Hotel Hacienda de Abajo 5* - Adults Only - Santa Cruz De La Palma - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Pak uw koffers uit in dit boetiekhotel, in een oude 17e-eeuwse suikerplantage omgeven door een prachtige tuin
  • U verblijft in een prachtige Premium Kamer
  • Ontspan volledig in de spa
  • En ook... Ontdek het vulkanische landschap en de typische flora en fauna!

Traveller's Choice Award

Trip advisor
Dit hotel won de Traveller's Choice Award van Tripadvisor, de hoogste award van deze leidende reisbeoordelingswebsite. Deze jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan het beste van het beste, voor service, kwaliteit en klanttevredenheid.

Welkom in... Santa Cruz de la Palma!

We nemen u mee naar het historische centrum van Tazacorte, op het eiland San Miguel de la Palma, beter bekend als La Palma. Het eiland is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de Canarische Eilanden, in de Atlantische Oceaan naast Afrika. De toeristen die het eiland bezoeken komen voornamelijk om wandelingen te maken in de prachtige natuur.

Santa Cruz de la Palma ligt aan de oostkust van het eiland en heeft ongeveer 18.000 inwoners. Net als alle Canarische Eilanden is La Palma gevormd door vulkanische activiteiten die ongeveer 3 miljoen jaar geleden hebben plaatsgevonden. Het eiland staat ook wel bekend als La Isla Verde ('het groene eiland') en La Isla Bonita ('het mooie eiland'), omdat het eiland het hele jaar door is bedekt met groene vegetatie. Gaat u mee?

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotel

Welkom in het Hotel Hacienda de Abajo, een complex bestaande uit verschillende gebouwen, waaronder het oude hoofdgebouw van Tazacorte, een huis van twee verdiepingen met Arabische tegels en open balkon. Het hotel is het resultaat van een zorgvuldige renovatie van een oude suikerplantage dat werd gebouwd in de 17e eeuw.

Het is omgeven door een prachtige botanische tuin en heeft een collectie kunstwerken dat de grootste bijdrage van het artistieke erfgoed van La Palma sinds de 17e eeuw vertegenwoordigt. Omdat we u graag verwennen, geniet u van een fles cava bij aankomst in Hotel Hacienda de Abajo.

Uw kamer

U verblijft in een Premium Kamer.

De kamers beschikken over een terras of balkon met uitzicht op de botanische tuin of de weelderige groene omgeving. Er is een tweepersoonsbed, of twee éénpersoonsbedden. Frisdrank en water worden dagelijks aangevuld in de minibar.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Uw ochtenden op La Palma beginnen met een lekker ontbijt, inbegrepen in dit aanbod. Optioneel met bijbetaling kunt u kiezen voor halfpension.

Restaurante El Sitio met zijn ongeëvenaard uitzicht over de Atlantische Oceaan en een creatieve keuken, waar de rijke lokale gastronomische tradities zich vermengen met internationale invloeden.

Activiteiten

In de spa van het hotel kunt u heerlijk ontspannen en genieten van tal van faciliteiten, om zo weer vol van energie uw vakantie te kunnen voortzetten! Dankzij deze aanbieding geniet u van toegang tot de spa.

Uw optionele huurauto

Voor nog meer vrijheid, kunt u, op aanvraag en met bijbetaling, een auto huren tijdens uw verblijf. Deze optie is mogelijk beschikbaar tijdens de tweede stap van uw boeking.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 32
Check-in:  15:00
Check-out: 12:00
Huisdieren zijn niet toegestaan

Let op: bij annulering wordt 100% van de kosten in rekening gebracht.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het hotel beschikt over:

  • Roomservice
  • Autoverhuur
  • Excursies
  • Conciërgeservice
  • Wifi
  • Parkeergelegenheid

De kamers zijn uitgerust met:

  • Flatscreen TV
  • Airconditioning
  • Internet
  • Balkon
  • Bewaarkluis
  • Minibar

Activiteiten in het hotel:

  • Bar
  • Tuin
  • Terras
  • Restaurant
  • Wellnesscentrum
  • Zwembad

Details over de optionele huurauto

Let op: U kunt geen garantie krijgen voor een specifiek automerk binnen een bepaalde groep.

De minimumleeftijd van de bestuurder moet 21 zijn en bestuurders moeten ten minste 1 jaar in het bezit zijn van een volledig rijbewijs.

De naam van de hoofdpassagier op de boeking, is ook de naam die zal worden gebruikt voor de bestuurder van de auto. Deze persoon moet een creditcard kunnen tonen met zijn/haar naam. Kaarten met een andere naam worden niet geaccepteerd. Houd er ook rekening mee dat Visa Electron- of Maestro-kaarten niet door de verhuurders worden geaccepteerd.

De bestuurder moet een volledig, geldig en leesbaar rijbewijs voorleggen bij het ophalen van het voertuig. In sommige gevallen wordt een borg gevraagd via de creditcard. De kaart wordt echter niet geblokkeerd.

Zorg ervoor dat u de documenten omtrent de huurauto nakijkt zodra u deze ontvangen heeft.

Inbegrepen in de prijs:
- Onbeperkte kilometers
- Assistentie (24u/24)
- Verzekeringen : volledige dekking voor ongevallen (zonder franchise), schadeverzekering en persoonlijke verzekering
- Wegenbelastingen en BTW
- Luchthavenbelastingen
- Gratis extra bestuurders
- Kinder- of babyzitjes

Niet inbegrepen in de prijs:
- Kosten als gevolg van schade door te rijden op onverharde wegen
- Boetes
- GPS
- Brandstofkosten (er worden extra kosten aangerekend bij het binnenbrengen met een te laag benzinegehalte)
- Verlies of beschadiging van de sleutel
- Kosten als gevolg van ongevallen veroorzaakt door rijden onder invloed van alcohol en andere verboden middelen
- Kosten door nalatigheid van de huurder
- Alle andere kosten die niet vermeld worden bij ‘inbegrepen in de prijs’

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Brussel-Zaventem (Code: BRU) of Brussel-Charleroi (Code: CRL). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. De afstand tussen de luchthaven Santa Cruz De La Palma (Code: SPC) en uw hotel bedraagt ongeveer 37 km.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Hacienda de Abajo 5* - Adults Only