Barceló Illetas Albatros 4* – Adults Only - Mallorca - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van de ambiance en rust van dit Adults Only hotel aan het strand
  • Breng uw dagen door in de natuurlijke baai met privétoegang vanuit het hotel
  • Bezoek het levendige stadscentrum dat zich op 5 minuten van uw hotel bevindt
  • Trakteer uzelf op momenten van ontspanning met de toegang tot de spa

Uw hotel

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Vroege check-in vanaf 14.00 uur en late check-out tot 13.00 uur
  • Langverblijfkorting van 5% vanaf 7 nachten (reeds verrekend in de prijs)

Het Barceló Illetas Albatros 4* - Adults Only is een modern hotel met uitzicht op de Middellandse Zee en de baai van Palma! U geniet er van de natuur, de zee en de rust. En dat op slechts een steenworp afstand van het stadscentrum!

 

Het hotel weerspiegelt perfect waarom Mallorca al lang het eiland van de rust werd genoemd. U vindt er stilte en ontspanning op het spectaculaire terras, in de zwembaden, in de jacuzzi en zelfs in een prachtige natuurlijke baai.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer met gedeeltelijk zeezicht en balkon of Superior Kamer met zeezicht en balkon
  • Fruit en fles mousserende wijn op de kamer bij aankomst
  • Dagelijks aangevulde Nescafé-doses en thee bij verblijf in Superior Kamer met gedeeltelijk zeezicht en balkon
  • Dagelijks 4 Nespresso-capsules en badjas met slippers op de kamer bij verblijf in Superior Kamer met zeezicht en balkon

Superior Kamer met zeezicht en balkon (29 m²)

Geniet van uw verblijf in een Superior Kamer met zeezicht en balkon. Hier geniet u van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De kamer is minimalistisch ingericht en dus ideaal voor een stressvrije vakantie. 

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Superior Kamer met gedeeltelijk zeezicht en balkon (25 m²)

Deze Superior Kamer is ontworpen in warme kleuren, met een terras of balkon met gedeeltelijk uitzicht op zee, en een badkamer met modern meubilair. Welkom in de ideale uitvalsbasis voor uw vakantie op Mallorca.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes); u geniet elke dag van ontbijt en lunch of diner.

Drink een lekkere cocktail terwijl u geniet van het uitzicht op de Middellandse Zee. U kunt terecht in alle bars en restaurants van het hotel voor een heerlijk culinair moment.

 

Buffetrestaurant Mediterraneo serveert typische gerechten uit de mediterrane keuken en een verscheidenheid aan internationale gerechten. U dineert hier vlak bij de zee.

 

In de Blue Lounge kunt u verschillende soorten salades, tapas en risotto's proeven. Bar Illetas serveert koffie, frisdrank en cocktails... en dat op een adembenemende locatie! En in The Beach Bar kunt u 's avonds genieten van lekkere cocktails en gave dj's!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot de wellnessruimte (inclusief handdoekenservice)

In dit schitterende 4* hotel wordt vakantie smaakvol gecombineerd met plezier. Dankzij de gunstige ligging kunt u eenvoudig de vele culturele bezienswaardigheden van Palma bezoeken of ontspannen op het strand of aan het zwembad. Als u op zoek bent naar een extra tikkeltje ontspanning, is de spa van het hotel een echte aanrader!

Extra opties

De Romeinse steden, Alcudia & Pollença

Extra opties

Breng een bezoek aan het oude en authentieke Mallorca door deze excursie naar Alcudia en Pollença. Ontdek duizend jaar oude dorpen van Romeinse oorsprong, een traditionele markt, de typische Mallorcaanse keuken, de duizelingwekkende landschappen van het noorden en een duik in een ongerepte baai.

 

Houd er rekening mee dat deze tour beschikbaar is van dinsdag tot zondag

Cap Blanc, adembenemende kliffen en schildpadden

Extra opties

Ontdek op deze natuurwandeling hagelwitte kliffen, turquoise water, adembenemende landschappen met het eiland Cabrera op de achtergrond. Ga op zoek naar de populatie inheemse schildpadden die zich schuilhouden in het struikgewas en neem een duik vanaf een ongerept strand.

 

Houd er rekening mee dat deze tour beschikbaar is van maandag tot zondag.

