Fly & Drive The Complete Andalusia - Malaga - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de betoverende cultuur en architectuur van de grootste steden van Andalusië
  • Profiteer van een inbegrepen huurauto om in alle vrijheid de streek te verkennen
  • Verblijf in 5 verschillende hotels, inclusief ontbijt
  • En ook... Proef de Spaanse gastronomie!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Andalusië

Beleef een vakantie vol passie, traditie, cultuur en historische bezienswaardigheden.
Grijp nu uw kans om de 4 mooiste steden van Andalusië te bezoeken: Granada, Sevilla, Cordoba en Malaga.

De bakermat van de flamenco barst van de architecturale hoogstandjes en straalt een rustige typische Spaanse sfeer uit. Breng een bezoek aan indrukwekkende paleizen zoals Alcazar, Mezquita, Alcazaba of Alhambra, en laat u betoveren door de unieke geuren en kleuren van deze fascinerende streek!

Vamos?

Reisbeschrijving

Ontdek de unieke charme van deze prachtige Spaanse streek tijdens een onvergetelijke 8-daagse roadtrip met gratis huurauto langs het rijke historische en culturele erfgoed.

Het programma van uw reis:
Dag 1: Aankomst in Malaga, ophalen van de huurauto. Overnachtig in Granada, Hotel Reino de Granada
Dag 2: Overnachting in Granada, Hotel Reino de Granada
Dag 3: Van Granada naar Cordoba. Overnachting in Cordoba, Hotel Abetos del Mestre
Dag 4: Van Cordoba naar Sevilla. Overnachting in Sevilla, Hotel TRH La Motilla
Dag 5: Overnachting in Sevilla, Hotel TRH La Motilla
Dag 6: Van Sevilla naar Ronda. Overnachting in Ronda, Hotel Don Benito
Dag 7: Van Ronda naar Malaga. Overnachting in Malaga, Hotel Vincci Malaga
Dag 8: Terugbrengen huurauto en vertrek vanuit Malaga

Uw reis in detail

Granada

Aan de voet van de majestueuze Sierra Nevada, ontdekt u de hoofdstad van Andalusië met zijn architecturale meesterwerken. De stad was bijna 700 jaar onder islamitische invloed en is een waar openluchtmuseum. Er valt zoveel te ontdekken in Granada, van het Alhambra paleis, het Generalife paleis en het Dar al-Horra paleis tot de gezellige straatjes van de Calle de las Teterías, het Monasterio de la Cartuja, de Plaza de San Miguel Bajo en het groene Parque de las Ciencias. U valt van de ene verbazing in de andere.

Niet te missen... Alhambra 
Alhambra is het meest bezochte monument van Spanje en werd door UNESCO opgenomen op de werelderfgoedlijst. Een bezoek aan het sprookjesachtige complex mag niet ontbreken tijdens uw reis door Andalusië. Alhambra betekent rood in het Arabisch en het complex dankt zijn naam aan de dieprode kleur van de gevelstenen. Het Rode Paleis, de bijnaam van dit indrukwekkende paleis, is door haar lange geschiedenis van verschillende culturele invloeden een uniek bouwwerk met sporen uit het katholicisme, de Renaissance en het romantisme.

Cordoba

Cordoba is de meest charmante stad van Zuid-Spanje met een rijk multicultureel erfgoed. Tijdens de Arabische overheersing in de middeleeuwen was de stad drie eeuwen lang het culturele en artistieke centrum van het imperium van Al-Andalus. De combinatie van geschiedenis, verschillende culturele invloeden en moderniteit heeft ervoor gezorgd dat deze stad door UNESCO werd uitgeroepen tot werelderfgoed.

Niet te missen... Alcazar de los Reyes Cristianos
Het Alcázar de los Reyes Cristianos of het "Paleis van de christelijke vorsten" is een middeleeuws paleis in het historische centrum van Cordoba. In 1328 begon Alfons XI van Castilië met de bouw van het paleis op de overblijfselen van een oud Visigotisch fort. Het fort diende als een van de belangrijkste verblijfplaatsen van Isabella van Castilië en Ferdinand II van Aragon. Later werd het een gevangenis en tenslotte heeft de Spaanse regering er in 1950 een nationaal monument van gemaakt. Het belangrijkste historische moment dat plaatsvond in het paleis is ongetwijfeld de ontmoeting van Christopher Columbus met de Spaanse koning voor een overleg als voorbereiding op de reis waarbij hij Amerika ontdekte.

