Hotel Itaca Sevilla - Sevilla - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Verblijf in het centrum van Sevilla
 • Rust uit in de authentieke Andalusische patio
 • Verfris u in het bad na een hele dag aan sightseeing te hebben gedaan
 • En ook... plan een beweeglijke avond in een tablao waar u kan dansen op het ritme van de Flamenco!

Welkom in... Sevilla!

We nemen u mee naar de belangrijkste Spaanse stad wanneer het gaat om kunst, cultuur en geschiedenis. Het is de hoofdstad van de regio Andalusië en ligt aan de rivier Guadalquivir. Sevilla heeft het grootste historische centrum van Europa, waarvan de belangrijkste bezienswaardigheden de Kathedraal van Sevilla met de Giralda Toren, het Alcazar en de Torre del Oro. De Sevilliaanse wijk Triana wordt beschouwd als de geboorteplaats van de Spaanse dans- en muziekstijl flamenco.

Daarbij is Sevilla één van de warmste steden van Europa; de gemiddelde jaartemperatuur is ongeveer 18,6°. Het is een waar openluchtmuseum, boordevol historische monumenten, kerken, parken en palmtuinen. Vergeet niet om de historische wijk Santa Cruz te bezoeken; hier vindt u rustige straatjes en pleintjes en pittoreske gebouwen.
Gaat u mee?

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotel

Welkom in het Itaca Sevilla hotel, een rustig en gezellig hotel in het hart van de stad. U heeft de perfecte locatie om Sevilla te leren kennen en er op uit te trekken om alle culturele pareltjes en bezienswaardigheden te bezoeken.

Het hotel heeft een authentiek karakter en beschikt over een typische Andalusische patio, waar u even een moment voor uzelf kan nemen en kan genieten van de rust en de stilte. Na een dag in deze stad te hebben rondgewandeld, zal u dit des te meer weten te appreciëren.

Uw kamer

Uw nachten in Sevilla brengt u door in een Standaard kamer (16 m²).

Deze kamer werd met kleur en charme ingericht en bevindt zich rondom de patio.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
Just for you
Speciaal voor u:
Gratis wifi
Late check-out
Gids voor excursie Sevilla

Uw pension en restaurants

Uw ochtenden in Sevilla beginnen met een lekker ontbijt, inbegrepen in dit aanbod.

Het hotel voorziet een ontbijtbuffet voor u. Op korte loopafstand van het hotel bevinden zich vele bars en restaurants, zodat u uw smakenpallet in volle glorie kan uitbreiden.

Activiteiten

Eenmaal u in Sevilla bent, dient u natuurlijk de stad te gaan veroveren. Daarom stelt het hotel een gratis gids tot uw beschikking om samen met hem of haar meer vat te krijgen op wat er zich nu juist afspeelt in deze kleurrijke en levendige stad en hoe het zich heeft gevormd tot de stad die het vandaag is. Maak zeker gebruik van deze gelegenheid.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 23
Check-in:  14:00
Check-out: 12:00
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting (€1,00 per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Enkele kamers zijn beschikbaar voor mindervaliden (al gelang beschikbaarheid). Neemt u alstublieft contact met ons op mocht u hiervan gebruik willen maken.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het hotel beschikt over:

 • 24u/24u receptie
 • Bagageruimte
 • Wasserij
 • Toeristische dienst
 • Parking vlakbij
 • WiFi

De kamers zijn uitgerust met:

 • Airconditioning
 • Flatscreen TV
 • Minibar
 • Bewaarkluis
 • Haardroger

Activiteiten in het hotel:

 • Bar
 • Patio

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. De afstand tussen de luchthaven van Sevilla en uw hotel bedraagt 12 km.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Nederlandse burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Rijksoverheid Nederland.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Hotel Itaca Sevilla