Boutique Tour van Sri Lanka 5* - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek het beste van Sri Lanka op deze wervelende trip naar vijf superluxe hotels
  • Elk hotel is een uniek boetiekhotel met een eigen charme, zodat u van de schoonheid van dit land kunt genieten, omgeven door luxe voorzieningen
  • We hebben verschillende opties voor de duur van uw verblijf zodat dit in uw planning zal passen

Welkom in... Sri Lanka!

Dit eiland in de Indische Oceaan wordt ook wel de 'Traan van India' genoemd en is een bijzonder interessante vakantiebestemming. Tussen de bruisende steden, eeuwenoude cultuur, alomtegenwoordige spiritualiteit, bijzondere tempels, adembenemende natuur en rijke culinaire tradities, is er iets te beleven voor iedereen.

Reisbeschrijving

Dag 1: Aankomst in Colombo

Bij aankomst zal u worden opgehaald door uw chauffeur die u naar uw hotel in Colombo brengt.

Overnachting in UGA Residence hotel inclusief ontbijt.
Dag 2: Colombo - Anuradhapura

Na het ontbijt in het hotel vertrekt u naar Anuradhapura, een vergeten stad in de jungle, waar ooit duizend jaar lang de vroegere Singhalese dynastieën heersten.  Enorme koepelvormige structuren die stupas genoemd worden en die op gelijke voet staan met de pyramides van Gizeh, domineren het landschap.  Een wandeling tussen de beboste ruïnes van gebouwen en pilaren onthult verbazingwekkende stenen beelden, vervallen muren die rijkelijk zijn beschilderd met olifanten en animistische tekeningen, sierlijke vijvers en enorme baden gelinkt aan de paleizen en kloosters. De tour neemt u mee naar de indrukwekkende stupas van Jetawana en Ruvanweli, en naar de oudst geregistreerde boom in de wereld, de heilige Bo-Tree die is opgegroeid uit een scheut van de vijgenboom waaronder Gautama Boeddha verlichting bereikte.

Eenmaal klaar met deze tour, bezoekt u Mihintale - waar het boeddhisme voor het eerst werd geïntroduceerd in Sri Lanka. Op deze rots vindt u veel heiligdommen en onderkomens die oorspronkelijk werden gebruikt door monniken. Een grote trap van 1840 treden van bijna 5 meter brede granieten platen leidt naar de top, vanwaaruit een prachtig uitzicht op het omliggende platteland mogelijk is.

Overnachting in UGA Ulagalla hotel inclusief ontbijt.
Dag 3: Anuradhapura - Polonnaruwa - Sigiriya - Anuradhapura

Na het ontbijt om 8 uur maakt u een tour langs de hoogtepunten van Polonnaruwa, de best bewaarde middeleeuwse hoofdstad van Sri Lanka. Dit bezoek aan Polonnaruwa zal u door zijn rijke dynastieke verleden voeren.  Fijnbesneden lotuspilaren, meditatieve hallen, ceremoniële torens, prachtige koninklijke baden en paleisruïnes zijn blootgelegd in deze UNESCO Werelderfgoed site.

Hierna zal u verdergaan naar Sigiriya, wat een onvergetelijke ervaring gedurende deze reis zal worden. Rijk aan zowel legendes als architectuur, is de beklimming naar de top van de Sigiriya rots, een UNESCO World Heritage Site, zeker de moeite waard.  Naast de ruïnes van het paleis van koning Kashyapa die zijn beide ouders vermoordde, wordt u beloond met het adembenemende panorama van de jungle rondom.   

Overnachting in UGA Ulagalla hotel inclusief ontbijt.
Dag 4: Anuradhapura - Dambulla - Matale - Kandy

Na het ontbijt gaat u naar Dambulla, een van de oudste grottempelcomplexen van Sri Lanka dat zich bovenop een afgelegen en steile rotspartij bevindt. Terwijl u de rots beklimt, ontvouwt zich een geweldig panorama in de richting van de horizon - meren, jungle en bergen, evenals het onmiskenbare silhouet van de Sigiriya rots. Elke grot onthult een schat aan oude boeddhistische muurschilderingen.

