Privétour door het authentieke Peru in 11 nachten - Cuzco - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis langs de wegen van een pre-Columbiaans land, de thuisbasis van de Inca's, waarvan de geschiedenis een van de oudste in Zuid-Amerika is
  • Breng een dag door met de lokale bevolking aan het Titicacameer
  • Ontdek lokale dagelijkse activiteiten van de inwonders
  • En ook ... Verblijf in zorgvuldig geselecteerde hotels zodat u helemaal tot rust komt!

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... Peru!

Ontdek het geweldige landschap van Peru. Dankzij deze reis maakt u kennis met het rijke culturele erfgoed van dit land waar ooit de Inca's woonden, een van de grootste rijken van het pre-Columbiaanse tijdperk. De geschiedenis is een van de oudste in Zuid-Amerika. De charme van dit land, doorkruist door de Andes en bevolkt door de Quechua, een oude etnische gemeenschap, wordt uitgestraald door de enorme hoeveelheid natuurlijke en archeologische rijkdom die aanwezig is.

Breng een bezoek aan Cuzco, de hoofdstad Lima, de Heilige Vallei, en reis vervolgens naar het Titicacameer dat Peru scheidt van de Bolivia. U bewondert de mysterieuze Nazcalijnen en het beroemde Machu Picchu, "de verloren stad", dat in 2007 werd verkozen als een van de zeven nieuwe wereldwonderen. Ontdek de vele geheimen van deze bestemming die onderzoekers en archeologen van over de hele wereld blijven verbazen.

Reisbeschrijving

Ontdek al het mooie dat Peru u kan bieden tijdens een spectaculaire reis van 11 nachten en 12 dagen. Bewonder de speciale mix tussen natuur, geschiedenis en cultuur. De reist begint in Lima en gaat dan verder naar Arequipa, een juweeltje waar de koloniale architectuur uitstekend werd bewaard. Ontdek de traditioneelste dorpjes aan het Titicacameer voor u aankomt in Cuzco. Deze stad belichaamt het hart van het Incarijk! Herleef het geschiedkundig erfgoed, bewonder het fascinerende landschap van de Andes met lommerrijke valleien en besneeuwde pieken!

Voor een verblijf op uw ritme logeert u in een Standaard Kamer in Standaard of Superior hotels. Uw ontdekkingsreis is helemaal geregeld, het enige wat u nog hoeft te doen is boeken.

Reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst in Lima
Dag 2: Lima - Arequipa
Dag 3: Arequipa
Dag 4: Arequipa - Colca Canyon/-vallei
Dag 5: Reis rond de Canyon/-vallei - Puno
Dag 6: Puno
Dag 7: Puno - Cuzco
Dag 8: Cuzco
Dag 9: Cuzco - Heilige Vallei - Aguas Calientes
Dag 10: Aguas Calientes - Ollantaytambo - Cuzco
Dag 11: Cuzco
Dag 12: Cuzco - Lima - Huiswaards

Uw reisprogramma

Dag 1: aankomst in Lima
Bij aankomst op de luchthaven van Lima wordt u begroet door uw gids met een bord met uw naam en krijgt u een transfer naar uw hotel.
Overnachting in het hotel.

Dag 2: Lima - Arequipa
Na het ontbijt in het hotel heeft u een vrije voormiddag om het hotel of de regio te verkennen. Daarna gaat het naar de luchthaven voor de binnenlandse vlucht die u naar Arequipa brengt. Eenmaal aangekomen wordt u naar het hotel begeleid.
Ontbijt, overnachting in uw hotel in Arequipa.

Dag 3: Arequipa
Na het ontbijt wordt u ontvangen door een gids die u zal informeren over de attracties en diensten die door de stad worden aangeboden. U maakt een tour door de stad en begint op de Plaza de Armas, een van de mooiste koloniale plaatsen in Peru. Dichtbij vindt u de prachtige kathedraal van Arequipa, gebouwd in de 17e eeuw en meerdere keren herbouwd na verschillende aardbevingen. Van daaruit wordt u overgebracht naar het Santa Catalina-klooster, een authentiek klooster gebouwd in 1579, waarvan de kleine religieuze citadel nog steeds in gebruik is. Daarna bezoekt u de Iglesia de la Compañía de Jesús (1590), beschouwd als een klassiek voorbeeld van de lokale barokke architectuur met een uitzonderlijke collectie schilderijen en muurschilderingen. Om de dag af te sluiten, bezoekt u de wijken Yanahuara en Carmen Alto om het panoramisch uitzicht op het platteland van Arequipa te bewonderen.
Ontbijt, overnachting in het hotel.
Ticket Santa Catalina-klooster inbegrepen.
Dag 4: Arequipa - Colca Canyon/-vallei
Na het ontbijt in het hotel onder begeleiding van uw gids steekt u de gebieden van het Yura-district over naar de Colca-vallei. Hier vindt u bijzondere geografische formaties, ravijnen, bergketens en canyons. U gaat verder door het Cañahuas Pampasreservaat, een gebied bewoond door vicuna's, een inheemse bevolking van de Andes. U zult Viscachani en Toccra oversteken om het uitzicht op de krater van de Chucura-vulkaan te bewonderen en dan naar het panoramische punt van Patapampa gaan op 4800 meter boven zeeniveau. Vanaf hier kunt u de vulkanen rondom Arequipa bewonderen. De lunch vindt plaats in het karakteristieke dorpje Chivay van waaruit u vervolgens uw hotel in de Balca di Colca bereikt. De rest van de dag kunt u besteden zoals u wenst.
Ontbijt en lunch, overnachting in Colca
Ticket voor de vallei en de canyons van Colca inbegrepen

