De hoogtepunten van Peru - Lima - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de spectaculaire steden, dorpen en valleien van Peru
  • Stap in de voetsporen van de Inca's in de Machu Picchu, Ollantaytambo, Lima en Cusco
  • Profiteer van een bezoek aan de adembenemende Ballestaseilanden
  • Kies voor een optionele excursie om uw vakantie helemaal af te maken!

Welkom in ... Peru!

Wilt u een betoverend, ongerept en adembenemend land ontdekken?
Kom met ons mee naar dit pareltje in Zuid-Amerika met onmetelijke valleien, ondoordringbare natuur, eeuwenoude tradities en wereldbekende monumenten... Peru is zonder twijfel één van de meest fascinerende landen ter wereld! Deze ruwe diamant trekt bezoekers van over de hele wereld en nu krijgt u de kans om zelf te ontdekken waarom.

Ervaar de legendes van de Machu Picchu, stap in de voetsporten van de Inca-beschaving in de Heilige Vallei, ontdek de combinatie tussen moderniteit en koloniale architectuur in steden zoals Lima en Cusco, maak een excursie naar de Ballestaseilanden en bewonder de majestueuze landschappen van de Andes. Deze reist raakt u recht in het hart!

Reisbeschrijving

Kom met ons mee op een Peruaans avontuur langs de Machu Picchu, Ollantaytambo, Lima, Cusco en de Ballestaseilanden tijdens een privétour van 7 nachten/8 dagen. Voor uw overnachtingen krijgt u de keuze tussen een hotel van de categorie Standaard of Superior en alle transfers, een dagelijks ontbijt en entreeprijzen door ons geregeld!

Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Lima
Dag 2: Lima - Bezoek aan de stad
Dag 3: Lima - Paracas 
Dag 4: Paracas - Lima/Ballestaseilanden
Dag 5: Lima - Cusco - Bezoek aan de stad en omgeving
Dag 6: Cusco - Ollantaytambo - Machu Picchu - Cusco
Dag 7: Cusco
Dag 8: Cusco - Vlucht naar Lima - Vertrek

Deze reis neemt u mee naar de mooiste plekjes van het land. In sommige regio's is enkel standaard of authentieke accommodatie beschikbaar. Om u een rondreis in alle comfort te garanderen, hebben we met veel zorg de beste adresjes uitgezocht volgens de plaatselijke normen. Als u liefhebber bent van atypische bestemmingen, grootse landschappen en culturele ontdekkingen, is dit de perfecte reis voor u!

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Lima
Bij aankomst op de luchthaven staat uw chauffeur u op te wachten voor uw transfer naar het hotel in het centrum van de stad. De Peruaanse hoofdstad is een bruisende metropool van zo'n 10 miljoen inwoners die moderniteit en geschiedenis combineert. 
Overnachting in Lima.

Dag 2: Lima - Bezoek aan de stad 
Ontbijt in het hotel en bezoek aan de oudste wijk van Lima, door Unesco uitgeroepen tot Werelderfgoed. Eerst gaat het richting de Pueblo Libre wijk waar u het Larco Museum ontdekt, gesticht door Rafael Larco Hoyle in 1926. Dit museum is gevestigd in een herenhuis van de onderkoning en gebouwd op een precolumbiaanse piramide uit de 7e eeuw. Hier vindt u een prachtige verzameling kunstobjecten van goud en zilver en ook erotische kunstvoorwerpen.

Daarna brengt u een bezoek aan het Casa Aliaga, een koloniaal landhuis dat in 1535 door de veroveraar Francisco Pizarro werd uitgeleend aan Jerónimo de Aliaga, een van zijn kapiteins. Dit is het enige huis uit die tijd dat nog steeds in het bezit is van dezelfde familie.

Uw panoramische tour van de stad zet zich verder aan het Plaza de Armas, waar u fantastische koloniale architectuur vindt, net als de kathedraal van Lima, gebouwd in de 16e eeuw gedurende meer dan 80 jaar. Als afsluiter kunt u gaan shoppen in het Larcomar Mall of terugkeren naar het hotel.
Overnachting in Lima.
Dag 3: Lima - Paracas 
De dag start met een ontbijt in het hotel. Uw transfer komt u ophalen bij het hotel richting het busstation waar u de bus neemt naar Paracas (gedeelde transfer). Na ongeveer vier uur rijden komt u aan in het kustplaatsje Paracas waar u naar het hotel gebracht wordt om nog wat te relaxen en te profiteren van de faciliteiten in het hotel.
Overnachting in Paracas.

Dag 4: Paracas - Lima/Ballestaseilanden
Na het ontbijt gaat het naar de vissershaven Chaco waar de boottocht wacht naar de Ballestaseilanden, een natuurreservaat met fantastische geologische formaties. Hier ontmoet u indrukwekkende dieren en overblijfselen uit het pré-Inca tijdperk. De Ballestaseilanden worden bewoond door trekvogels zoals pelikanen, oorrobben (zeeleeuwachtigen), Humboldtpinguïns en nog veel meer bijzondere dieren. 