Sevilla

Het prachtige Sevilla is de belangrijkste stad van Spanje wanneer het gaat om kunst, cultuur en geschiedenis. Overdag bezoekt u het architecturaal erfgoed van deze prachtige Arabisch-Andalusische stad. Niet te missen zijn de kathedraal, de Giralada toren en het koninklijk paleis Alcázar. Dit is een stad die blijft boeien en waar islamitische, katholieke en joodse gebouwen getuigen zijn van een fascinerende en intrigerende geschiedenis. Als de avond valt ontdekt u het typische Spaanse nachtleven, de traditionele feesten en het legendarische joie de vivre van haar bewoners.

Niet te missen... Alcázar
Het koninklijk paleis Alcázar werd gebouwd in 844 en is één van Europa’s oudste koninklijke paleizen dat nog steeds in gebruik is, het was oorspronkelijk een Moors fort en het meest representatieve monument van de stad. Na de aardbeving van 1356 werd het deels verwoest en opnieuw opgebouwd in typische Mudejar-stijl. In de zestiende eeuw werd het opnieuw gerenoveerd door Karel V.
Binnenin de muren en in tuinen van het paleis vindt u dan ook meer dan duizend jaar geschiedenis van de stad, met invloeden uit de Arabische periode, de Middeleeuwen, de Renaissance, barok en de negentiende eeuw.

Malaga

Gouden zandstranden, zon en siëstas... u zult snel begrijpen waarom de Costa del Sol één van de meest bevoorrechte locaties is in Spanje voor een zonovergoten vakantie. Ontdek de weelderige landschappen, het warme klimaat, de fantastische keuken en waardeer het ritme van deze verrassende stad. Neem de tijd om de charmante dorpjes in de omgeving te verkennen en pas u aan aan het typische Spaanse ritme.

Niet te missen... Alcazaba
Alcazaba of "citadel" in het Arabisch, is één van de belangrijkste monumenten in Málaga. Het dateert uit de islamitische periode in de elfde eeuw en is één van de grootste islamitische bouwwerken van Spanje. Vandaag kunnen de belangrijke archeologische overblijfselen bezocht worden en ontdekt u de typische Arabische bouwstijl.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Hotel Reino de Granada

Uw reis door Andalusië begint goed in Hotel Reino de Granada 3*. Het is ideaal gelegen om Granada te verkennen, namelijk aan één van de belangrijkste straten van de stad en op slechts 10 minuten lopen van de kathedraal. Naast een kleine bar beschikt dit hotel ook over een café en u kunt er gemakkelijk parkeren. Profiteer bovendien van de gratis wifi!

Tijdens uw tijd in Granada overnacht u in een Standaard Kamer met airconditioning, een flatscreen-tv, goed uitgeruste badkamer met haardroger en toiletartikelen, een kluis en minibar.




Abetos del Mestre

Het tweede hotel waar u zult verblijven is het Abetos del Mestre 3* in Cordoba. Een schitterende locatie waar u uitzicht heeft over de bergen van Sierra de Cordoba. Verder zit u op maar 10 minuten rijafstand van het centrum. Het hotel beschikt over goede parkeergelegenheid en u kunt heerlijk ontbijten in het café of op het terras.

Beleef een rustige nacht in uw Standaard Kamer. De volledig gerenoveerde kamers beschikken over een fijne badkamer, verwarming, airconditioning en gratis wifi. U kijkt uit over de tuin, de bergen of de patio. Sommige kamers hebben een balkon. 


TRH La Motilla

U verblijft 2 nachten in het TRH La Motilla 4* in Sevilla, gelegen in de zakenwijk van de stad. Het is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van deze mooie stad: de belangrijkste bezienswaardigheden bevinden zich op minder dan 15 km afstand. U profiteert hier van goede parkeergelegenheid en gratis wifi.

Neem hier plaats in uw comfortabele Standaard Kamer. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig.

Hotel Don Benito

In Ronda verblijft u in een hotel met karakter: Hotel Don Benito 4*. In dit hotel pakt u, naast de grote steden van Andalusië, ook het prachtige landschap van de streek mee, waar typische witte dorpjes in verscholen liggen. Ook hier kunt u uitstekend parkeren, profiteren van de gratis wifi en maaltijden nuttigen in de bar.

