Pedras Do Mar Resort & Spa 5* - Ponta Delgada - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de rijkdom van de Azoren op het eiland Sao Miguel
  • Proef de typische en atypische keuken van het eiland
  • Neem een duik in een van de vele natuurlijke zwembaden van het eiland

Pedras Do Mar Resort & Spa 5*

Met een bevoorrecht uitzicht op de Atlantische Oceaan is Pedras do Mar Resort & Spa 5* de perfecte keuze voor een romantisch, landelijk uitje.

De ideale locatie alleen al zou het hotel zijn charme kunnen geven, maar dat zou zijn zonder rekening te houden met de elegante en gezellige sfeer, die het een echte uitstraling van zachtheid geeft. Met een eigentijds design met lichte kleuren en houttoetsen zal je je meteen thuis voelen in deze vriendelijke, ontspannen omgeving.


Laat je overweldigen door de schoonheid van het landschap en ontspan met alles wat dit luxe hotel te bieden heeft: tussen de eersteklas behandelingen die worden aangeboden door de Spa en de omliggende natuurlijke zwembaden en educatieve boerderij, zul je betoverd raken.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Standaard Kamer met zeezicht

Standaard Kamer met zeezicht (25 m²)

Geniet van een rustige nachtrust in je Standaardkamer met zeezicht... Modern, elegant en volledig uitgerust, je zal je meteen thuis voelen tijdens je verblijf op de Azoren! Vergeet niet het uitzicht op zee te bewonderen vanaf je balkon voor een onvergetelijk verblijf!

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt.

Ga naar Meia Nau, het gastronomische restaurant van het hotel en kom tegemoet aan al je culinaire verlangens. Je kunt er nieuwe Portugese smaken ontdekken door middel van typische gerechten op basis van vlees, vis en lokale producten en dat alles in een chique, ontspannen omgeving.

Zin in een glas wijn, vruchtensap of een exotische cocktail? De bar van het hotel heet je van harte welkom bij het zwembad voor een rustig moment waar het blauwe water en de blauwe lucht je zullen blijven verbazen.

Activiteiten

Nadat je de vier hoeken van Sao Miguel hebt bezocht, de wandelpaden hebt bewandeld, de vulkanen hebt beklommen, in de meren hebt gezwommen en een duik in de natuurlijke zwembaden hebt genomen, kun je ontspannen in de spa van het hotel, die de perfecte combinatie van lichaam en geest biedt.
Sauna, jacuzzi, binnenzwembad, Turks bad met chromo-therapie of fitnessruimte, je kunt de dagelijkse beslommeringen achter je laten en alleen aan jezelf denken voor echte verwenmomenten...

Buiten kun je genieten van het zwembad met uitzicht op zee of een partijtje tennis spelen terwijl je kinderen zich vermaken in de speelkamer of de speeltuin.

Extra opties

Halve dag walvisspotten

Extra opties

Futurismo is het toonaangevende walvis- en dolfijnenspottingbedrijf op de Azoren. Onze excursies duren ongeveer 3 uur en vinden dagelijks plaats, onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Alle excursies worden voorafgegaan door een briefing waarin een van onze gekwalificeerde biologen uitlegt hoe de Azoreanen de walvisjacht hebben omgezet in walvisspotten op de Azoren.

Dagtour De mooiste parels van de Azoren (inclusief lunch)

Extra opties

Tijdens deze tour bezoeken we de mooiste parels van de Azoren -Sete Cidades en Lagoa do Fogo. Onze eerste stop is bij het Belvedere met uitzicht op Lagoa do Fogo. Het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Je voelt je heel klein voor dit prachtige grote blauwe meer... een van de mooiste juwelen van de natuur. Daarna gaan we naar Santa Iria Belvedere. Vanaf deze plek heb je een prachtig uitzicht over een groot deel van de noordkust en het binnenland. Na de inbegrepen lunch bezoek je het botanische park Terra Nostra - een paradijselijke tuin met meren, bruggen en weelderige vegetatie - een bezoek dat je hart nooit zal vergeten.

Dagtour Furnas Valley (inclusief lunch)

Extra opties

Bezoek Furnas, een plaats in een prachtige vallei die rust op een krater van een uitgedoofde vulkaan waar bloemen en intens groene vegetatie groeien. Je eerste stop is bij Santa Iria Belvedere, waar je een schitterend uitzicht hebt over de noordkust van het binnenland. Vervolgens breng je een bezoek aan de Gorreana Theefabriek en voordat je afdaalt naar Furnas kun je nog even genieten van een van de mooiste uitzichten van de Azoren bij Pico do Ferro Belvedere. Na je inbegrepen lunch bezoek je het magische botanische park Terra Nostra. Laat je betoveren door de paradijselijke tuin met meren, bruggen en weelderige vegetatie.

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom op... de Azoren!

Ponta Delgada is de hoofdstad van het eiland São Miguel en een van de belangrijkste steden van de Azoren.

 

Ponta Delgada ligt in een grote baai en heeft een prachtige oude stad met geplaveide straten en een zeer interessant architectonisch erfgoed van elegante gebouwen uit de 17e en 18e eeuw, evenals prachtige monumenten.

 

Het is een levendige stad zowel overdag als 's nachts! Het historische centrum en de jachthaven trekken bezoekers die op zoek zijn naar eten en drinken in de vele heerlijke restaurants.

 

Dit alles maakt Ponta Delgada de perfecte bestemming om het eiland São Miguel te verkennen.

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan je behoeften is aangepast, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor je controleren.

Check-in: 15:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
Er zijn ter plaatse geen belastingen te betalen.

 
Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.
 
Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Gratis parkeren
  • 24-uursreceptie

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Waterkoker
  • Minibar
  • Televisie
  • Kluisje
  • Badjassen
  • Haardroger
  • Balkon of terras

Restaurants en bars in het hotel:

  • Meia Nau restaurant
  • Meia Nau bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Fitnessruimte
  • Jacuzzi
  • Buitenzwembad
  • Excursiebalie
  • Tennisbaan
  • Binnenzwembad

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Pedras Do Mar Resort & Spa 5*