Culturele rondreis Sri Lanka, Amaya Beach 4* & optionele tussenstop in Dubai - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ga op een geweldig avontuur in Sri Lanka, waar natuurlijke schoonheid, wildlife en cultuur overvloeien in de weelderige groene natuur
  • Hoogtepunten van deze rondreis zijn een bezoek aan het Minneriya Nationaal Park, de Leeuwenrots van Sigiriya en een strandverblijf in het Amaya Beach Hotel 4*
  • En ook... Verleng uw reis met een stopover in Dubai!

Welkom in... Sri Lanka

Dit bijzondere land vlakbij India is een weelderig tropisch eiland dat door de beroemde ontdekkingsreiziger Marco Polo omschreven werd als het mooiste eiland van deze grootte ter wereld. Dit is een plek met een geschiedenis die ver teruggaat in de tijd, waar de oorspronkelijke ziel van het boeddhisme nog steeds leeft en waar de schoonheid van de natuur in overvloed aanwezig is en ongerept blijft. 

Er zijn 9 Werelderfgoed sites in Sri Lanka, een rijke fauna en flora en paradijselijke stranden aan de Indische Oceaan. Bezoek eeuwenoude sites en legendarische tempels, bekijk de oudste levende boom ter wereld, Anuradhapura, ontdek de talrijke theeplantages en ga op safari door een schitterend nationaal park op zoek naar olifanten, luipaarden, waterbuffels en tal van exotische vogelsoorten. Deze onvergetelijke vakantie eindigt op één van de meest adembenemende witte zandstranden. 

Reisbeschrijving

Tijdens deze bijzonder reis maakt u kennis met de cultuur en natuur van het land. U bezoekt enkele iconische bezienswaardigheden en laat zich verbazen door de immense natuurlijke schoonheid.

Als u kiest voor een verblijf tijdens Kerstmis of Nieuwjaar geniet u bovendien van een galadiner op kerstavond (24 december) of op oudejaarsavond (31 december).

Dag 1: Aankomst in Sri Lanka
U komt aan op de luchthaven Colombo International Airport, waar u kennismaakt met uw chauffeur. Na de formaliteiten op de luchthaven wordt u overgebracht naar uw hotel in Dambulla (geschatte reistijd - 3 tot 4 uur). Bij aankomst kunt u inchecken in het hotel en genieten van de vrije tijd. 

Overnachting in Paradise Resort & Spa of gelijkwaardig. 

Dag 2: Dambulla - Sigiriya - Minneriya - Dambulla
Na het ontbijt vertrekt u richting de Leeuwenrots van Sigiriya waar u de 1200 trappen kunt beklimmen om daarna beloond te worden met een uitzonderlijk uitzicht over de omgeving (geschatte reistijd: 20 minuten). Bewonder de prachtige fresco's op de rotswanden van dit 8e wereldwonder dat dateert uit de 5e eeuw na Christus.

De volgende halte is het Minneriya Nationaal Park (geschatte reistijd: 1 tot 1,5 uur). Dit park is een paradijs voor de olifanten die migreren uit de omliggende jungle om te genieten van de vruchtbare grasvelden aan de oevers van het Minneriya reservoir tijdens het droge seizoen. Het zien van een kudde van wel 200 olifanten laat vast en zeker een blijvende indruk na. Daarnaast kunt u ook verschillende apensoorten en vogelsoorten te zien krijgen, net als reptielen zoals hagedissen, slangen en krokodillen. 

Daarna keert u terug naar uw hotel en heeft u de rest van de dag vrij om te genieten van de faciliteiten van het hotel of kunt u omgeving verkennen.

Overnachting in het The Paradise Resort & Spa of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.
Dag 3: Dambulla - Gouden Tempel van Dambulla - Dambulla
Na het ontbijt vertrekt u richting de Gouden Tempel van Dambulla (geschatte reistijd: 20 minuten). Deze rotsformatie is de belangrijkste historische site van het land en bevat een indrukwekkend grottencomplex dat vandaag de thuis is van boeddhistische monniken en een tempel huisvest met onder andere muurschilderingen van 2000 jaar oud over het leven van Boeddha en schitterende Boeddhabeelden.