Dag 5: Colca-Vallei - Puno
Na het ontbijt bereidt u zich voor op een dag die begint vanuit het uitkijkpunt Condor Cross. U zult het uitzicht op de diepste kloven (tot 4160 meter) en de impressionante Colca-vallei waarderen, allemaal aangevuld met een prachtige Condor-vlucht. U bereikt dan de voet van de vallei en de steden aan de Colca-rivier, zoals Chivay, Pinchollo, Maca, Achoma en Yanque, waar koloniale kerken in het Andes-landschap te vinden zijn. U stopt bij Antahuilque en Choquetico waar u de majestueuze landschappen kunt bewonderen. Na de lunch gaat u naar Puno aan de westelijke oever van het Titicacameer. Uw weg kruist de zoutvlakten van het Aguada Blanca Nationaal Park en het prachtige Patahuasi-bos. Landschappen en scenario's kunnen niet betoverender en dramatischer zijn. Eenmaal in Puno checkt u in bij het hotel.
Ontbijt en lunch, overnachting in de stad 
Cruz del Condor tickets inbegrepen.

Dag 6: Puno
Na het ontbijt gaat u aan boord van een boot om de drijvende eilanden van Uros te bezoeken. Deze kunstmatige eilanden voor de kust van Puno worden gekenmerkt door rietplanten die uit de oevers van het meer komen. U zult de bouwgeheimen en levensstijl van de bewoners van het eiland ontdekken. Keer terug naar Puno, de rest van de dag heeft u vrij.
Ontbijt, overnachting in het hotel in Puno 
Toegang tot de Uros-eilanden inbegrepen
Dag 7: Puno - Cuzco
Deze ochtend reist u naar het hart van het Incarijk. U neemt een collectieve toeristenbus van Puno naar Cuzco met een Engels- of Spaanstalige gids. Het wordt een reis door het adembenemende landschap van de hooglanden bezaaid met kleine Andes-dorpjes en lokale wilde dieren. Onderweg bezoekt u de archeologische vindplaatsen van Pucará (daterend uit 200 voor Christus tot 300 na Christus) en Raqchi om de ruïnes van een Incatempel te bewonderen. Deze verrassende rechthoekige constructie van 30 m breed en 20 m hoog is gewijd aan de god Wiracocha. U bezoekt ook Andahuaylillas en de 'Sixtijnse Kapel' die langs de binnenkant volledig met muurschilderingen is bedekt. Bij aankomst in Cuzco geniet u van een privétransfer naar het hotel.
Ontbijt en lunch, overnachting in het hotel 
Toegang tot Andahuaylillas, Racchi en Pucara inbegrepen

Dag 8: Cuzco
Vandaag brengt u een bezoek aan de stad Cuzco. U begint met de Coricanchatempel, een van de belangrijkste gebouwen van de stad. Het was het centrum van een van de belangrijkste goden voor de Inca's: de Zonnegod! Na de aankomst van de Spanjaarden werd deze plaats omgebouwd tot een klooster. Daarna gaat u verder naar de kathedraal van Cuzco die tussen 1560 en 1664 werd gebouwd. U sluit de tour af met een bezoek aan de markt van San Pedro, hier vindt u vele heerlijke en speciale streekproducten.
*Het bezoek aan de markt van San Pedro kan worden omgewisseld met een bezoek aan la Casa Concha, een oude koloniale woning met een interessante collectie aan spullen van de Inca's ten tijde van de Machu Picchu.
Ontbijt en overnachting in het hotel
Toegang tot de Coricanchatempel en kathedraal inbegrepen
Dag 9: Cuzco - Heilige Vallei - Aguas Calientes
Na het ontbijt in het hotel begint uw tour door de Heilige Vallei met een bezoek aan Awanakancha, een boerderij waar lokale families u tonen hoe traditionele lokale kleding wordt gemaakt. Daarna bezoekt u de Pisacmarkt met typisch snoep, maar ook kleding gemaakt van alpacawol, muziekinstrumenten, schilderijen, sculpturen en juwelen.

