Privé rondreis door Sri Lanka en Taprobana Wadduwa By Asia Leisure 4* - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Geniet van een unieke tour langs alle hoogtepunten van Sri Lanka 
 • Ontdek onder andere de Dambulla grottempel, de Tempel van de Tand in Kandy en het Minneriya Nationaal Park
 • Word verliefd op de Sri Lankaanse bergen en theeplantages in Nuwara Eliya
 • Eindig uw verblijf aan de fantastische stranden van Wadduwa

Welkom in ... Sri Lanka!

Sri Lanka is een weelderig, tropisch eiland dat bij de oude Grieken bekend stond als "Taprobana" en door de Arabische handelaren "Serendib" genoemd werd, afkomstig van het woord serendipiteit, wat zoveel wil zeggen als iets bij gelukkig toeval ontdekken. De bekende ontdekkingsreiziger Marco Polo noemde het dan weer "het mooiste eiland van deze grootte ter wereld".

De rijke cultuur en spiritualiteit, de negen Werelderfgoedsites (waarvan de oudste dateert uit de derde eeuw voor Christus), 86 soorten zoogdieren waaronder de olifant en luipaard en meer dan 400 verschillende vogelsoorten maken van Sri Lanka een kleurrijke en gevarieerde vakantiebestemming. Dit is ook de bakermat van de bekende Ceylon thee, een paradijs voor natuurliefhebbers met veertien nationale parken en het hele eiland wordt omringd door de Indische Oceaan en tropische zandstranden met paradijselijke palmbomen. Hoeveel redenen heeft u nodig om Sri Lanka te kiezen als volgende bestemming? Dit eiland heeft het allemaal!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten: Privétour van 4 nachten + 3 nachten strandverblijf in hotel Taprobana Wadduwa By Asia Leisure 4* of gelijkwaardig
- 9 nachten: Privétour van 4 nachten + 5 nachten strandverblijf in hotel Taprobana Wadduwa By Asia Leisure 4* of gelijkwaardig

- 11 nachten: Privétour van 4 nachten + 7 nachten strandverblijf in hotel Taprobana Wadduwa By Asia Leisure 4* of gelijkwaardig

Uw programma in het kort:
Dag 1: Aankomst in Sri Lanka - Habarana
Dag 2: Habarana - Dambulla - Habarana
Dag 3: Habarana - Minneriya - Matale - Kandy
Dag 4: Kandy - Peradeniya - Nuwara Eliya
Dag 5: Nuwara Eliya - Ella - Wadduwa
Dag 6-7, 9 of 11: Wadduwa
Dag 8, 10 of 12: Wadduwa - Vertrek

... verder lezen

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Sri Lanka - Habarana
Bij aankomst op de Bandaranayake internationale luchthaven wordt u hartelijk onthaalt door onze vertegenwoordiger. Na de formaliteiten op de luchthaven wordt u naar het hotel in Habarana gebracht met een voertuig met airconditioning (geschatte reistijd van de luchthaven naar Habarana: 4-5 uur). Inchecken in het hotel en vrije tijd om bij te komen van de lange vlucht.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 2: Habarana - Dambulla - Habarana 
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u richting de grottempel van Dambulla, ook bekend als de Gouden Tempel van Dambulla (geschatte reistijd van Habarana naar Dambulla: 20-40 minuten). De tempels zijn uitgehouwen uit een enorme block granieten rots op meer dan 160 meter hoogte. Het was hier dat koning Valagambahu zijn toevlucht zocht in de eerste eeuw voor Christus en later omvormde tot tempelcomplex. De muren van de vijf tempels zijn bekleed met bladgoud, wat de bijnaam "gouden rots" heeft opgeleverd. Binnen vindt u meerdere Boeddhabeelden en fresco's met een oppervlakte van 1800 m² die het leven van Boeddha vertellen en meer dan 2000 jaar oud zijn. Dit is de grootste rotstekening ter wereld! In totaal zijn er 150 afbeeldingen van Boeddha te bewonderen en ook het grootste Boeddhabeeld ter wereld van 14 met dat uitgehouwen is uit de rotsen. Het zal u dus niet verbazen dat deze site werd uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed. Vanaf deze grotten heeft u ook een prachtig uitzicht op het omringende platteland en kunt u het Sigiriya Rock Fortress zien liggen op 20 km afstand.
Er moeten trappen gedaan worden en over rotsen gestapt worden. 
Het bezoek aan de Gouden Tempel van Dambulla is niet aan te raden voor personen die moeite hebben met stappen.