Later op de dag keert u terug naar uw hotel en brengt u de rest van de dag door met genieten van de voorzieningen van het hotel.

Overnachting in Paradise Resort & Spa of gelijkwaardig.

Dag 4: Dambulla - Polonnaruwa - Passikudah
Na het ontbijt checkt u uit en vertrekt u naar Polonnaruwa (geschatte reistijd: ongeveer 1,5 tot 2 uur). U bezoekt de oude stad, die de hoofdstad van Ceylon was tussen de 7e en de 14e eeuw. Hier ontdekt u prestigieuze sites zoals de Citadel aan de oevers van het kunstmatige meer Parakrama Samudraya en het koninklijk paleis van koning Parakrama Bahu. U zult prachtige Boeddhabeelden zien liggen en staan. Na het bezoek zet u koers naar Paddikudah aan de oostkust (geshatte reistijd: ongeveer 1, tot 2 uur).

Diner en overnachting in Amaya Beach Hotel 4* of gelijkwaardig.
Dag 5 - 6, 9, 11 of 13: Passikudah
Geniet van een ontbijt in het hotel. U heeft de rest van de dag vrij om te ontspannen aan het strand of aan het zwembad en te genieten van de faciliteiten van het hotel. Het kustgebied van Passikudah staat bekend als een van de langste stukjes ondiepe kuststrook ter wereld en ligt op ongeveer 35 km ten noordwesten van Batticaloa. Het resort, dat zich aan de oostkant van het eiland bevindt, ligt op ongeveer vijf uur rijden van Colombo. Maar wat de meeste bezoekers vooral naar deze locatie trekt, is dat het een van de veiligste en rustigste stukjes kustlijn in het oosten is. Het rif is de thuisbasis van prachtige koraalformaties en vissen, met prachtige palmbomen en zand zo zacht dat het bijna in uw handen verdwijnt.

Diner en overnachting in Amaya Beach Hotel 4* of gelijkwaardig.

Dag 7, 10, 11 of 14: Passikudah - Colombo
Na het ontbijt checkt u uit uit uw hotel en gaat u verder door naar Colombo (geschatte reistijd: ongeveer 5-6 uur). Bij aankomst checkt u in in uw hotel en heeft u de rest van de dag vrij om de stad te verkennen.

Overnachting in The Kingsbury Colombo 5* of gelijkwaardig.

Dag 8, 11 of 15:Terugvlucht
Na het ontbijt wordt u per transfer naar Colombo Airport gebracht voor uw terugvlucht.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Tijdens uw rondreis door Sri Lanka verblijft u in de volgende hotels. Als de hieronder vermelde hotels niet beschikbaar zijn, wordt u ondergebracht in hotels van een vergelijkbare standaard op een vergelijkbare geografische locatie.

Optioneel krijgt u de mogelijkheid om te kiezen voor een upgrade naar halfpension (ontbijt en diner geserveerd in het hoofdrestaurant - exclusief drankjes) tijdens de rondreis en een upgrade naar all-inclusive (ontbijt, lunch en diner met een selectie drankjes en snacks) tijdens het strandverblijf in de volgende fase van het boekingsproces tegen een extra vergoeding.

The Paradise Resort & Spa: 2 nachten in een Deluxe Kamer, ontbijt inbegrepen

Midden in de culturele driehoek van Sri Lanka ontdekt u het Paradise Resort & Spa, een ongekende parel die de ultieme luxueuze ervaring brengt, omringd door weelderige vegetatie. 

