Privétour Panama tussen stad, moderniteit en strand - Panama City - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek verschillende facetten van een prachtig maar minder bekend land in Centraal Amerika: Panama, een plek waar moderniteit, geschiedenis, natuur en idyllische stranden naast elkaar bestaan
  • U logeert in 2 totaal verschillende hotels om zowel de stad, de cultuur en de schitterende kust te leren kennen
  • Het Panamakanaal en Panama City geven hun geheimen prijs
  • En ook... Eindig in alle rust met een all-in strandvakantie

Welkom in... Panama

U houdt van speciale en unieke vakantiebestemmingen?
Kies dan snel voor een reis naar het prachtige Panama, een minder bekend en mysterieus land in Centraal Amerika vol contrasten en verrassingen...

Het avontuur begint in het hartje van de hoofdstad Panama City, bekend om zijn koloniale architectuur, indrukwekkende gebouwen en weelderige bossen. Laat u verleiden door de bruisende sfeer en bijzondere cultuur tussen moderniteit en goed bewaarde tradities. Het bekende Panamakanaal, de vriendelijke bewoners en de plaatselijke fauna en flora zullen u betoveren...

Daarna nemen we u mee naar de Pacifische kust naar het prachtige strand van Santa Clara op 90 minuten van Panama City. Op het programma staat: relaxen op het gouden zandstrand, een frisse duik nemen in zee of in het zwembad, u culinair laten verwennen in het hotel en genieten van de zachte zeebries met een cocktail in de hand...
U ontdekt 2 totaal verschillende, maar even opwindende gezichten van dit multiculturele land!

Reisbeschrijving

We bieden u de keuze tussen een verblijf van 7 nachten, waarvan 2 nachten in het Riande Granada Urban Hotel in Panama City en 5 nachten in Hotel Sheraton Bijao in Santa Clara, of 10 nachten waarvan 2 nachten in Panama City en 8 nachten in Santa Clara.

Dag 1: Aankomst in Panama City
Aankomst op de Tocumen internationale luchthaven en transfer naar het hotel waar u vrije tijd heeft om te relaxen.

Overnachting in het Riande Granada Urban Hotel, ontbijt inbegrepen.


Dag 2: Weelderige natuur rond het Gatúnmeer
Vandaag vertrekt u op ontdekking in de weelderige, tropische natuur. Vroeg in de ochtend komt uw chauffeur u ophalen om richting Gamboa te rijden waar u het kunstmatig aangelegde Gatúnmeer kunt bewonderen. U maakt een boottocht over het meer naar de kleine eilandjes met een bijzondere fauna en flora, waaronder toekans, kapucijnapen, verschillende spinnen, leguanen en schildpadden. Terugkeer naar het hotel tegen lunchtijd. 

Voor deze excursie voorziet u: stevige wandelschoenen, lichte kledij van katoen, een zwempak en badhanddoek, een pet, zonnebril, zonnecrème, muggenmelk en een regenjas (tijdens het regenseizoen). Transfers van en naar het hotel en Engelstalige/Spaanstalige gids inbegrepen.

Overnachting in het Riande Granada Urban Hotel, ontbijt inbegrepen.
Dag 3: Panamakanaal
Vroeg in de ochtend komt uw chauffeur u ophalen om naar de sluizen van Miraflores te rijden, een plek aan het Panamakanaal met een tumultueuze geschiedenis. Van bij het begin van de werken in 1881 door de Fransman Ferdinand de Lesseps, eiste de bouw van dit omstreden kanaal talrijke doden. De werken werden hervat in 1904 onder leiding van de Amerikanen met meer dan 75.000 werkkrachten. De eerste boot vaarde door het kanaal op 15 augustus 1914. U ontdekt het bezoekerscentrum op uw eigen tempo (entreegeld inbegrepen) en vertrekt na de middag naar Santa Clara.

Overnachting in Hotel Sharaton Bijao, all inclusive vanaf 15u.
Dag 4 tot 7 of 9: Strandverblijf in Santa Clara
Hotel Sheraton Bijao opende de deuren in december 2009 en is vandaag een erg gewild adresje aan de Pacifische kust van Panama, op slechts 90 minuten van Panama City en 2 uur van de luchthaven. Met zijn 294 kamers is het de eerste vestiging van de prestigieuze Sheraton groep in Centraal Amerika aan de Pacifische Oceaan. U logeert direct aan het strand van Santa Clara omringd door weelderige natuur.

Overnachtingen in Hotel Sheraton Bijao op basis van de all-inclusiveformule.

