Beoordeling - Santa Luzia ArtHotel 4* - Guimaraes | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

De meningen

Gemiddeld cijfer
8,4/10
94%
van onze klanten die dit product aanbevelen
De beoordelingen van onze leden, een waarborg van vertrouwen
De beoordelingen worden uitsluitend gegeven door onze leden bij terugkomst van hun reis. De totaliteit van de beoordeling wordt gepubliceerd, behalve als de inhoud als lasterend wordt ervaren.
Om een goede indruk van uw volgende reis te hebben, tonen wij alleen beoordelingen van minder dan 24 maanden oud.
De beoordelingen zijn een garantie voor onze reputatie en een transparante communicatie op onze website. Ze zijn uitsluitend geschreven door onze klanten na hun reis. De weergegeven score komt overeen met het gemiddelde van de toegekende scores door onze klanten. Alle meningen van onze klanten worden gepubliceerd, zoals ze zijn geschreven, binnen 48 uur, op de enige voorwaarde dat ze het volgende handvest respecteren:

• De beoordelingen en opmerkingen moeten authentiek zijn en uw eigen ervaring weerspiegelen. Ze mogen alleen betrekking hebben op het hotel, de tour of excursie: opmerkingen over het aankoopproces moeten worden behandeld door het Customer Service team.
• Opmerkingen moeten zo specifiek en objectief mogelijk zijn om andere leden te begeleiden bij het kiezen van hun volgende reis.
• Opmerkingen mogen geen beledigende, discriminerende of ogenschijnlijk overdreven opmerkingen, persoonlijke informatie (e-mail, telefoon, etc.) of irrelevante opmerkingen bevatten.
Meer weten