Hierna reist u via Matale naar Kandy, en brengt een bezoek aan een Herbal & Spice Garden in Matale. U maakt kennis met verschillende specerijen en kruiden en er wordt getoond hoe deze worden geteeld en verwerkt.

U reist door naar Kandy en gaat op een stadsrondleiding van dit prachtige gebied, gelegen in een vallei omringd door groene heuvels. Rijk aan geschiedenis en tradities, zijn de hoogtepunten in Kandy de traditionele kunsten en ambachten en het volksdansen, evenals de drukke en kleurrijke straten met winkels en eetgelegenheden.

Overnachting in de Theva Residency inclusief ontbijt.
Dag 5: Kandy - Nuwara Eliya - Yala

Na het ontbijt reist u naar Yala via Nuwara Eliya.  Onderweg brengt u een bezoek aan een theeplantage en een theefabriek, waar u alles over het productieproces van thee zal worden verteld, eindigend in een kopje pure Ceylon thee in de fabriek. 

Overnachting in UGA Chena Huts op basis van volpension.
Dag 6: Yala

Deze dag zal worden besteed aan een safari door dit prachtige natuurreservaat.

Overnachting in UGA Chena Huts op basis van volpension.
Dag 7: Yala - Hambantota

Na het ontbijt, reist u naar uw verblijf aan het strand in Hambantota, waar u kunt genieten van de zon terwijl de zeebries over uw gezicht strijkt, met een cocktail in de ene hand en een bestseller in de andere!

Overnachting in het Shangri-La Resort & Spa, inclusief ontbijt.

Dag 8 - 8, 10, 12 of 14: Verblijf aan het strand

Breng 1, 3 of 5 dagen door met ontspannen in de zon (afhankelijk van het aanbod dat u heeft gekozen)

Overnachting in het Shangri-La Resort & Spa, inclusief ontbijt.
 
Dag 9, 11, 13 of 15: Vertrek

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Maximale kamercapaciteit van alle locaties:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
Let op: Indien deze hotels niet beschikbaar zijn, verblijft u in een vergelijkbaar hotel.

UGA Residence 5* - Colombo

U brengt 1 nacht in een Park Suite door, inclusief ontbijt.
 
Dit boutique hotel is gelegen tussen de groene Park Street en het boeddhistische heiligdom Gangarama aan de oever van het meer en gevestigd in een van oorsprong Victoriaans herenhuis.  Zijn indrukwekkende interieurs, besloten binnenplaatsen en uitgestrekte tuinen zijn een ware oase in de bruisende stad. Het gebouw heeft een gastronomisch restaurant, een zwembad, een fitnessruimte en een bar.

Ulagalla Resort 5* - Anuradhapura
U zult 2 nachten doorbrengen in een Ulagalla Villa met ontbijt inbegrepen.
 
Ooit was dit hotel het voorouderlijke landgoed van lokale edelen uit Anuradhapura, vandaag beschikt dit schitterende hotel over een centraal gelegen 150 jaar oud herenhuis, met daaromheen 20 ecologisch gebouwde besloten villa's verspreid over 24 hectares weelderig groen. Als één van de 'Small Luxury Hotels of the World', met een eigen zonnepark dat de helft van haar eigen energiebehoefte genereert, is Ulagalla echt een uniek boetiekhotel.

De activiteiten op het resort zoals paardrijden, kajakken, boogschieten, kooklessen en begeleide stadstours, maken dit een prachtige plek om te verbinden met de natuur. Of, als u liever gewoon wilt relaxen en de rustige omgeving tot u wilt nemen, kunt u genieten van een duik in het mooie zwembad of een welverdiende verwennerij in de spa.

Theva Residency 5* - Kandy
U brengt 1 nacht in een Deluxe kamer door, inclusief ontbijt.
 
Theva Residency belooft u rust en romantiek. Theva is ideaal gelegen op de hellingen van de Hantana bergen. Het biedt een indrukwekkend uitzicht op de omliggende bergen en de drukte van de stad Kandy, die op slechts twee kilometer afstand ligt.