U zult een heerlijke nachtrust hebben in uw Standaard Kamer. Uitgerust wakker worden voor het vervolg van uw roadtrip!

Hotel Vincci Malaga

Afsluiten in stijl! Het hotel Vincci Malaga 4* heet u welkom. Hier kunt u ook nog genieten van het strand, waar u op slechts 2 minuten lopen vandaan zit. Geniet van het uitzicht over de promenade en de Middellandse zee, nuttig een lekkere maaltijd op het terras en ga uitgerust weer naar huis.

Uw Standaard Kamer in dit hotel heeft een elegante, witte inrichting met enkele kleurdetails. In de marmeren badkamer vindt u een haardroger. Profiteer van gratis wifi.

Het is niet mogelijk om een eenpersoonskamer te reserveren.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Gedurende uw hele roadtrip verblijft u in uw hotels inclusief ontbijt.

Verder kunt u ook in ieder hotel een maaltijd of snack nuttigen in het bijbehorende restaurant of bar. Verken ook zeker de vele lokale restaurants en bars in de steden om de traditionele gastronomie van Andalusië te ontdekken!

Uw huurauto

Ontdek de Andalusische routes in alle vrijheid dankzij de inbegrepen huurauto van categorie B (type Ford Focus of gelijkwaardig) voor de hele duur van het verblijf. De huurauto wordt opgehaald en teruggebracht op de luchthaven van Malaga.

Het weer

Jan
min : 8°C max : 17°C
Feb
min : 8°C max : 17°C
Mrt
min : 11°C max : 18°C
Apr
min : 13°C max : 21°C
Mei
min : 15°C max : 23°C
Jun
min : 19°C max : 27°C
Jul
min : 21°C max : 29°C
Aug
min : 22°C max : 30°C
Sep
min : 20°C max : 27°C
Okt
min : 16°C max : 23°C
Nov
min : 12°C max : 20°C
Dec
min : 10°C max : 17°C

Details over uw rondreis:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Bij annulering wordt deze aanbieding niet vergoed


Inbegrepen in de prijs:
- Huurauto categorie B voor de volledige duur van de reis, ophalen en terugbrengen aan de luchthaven van Malaga
- Accommodatie in een Standaard Kamer in de beschreven hotels (of soortgelijk)
- Ontbijt

Niet inbegrepen in de prijs:
- Brandstof voor de huurauto en parkeergeld in de steden (€10 tot €15 per dag)
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Niet vermelde entreeprijzen en excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Verzekeringen
- Alle niet vermelde diensten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.


Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer is niet mogelijk. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd. 

Alle praktische informatie over de huurauto:
- Huurauto van categorie B (type Ford Focus of gelijkwaardig) voor de hele duur van het verblijf
- Ophalen of terugbrengen op de luchthaven van Malaga
- Minimumleeftijd van de bestuurder: 25 jaar (jonger dan 25 jaar €7 per dag)
- In bezit van rijbewijs: minimaal 1 jaar
- Maximumleeftijd van de bestuurder: 75 jaar
- Het originele rijbewijs moet worden voorgelegd en moet nog minstens 1 maand geldig zijn
- Een kredietkaart op naam van de bestuurder is noodzakelijk
- De huurauto wordt verhuurd per 24 uur, bij het laat binnenbrengen wordt een extra kost aangereken

Inbegrepen in de prijs:
- Onbeperkte kilometers
- 1e extra bestuurder
- Assistentie (24/7)
- Luchthavenbelasting

Niet inbegrepen in de prijs:
- Brandstof, parking en eventuele boetes
- Federale belasting (23%)
- Ongevallenverzekering: €6,50 per dag

De hotels beschikken over

  • Receptie
  • Parkeergelegenheid
  • Gratis wifi
  • Eetgelegenheden

De Standaard Kamers beschikken over

  • Tweepersoonsbed
  • Privé badkamer
  • Wifi
  • Airconditioning

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief, maar u kunt uw inbegrepen huurauto bij aankomst op de luchthaven van Malage ophalen (en bij vertrek hier ook weer terugbrengen).

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Fly & Drive The Complete Andalusia