Na deze spirituele ervaring, geniet u van een trekking naar het dorpje Hiriwadunna (geschatte reistijd van Dambulla naar Hiriwadunna: 15-20 miniten). U wandelt door typische Sri Lankaanse landschappen richting het dorpje zelf. Dit avontuur start met een wandeling rond een wewa of door de mens gemaakt reservoir omringd door de jungle, moerasland en het dorpje zelf en is de plek waar het dagelijkse leven van de bewoners begint. Hier kunt u prachtige vogels bewonderen en de locals die aan hun taken beginnen zoals vissen en het wassen van kleding. Een authentiek moment dat u niet snel zult vergeten! Hierna keert u terug naar het hotel om te relaxen.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 3: Habarana - Minneriya - Matale - Kandy
Na het ontbijt in het hotel checkt u uit en vertrekt u richting Kandy, maar niet zonder het Minneriya National Park, de kruidentuin van Matale en de boeddhistische tempel Matale Aluwiharaya te bezoeken.

Minneriya is de eerste halte (geschatte reistijd van Habarana naar Minneriya: 20-30 minuten). Het Minneriya Nationaal Park is een paradijs voor wilde olifanten die uit de jungle migreren om op de weelderige groene vlaktes te grazen aan de oevers van het Minneriya reservoir. Het reservoir werd aangelegd in de derde eeuw na Christus door koning Mahasena en vandaag is het nog steeds de beste locatie in het park om olifanten te observeren terwijl ze drinken, baden en spelen. Er zouden tot wel 700 exemplaren leven in dit park! Hier kunt u ook tal van vogels te zien krijgen, net als buffels en tal van andere wilde dieren. De dieren zijn het meest actief vroeg in de vroege ochtend en bij zonsondergang.
Afhankelijk van de laatste waarnemingen van olifanten, kan de chauffeur ter plaatse beslissen om een andere locatie te bezoeken in de omgeving, zoals het Kaudulla Nationaal Park of het Eco Park.

Vervolgens reist u naar Matale voor een bezoek aan de kruidentuin (geschatte reistijd tussen Minneriya en Matale: 1-1,5 uur). Deze regio is bekend om zijn kruiden die in de Sri Lankaanse keuken gebruikt worden, maar ook in de cosmetica en in de geneeskunde. Eeuwenlang zijn kruiden en specerijen al een van de belangrijkste exportproducten van het land en de meesten van hen worden ook vandaag nog altijd door de locals in hun eigen tuinen gekweekt.

U kunt ook stoppen aan Matale Aluwiharaya, een eeuwenoude boeddhistische tempel die zeker indruk zal maken (optioneel bezoek onderweg naar Kandy, geschatte reistijd van de kruidentuin naar de tempel: 15-20 minuten). Deze rotstempel (ook bekend als Matale Alu Viharaya) is een heilige plek omringd door groene heuvels zo'n 30 km ten noorden van Kandy. De geschiedenis dateert terug tot aan de derde eeuw voor Christus en werd gebouwd onder het heerschap van koning Devanampiyatissa. De legende zegt dat de koning de dagoba bouwde, een bodhiboom plantte en de tempel stichtte nadat hij het boeddhisme had leren kennen. Dit is dan ook de locatie waar de vroeg religieuze tekst Pali-canon werd geschreven op palmbladeren. Er zijn ook tal van kloostergrotten, sommigen met mooie fresco's, in de regio te vinden.

Tenslotte rijdt u verder naar Kandy (geschatte reistijd van Aluwiharaya naar Kandy: 45 minuten tot 1 uur), waar u kunt inchecken en uitrusten in het hotel.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 4: Kandy - Peradeniya - Nuwara Eliya
Geniet van een lekker ontbijt in het hotel en vertrek richting Nuwara Eliya met haltes bij de Tempel van de Tand, de botanische tuin van Peradeniya en de theeplantages.

De eerste halte van de dag is de Tempel van de Tand (geschatte reistijd van het hotel naar de tempel: 15-20 minuten). Deze tempel is gevestigd in het complex van het koninklijk paleis en bevat het belangrijkste boeddhistische relikwie: een originele tand van Boeddha. Al sinds mensenheugenis wordt de plek waar dit relikwie bewaard wordt, beschouwd als het politieke en administratieve centrum van het land. Kandy was de laatste hoofdstad van het Singhalese rijk en is nu de trotse bezitter van de tand. De status als Unesco Werelderfgoed is dan ook deels te danken aan deze tempel.


