad, zijn niet te missen. 

- Panama City: De moderne kant van de stad ontdekt u in de zakenwijk met wolkenkrabbers en het turquoise water van de Stille Oceaan. Wandel door de eigentijdse straten en ontdek het contrast met het verleden.

- De sluizen van Miraflores / Panamakanaal: Deze unieke ervaring neemt u mee naar een niet te missen bezienswaardigheid: het Panamakanaal. Ontdek de indrukwekkende sluizen van Miraflores en kom meer te weten over de werking van dit architecturale meesterwerk. Als u geluk heeft, komt er net een schip langs! 

Daarna gaat het richting de "Causeway", een schitterende weg die drie eilanden met elkaar verbindt. Het Amerikaanse leger gebruikte dit gebied als verdediging omwille van de strategische ligging. Vandaag is het de plek waar u trendy restaurants vindt, gezellige bars, luxueuze boetiekjes en de nieuwe terminal van het Flamenco cruiseschip.

... verder lezen

Extra opties

San Blas-eilanden - dag op het strand

Extra opties
Een volledige dag ontspannen, profiteren van het kristalheldere water van de Caraïbische Zee en van de stralende zon. Rond 5 uur stapt u aan boord van een 4x4 om richting de haven van Carti te gaan waar uw boot u staat op te wachten voor een tochtje van 20 minuten naar het eiland Aguja waar u kunt profiteren van het strand en het natuurlijke zwembad in een paradijselijke omgeving.

Belangrijke informatie:
- Kinderen jonger dan 9 jaar moeten vergezeld worden van een volwassene
- De verplichte belasting bij toegang van het reservaat (ongeveer $20 per persoon, ter plaatse te betalen) is niet inbegrepen
- Tijdens het regenseizoen (van mei tot midden december) kan het weer onvoorspelbaar zijn 
- Vertrek: 5 uur
- Duur van de excursie: 10-13 uur
- Taal: Engels/Spaans

Inbegrepen:
- Transport met een 4x4
- Ontbijt
- Lunch (dranken inbegrepen)
- Bezoek aan 2 eilanden en een natuurlijk zwembad
- Bezoek aan het reservaat
- Belastingen

Zelf meebrengen:
- Paspoort
- Zwemkleding en handdoek
- Een set droge kleding
- Waterdichte schoenen
- Insectenwerend middel
- Zonnecrème
- Cash geld
- Zonnebril 

... verder lezen

Gedeeltelijke doorgang door het Panamakanaal

Extra opties
U vertrekt vanuit het Flamenco Resort en Marina voor een rit van 45 minuten naar Gamboa, waar het Panama Canal Dredging Division zich bevindt. Hier gaat u aan boord van een boot voor een tocht op het kanaal ten noorden van Gaillard Cut, waar de rivier Chagres in het kanaal vloeit.

De Gaillard Cut (ook gbekend als de Culebra Cut omdat de bochten aan een slang doen denken) is één van de locaties van het Panamakanaal met de meeste geschiedkundige en geologische waarde. Uw boot vaart ongeveer 14 kilometer richting de sluizen van Pedro Miguel. Voordat u daar aankomst, kunt u de nieuwe Centennial Brug over het kanaal bewonderen. Vervolgens gaat u de sluizen in en daalt u maar liefst 9 meter in één keer!

Ter info: deze excursie is beschikbaar op zaterdag van april tot december.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Extra informatie voor vluchten of tussenstop in Verenigde Staten of Canada
Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een ETA of ESTA-visum nodig.


... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en de hotels zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 21°C max : 31°C
Feb
min : 21°C max : 32°C
Mrt
min : 22°C max : 32°C
Apr
min : 23°C max : 32°C
Mei
min : 23°C max : 31°C
Jun
min : 23°C max : 29°C
Jul
min : 22°C max : 30°C
Aug
min : 22°C max : 30°C
Sep
min : 22°C max : 30°C
Okt
min : 22°C max : 29°C
Nov
min : 22°C max : 30°C
Dec
min : 22°C max : 30°C

Ligging

Le Méridien Panama City: Calle Uruguay &, Av Balboa, Panama
Gamboa Rainforest Resort: Corregimiento de Cristobal, IA 5, Panama City 7338, Panama
Westin Playa Bonita: 
Km 6 Road to Veracruz, Panama City, Panama

De afstand tussen de luchthaven van Panama City en Hotel Le Méridien Panama City bedraagt 22 km.
De afstand tussen Hotel Le Méridien Panama City en Gamboa Rainforest Resort bedraagt 30,6 km.
De afstand tussen Gamboa Rainforest Resort en Hotel Westin Playa Bonita bedraagt 40 km.
De afstand tussen Hotel Westin Playa Bonita en de luchthaven bedraagt 40 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Hotel Le Méridien Panama City:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 111
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Conciërgeservice
  • Geldautomaat
  • Wifi
  • Parkeerplaats
  • Airconditioning

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Flatscreen TV
  • Telefoon
  • Wekkerradio
  • Bureau
  • Minibar
  • Kluis
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Jacuzzi
  • Fitness
  • Spa

Alle praktische informatie over het Gamboa Rainforest Resort:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 166
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Wifi
  • Parkeerplaats
  • Dagelijkse schoonmaakdienst
  • Kluis
  • Airconditioning

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Flatscreen TV
  • Telefoon
  • Zithoek
  • Airconditioning
  • Badkamer met douche

Activiteiten bij het hotel*:

  • Spa
  • Sauna
  • Stoombad
  • Jacuzzi
  • Fitness
  • Schoonheidssalon

Alle praktische informatie over het Hotel Westin Playa Bonita:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 611
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Bagageopslag
  • Conciërgeservice
  • Wifi
  • Was- en strijkservice
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Kluis
  • Westin Heavenly® Bed
  • Entertainment systeem
  • LCD TV
  • Minibar
  • Draadloze telefoon
  • Wekkerradio
  • Wifi (met bijbetaling)
  • iPod docking station
  • Balkon (in sommige kamers)
  • Strijkijzer en strijkplank
  • Badkamer met bad
  • Toiletartikelen
  • Badjassen
  • Haardroger
  • Make-up spiegel

Activiteiten bij het hotel*:

  • 3 zwembaden met uitzicht op zee
  • Zonneterras met ligbedden en parasols
  • Kinderzwembad
  • Kinderclub van 4 tot 12 jaar
  • Speeltuin voor kinderen
  • Sensory Spa
  • Sauna
  • Hamam
  • Fitness
  • Souvenirwinkel
  • Activiteiten: salsalessen, kajak, beachvolleybal
  • Excursies

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Meridien Panama City, Gamboa Rainforest en Westin Playa Bonita