Subliem en gastronomisch Palma

Extra opties

Een wandeling door Palma, de prachtige hoofdstad van Mallorca, met zijn duizendjarige geschiedenis, zijn uitzonderlijk architecturele en culturele erfgoed, zijn grandioze kathedraal, zijn kronkelige straatjes, zijn geheime hoekjes... En de ontdekking van een typische overdekte markt in het hart van de stad en de geneugten van de Mallorcaanse keuken.

 

Houd er rekening mee dat deze tour beschikbaar is van maandag tot vrijdag

Authentieke excursie in Vall de Soller

Extra opties

Op deze dag maak je een lange rit door de sinaasappelvallei en ontdek je het dorp Soller en Fornalutx dat op de lijst van mooiste dorpen van Spanje staat. Onderweg zie je prachtige tuinen en ongelooflijke landschappen op het prachtige platteland van Mallorca en de velden met eeuwenoude amandel- en olijfbomen.

Je keert terug naar Palma aan boord van het kleine houten treintje dat zich een weg baant door de bergen om dit uitje af te ronden met een authentieke ervaring.

Let op: deze tour beschikbaar is van dinsdag tot zondag

... verder lezen

Zeiltocht in de baai van Palma

Extra opties

Mallorca kan in al zijn pracht en praal worden ontdekt op zee. Een tocht met een zeilboot is een onderbreking van de drukte van je vakantie, een adem van verkwikkende zeelucht!  Ga de open zee op en geniet van alle geneugten van de Middellandse Zee: zeilen, zwemmen, duiken, en niet te vergeten het essentiële nietsdoen aan dek, gesust door de golven en het ruisen van de wind in de zeilen.

 

Let op: Deze tour is beschikbaar van maandag tot vrijdag.

Uw reis

Je vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Je bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Je transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Gedeelde luchthaventransfers inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.
Privétransfers inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht tot 31/03 en van 23/10 tot 31/10.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij Sixt, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van je favoriete auto!
Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het Sixt-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Het originele rijbewijs, leesbaar en geldig gedurende minstens 1 jaar moet worden voorgelegd wanneer je het voertuig ophaalt (afhankelijk van de voorwaarden van de verhuurder). Voor het verzekeren van je voertuig moet een kredietkaart op naam van de bestuurder worden getoond (houd er rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd).
Een aanbetaling in de vorm van een bankrekening of een abonnement op een SCDW- of CDW-verzekering is vereist wanneer je het voertuig ophaalt. In geval van weigering van jouw kant, heeft de huurder het recht om je huurauto te annuleren. Huur per 24 uur. Voor eventuele bijkomende uren kan een toeslag gelden. Tarieven zijn indicatief onder voorbehoud van wijzigingen.

... verder lezen

Welkom op ... Mallorca!

Reis met ons mee naar het grootste eiland van de Balearen, Mallorca, en bereid je voor op een uniek en ontspannend verblijf in het hart van de Middellandse Zee. Laat je aangenaam verrassen door de vele natuurlijke en culturele pareltjes die dit eiland voor je in petto heeft, te midden van ongerepte mediterrane landschappen, authentieke dorpjes, goudgele stranden en een kristalheldere zee.

 

Aarzel niet om hoger gelegen oorden op te zoeken, zoals de top van Puig Major of de kliffen van Cap Formentor, voor nog meer visuele verwennerij van weelderige pijnboombossen die in de verte subtiel overvloeien in de azuurblauwe zee. Het betoverend mooie Mallorca ontvangt je met open armen voor een ontspannen verblijf met je familie of onder vrienden. Liggen je hoed, zonnebril en zonnecrème al klaar?

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 128

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Conciërgedienst
  • Wifi
  • Airconditioning

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Balkon of terras
  • Douche
  • Minibar
  • Tv
  • Haardroger
  • Koffiemachine
  • Kluisje
  • Badjassen
  • Waterkoker

Restaurants en bars in het hotel:

  • Mediterraneo Buffetrestaurant
  • Blue Restaurant & Lounge
  • Bar Illetas
  • The Beach Bar

Mediterraneo Buffet Restaurant (ontbijt van 8.00 uur tot 10.30 uur / diner van 19.00 uur tot 22.00 uur)
Blue Restaurant & Lounge (10.00 uur tot 19.00 uur)
Bar Illetas (van 19.00 uur tot 1.00 uur)
The Beach Bar (van 19.00 uur tot 1.00 uur)

Activiteiten bij het hotel:

  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Binnenzwembad
  • Jacuzzi
  • Hamam

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Barceló Illetas Albatros 4* – Adults Only