Els Pins Resort & Spa Ibiza 4* - Ibiza - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in een comfortabel en gerenoveerd hotel met een strak design
  • Kom tot rust tijdens een ontspannende massage of spabehandeling
  • Ervaar de unieke sfeer en de bruisende cultuur op Ibiza
  • Trek eropuit en ontdek het prachtige strand van Comte, het magische eiland Es Vedrá en de gezellige markt van Las Dalias

De beoordeling van onze klanten

Els Pins Resort & Spa Ibiza 4*

Het Els Pins Resort & Spa Ibiza 4* heet je welkom op een bevoorrechte locatie vlak aan het strand met een uitzonderlijk uitzicht op zee. Dit nieuwe resort beschikt over stijlvolle en moderne ruimtes met een strak design en schitterende faciliteiten. 

 

Duik het zwembad in, laat je in de watten leggen in de spa, geniet van de heerlijke mediterrane keuken en nip van een verfrissende cocktail op het zonnige terras. Kortom, bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!

Op vakantie in Spanje

Spanje is een bestemming die het hele jaar door bekend staat om zijn klimaat en warmte. Elk seizoen heeft zijn eigen sterke punten!


In de winter en in de lente vind je er kalmte en rust aan de kust; de ideale tijd om te genieten van het Spaanse leventje. Maar ' s zomers komen de badplaatsen echt tot leven en worden ze bezocht door veel vakantiegangers. Het is het perfecte seizoen als je houdt van gezellige drukte, feestelijke sferen en authentieke marktjes. Dus, wanneer vertrek je?

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer met tuinzicht of Deluxe Kamer met gedeeltelijk zeezicht

Deluxe Kamer met tuinzicht (22 m²)

De prachtige Deluxe Kamer met tuinzicht is ingericht met lichte kleuren en strakke lijnen. Het comfortabele meubilair en de moderne faciliteiten, zoals airconditioning, wifi, satelliet-tv, minibar en een volledig uitgeruste badkamer, zorgen voor een welverdiende nachtrust na een dag onder de zon. Vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht op de tuin van het resort.

Maximale kamercapaciteit

Deluxe Kamer met gedeeltelijk zeezicht (22 m²)

De lichte en elegante Deluxe Kamer met gedeeltelijk zeezicht is ideaal om van het uitzicht te genieten. De gebruikte lichte kleuren creëren een gezellige sfeer voor ontspanning.

Maximale kamercapaciteit

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt of Halfpension (exclusief drankjes)

Afhankelijk van wat je boekt, begin je de dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt of verblijf je op basis van halfpension (exclusief drankjes).

Het Rada Restaurant verwent je smaakpapillen met plaatselijke, mediterrane en Italiaanse smaken op een authentieke plek. Voor een creatieve fusionkeuken met zowel streekspecialiteiten en internationale gerechten moet je in het Elysium Restaurant zijn.

 

Als je zin hebt in een verfrissend drankje, kun je kiezen tussen de Pool Bar en de Lobby Bar. Heerlijk genieten in een gezellige sfeer!

Activiteiten

Wat denk je van een frisse duik in het zwembad om af te koelen van de zon? Of liever relaxen aan de rand van het zwembad met je lievelingscocktail? Dit is de perfecte plek om je vakantie door te brengen! In de luxueuze spa vind je een stoombad en een waaier aan behandelingen om lichaam en geest in balans te brengen.

 

Terwijl je geniet, leven de kleintjes zich uit in het kinderbad of in de kinderclub. Voor sportievelingen is er een volledig uitgeruste fitnessruimte en een tennisbaan. Het resort ligt vlak aan het strand om je een vakantie in alle rust te garanderen. Je kiest helemaal zelf hoe je je dagen doorbrengt!

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Huurauto

Om de mooiste plekken van jouw bestemming in alle vrijheid te kunnen ontdekken, bieden wij je in de volgende stap van het boekingsproces een optionele huurauto aan. Dankzij Voyage Privé profiteer je van gunstige voorwaarden bij BSP, zodat je de hele wereld kunt ontdekken achter het stuur van jouw favoriete auto!

Deze optie is alleen beschikbaar voor aanbiedingen met vlucht en wordt enkel getoond indien het BSP-kantoor geopend is op je aankomsttijd.

Om een voertuig te huren, moet je beschikken over een geldig rijbewijs in het land van verhuur (in de Europese Unie erkend rijbewijs of internationaal rijbewijs).

... verder lezen

Welkom op ... Ibiza!

Ibiza is een klein eilandje in het westen van de Balearen. Dankzij de aangename temperaturen en stralende zon profiteer je er het hele jaar door van een uiterst aangenaam klimaat. Relax op een gouden zandstrand in een wondermooie baai, bezoek pittoreske dorpjes en snuif het unieke aroma van sinaasappel-, amandel- en vijgenbomen op … Pure magie in een formidabele omgeving!

 

’s Avonds maak je kennis met de feestelijke sfeer waardoor Ibiza wereldwijde faam geniet: bars en discotheken ontvangen je met open armen voor onvergetelijke momenten! Pak snel je koffers en ontdek de talrijke troeven van dit magnifieke eiland!

Het weer

Jan
min : 6°C max : 14°C
Feb
min : 6°C max : 15°C
Mrt
min : 8°C max : 17°C
Apr
min : 10°C max : 19°C
Mei
min : 13°C max : 22°C
Jun
min : 17°C max : 26°C
Jul
min : 20°C max : 29°C
Aug
min : 20°C max : 29°C
Sep
min : 18°C max : 27°C
Okt
min : 14°C max : 22°C
Nov
min : 10°C max : 18°C
Dec
min : 8°C max : 15°C

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.


Aantal kamers in het hotel: 224

Check-in: 14:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Conciërgedienst
  • Bagageopslag
  • Parkeren (buiten)
  • Lift
  • Wasservice
  • Meertalig personeel

Faciliteiten in de kamer:

  • Tv
  • Minibar
  • Kluisje
  • Haardroger
  • Douche
  • Bad
  • Airconditioning

Restaurants en bars in het hotel:

  • Rada Restaurant
  • Elysium Restaurant
  • Pool Bar
  • Lobby Bar

Activiteiten bij het hotel:

  • Spa
  • Buitenzwembad
  • Excursiebalie
  • Fitnessruimte

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Els Pins Resort & Spa Ibiza 4*