UGA Chena Huts - Yala
U zult 2 nachten doorbrengen in een luxe hut op basis van volpension.
 
In het verre zuiden van Sri Lanka, zijn de rustieke boerendorpjes rond Tissamaharama gescheiden van het overvloedige dieren- en vogelleven van Yala - het oudste en op een-na-grootste natuurreservaat van Sri Lanka - door een gordel van semi-beschermde jungle die doorloopt tot aan de zee. Al eeuwenlang hebben mensen bedrijven mensen hier landbouw op kleine open plekken in de jungle die chena worden genoemd, terwijl ze naast hun gewassen slapen in bescheiden hutten om ze te beschermen tegen hongerige olifanten.

Hier kunt u vandaag de dag Chena Huts vinden, gelegen tussen duinen en bomen aan de oceaankust en met uitzicht op een strand, waar zeeschildpadden eieren leggen bij maanlicht en olifanten uit de nabijgelegen jungle afdwalen om te spelen in de branding. Dit hotel is aan de landkant aan de ene zijde omzoomd door tropische jungle en aan de andere zijde door een zout meer waar ibissen, Indische nimmerzats (een soort ooievaar) en zelfs flamingo's kunnen worden gezien, terwijl ze waden door het ondiepe water. 

Inbegrepen in uw verblijf:
Accommodatie
Ochtend-game drive & avond-game drive in een speciaal omgebouwde safari-auto
Alle entreekosten
Verfrissingen tijdens game drives
Vervoer van en naar de entree van het park vanuit het resort
Ontbijt, lunch en diner in het resort
Water, vruchtensappen en andere frisdranken
Thee en koffie
Geselecteerde wijn, bier en sterke drank
Minibar (eenmaal daags bijgevuld)
Wasserette (6 stuks per hut per dag)

Shangri-La Resort & Spa 5* - Hambantota
U brengt 2,4 of 6 nachten in een Deluxe kamer door, inclusief ontbijt.

HEt Shangri-La's Hambantota Resort & Spa met uitzicht op de ongerepte zuidelijke kust van het mooie Sri Lanka, is gelegen aan de oude specerijenroute in een stad vol rijke geschiedenis. Hambantota staat bekend om haar natuurlijke schoonheid en wilde dieren, en maakt het haar bezoekers mogelijk de meest fascinerende natuurlijke heiligdommen van Azië te verkennen, de nationale parken Yala en Bundala inbegrepen.

Het luxe resort beslaat 53 hectare en is daarmee het grootste resort in Sri Lanka. Het beschikt over 300 ruime kamers, allemaal omgeven door prachtige tropische tuinen.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- 1 overnachting in een Park Suite in het UGA Residence met ontbijt
- 2 nachten in een Ulagalla Villa in het UGA Ulagalla met ontbijt
- 1 overnachting in een Deluxe Kamer in het Theva Residency met ontbijt
- 2 nachten in het UGA Chena Huts met volpension
- 2/4/6 nachten in een Deluxe kamer in het Shangri-La Resort & Spa met ontbijt
- Maaltijden volgens uw route
- Tours volgens uw route in een auto met airconditioning met de diensten van een Engelssprekende chauffeur-gids
- Toegangsprijzen om Anuradhapura, Mihintale, Polonnaruwa, Sigiriya, Dambulla, Kandy Temple en de Culturele Dance Performance te bezoeken
- Portier, servicekosten en overheidsbelastingen

Niet inbegrepen in de prijs:

- Fooien
- Bar
- Wasserij
- Telefoon
- Persoonlijke uitgaven die niet werden vermeld hierboven
- Lunch en diner (behalve in Chena Huts)

In optie: vluchten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. De reistijd tussen de luchthaven en hotel UGA Residence 5* bedraagt ongeveer 1u15 en tussen hotel Shangri-La Resort & Spa 5* en de luchthaven ongeveer 5u15.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Hou er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Boutique Tour van Sri Lanka 5*