Rondreis Andalusië in 8 dagen/7 nachten in 4* hotels - Malaga - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Dompel uzelf onder in de rijke cultuur en geschiedenis van Andalusië
  • Pak uw koffers uit in zorgvuldig geselecteerde 4* hotels
  • En ook... Van gazpacho tot mantecado; maak kennis met de verrukkelijke lokale gastronomie!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Andalusië

Heeft u er altijd al van gedroomd om de talrijke schatten van Andalusië te ontdekken? 
Ontdek de essentie van een land rijk aan geschiedenis, cultuur en ontspanning! Geniet dag na dag van een perfect samengestelde rondreis en pak elke avond uw koffers uit in een gunstig gelegen 4* hotel.
Reis op het ritme van het Iberisch schiereiland en laat u betoveren door de schitterende omgeving, geniet van de cultuur en laat u meeslepen door een unieke sfeer. Tapas, sangra, flamenco, zon, ontspanning en geschiedenis... Waar wacht u nog op?

Reisbeschrijving

Reisbeschrijving
Volg ons voor een fenomenale rondreis van 8 dagen en 7 nachten met inbegrepen vervoer door de magische Spaanse regio Andalusië.

Kuier door de smalle straatjes van Sevilla, bewonder de met duizenden bloemen versierde pleinen van Cordoba en ontdek de geschiedenis van de historisch stad Granada.

Het zal niet lang duren vooraleer u volledig in de ban bent van de Andalusische charme! 

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Malaga / Costa del Sol
Dag 2: Torremolinos / Costa del Sol - Pizzarra - Estepa - Sevilla
Dag 3: Sevilla
Dag 4: Sevilla - Cordoba - Granada
Dag 5: Granada 
Dag 6: Granada - Alfarnajeto - Torremolinos - Costa del Sol
Dag 7: Torremolinos / Costa del Sol
Dag 8: Vertrek uit Malaga

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Malaga
Aankomst op de luchthaven van Malaga en transport naar uw hotel in Torremolinos / Costa del Sol.
Overnachting Torremolinos / Costa del Sol.

Dag 2: Torremolinos / Costa del Sol - Pizzarra - Estepa - Sevilla
Na het ontbijt vertrekt u naar Pizzarra. Onderweg stopt u bij een lokale sinaasappelkwekerij, waar de charmante eigenaar Juanito u alles zal leren over ecologische landbouw en citrusfruit in het bijzonder. Aan het einde van het bezoek krijgt u de kans om een aantal van de lokale producten te proeven (sinaasappelsap, fruit en dergelijke). Vervolgens gaat u verder richting Estepa. Onderweg geniet u van een traditionele lunch. Het dorp Estepa is gekend in Spanje omwille van de traditionele productie van kerstgebak, de mantecados. U krijgt de kans om één van de belangrijkste ateliers te bezoeken en een aantal van de typische lekkernijen te proeven. Nadien reist u door naar Sevilla.
Overnachting in Sevilla.
Dag 3: Sevilla
Na het ontbijt gaat u op verkenning in Sevilla, de hoofdstad van Andalusië en beroemd om zijn authentieke cultuur en indrukwekkende architectuur. Bezoek de kathedraal, waarvan het glorieuze Giralda-belfort het meest iconische symbool van de stad is. De kathedraal werd gebouwd op de oude 12e-eeuwse moskee en werd de op twee na grootste kathedraal ter wereld. Ontdek de 80 kapellen en meer dan 700 werken van religieuze kunst, bewonder het prachtige gouden altaarstuk en slenter over het vredige terras met sinaasappelbomen. Ontdek vervolgens de wijk Santa Cruz, de oude Joodse wijk en vandaag de meest traditionele wijk van de oude stad. Het is een doolhof van witgekalkte steegjes, bogen en patio's, elk met een eigen verhaal. Tijdens de stadstour heeft u ook de kans om één ​​van de belangrijkste lokale markten te bezoeken en lokale seizoensgebonden gerechten te proeven. De rest van de dag bent u vrij.
Overnachting in Sevilla.

Dag 4: Sevilla - Cordoba - Granada
Vanuit Sevilla reist u na het ontbijt door naar Cordoba. Geniet van een rondleiding door de oude binnenstad die op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Cordoba was de hoofdstad van het Moorse kalifaat van Al-Andalus op het hoogtepunt van zijn glorie, en deze rijkdom is nergens duidelijker dan in de magnifieke Mezquita (Grote Moskee), tegenwoordig de katholieke kathedraal. Slenter door de gebedsruimtes, versierd met honderden marmeren zuilen verbonden door tweekleurige bogen. Bewonder de mihrab en zijkapellen met hun eclectische mix van arabesken en barokstijlen. Wandel door de oranje patio, een oase van rust in de schaduw van de bomen, en bewonder de versieringen van de buitendeuren. Vervolgens bezoekt u de oude Joodse wijk en bent u tijdens de lunch vrij om te doen waar u zin in heeft. Nadien reist u door naar Granada.
Overnachting in Granada.