Uw volgende bestemming is de Royal Botanical Gardens van Peradeniya (geschatte reistijd van Kandy naar Peradeniya: 15-20 minuten). Dit is de grootste tuin van het land en behoort tot de mooiste ter wereld dankzij de prachtige verzameling tropische en aromatische planten, orchideeën en palmbomen. De botanische tuin werd aangelegd door de Britse koningen en beslaat 60 hectare met 4000 verschillende bloemen- en plantensoorten, waaronder 300 orchidee-soorten en een majestueuze java vijgenboom waarvan de takken bijna 2500 m² oppervlakte beslaan. 

En er staat nog meer natuurpracht op het programma met een bezoek aan de theeplantages in bergen van Nuwara Eliya (geschatte reistijd van Kandy naar Nuwara Eliya: 2-2,5 uur). Dit dorpje ligt in het hartje van de theelandschappen en draagt nog duidelijk de stempel van de Britse overheersing. U waant zich op het Engelse platteland omringd door Georgische huizen, mooi onderhouden gazons met hagen, een Anglicaanse kerk, golfbanen en weelderige parken. Dit dorpje ligt op zo'n 1900 meter boven zeeniveau en is de perfecte plek om te genieten van de gezonde berglucht en de koelere temperaturen. U maakt een tour door Nuwary Eliya en kunt vervolgens inchecken en relaxen in het hotel.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 5: Nuwara Eliya - Ella - Wadduwa
Na het ontbijt in het hotel gaat u naar het Nanu-Oya treinstation waar u de trein naar Ella kunt nemen (geschatte reistijd van Nanu Oya naar Ella: 3-3,5 uur). Deze adembenemende treinreis neemt u mee door de mooiste landschappen van de regio tussen de bergen en de theeplantages. Uw chauffeur volgt met de auto en bij aankomst in het treinstation van Ella, geniet u van een korte sightseeing tour in de omgeving.

Daarna rijdt u verder naar Wadduwa (geschatte reistijd van Ella naar Wadduwa: 5-6 uur). Uw strandverblijf kan beginnen!
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 6 tot 7, 9 of 11: Wadduwa
U verblijft 3, 5 of 7 nachten in het hotel
 Taprobana Wadduwa By Asia Leisure 4* waar u kunt genieten van de zon, de zee en het strand, plus de talrijke voorzieningen van uw hotel.
Overnachtingen in het hotel met halfpension inbegrepen.

Dag 8, 10 of 12: Wadduwa - Vertrek
Geniet van een laatste ontbijt in het hotel voor u terug naar de luchthaven van Colombo wordt gebracht voor uw vlucht huiswaarts (geschatte reistijd tussen Wadduwa en de luchthaven: 2-2,5 uur). U stapt aan boord van het vliegtuig met een koffer vol onvergetelijke herinneringen aan dit tropische eiland. 

Uw hotels

Elke avond kunt u heerlijk uitrusten in een moderne kamer in een fantastisch hotel dat met veel zorg door ons werd uitgekozen.

Uw hotels tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
Habarana: 2 nachten in een Superior Kamer in het Habarana Village
Kandy: 1 nacht in een Superior Kamer in hotel Cinnamon Citadel 
Nuwara Eliya: 1 nacht in een Standaard Kamer in hotel Galway Heights
Wadduwa: 3, 5 of 7 nachten in een Deluxe Kamer in hotel Taprobana Wadduwa By Asia Leisure 4* 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Speciaal voor u:
 • Halfpension (exclusief drankjes)
Tijdens uw rondreis langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Sri Lanka, kunt u genieten van halfpension (ontbijt en diner in het hotel, exclusief drankjes). Zo krijgt u de kans om voldoende energie op te doen voor uw avonturen van de dag en de avond af te sluiten met een lekkere maaltijd. Bovendien leert u de typische smaken van de Sri Lankaanse keuken kennen die invloeden heeft uit de Aziatische, Indische en Europese keuken. Pure verwennerij voor uw smaakpapillen!

Uw strandverlenging naar hotel Taprobana Wadduwa By Asia Leisure 4*

Dit moderne resort is de perfecte locatie om volop van het strand te genieten in een eigentijdse en ontspannen omgeving. De stijlvolle kamers zijn ruim, licht en bieden uitzicht op zee, het infinity pool is gewoonweg adembenemend en de lekkere gastronomie zal uw smaakpapillen keer op keer verwennen. En als u niet aan het zonnebaden bent op het strand of bij het zwembad, kunt u genieten van een ontspannende spabehandeling. U keert volledig ontspannen weer naar huis!

