Privérondreis in Zuid-Peru - 7 nachten - Lima - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek alle facetten van een uniek land waar traditie en authenticiteit worden gecombineerd
  • Laat u verleiden door de majestueuze uitzichten in de Andes en de architecturale schatten
  • Bezoek iconische bezienswaardigheden zoals de Machu Picchu en de Heilige Vallei
  • Proef van de heerlijke plaatselijke keuken waar verse kruiden de hoofdrol spelen

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... Peru!

Wilt u een bijzonder Zuid-Amerikaans land ontdekken?
Kom met ons mee op ontdekking in Peru waar tal van schatten wachten! Dit is een land van extremen met een rijke cultuur, adembenemende landschappen en een vriendelijke bevolking. U gaat naar de ruïnes van de Machu Picchu, de Heilige vallei en bruisende steden zoals de hoofdstad Lima, het authentieke Cusco en meer! Tussen moderniteit, traditie, geschiedenis en natuurlijke schatten, heeft u de kans om de ware ziel van dit land te ontdekken. Stap samen met ons in de voetsporen van de Inca's!

Reisbeschrijving

Vertrek op een unieke reis in het land van de Andes voor 8 dagen/7 nachten. Laat u verbazen door de adembenemende landschappen en door de uitzonderlijke overblijfselen van de Inca-beschaving die verschillende eeuwen in Peru heerste.


Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Lima
Dag 2: Lima
Dag 3: Lima - Cusco
Dag 4: Cusco
Dag 5: Cusco - Heilige Vallei
Dag 6: Aguas Calientes - Heilige Vallei - Ollantaytambo - Cusco
Dag 7: Cusco
Dag 8: Cusco - Lima - Vertrek

Deze reis neemt u mee naar de mooiste plekjes van het land. In sommige regio's is enkel standaard of authentieke accommodatie beschikbaar. Om u een rondreis in alle comfort te garanderen, hebben we met veel zorg de beste adresjes uitgezocht volgens de plaatselijke normen. Als u liefhebber bent van atypische bestemmingen, grootse landschappen en culturele ontdekkingen, is dit de perfecte reis voor u!

Uw programma

Dag 1: Aankomst in Lima
Transfer naar het hotel in Lima waar u de eerste nacht doorbrengt en kunt bijkomen van de lange vlucht.
Overnachting in Lima.

Dag 2: Lima 
Tour door de stad (halve dag met privégids).
Uw bezoek aan de hoofdstad begint in het centrum van Lima, de plek waar de stad gesticht werd in 1535 onder de naam "Stad van de Koningen". De naam Lima werd in gebruik genomen wanneer Peru de onafhankelijkheid verklaarde in 1821. U bezoekt het presidentiële paleis, het Aartsbisschoppelijk paleis en de kathedraal van Lima, indrukwekkende bouwwerken die nog steeds in gebruik zijn. Vervolgens gaat het naar het klooster van 
San Francisco waar u een fantastische collectie aan oude boeken vindt en een netwerk aan catacomben die open zijn voor het publiek. 

Vervolgens gaat het richting de Pueblo Libre wijk waar u het Larco Museum ontdekt, gesticht door Rafael Larco Hoyle in 1926. Dit museum is gevestigd in een herenhuis van de onderkoning en gebouwd op een precolumbiaanse piramide uit de 7e eeuw. Hier vindt u een prachtige verzameling kunstobjecten van goud en zilver en ook erotische kunstvoorwerpen.

Overnachting in Lima.

Het ontbijt en de entreeprijzen voor het klooster van San Francisco en het Larco Museum zijn inbegrepen.
Dag 3: Lima - Cusco
Deze ochtend geniet u van een transfer naar de luchthaven van Lima (met Engelstalige begeleiding) waar u de binnenlandse vlucht richting Cusco neemt. Bij aankomst staat uw gids u op te wachten voor uw transfer naar het hotel en om u onderweg al wat uitleg te geven over de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad.
Overnachting in Cusco. Ontbijt inbegrepen.

Dag 4: Cusco
Wandeling door Cusco (halve dag)
Uw gids neemt u mee naar de Coricancha tempel, een van de belangrijkste bouwwerken in de stad en het vereringscentrum voor de zonnegod van de Inca's. Ten tijde van de Spaanse overheersing werd de tempel omgebouwd tot een klooster. Daarna gaat het naar de indrukwekkende kathedraal van Cusco, gebouwd tussen 1560 en 1664, om uw bezoek te eindigen bij de San Pedro markt waar duizenden producten uit verschillende omringende regio's worden aangeboden. Terugkeer naar het hotel.