Dag 5: Granada
Verken de historische stad Granada en neem foto's van de talrijke bezienswaardigheden. Bezoek het Alhambra, één van de meest indrukwekkende monumenten in Andalusië (de toegang tot het gedeelte van het Nazari-paleis is niet inbegrepen). Gedurende meer dan duizend jaar heeft het Alhambra, gebouwd op de top van de Sabika-heuvel met uitzicht op de stad, aan belang gewonnen tijdens de Moorse Nasrid-dynastie. Het koninklijke complex en de tuinen werden gebouwd om "de hemel op aarde" te zijn, met patio's, fonteinen en ingewikkelde gravures.
Lunch in uw hotel of in een lokaal restaurant, gevolgd door een vrije namiddag. 
Overnachting in Granada.

Dag 6: Granada - Alfarnatejo - Torremolinos / Costa del Sol
Vanuit Granada vertrekt u naar Alfarnatejo, een volledig witgekalkt dorpje in de bergen van Malaga. Als onderdeel van deze unieke ervaring, krijgt u de gelegenheid om een oude oliemolen te bezoeken en te lunchen in een privéhuis, waar u zult proeven van typische huisgemaakte gerechten (ongeveer 6 tot 8 personen per huis).
Nadien reist u door naar uw hotel.
Overnachting in Torremolinos.

Dag 7: Torremolinos / Costa del Sol
Vrije dag in uw hotel (ontbijt, lunch en diner inbegrepen). U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende optionele excursies.
Overnachting in Torremolinos.

Dag 8: Vertrek uit Malaga
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Malaga gebracht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Uw rust is essentieel voor een optimale vakantie!

Daarom logeert u uitsluitend in een Standaard Kamer in 4* hotels, speciaal voor u geselecteerd omwille van hun ligging en comfort.



Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):

- Costa del Sol / Torremolinos: Don Pedro 4*
- Sevilla: Silken Al Andalus 4*
- Granada: Sercotel Gran Luna 4*

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Voor een geslaagde combinatie van comfort en ontdekking, hebben wij voor u een verblijf in halfpension (exclusief drankjes) gedurende 6 nachten en 1 nacht in volpension (exclusief drankjes) onderhandeld, waarvan driemaal lunch (op dag 2, dag 5 en dag 6).

Indien u meer vrijheid wenst, kunt u ook kiezen voor een verblijf met inbegrepen ontbijt.

Laat u aangenaam verrassen door de lokale Andalusische smaken!

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in een Standaard Kamer in 4* hotels in de vermelde steden of in de omgeving
- Professionele Engelstalige gids van dag 2 tot dag 6
- Halfpension (exclusief drankjes) gedurende 6 nachten en 1 nacht volpension (exclusief drankjes), waarvan driemaal lunch (op dag 2, dag 5 en dag 6), of een verblijf met inbegrepen ontbijt.
- Bezoeken en toegang tot monumenten zoals in het programma vermeld: bezoek aan Pizarra en lokale boerderij / bezoek aan een lokaal atelier in Estepa, Sevilla: kathedraal, bezoek aan de wijk Santa Cruz en lokale markt, Cordoba: bezoek aan de moskee, Granada: bezoek aan het Alhambra (geen toegang tot het gedeelte vanhet Nazari-paleis), Alfarnatejo: bezoek aan het centrum en aan een olijfmolen
- Transport per geklimatiseerd en rookvrij voertuig
- Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Alle persoonlijke uitgaven, zoals alcoholische drankjes, wasservice en in het programma niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Alles wat niet specifiek als inbegrepen vermeld wordt
- Verzekeringen
- Bagagedragers
- Fooi aan chauffeurs, gidsen, hotelpersoneel, etc...
- Visa Spanje en Gibraltar (indien van toepassing)

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

De hotels voldoen aan de plaatselijke normen en zijn indicatief; ter plaatse kunnen ze gewijzigd worden voor hotels van een vergelijkbare categorie.
Dit programma kan wijzigingen ondergaan ten gevolgde gevolg van overmacht, zoals gewijzigde vluchturen, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht.
Ook de volgorde van bezoeken kan gewijzigd worden.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis Andalusië in 8 dagen/7 nachten in 4* hotels