Cruise in 7 nachten van Tenerife naar Lanzarote (of vice verca) - Tenerife - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Ontdek 6 van de 8 Canarische Eilanden tijdens een unieke cruise
 • Geniet van een verblijf zonder zorgen dankzij het inbegrepen volpension
 • Kies voor optionele excursies om elk eiland beter te leren kennen
 • Bewonder de sublieme landschappen van de archipel met vulkanen, bijzondere flora en fauna en kristalheldere wateren

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Reisprogramma

Maak een unieke reis die je meeneemt naar 6 van de 8 eilanden die deel uitmaken van de archipel van de Canarische Eilanden tijdens een cruise van 7 nachten. Je kunt zelf kiezen of je vanaf Lanzarote wilt vertrekken om je reis op Tenerife te beëindigen of andersom.

 

Aanbieding 1: Cruise van Lanzarote naar Tenerife

Dag 1: Lanzarote

Dag 2: Lanzarote

Dag 3: Fuerteventura

Dag 4: Gran Canaria

Dag 5: La Gomera

Dag 6: La Palma

Dag 7: Tenerife

Dag 8: Tenerife

 

Aanbieding 2: Cruise van Tenerife naar Lanzarote

Dag 1: Tenerife 

Dag 2: Tenerife

Dag 3: La Palma

Dag 4: La Gomera

Dag 5: Gran Canaria

Dag 6: Fuerteventura

Dag 7: Lanzarote

Dag 8: Lanzarote

Cruise in detail

Dag 1: Tenerife

Vandaag is het begin van je reis langs de Canarische Eilanden. Na je aankomst op Tenerife ga je naar de haven om in te schepen. Na de checlk-in kun je genieten van een welkomstcocktail terwijl je een presentatie krijgt van de bemanning. Je sluit de dag af met een diner en avondentertainment aan boord.

 

Dag 2: Tenerife

Tenerife is het grootste van de Canarische Eilanden en wordt doorkruist door een lange bergketen. Daarnaast huisvest het eiland de berg Teide, een vulkaan van maar liefst 3718 meter hoog. Tenerife is een bezoek waard vanwege het onuitputtelijke kleurenpalet dat ontstaat geboden door de vegetatie en verschillende landschappen die het eiland rijk is.

 

Optionele excursie naar het Teide Nationaal Park in de ochtend

Het netwerk van nationale parken van de Canarische archipel heeft tot doel de meest karakteristieke ecosystemen van de eilanden te behouden. Het Teide Nationaal Park, gelegen in het midden van het eiland Tenerife, is een perfect voorbeeld van de vegetatie van de hoge Canarische Eilanden. Met een gemiddelde hoogte van meer dan 2000 meter is het park een van de meest spectaculaire voorbeelden van vulkanisme ter wereld. Het werd in 1954 opgericht vanwege zijn vulkanische en biologische uniekheid en is met zijn 18.990 hectare het grootste nationale park van de Canarische Eilanden. Het omvat een enorme vulkanische krater (uitgestorven sinds 1909) met een omtrek van 48 km. De berg Teide reikt tot 3718 meter hoogte en is daarmee de hoogste top van Spanje. Wanneer je de krater bereikt (op ongeveer 2300 meter boven zeeniveau), kun je genieten van een wandeling terwijl je het uitzicht bewondert. Op de terugweg zijn er verschillende stops om van het adembenemende uitzicht te genieten.

 

Optionele excursie naar Puerto de la Cruz in de middag

Je ontdekt de vele facetten van deze stad, waar een badplaats en een pittoreske oude binnenstad samen komen. Weg van de kust slentert je door charmante steegjes die kerken, tuinen en prachtige huizen verbergen. Je ontdekt prachtige pleinen zoals Plaza de El Charco, Plaza Concejil, omringd door statige huizen, Plaza de la Iglesia, maar ook het Fort van San Felipe, de kluis van San Telmo, de Kerk van San Francisco en Parque Taoro. Je maakt ook een stop bij het uitkijkpunt Humboldt, waar je de uitgestrekte Orotava-vallei met zijn indrukwekkende bananenplantages kunt bewonderen. We bezoeken de orchideeëntuin, opgericht in 1774 en de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan exotische soorten.