Vanuit dit moderne resort kunt u makkelijk historische sites zoals de Gouden Tempel van Dambulla en het Sigiriya Rock fortress bezoeken. Ook de oude steden Anuradhapura en Polonnaruwa zijn vlakbij. Geniet tijdens uw verblijf van faciliteiten zoals een buitenzwembad, restaurant, spa en fitnesscentrum.
Amaya Beach Hotel 4* - 3, 6, 8, of 10 nachten in een Deluxe Sea View Kamer op basis van halfpension

Temidden van de oevers van Pasikudah Bay, ligt het Amaya Beach Resort & Spa met zijn attente personeel, ruime kamers en suites en een thuisbasis van rust en ontspanning. 

Het ligt aan witte zandstranden en heeft weelderige tropische tuinen, een spa, een zwembad, een fitnesscentrum en beschikt over tal van sportieve en recreatieve activiteiten. 

Omdat we u graag extra verwennen hebben we 20% korting op spabehandelingen, 20% korting op extra's en een gratis glas wijn tijdens het diner (eenmalig) inbegrepen.
The Kingsbury 5* - 1 nacht in een Superior Kamer, ontbijt inbegrepen

Dit 5* hotel ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van het centrum van de stad. Het biedt een spectaculair uitzicht op de Indische Oceaan een heeft 5 eet- en drinkgelegenheden en een klassieke Engelse architectuur.  Met haar ideale ligging, een spa en een fitnessruimte is dit de perfecte plek om uw rondreis te eindigen.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Tijdens de hele rondreis kunt u genieten van een heerlijk ontbijt om uw dagen goed te starten. Optioneel heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor halfpensionTijdens uw strandverblijf geniet u van halfpension. Met bijbetaling kunt u kiezen voor de all-inclusiveformule.

Met een smaakvolle en verrassende keuken is Sri Lanka ook de perfecte plek voor wie ervan houdt om nieuwe smaaksensaties te ontdekken. De vriendelijke bevolking zorgt ervoor dat u zich overal welkom voelt en maakt het plaatje compleet.

Optionele excursies tijdens uw strandverblijf

Voeg optioneel en tegen bijbetaling een van de volgende excursies toe aan uw reis in de volgende stap van de reservering.

Maduru Oya National Park Jeep Safari
Maduru Oya National Park ligt in de Dry zone op 314 km van Colombo. Het park is opgezet als een stroomgebied voor de vijf reservoirs onder het Mahaweli-project en biedt leefgebieden voor dieren in het wild, inclusief olifanten. Het werd uitgeroepen tot nationaal park in 1983 onder de Flora en Fauna Protection Ordinance. Naast olifanten zijn hier ook luipaarden, luiaardberen, samburs, herten, wilde zwijnen en wilde buffels te vinden.
Passikudah / Maduru Oya National Park - geschatte reistijd: ongeveer 2-2,5 uur.

Lankapatuna Samudragiri Viharaya
Lankapatuna Samudragiri Viharaya in Trincomalee is naar verluidt de exacte locatie waar Prins Dantha en Prinses Hemamala de heilige tand van Boeddha naartoe brachten. Dit is een van de oudste tempels in Trincomalee. Boeddhistische ruïnes verspreiden een gebied van ongeveer 50 hectare dat bij de tempel hoort. Passikudah / Lankapatuna Samudragiri Viharaya - geschatte reistijd: ongeveer 2-2,5 uur,

Batticaloa City Tour
Batticaloa of gewoon Batti is een historische stad in Sri Lanka. De stad wordt omringd door prachtige lagunes en palmbomen. Mensen noemden deze stad - 'het land van de zingende vis.' De stad is gemakkelijk te voet te verkennen en is doordrenkt met prachtige zandstranden, lagunes en historische architectuur van het Nederlandse rijk.
Passikudah / Batticaloa - geschatte reistijd: ongeveer 1 uur.

Uw optionele tussenstop in Dubai

U kunt ervoor kiezen om uw reis met 3 nachten te verlengen met een stopover in Dubai. U zult in Dubai verblijven in het Grand Hyatt Dubai 5* in een Grand Downtown View Kamer met inbegrepen ontbijt.

Een van de meest spannende steden van de wereld! In Dubai geniet je van prachtige stranden, luxueuze winkels, geschiedenis en cultuur. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Burj Khalifa toren, de grootste in de wereld! 