Tijdens deze tour krijgt u ook "El Candelabro" te zien, een geologische formatie in het zand in de vorm van een kandelaar. Na deze excursie neemt u de bus terug naar Lima (gedeelde transfer).
Overnachting in Lima.
Dag 5: Lima - Cusco - Bezoek aan de stad en omgeving 
Geniet van een lekker ontbijt in het hotel. Transfer naar de luchthaven van Lima waar u de vlucht neemt naar Cusco. Daar staat uw gids u al op te wachten om u naar het hotel te begeleiden. Na de middag profiteert u van een bezoek met gids aan deze stad die ooit de hoofdstad was van het Inca-rijk.

De tour start aan het Santo Domingo klooster dat gebouwd werd op de overblijfselen van de Inca-tempel Coricancha, een van de meest religieuze sites in de stad. Deze tempel werd gebouwd ter ere van de god van de zon en is ook bekend onder de naam Quri Kancha of "behuizing van goud". De legende vertelt namelijk dat de muren ooit bedekt waren met goud en de tempel barstte van de gouden versieringen.

De volgende halte is de kathedraal van Cusco, het meest indrukwekkende bouwwerk aan de Plaza de Armas dat ongeveer een eeuw nodig had om gebouwd te worden (van 1560 tot 1654). Een magisch en panoramisch uitzicht op Cusco kunt u bewonderen vanaf het Sacsayhuaman fort dat bestaat uit gigantische stenen waarvan de bouw vandaag nog altijd een raadsel is. Dit is ook de plek waar elk jaar op 24 juni het feest van de zon, of de Inti Raymi wordt gehouden.

Daarna zet u koers richting Kenko op 4 km van Cusco. Er wordt gezegd dat dit rotsheiligdom de plek was waar landbouwrituelen werden gehouden. Tenslotte ontdekt u Puca Pucara op 7 km van de stad, een archeologische vindplaats waarvan de naam "rode vesting" betekent. Het was waarschijnlijk een verdedigingspost bestaande uit pleinen, baden aquaducten, muren en torens.
Overnachting in Cusco.
Dag 6: Cusco - Ollantaytambo - Machu Picchu - Cusco
Ontbijt in het hotel. Uw bezoek aan de Machu Picchu begint met een treinrit van ongeveer 90 minuten vanaf Ollantaytambo door de prachtige landschappen tot aan Aguas Calientes. Na nog een ritje met de bus van zo'n 25 minuten komt u aan bij het hoogtepunt van uw reis: de Machu Picchu, ofwel de "verloren stad van de Inca's".

Deze archeologische site werd gebouwd in 1450 door de Inca-leider Pachacutec als een vakantieverblijf. Een eeuw later werd de citadel achtergelaten na de verovering door de Spanjaarden. De natuur nam het langzaam weer over en de stenen gebouwen werden bedekt met een dikke laag begroeiing. Daardoor bleven de muren goed bewaard en kunt u vandaag deze indrukwekkende plek bezoeken met het centrale plein, de koninklijke hallen, de ronde torens, de zonnekalender en de begraafplaatsen. Na dit onvergetelijke bezoek gaat het terug naar Aguas Calientes waar u de lunch neemt om vervolgens de trein terug naar
 Ollantaytambo te nemen. Daar wacht uw transfer u op om u naar het hotel in Cusco te brengen.
Overnachting in Cusco.

Dag 7: Cusco
Na het ontbijt in het hotel geniet u van een vrije dag om zelf de pareltjes van Cusco te ontdekken, te genieten van de unieke sfeer en op souvenirjacht te gaan.
Overnachting in Cusco.

Dag 8: Cusco - Vlucht naar Lima - Vertrek
Ontbijt in het hotel. Uw transferservice brengt u deze ochtend naar de luchthaven van Cusco waar u een korte vlucht (90 minuten) naar Lima neemt. Daar maakt u zich klaar voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Elke avond kunt u tot rust komen in een comfortabele Standaard Kamer in hotels van de categorie Standaard of Superior (uw keuze bij de boeking) die we met veel zorg voor u hebben uitgekozen. Elk hotel beschikt over moderne voorzieningen en een uitstekende ligging, zodat u in alle rust kunt bijkomen van de avonturen van de dag.

Uw Standaard hotels zijn (of gelijkwaardig):
- Lima: Hotel Tambo II
- Paracas: San Agustin Hotel
- Cusco: Hotel 
Sueños del Inka 

Uw Superior Hotel zijn (of gelijkwaardig):
- Lima: Casa Andina Select
- Paracas: The Hacienda Bahia Paracas 
- Cusco: Hotel Sonesta Cusco

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens deze rondreis starten uw dagen op de beste manier met een lekker ontbijt in het hotel. Ook de lunch op dag 6 is inbegrepen tijdens de bezoeken. 

De Peruaanse keuken is overheerlijk en gevarieerd en zal u zeker weten te verbazen. Ga op elke bestemming op zoek naar de leukste restaurantjes om van de plaatselijke specialiteiten te proeven.