 

Aan het einde van de dag begint je reis naar het hart van de archipel, terwijl de bemanning je uitnodigt om met hen aan dek te komen voor een aperitief in het zachte licht van de ondergaande zon.

 

Je vaart 's nachts naar het eiland La Palma.

 

Dag 3: La Palma

La Palma, ook wel bekend als het "Isla Bonita" of het "Isla Verde" dankzij de weelderige vegetatie van wild laurierbos, dennen en bananenbomen, heeft een hoogte van maar liefst 2396 meter op de Roque de los Muchachos. Hier ontdek je een natuurlijk paradijs, maar ook uitkijkpunten met adembenemende uitzichten, ongerepte stranden en een charmante hoofdstad. De dag begint met een conferentie in de lounge bar van het schip.

 

Optionele excursie naar het hart van het eiland in de middag

Ga naar de Caldera de Taburiente, in het hart van het eiland, om van een spectaculair uitzicht te genieten. Je bezoekt het heiligdom van de Maagd van de Sneeuw, een kleine witgekalkte kerk die het heiligste icoon van het eiland herbergt, de Maagd Maria van de Sneeuw, beschermheilige van het eiland. Vervolgens ga je verder over bergwegen door buitengewone landschappen naar de Caldera de Taburiente. Je komt aan bij een traditionele 17e-eeuwse boerderij, gelegen in prachtige tuinen met een prachtig uitzicht, waar je kunt genieten van een verfrissend drankje. Op de terugweg kun je tijdens een korte stop bij de Mirador de la Concepción het indrukwekkende uitzicht over de kust en het noorden van het eiland bewonderen.

 

Je sluit de dag af met een diner op het je cruiseschip en je vaart 's nachts naar het eiland La Gomera.

Dag 4: La Gomera

In de ochtend vaar je naar het eiland La Gomera. La Gomera heeft een grote verscheidenheid aan landschappen met invloeden van zowel de natuur als mensen. Deze diversiteit is te danken aan de complexiteit van de topografie en het opmerkelijke aanpassingsvermogen van de inwoners aan moeilijke omstandigheden. De exploitatie van natuurlijke hulpbronnen wordt nog altijd  gedaan met respect voor de natuur.

 

Optionele excursie met bezoek aan La Gomera in de middag

Je ontdekt het Garajonay Nationaal Park, bedekt met dichte laurierbossen. Het is door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed en biedt een buitengewoon contrast met de rest van de Canarische archipel. De vrijwel constante aanwezigheid van mist, als gevolg van de passaatwinden en de talrijke rivieren, geeft het een mysterieus karakter. Via Hermigua, Las Rosas en Agulo, bijgenaamd "de chocolade van La Gomera", is het historische centrum een ​​van de best bewaarde op het eiland. Stop om thee te drinken en woon een demonstratie bij van de gefloten taal of "Silbo", de voorouderlijke taal van de eilandbewoners. Ga verder naar Garanojay Nationaal Park, waar je de Agando-rotsen kunt bewonderen. Deze rotsen zijn enorme ronde blokken, gevormd door magma dat nooit het oppervlak heeft bereikt en dat door erosie is ontstaan. Zelfs vandaag de dag onderscheiden ze zich van het weelderige bos van het eiland, waar ze over lijken te waken. 

 

Eenmaal terug op het schip vervolg je je reis naar het eiland Gran Canaria. Geniet van een moment van rust aan boord van het schip, liggend bij het zwembad of laat je verwennen in de wellnessruimte. 's Avonds kun je genieten van entertainment.