Het bezoek aan de San Pedro markt kan vervangen worden door een bezoek aan het Casa Concha, een oud herenhuis met een indrukwekkende collectie aan Inca-voorwerpen van de Machu Picchu.

Overnachting in Cusco.

Het ontbijt en de entreeprijzen voor de Coricancha tempel en de kathedraal zijn inbegrepen.

Dag 5: Cusco - Heilige Vallei
Bezoek aan de Heilige Vallei (volledige dag met Engelstalige gids)
De eerste halte van de dag is Awana Kancha (het huis der wevers), beschouwd als een openluchtmuseum voor de Zuid-Amerikaanse textielindustrie. Hier ontmoet u de lama's en alpaca's die de wol leveren en ontdekt u de verschillende technieken waarmee prachtige kledingstukken gemaakt worden. 

Daarna bezoekt u de markt van Pisac waar u handgemaakte producten vindt door de plaatselijke bewoners, waaronder kledij van alpacawol, muziekinstrumenten, schilderijen, beelden, sieraden en replica's van oude Inca-voorwerpen. 

De lunch neemt u in een plaatselijk restaurant, gevolgd door een bezoek aan 
Ollantaytambo, een typische stad naar het ontwerp van de Inca's waar de bewoners vandaag nog altijd hun eeuwenoude tradities in ere houden. Toen Pachacuti de stad veroverde vernielde hij het oude en bouwde een compleet nieuwe stad. Vandaag wordt dit beschouwd als één van de meest opmerkelijke archeologische sites van het Inca-rijk. 
Aan het einde van de excursie wordt u naar het hotel in de Heilige Vallei gebracht.

Overnachting in de Heilige Vallei.
Het ontbijt, de lunch en de entreeprijzen voor de archeologische site van Awana Kancha en Ollantaytambo zijn inbegrepen.
Dag 6: Heilige Vallei - Aguas Calientes - Ollantaytambo - Cusco
Ontbijt in het hotel en transfer naar het station van Ollantaytambo.

Bezoek aan de Machu Picchu (volledige dag met Engelstalige gids)
Uw excursie naar de Machu Picchu begint met een treinreis van ongeveer 2 uur naar Aguas Calientes (ook bekend onder de naam "Machu Picchu Pueblo"). Dit is de laatste halte voor de belangrijkste archeologische site van het land en misschien wel de meest magische bezienswaardigheid.

In het dorpje zelf vindt u een plaatselijke markt, restaurants en accommodatie. U neemt de bus naar de Machu Picchu, een waar architecturaal meesterwerkje dat dienst deed als heiligdom en woonplaats voor militair leider Pachacuti. Machu Picchu wordt weleens vertaald als "oude berg" en werd door Unesco geklasseerd als Werelderfgoed en opgenomen als een van de zeven moderne wereldwonderen.
Na het bezoek keert u terug naar Cusco.

Overnachting in Cusco.
Het ontbijt en de entreeprijs voor de Machu Picchu zijn inbegrepen.

Dag 7: Cusco
Ontbijt in het hotel en vrije dag om het mooie Cusco zelf te verkennen en op zoek te gaan naar enkele leuke souvenirs, of u kunt kiezen voor een van de optionele excursies:
- Maras en Moray (zie beschrijving)
- Duivelsbalkon (zie beschrijving)
- Vinicunca - Berg met 7 kleuren (zie beschrijving)
- Palcoyo - De andere kleurenberg (zie beschrijving)
- Humantay (zie beschrijving)

Overnachting in Cusco, ontbijt inbegrepen.

Dag 8: Cusco - Lima -Vertrek
Deze ochtend komt uw gids u ophalen bij het hotel voor uw transfer naar de luchthaven, waar u de vlucht naar Lima neemt. Daar kunt u zich klaarmaken voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Om uw comfort te garanderen tijdens deze rondreis, hebben we op elke bestemming een Standaard Kamer voor u gereserveerd in Standaard, Superior of Boutique Hotels. Alle adresjes werden met veel zorg door ons uitgezocht om hun ligging, omgeving, voorzieningen en comfort.