Extra opties

Vlucht over de Nazcalijnen - Dag 3

Extra opties
U wordt naar de helihaven gebracht voor een unieke vlucht van 1,5 uur boven de Nazca woestijn. Dit kleine stadje zou enkel een onbeduidend plekje op de kaart zijn, ware het niet voor de mysterieuze lijnen in de woestijn in de vorm van een aap, spin, kolibri en meer. U bewondert deze lijnen vanuit de lucht en kunt proberen om het mysterie te ontcijferen. In totaal krijgt u twaalf figuren te zien in de woestijn.

Voor de vlucht krijgt u een korte briefing van de piloot en ontvangt u een kaart van de gevlogen route. Na de vlucht ontvangt u een certificaat en wordt u terug naar het hotel gebracht.

Excursie afhankelijk van de weersomstandigheden.
Luchthavenbelasting en transfers inbegrepen.

HALVE DAG MARAS EN MORAY

Extra opties
Deze tour vertrekt in Cusco en is inclusief een bezoek van ongeveer anderhalf uur aan de terrassen van Moray en de zoutmijnen van Maras. De archeologische overblijfselen van Moray bestaan uit mysterieuze, ronde terrassen met wat volgens sommigen een agrarisch onderzoekscentrum zou zijn. De hogere terrassen hebben een hogere temperatuur waardoor de Inca's verschillende omstandigheden konden gebruiken. 
Maras biedt dan weer een bijzonder uitzicht op de zoutvlaktes die dateren uit de pre-Inca tijd. Hier worden al eeuwenlang gigantische hoeveelheden zout gewonnen dat werd geruild met andere producten.

Inbegrepen: entreeprijs voor Maras en transfers van en naar Cusco.

Bezoek aan El Balcón del Diablo

Extra opties
Vertrek vroeg in de ochtend naar Sacsayhuaman om van daar naar Chacán te wandelen, bekend als El Balcón del Diablo of het Duivelsbalkon. Hier vindt u de perfecte harmonie tussen natuur en Inca architectuur met ruïnes die één lijken te zijn met de rotsen waarop ze gebouwd zijn. De volgende halte is Zone X, bekend om zijn labyrinten van natuurlijke rotsen. De lunch neemt u ter plaatse om daarna de Tempel van de Maan te bezoeken. Hier komt u meer te weten over de astrologie van de Inca's en de relatie tussen de sterren en de natuur. Tenslotte bezoekt u het archeologische complex van Cusilluchayoc om daarna terug te keren naar Cusco langs de oude Inca-weg. U komt de stad binnen via de San Blas wijk, bekend om zijn ambachtslieden. Einde van de tour.

Inbegrepen: Picknicklunch en transfers van en naar Cusco.

Excursie naar de regenboogberg

Extra opties
Vertrek in het hotel om 4.00 uur 's morgens richting Quesoyuni. Onderweg stopt u bij Japura, een klein bergdorpje waar u het ontbijt neemt. Daarna wandelt u naar Kairawiri, het vertrekpunt om de indrukwekkende regenboogberg (ook bekend als de 7 kleuren berg) te bezoeken. Bewonder dit uitzonderlijke natuurfenomeen, één van de meest bijzondere bergen die u ooit zag! Na een bezoek van ongeveer 30 tot 45 minuten, heeft u afspraak in Kairawiri voor een picknicklunch. Nadien brengt de bus u terug naar het hotel in Cusco.

Inbegrepen:
- Spaanstalige of Engelstalige gids
- Ontbijt en picknicklunch (exclusief dranken)
- Retourtransfers van en naar Cusco

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Extra informatie voor vluchten of tussenstop in Verenigde Staten of Canada
Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een ETA of ESTA-visum nodig.


... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthavens en de hotels zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 20°C max : 26°C
Feb
min : 20°C max : 26°C
Mrt
min : 20°C max : 26°C
Apr
min : 18°C max : 24°C
Mei
min : 17°C max : 22°C
Jun
min : 16°C max : 20°C
Jul
min : 15°C max : 19°C
Aug
min : 15°C max : 18°C
Sep
min : 15°C max : 19°C
Okt
min : 17°C max : 20°C
Nov
min : 17°C max : 22°C
Dec
min : 18°C max : 24°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Check-in: 15.00 uur
- Check-out: 12.00 uur

Inbegrepen in de prijs:
- 7 nachten in een hotel van de categorie Standaard of Superior (uw keuze bij de boeking): 2 nachten in Lima, 1 nacht in Paracas, 1 nacht in Lima en 3 nachten in Cusco
- Pension volgens het programma: dagelijks ontbijt en lunch op dag 6
- Privérondreis met Engelstalige gids
- Entreeprijzen volgens het programma: Casa Aliaga, de kathedraal en het Larco Museum in Lima; excursie naar de Ballestaseilanden; Coricancha tempel, kathedraal, Sacsayhuamán, Qenqo, Puca Pucará en Tambomachay in Cusco, Machu Picchu op dag 6
- Luchthaventransfers
- Groepstransfer tussen Lima en Paracas en terug naar Lima
- Trein naar de Machu Picchu met Expedition (PeruRail) of Voyager (IncaRail)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. De hoogtepunten van Peru