 

Dag 5: Gran Canaria

Gran Canaria is een klein schelpvormig eiland met sterke contrasten: vruchtbare gronden in het noorden en uitgestrekte woestijngebieden in het zuiden, steile kliffen aan de noordwestkust en lange stranden aan de zuidkust. Op deze prachtige stranden en in de hoofdstad Las Palmas is het heerlijk vertoeven.

 

Optionele excursie naar Las Palmas en de Bandama-krater in de ochtend

Je gaat naar het oude centrum van Vegueta om het Huis van Columbus te bezoeken, waar je van dichtbij de meest interessante aspecten van de reis van Christoffel Columbus naar Amerika en zijn verblijf in de stad leert. Vervolgens ga je naar de Bandama-krater, een prachtige plek op 600 meter hoogte en met een diepte van 200 meter.

 

Optionele excursie naar Teror en de tuinen van Arucas in de middag

De excursie begint in Teror, een bedevaartsoord voor alle inwoners van Gran Canaria, waarvan de basiliek het beeld herbergt van de beschermheilige van het eiland, Nuestra Señora del Pino. Ga dan verder naar Arucas, de hoofdstad van bananen en bloemen. Hier kun je de imposante zwarte kathedraal (buitenkant) bewonderen. Een bezoek aan de tuinen van de Marquesa de Arucas maakt dit bezoek in stijl compleet. Hier kun je ongeveer 400 soorten tropische en subtropische planten zien.

 

Eenmaal terug aan boord van het schip is het tijd om te vertrekken naar Fuerteventura. De bemanning nodigt je uit voor een hapje op het dek en je kunt genieten van een gala-avond.

 

Dag 6: Fuerteventura

Fuerteventura was miljoenen jaren geleden het eerste eiland van de archipel dat uit de diepten van de Atlantische Oceaan tevoorschijn kwam. Omdat er duizenden jaren lang geen vulkanische uitbarstingen waren, kon erosie de uitgestrekte vlaktes naar eigen inzicht vormgeven, waardoor een panorama ontstond dat uniek is in Europa.

 

Optionele excursie "De geheimen van Fuerteventura" in de ochtend

Je reist naar het noorden van het eiland, naar "Finca Torres", waar je ontdekt hoe lokale geitenkaas wordt gemaakt. De verschillende geitenkazen die op Fuerteventura worden geproduceerd, worden over de hele wereld erkend en hebben vijf opeenvolgende jaren de "Golden Cheese Awards" gewonnen als de beste kaas ter wereld. Na een bezoek aan de boerderij proef je deze beroemde kaas. Daarna ga je naar de stad Tiscamanita om een ​​Aloë Vera-cosmeticafabriek te bezoeken, een van de belangrijkste gewassen op het eiland. Hier leer je alles wat je moet weten over deze geweldige plant. Ten slotte ga je naar Betancuria, de oude hoofdstad van de eilanden en de eerste nederzetting van de Canarische Eilanden. Betancuria werd aan het begin van de 15e eeuw gesticht door Jean de Béthencourt, die een locatie in een vallei koos om zichzelf te beschermen tegen aanvallen van piraten. Ondanks deze voorzorgsmaatregel werd de stad in 1593 verwoest door piraten.

 

In de middag is het tijd om naar de laatste bestemming van de cruise te varen: Lanzarote.

Dag 7: Lanzarote

Lanzarote is het meest unieke van de Canarische Eilanden, met zijn fascinerende droge landschappen van zwarte lava, afgewisseld met oases van groen en gewassen en intens blauw water aan de kust. De rust en stilte die over het hele eiland heersen, nodigen uit om even helemaal los te komen van het leven van alledag en om nieuwe energie op te doen.