Dag 8 of 10: Terugvlucht
Vrije voormiddag voor u terugkeert naar de Tocumen internationale luchthaven waar u zich klaarmaakt voor de vlucht huiswaarts.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Riande Granada Urban Hotel 4*

In het bruisende zakencentrum van Panama City, vlak bij de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, vindt u dit ultramoderne hotel. U geniet van een ongekend comfort en een ideale locatie voor uw ontdekking van de hoofdstad. Laat u charmeren door de gezellige sfeer, de comfortabele kamer en de fantastische faciliteiten zoals een zwembad, jacuzzi en fitnessruimte. Het prachtige uitzicht op de stad en het warme onthaal krijgt u er gratis bij!

Uw kamer

Om u een onvergetelijke nachtrust te garanderen, hebben we voor u een upgrade naar een Club Level Kamer (24-27 m²) geregeld. De inrichting is minimalistisch en maakt optimaal gebruik van de natuurlijke lichtinval, het comfortabele bed is de perfecte plek om tot rust te komen na een drukke dag in de stad en dankzij de moderne faciliteiten en een volledig uitgerust badkamer, komt u zeker niets tekort.

Bovendien geniet u van gratis toegang tot de exclusieve Club, gelegen op de bovenverdieping van het hotel. Dit is de perfecte plek om te relaxen in de comfortabele sofa's met een lekker drankje en goed gezelschap.

Hotel Sheraton Bijao 4*

Na uw citytrip in Panama City, neemt u plaats vlak aan het strand van Santa Clara. Hotel Sheraton Bijao geniet van een ideale ligging aan zee met een adembenemend uitzicht, weelderige tuinen en een modern interieur... Alle ingrediënten voor een ontspannende strandvakantie! U kiest zelf of u heerlijk gaat relaxen op het strand, een frisse duik neemt in het zwembad of de sportieve toer opgaat tijdens het kajakken, tennissen, golfen... U beslist het helemaal zelf! 

Uw kamer

Uw vakantie eindigt in schoonheid in een prachtige Ocean View of Garden View Kamer (ongeveer 25 m²). Het kleurrijke interieur van uw kamer brengt u onmiddellijk in vakantiestemming, het prachtige uitzicht op zee doet de rest... En dankzij de schitterende faciliteiten geniet u van een onvergetelijke tijd aan de stranden van Panama.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Tijdens uw verblijf in Panama City profiteert u van een dagelijks ontbijt terwijl u tijdens uw strandvakantie in Santa Clara geniet zonder zorgen dankzij de all-inclusiveformule.

Riande Granada Urban Hotel 4* 

Proef van een innovatieve fusionkeuken waarbij typische smaken uit Panama gecombineerd worden met mediterrane gerechten in het Solo Restaurant. Of wat dacht u van een verfrissend drankje in de Biergarten en een cocktail in de Stay Lounge?  

Hotel Sheraton Bijao 4*
Met 4 stijlvolle bars, een internationaal buffetrestaurant en 3 à la carte restaurants (Italiaans, Japans en gril), heeft u keuze genoeg om uw smaakpapillen in de watten te laten leggen tijdens uw verblijf aan het strand.

De all-inclusiveformule bestaat uit alle maaltijden en plaatselijke dranken met of zonder alcohol.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het Rianda Granada Urban Hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 141
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan 

Alle praktische informatie over Hotel Sheraton Bijao:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 294
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Kinderen vanaf 5 jaar toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Club Level Kamer in het Riande Granada Urban Hotel
- Ocean View Kamer in Hotel Sheraton Bijao
- Ontbijt in het Rande Granada Urban Hotel en all inclusive in Hotel Sheraton Bjao
- 2 excursies van een halve dag met gids inbegrepen
- Privétransfers tussen de hotels

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Niet vermelde excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Verzekeringen
- Alle andere diensten niet vermeld bij 'inbegrepen in de prijs'

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Het Riande Granada Urban Hotel beschikt over:

  • Receptie
  • Restaurants
  • Fitnessruimte
  • Zwembad
  • Jacuzzi
  • Exclusieve club

De kamers van het Riande Granada Urban Hotel zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Televisie
  • Wifi
  • iPhone docking station
  • Kluis
  • Toegang tot de Club
  • Privébadkamer
  • Badjassen en slippers

Hotel Sheraton Bijao beschikt over:

  • Receptie
  • 3 zwembaden (waarvan 1 kinderbad)
  • Spellenkamer voor tieners
  • Kinderopvang
  • Kinderclub (4-12 jaar)
  • Tennisbaan
  • Fitnessruimte
  • Kajakken
  • Windsurfen
  • Piano Bar
  • Discotheek
  • Animatie
  • Spa

De kamers van Hotel Sheraton Bijao zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Televisie
  • Kluis
  • Balkon
  • Privébadkamer

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt over of een tussenlanding maakt in de Verenigde Staten van Amerika.

De ESTA- reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- Beschikken over een bewijs van financiële solvabilitiet (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Zonder visum, via ESTA elektronisch = via internet toestemming vragen om de VS visumvrij in te reizen

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!



Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privétour Panama tussen stad, moderniteit en strand