Ontdek de stad van de contrasten, en ga uit winkelen in de Dubai Festival City Mall of de beroemde gouden soeks, maak een ritje op de rug van een kameel in de Arabische woestijn of proef heerlijke gerechten in restaurants van wereldklasse. Voeg hier het bruisende nachtleven aan toe, en het Wild Wadi Water Park voor de kinderen, en uw vakantiebestemming is compleet! De levendige Dubai Creek wordt beschouwd als een van de meest schilderachtige en betoverende plekjes van Dubai. Puur plezier!

Het Grand Hyatt Dubai 5*, gelegen in de buurt van het levendige Sheikh Zayed, valt op door zijn mooi aangelegde tuinen en binnen- en buitenzwembaden. Het hotel heeft 13 restaurants en uitgaansgelegenheden en een bekroonde Spa. U zal uw ogen uitkijken van zodra u de lobby van het Grand Hyatt betreedt. Ontdek een wereld van pracht en grandeur!

We hebben de volgende extraatjes voor u geregeld:
- 20% korting op eten en drinken in Wox, iZ, The Collective & Panini
- Gratis wifi
- Dagelijkse gratis pendelbus naar de Dubai Parks & Resorts, Kite Beach en winkelcentra
- Gegarandeerde vroege check-in (niet geldig tijdens het hoogseizoen)

Elke Grand Downtown View Kamer beschikt over een kingsize bed of twee tweepersoonsbedden, compleet met luxueus beddengoed en een scala aan uitstekende voorzieningen!

Optionele excursies in Dubai

Voeg optioneel en tegen bijbetaling een van de volgende excursies toe aan uw reis in de volgende stap van de reservering.

Burj Khalifa (normale tijd en prime time tickets beschikbaar)
Krijg meer gevoel voor deze raadselachtige stad wanneer u ervoor kiest om een uitstapje te maken naar de Burj Khalifa, 's werelds hoogste gebouw waar de uitzichten van de stad vanuit elke hoek indrukwekkend zijn. Voel u op de top van de wereld terwijl geniet van een adembenemend uitzicht op de bruisende stad beneden onder het genot van een drankje.

Dubai City Tour
Een tour van een halve dag naar de Jumeirah-moskee en het Dubai Museum, de historische wijk en kunstwijk van Bastakia en de Gold and Spice Souk; u steekt ook de Dubai Creek over op een traditionele Abrah (watertaxi).

Dune Dinner Safari
Dompel uzelf onder in de charmes van de woestijn in de Verenigde Arabische Emiraten - waar een traditioneel diner, drankjes en 'dune bashing' plezier op u wacht!

Dubai Parks and Resorts 1 dag toegang tot 2 parken
Geniet van spannende avonturen in de beste themaparken en resorts van de VAE met deze aanbieding!

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in The Paradise Resort & Spa in een Deluxe kamer op basis van ontbijt
- Accommodatie in het Amaya Beach Hotel in een Deluxe Sea View Kamer inclusief halfpension
- Accommodatie in The Kingsbury in een Superior Kamer op basis van ontbijt
- Privévervoer tijdens de rondreis in een auto met airconditioning met de diensten van een gids en Engelssprekende chauffeurs (behalve tijdens het strandverblijf)
- Toegang tot het fort van Sigiriya, de heilige stad Polonnaruwa, het Minneriya Nationaal Park en de Tempel van Dambulla
- Een 4x4 jeepsafari in nationaal park Minneriya
- Alle lokale belastingen, maar onder voorbehoud van wijzigingen op het moment van boeking

Niet inbegrepen in de prijs:
- Dranken en niet vermelde maaltijden 
- Visumkosten (u moet zelf uw visum aanvragen) 
- Niet vermelde bezoeken en excursies  
- Persoonlijke uitgaven en fooien  
- Verzekeringen  

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Culturele rondreis Sri Lanka, Amaya Beach 4* & optionele tussenstop in Dubai