 

Optionele excursie naar Timanfaya Nationaal Park in de ochtend

Lanzarote is anders dan elke andere plaats ter wereld. Driekwart van de oppervlakte van het eiland is bedekt met kraters en lavastromen die dateren van de enorme vulkaanuitbarstingen 270 jaar geleden. Je komt aan bij de Montañas de Fuego, in het Timanfaya National Park, waar je dit prachtige maanlandschap kunt bewonderen. Vervolgens kun je op het eiland Hilario geothermische demonstraties bijwonen. In Janubio kun je een zoute krater bewonderen waarvan de natuurlijke lagune zeewater ontvangt. Regen is schaars, dus hebben boeren ingenieuze methoden ontwikkeld om groenten te verbouwen in velden met zwarte lavapellets die alleen door zeemist worden bewaterd. In het hart van het wijnbouwgebied Geria hebben wijnbouwers geduldig duizenden kleine muurtjes in één halfronde rij gebouwd, ook wel soeks genoemd. Ze zijn gemaakt van vulkanisch gesteente en omringen elke wijnstok die in het midden is geplant. Druiven groeien in assouks en poreuze lavakorrels laten dauw naar de wortels sijpelen. Het resultaat van deze unieke techniek is een frisse, gouden wijn die bekend staat als Malvasía. Vervolgens ga je naar een van de oudste wijnhuizen van het eiland om Canarische wijnen en kazen te proeven. Lanzarote is een eiland met dorre en vulkanische bodems die de producten een bijzondere smaak geven, vooral de wijnen en kazen. Het vulkanische gesteente geeft elk van zijn wijnen een prachtig kleurencontrast en een grote verscheidenheid aan nuances. Hetzelfde geldt voor kazen gemaakt van geitenmelk.

 

Optionele excursie "In de voetsporen van César Manrique" in de middag

César Manrique was de belangrijkste kunstenaar van de Canarische Eilanden. Naast schilder, architect, bouwer en beeldhouwer, was hij ook een milieuactivist die elk teken van moderne constructie verafschuwde. Je ontdekt de Jameos del Agua-grot, een fascinerend resultaat van vulkanische activiteit gecombineerd met het architecturale talent van César Manrique. Vervolgens kom je aan bij de Mirador del Río, in het noorden van het eiland, een kunstwerk op een imposante klif. Vanaf hier kun je genieten van een spectaculair uitzicht op de eilandjes die uitkijken over Lanzarote, waaronder La Graciosa, met zijn prachtige vulkanische kegels en zijn scala aan oker- en beige tinten. Samen geven de eilandjes, de zee, de lucht en de diepte van de kliffen een gevoel van grootsheid en vrijheid. Ten slotte bezoek je het huis van César Manrique, de ware belichaming van zijn talent. Het huis van César Manrique is half ondergedompeld in vulkanische bellen en geschilderd in zwart en wit.

 

Op je laatste avond aan boord kun je in de lounge bar een folkloristische show bijwonen die de perfecte afsluiting zal zijn van je ontdekking van de Canarische archipel. In een feestelijke sfeer zullen muzikanten en dansers gekleed in traditionele kostuums typische dansen en muziek van de Canarische Eilanden opvoeren.

 

Dag 8: Lanzarote

Na een laatste ontbijt aan boord van het schip is het om 9.00 uur tijd om uit te schepen.

Belangrijke informatie over je cruise

Om seizoens-, technische of veiligheidsredenen kunnen bepaalde activiteiten zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd. De volgorde van de tussenstops kan ook worden gewijzigd.

Schip

Just for you
Speciaal voor u:
 • Horizon Cabine in zone 3, 4 of 5
 • Volpension (inclusief drankjes)
 • Entertainment aan boord
 • Havengelden
 • Assistentie ter plaatse

Een cruise op de MV La Belle des Océans biedt een unieke maritieme ervaring, waarbij comfort en elegantie worden gecombineerd. Het schip beschikt over ruime suites en gezellige ruimtes vanwaar je kunt genieten van een panoramisch uitzicht op de oceaan. De hoogopgeleide bemanning garandeert een uitzonderlijke service en maakt van elk moment aan boord een onvergetelijke ervaring.