U geniet van een gereserveerde lunch in een gezellig restaurantje. Daarna brengt u een bezoek aan Ollantaytambo. Hier vindt u een typisch voorbeeld van een stadsplan van de Inca's. De inwoners wonen en leven nog aan de hand van authentieke gewoontes en tradities. Pacacutec heeft deze stad veroverd, haar vernield en een nieuwe stad in haar plaats gezet. Het werd een integraal onderdeel van zijn rijk! Deze stad wordt dan ook gezien als een van de belangrijkste archeologische sites uit het Incarijk.

Hierna keert u terug naar uw hotel in de Heilige Vallei, waarna u een transfer neemt naar het treinstation van Ollantaytambo. De treinreis van ongeveer 2 uur brengt u naar de Agues Calientes. Dit is de laatste halte voor u de belangrijkste site van Peru bezoekt. U bezoekt een artisanaal marktje, restaurants en hotels van verschillende categoriëen voor degenen die wensen een nacht door te brengen aan de voet van de berg.

Ontbijt en lunch, overnachting in uw hotel nabij de Agues Calientes
Toegang tot de archeologische site van Ollantaytambo en Awanacancha inbegrepen

Dag 10: Aguas Calientes - Ollantaytambo - Cuzco
De ochtend begint met een ontbijt in het hotel, waarna u met een korte busrit het Machu Picchu-heiligdom van de Inca Pachacuti bereikt. Deze plaats, waarvan de naam Oude Berg betekent, is Unesco werelderfgoed en een van de zeven wereldwonderen. Eenmaal in de citadel bezoekt u Intipunku, de Zonpoort en Wayna Picchu (afhankelijk van beschikbaarheid) om uiteindelijk af te sluiten met de Incabrug. U keert vervolgens terug naar Agua Calientes voor een lunch in het Inkaterra-café. In de namiddag neemt u de trein naar Ollantaytambo en reist daarna verder naar Cuzco.
Ontbijt en lunch, overnachting in uw hotel in Cuzco
Toegang tot de Machu Picchu inbegrepen

Dag 11: Cuzco
Na het ontbijt heeft u de dag tot uw beschikking om vrij door te brengen.

Optioneel kiest u voor de Maras & Moray tour, een excursie naar het Duivelsbalkon, een excursie naar de Regenboogberg (Vinicunca, een excursie Palcoyou) of een excursie naar Humantay.

Ontbijt en overnachting in uw hotel in Cuzco.

Dag 12: Cuzco - Lima - Huiswaards
Na uw ontbijt geniet u van een transfer richting de luchthaven voor uw vlucht huiswaards.
Ontbijt

Uw hotels

Tijdens uw reis verblijft u in een Standaard Kamer in hotels van de categorie Standaard of Superior. Elk hotel werd zorgvuldig uitgekozen om u het maximum aan comfort en kwaliteit te kunnen aanbieden.

Standaard Hotels (of gelijkwaardig):
Lima: Hotel Tambo II
Arequipa: Casa Andina Standard
Colca: Casa Andina Standard
Puno: Hacienda Puno
Cuzco: Suenos del Inca
Agua Calientes: Intipunku

Superior Hotels (of gelijkwaardig):
Lima: Sol de oro
Arequipa: Casa Andina Select
Colca: Colca Lodge
Puno: Jose Antonio
Cuzco: Sonesta Cusco
Agua Calientes: El Mapi by Inkaterra

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Tijdens deze reis geniet u van een pension volgens het programma. U geniet elke dag van een heerlijk ontbijt, verder krijgt u vijf lunches (exclusief drankjes), namelijk op dag 4, 5, 7, 9 en 10.

Vergeet verder zeker niet van de lokale specialiteiten te proeven! Ceviche, gebakken vis met citroensap, empanadas en verse lokale producten zullen uw smaakpapillen in de watten leggen.

Extra opties

Maras & Moray tour

Extra opties
Uw dag begint in Cusco en houdt een bezoek in van ongeveer 1.30 uur bij de Moray terrassen, waarna u verder gaat naar de zoutmijnen van Maras. De archelogische sites van Moray bestaan uit een mysterieuze concentratie van cirkels die volgens bepaalde mensen vroeger het agriculturele centrum moesten aanduiden en deel waren van agricultureel onderzoek. De externe terrassen zijn hoger dan de interne terrassen en kunnen de verschillende ecologische niveau's van het imperium nabootsen.