Uw hotels van de categorie Standaard zijn (of gelijkwaardig):
Lima: Hotel Tambo II 
Cusco: Hotel Sueños del Inka 
Heilige Vallei: Hacienda del Valle 

Uw hotels van de categorie Superior zijn (of gelijkwaardig):

Lima: Hotel Casa Andina Select 
Cusco: Hotel Sonesta 
Heilige Vallei: Hotel Casona de Yucay 
 
Uw hotels van de categorie Boutique zijn (of gelijkwaardig):
- Lima: Hotel B Boutique 
- Cusco: Palacio Manco Capac 
- Heilige Vallei: Inkaterra Hacienda Urubamba 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Start elke dag van uw Peruaans avontuur op de beste manier met een lekker ontbijt (vanaf dag 2).

Al uw zintuigen worden geprikkeld ... Lima is niet alleen de hoofdstad van het land, maar ook de hoofdstad van de gastronomie met tal van verrassende adresjes. Kies op elke bestemming voor de typische streekspecialiteiten, proef van uitgebreide buffetten of laat u verwennen met de verse, plaatselijke vruchten. Wat dacht u van ceviche, een rauwe visschotel gemarineerd in citroensap of empanadas, lekkere hartige gebakjes ... om nog maar te zwijgen van Pisco Sour en Cachaça! 

Extra opties

HALVE DAG MARAS EN MORAY

Extra opties
Uw dag begint in Cusco en houdt een bezoek in van ongeveer 1.30 uur bij de Moray terrassen, waarna u verder gaat naar de zoutmijnen van Maras. De archelogische sites van Moray bestaan uit een mysterieuze concentratie van cirkels die volgens bepaalde mensen vroeger het agriculturele centrum moesten aanduiden en deel waren van agricultureel onderzoek. De externe terrassen zijn hoger dan de interne terrassen en kunnen de verschillende ecologische niveaus van het imperium nabootsen.

Maras is een indrukwekkend zoutmijnen complex. U geniet hier van een surrealistisch uitzicht. Het is een complex en erg indrukwekkend zout moeras dat stamt uit een periode voor de inca's. De gigantische hoeveelheden zout die hier worden ontgind, werden gebruikt als geld om te handelen met andere delen van het rijk. Na de tour geniet u van een retourtransfer naar uw hotel in Cusco.

Belangrijk
Taal: Engels / Italiaans / Spaans / Frans
Inbegrepen: Retourtransfer vanaf het hotel, toegang tot Maras

EXCURSIE NAAR HET DUIVELSBALKON

Extra opties
's Ochtends geniet u van een transfer van uw hotel naar de site van Sacsayhuaman. Vanaf hier begint de wandeling in de richting van Chacan, ook gekend onder de naam Duivelsbalkon. Deze plaats representeert de perfecte harmonie tussen de natuur en de architectuur van de inca's met constructies die perfect op de rotsen staan. 

Aan de top heeft u een wonderbaarlijk uitzichtpunt over de hele site. De wandeling gaat verder richting zone X. Deze plaats is bekend voor haar mysterieuze doolhoven. Na de lunch bezoekt u de Maantempel of leert u bij over het wereldbeeld in de Andes en haar link met de sterren en de natuurkrachten. Daarna ondekt u het archeologische complex van de Cusilluchayoc. Als laatst keert u terug naar Cusco langs een oude incaroute die richting Antisuyo gaat. U gaat het San Blas dorp binnen, waar u kennismaakt met getalenteerde handwerkers. Hier komt de wandeling officieel tot een einde.

Belangrijk
Niveau: gemiddeld
Duur: 8 uur
Maximale hoogte: 12358 voet / 3767 m a.s.l.
Lengte: 10km
Taal: Engels / Italiaans / Spaans / Frans
Inbegrepen: Retourtransfers van het hotel en lunch

... verder lezen

EXCURSIE NAAR HET HUMUNTAY-MEER

Extra opties
Profiteer van een spectaculaire wandelexcursie door de Andes tot Humantay lagoon (4180 meter boven zeeniveau). Laat u onderdompelen in indrukwekkende landschappen, culturele rijkdommen en de enorme geschiedenis van deze rijkdom. U maakt gebruik van transfers van Cusco naar Mollepata (1.20 uur), daarna gaat u verder naar Soraypampa (1 uur)(3900 meter boven het zeeniveau).