Cabine

Horizon Cabine in zone 3, 4 of 5 (17 m²)

Pak je koffers uit in een charmante Horizon Cabine met panoramische ramen. Dit is de perfecte plek om uit te rusten na een dag op stap te zijn geweest om de Canarische Eilanden te ontdekken. Je kunt ervoor kiezen op dek 3, 4 of 5 te verblijven.

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen
1 Volwassene
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is op basis van een verblijf met volpension (inclusief drankjes).

Het hoofdrestaurant biedt een uitzonderlijke eetervaring, met gerechten die zorgvuldig zijn bereid door deskundige chef-koks. Voor een andere maaltijd kun je terecht in het grill-restaurant, gelegen naast het zwembad.

 

Daarnaast kun je in de Explorer Lounge Bar alle conferenties en presentaties bijwonen die tijdens de cruise plaatsvinden.

 

Of je nu geniet van een heerlijke maaltijd of van een drankje in goed gezelschap, de gastronomische ruimtes aan boord van het schip zijn de perfecte aanvulling voor een onvergetelijke reis.

Activiteiten

Tijdens je verblijf op de MV La Belle des Océans heb je de mogelijkheid om te ontspannen in de wellnessruimte, te zonnebaden op het dek of een work-out te doen in de fitnessruimte. Aan jou de keuze!

Optionele excursies

Alle optionele excursies

Optionele excursies

Neem deel aan de optionele excursies die worden vermeld in de reisbeschrijving en geniet van een vakantie vol ontdekkingen.

Vervoer & transport

Uw vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Uw transfers

Transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn niet inbegrepen. Optioneel en tegen bijbetaling kun je, indien beschikbaar, in de tweede stap van je boeking een transfer bijboeken voor aanbiedingen met vlucht.

Bestemming

Welkom op ... de Canarische Eilanden!

Voor de kust van Marokko liggen de prachtige Canarische Eilanden. Deze eilandengroep bestaat uit zeven grote eilanden die stuk voor stuk een uniek decor van rijke en contrasterende landschappen bieden.
Ontdek de talrijke verborgen pareltjes van de Canarische Eilanden tijdens een onvergetelijk bezoek aan beschermde natuurparken, indrukwekkende vulkanen, woestijnachtige regio’s en zwarte en gouden zandstranden. Wacht niet langer en laat u aangenaam verrassen door de karakteristieke schoonheid van deze magnifieke autonome Spaanse regio!

Het weer

Jan
min : 14°C max : 20°C
Feb
min : 14°C max : 20°C
Mrt
min : 15°C max : 21°C
Apr
min : 15°C max : 22°C
Mei
min : 16°C max : 23°C
Jun
min : 18°C max : 26°C
Jul
min : 20°C max : 28°C
Aug
min : 21°C max : 29°C
Sep
min : 21°C max : 27°C
Okt
min : 19°C max : 26°C
Nov
min : 17°C max : 23°C
Dec
min : 15°C max : 21°C

Meer details over de cruise

Alle praktische informatie over de cruise:

Lengte van de boot: 103
Breedte van de boot: 15
Aantal cabines op de boot: 65
Maximumaantal reizigers 130
De boot is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Inbegrepen in de prijs:

- Horizon Cabine in zone 3, 4 of 5

- Volpension (inclusief drankjes)

- Entertainment aan boord

- Havengelden

- Assistentie ter plaatse

 

Niet inbegrepen in de prijs:

- Niet vermelde maaltijden en drankjes

- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen

- Optionele excursies

- Persoonlijke uitgaven en fooien

- Visumkosten

- Verzekeringen (optioneel)

- Alle andere, niet vermelde diensten

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten aan boord:

 • Wifi
 • Airconditioning

Activiteiten aan boord:

 • Buitenzwembad
 • Fitnessruimte

Faciliteiten in de kamer:

 • Douche
 • Tv
 • Haardroger
 • Minibar
 • Airconditioning
 • Balkon of terras

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet u van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om uw veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: De sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Cruise in 7 nachten van Tenerife naar Lanzarote (of vice verca)