Maras is een indrukwekkend zoutmijnen complex. U geniet hier van een surrealistisch uitzicht. Het is een complex en erg indrukwekkend zout moeras die stamt uit een periode voor de inca's. De gigantische hoeveelheden zout die hier worden ontgint werden gebruikt als geld om te handelen met andere delen van het rijk. Na de tour geniet u van een retourtransfer naar uw hotel in Cusco.

Belangrijk
Taal: Engels / Italiaans / Spaans / Frans
Inbegrepen: Retourtransfer vanaf het hotel, toegang tot Maras

... verder lezen

EXCURSIE NAAR HET DUIVELSBALKON

Extra opties
s Ochtends geniet u van een transfer van uw hotel naar de site van Sacsayhuaman. Vanaf hier begint de wandeling in de richting van Chacan, ook gekend onder de naam Duivelsbalkon. Deze plaats representeert de perfecte harmonie tussen de natuur en de architectuur van de inca's met constructies die perfect op de rotsen staan.
Aan de top heeft u een wonderbaar uitzichtpunt over de hele site. De wandeling gaat verder richting zone X. Deze plaats is gekend voor haar mysterieuze doolhoven. Na de lunch bezoekt u de Maantempel of u leert u bij over het wereldbeeld in de Andes en haar link met de sterren en de natuurkrachten. Daarna ondekt u de archeologische complex van de Cusilluchayoc. Als laatst keert u terug naar Cusco over een oude incaroute dat richting Antisuyo gaat. U gaat het San Blas dorp binnen, waar u kennismaakt met getalenteerde handwerkers. Hier komt de wandeling officieel tot een einde.

Belangrijk
Niveau: gemiddeld
Duur: 8 uur
Maximale hoogte: 12358 voet / 3767 m a.s.l.
Lengte: 10km
Taal: Engels / Italiaans / Spaans / Frans
Inbegrepen: Retourtransfers van het hotel en lunch

... verder lezen

Excursie naar de Regenboogberg (Vinicunca)

Extra opties
Vertrek in het hotel om 4.00 uur 's morgens richting Quesoyuni. Onderweg stopt u bij Japura, een klein bergdorpje waar u geniet van een heerlijk ontbijt. Daarna wandelt u naar Kairawiri, het vertrekpunt om de indrukwekkende Regenboogberg (Vinicunca) te bezoeken. Bewonder dit uitzonderlijke natuurfenomeen, één van de meest bijzondere bergen die u ooit zag! Na een bezoek van ongeveer 30 tot 45 minuten, heeft u afspraak in Kairawiri voor een picknicklunch.
Nadien brengt de bus u terug naar het hotel in Cusco.

Inbegrepen
- Ontbijt en picknicklunch (exclusief drankjes)
- Retourtransfers vanaf het hotel

... verder lezen

Excursie Palcoyou

Extra opties
Uw avontuur begint met een transfer van uw hotel naar het vertrekpunt van de wandeling. Net als de Regenboogberg (Vinicunca) komt de Palcoyoberg aan haar kleuren door de mineralen zoals magnesium, calcium en ijzer die zich al millenia hebben verzameld en op die manier vandaag dergelijk kleurenspectakel creëren.

Om op de top van de Palcoyouberg te geraken dient u twee uur te wandelen (gemiddeld niveau) om het hoogste punt van 4900 meter te bereiken. Eens u hier bent geraakt, geniet u van een adembenemend uitzicht en kunt u een moment nemen van het uitzicht te genieten. U komt aan op een rustige plaats, omdat slechts weinig touristen de extra wandeling maken.

Deze ervaring topt alles en respecteert de routes en regels om deze omgeving te preserveren.

Belangrijk
Niveau: makkelijk
Duur: 10 uur
Minimale hoogte: Queshuachaca 12 440 voet / 3 792 m.
Maximale hoogte: Palcoyo 16 000 voet / 4 930 m.
Lengte: 2,5 km
Inbegrepen: Retourtransfer vanaf het hotel, ontbijt en lunch

... verder lezen

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Luchthaventransfers zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 7°C max : 17°C
Feb
min : 7°C max : 17°C
Mrt
min : 7°C max : 18°C
Apr
min : 6°C max : 18°C
Mei
min : 3°C max : 19°C
Jun
min : 1°C max : 18°C
Jul
min : 1°C max : 18°C
Aug
min : 2°C max : 18°C
Sep
min : 5°C max : 19°C
Okt
min : 6°C max : 20°C
Nov
min : 7°C max : 20°C
Dec
min : 7°C max : 19°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in Standaard of Superior Hotels
- Pension volgens het programma
- Entreeprijzen en bezoeken volgens het programma
- Trein van / naar Machu Picchu
- Privé- en collectieve transfers volgens het programma
- Binnenlandse vluchten Lima / Arequipa en Cuzco / Lima

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privétour door het authentieke Peru in 11 nachten