Uw kamer

Just for you
Speciaal voor u:
 • Deluxe Kamer

Deluxe Kamer

Een vleugje kleur, een lichte en aangename ruimte en een fantastisch uitzicht op de Indische Oceaan ... Dat is wat u begroet bij het binnenstappen in uw Deluxe Kamer! U geniet van elk modern comfort en kunt misschien wel de hele dag doorbrengen op uw prachtige balkon met zeezicht.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Speciaal voor u:
 • Halfpension (exclusief drankjes)
 • 1x kookdemonstratie tijdens het verblijf
 • Fles wijn bij aankomst tussen 01/05/2020 en 31/07/2020 en 01/09/2020 en 31/10/2020
 • Onbeperkte alcoholische en alcoholvrije drankjes tussen 16.00 en 19.00 uur voor verblijven tussen 01/05/2020 en 31/10/2020
U geniet elke dag van een lekker ontbijt en diner in het hotel dankzij uw inbegrepen halfpension (exclusief drankjes). Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor volpension (ontbijt, lunch en diner, exclusief drankjes) of de all-inclusiveformule (ontbijt, lunch, diner en een selectie aan snacks en drankjes).

Salt is een innovatief restaurant dat ideaal is voor trendy foodies die nieuwe smaken willen ontdekken. Op het moderne menu staan verse vis en zeevruchten zoals u ze nog nooit geproefd heeft, typische Sri Lankaanse rijst met exotische curry's en zelfs een gespecialiseerd Japans menu.

Bent u wel te vinden voor een romantische avond? Dan moet u naar de charmante wijnkelder waar u een diner bij kaarslicht kunt nemen met verse zeevruchten, het beste vlees en fusiongerechten met exotische groenten en de perfecte fles wijn.

De Crimson Bar is de perfecte plek om de zonsondergang te bewonderen met een drankje gemaakt met passievrucht, ambarella en zelfs curryblaadjes.

Met het zand nog aan uw voeten of recht uit het zwembad, neemt u een cocktail, frozen cocktail of frisdrankje in de Raa Bar. U kunt er ook genieten van een lekkere hap voor uw volgende duik in zee of het zwembad.

Activiteiten

Stel u een zacht verlichte ruimte voor met comfortabele bedden en een ontspannen sfeer ... In de spa van het hotel laat u zich verwennen door de professionele therapeuten met aromatherapie, een pedicure, een massage en nog veel meer. Alle behandelingen maken gebruik van de exotische producten van het eiland zoals zeezout, virgin kokosolie en delicate kruiden om lichaam en geest in balans te brengen.

Na uw verwenmoment kunt u een duik nemen in het infinity pool met een fenomenaal uitzicht op zee of zonnebaden op het strand vlak voor de deur. De perfecte afsluiter van een onvergetelijke vakantie!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en de hotels zijn inclusief, zowel tijdens de rondreis als tijdens het strandverblijf.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 30°C
Mrt
min : 25°C max : 31°C
Apr
min : 26°C max : 31°C
Mei
min : 26°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 30°C
Jul
min : 26°C max : 29°C
Aug
min : 27°C max : 29°C
Sep
min : 26°C max : 29°C
Okt
min : 25°C max : 29°C
Nov
min : 25°C max : 29°C
Dec
min : 24°C max : 30°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
Tijdens de rondreis:
- Overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig
- Upgrade naar halfpension (exclusief drankjes)
- Entreeprijzen volgens het programma: Hiriwadunna Village Trek, Minneriya Nationaal Park, Gouden Tempel van Dambulla, Royal Botanical Gardens in Peradeniya, Tempel van de Tand in Kandy, Aluviharaya Tempel en Train Ride Experience
- Jeepsafari in het Minneriya Nationaal Park
- Fles water van 500 ml per persoon bij aankomst
- Engelstalige chauffeur/gids tijdens de tour
- Alle plaatselijke belastingen

Tijdens het strandverblijf:
- Deluxe Kamer
- Halfpension (exclusief drankjes)
- 1x kookdemonstratie tijdens het verblijf
- Fles wijn bij aankomst tussen 01/05/2020 en 31/07/2020 en 01/09/2020 en 31/10/2020
- Onbeperkte alcoholische en alcoholvrije drankjes tussen 16.00 en 19.00 uur voor verblijven tussen 01/05/2020 en 31/10/2020
- Luchthaventransfers inbegrepen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Privé rondreis door Sri Lanka en Taprobana Wadduwa By Asia Leisure 4*