Tijdens deze excursie kunt u verschillende fauna bewonderen zoals de impressionante condors, de zwaluw van de Andes. Bewonder bovendien het Salkantay en Humantay berglandschap. De Soraypampa gaat zo'n 2 uur omhoog richting de Humantay lagune, waar u profiteert van een lunch. Vervolgens kunt u ongeveer een uur lang de omgeving ontdekken, waarna u weer daalt richting Soraypampa (1.15 uur).

Hier wacht een bus u op om terug naar Cusco te keren. U komt omstreeks 19.00 uur aan.

Belangrijk
Taal: Engels / Italiaans / Spaans / Frans
Niveau: gemiddeld
Duur: 12 uur
Minimale hoogte: Soraypampa 12 795 voet / 3 900 m.
Maximale hoogte: Humantay 13 780 voet / 4 200 m.

... verder lezen

EXCURSIE PALCOYOU

Extra opties
Uw avontuur begint met een transfer van uw hotel naar het vertrekpunt van de wandeling. Net als de Regenboogberg (Vinicunca) komt de Palcoyoberg aan haar kleuren door de mineralen zoals magnesium, calcium en ijzer die zich al millenia hebben verzameld en op die manier vandaag dergelijk kleurenspektakel creëren.

Om op de top van de Palcoyouberg te geraken dient u twee uur te wandelen (gemiddeld niveau) om het hoogste punt van 4900 meter te bereiken. Eens u hier bent geraakt, geniet u van een adembenemend uitzicht en kunt u een moment nemen van het uitzicht te genieten. U komt aan op een rustige plaats, omdat slechts weinig toeristen de extra wandeling maken.

Deze ervaring topt alles en respecteert de routes en regels om deze omgeving te behouden.

Belangrijk
Niveau: makkelijk
Duur: 10 uur
Inbegrepen: Retourtransfer vanaf het hotel, ontbijt en lunch

... verder lezen

EXCURSIE NAAR DE REGENBOOGBERG (VINICUNCA)

Extra opties
Vertrek in het hotel om 4.00 uur 's morgens richting Quesoyuni. Onderweg stopt u bij Japura, een klein bergdorpje waar u geniet van een heerlijk ontbijt. Daarna wandelt u naar Kairawiri, het vertrekpunt om de indrukwekkende Regenboogberg (Vinicunca) te bezoeken. Bewonder dit uitzonderlijke natuurfenomeen, een van de meest bijzondere bergen die u ooit zag! Na een bezoek van ongeveer 30 tot 45 minuten, heeft u afspraak in Kairawiri voor een picknicklunch.
Nadien brengt de bus u terug naar het hotel in Cusco.

Inbegrepen
- Ontbijt en picknicklunch (exclusief drankjes)
- Retourtransfers vanaf het hotel

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Extra informatie voor vluchten of tussenstop in Verenigde Staten of Canada
Indien u een tussenstop maakt in de Verenigde Staten of in Canada, heeft u hiervoor een ETA of ESTA-visum nodig.


... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en de hotels zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 20°C max : 26°C
Feb
min : 20°C max : 26°C
Mrt
min : 20°C max : 26°C
Apr
min : 18°C max : 24°C
Mei
min : 17°C max : 22°C
Jun
min : 16°C max : 20°C
Jul
min : 15°C max : 19°C
Aug
min : 15°C max : 18°C
Sep
min : 15°C max : 19°C
Okt
min : 17°C max : 20°C
Nov
min : 17°C max : 22°C
Dec
min : 18°C max : 24°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in Standaard, Superior of Boutique Hotels 
- Ontbijt vanaf dag 2
- Engelstalige gids tijdens de excursies 
- Entreeprijzen volgens het programma 
- Privétransfers
- Luchthaventransfers
- Treintickets naar de Machu Picchu in tweede klasse
- Binnenlandse vluchten: Lima - Cusco - Lima in economy klasse  

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken 
- Toeslag voor speciale verzoeken tijdens de maaltijden 
- Andere kamercategorieën 
- Persoonlijke uitgaven en fooien 
- Excursies en gidsen tijdens de vrije tijd 
- Luchthavenbelastingen 
- Visumkosten 
- Verzekeringen (optioneel) 
- Luchthavenbelastingen

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis in Zuid-Peru - 7 nachten