Privérondreis door Sri Lanka met strandverlenging in Saii Lagoon Curio Collection by Hilton 5* - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Ontdek de natuurlijke rijkdom en fascinerende cultuur van Sri Lanka
 • Profiteer van een compleet programma langs alle schatten van het land 
 • Proef van de overheerlijke, aromatische en kruidige Sri Lankaanse keuken
 • Eindig uw vakantie aan de paradijselijke stranden van de Malediven

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Sri Lanka!

Wilt u een compleet andere cultuur ontdekken?
Kom met ons mee naar Sri Lanka, een magisch, uniek en fascinerend eiland in de Indische Oceaan. Hier worden al uw zintuigen verwend met wondermooie landschappen, aromatische smaken, eeuwenoude monumenten en prachtige architectuur. Het voormalige Ceylon wordt ook weleens het 'juweeleiland' genoemd omwille van de talrijke natuurlijke, culturele en spirituele schatten. Laat u charmeren door de wilde dieren, de fantastische fauna en flora en de dagelijkse tradities die nog doorspekt zijn met boeddhistische rituelen.

Maar dat is nog niet alles! Uw vakantie afsluiten doet u in schoonheid op de paradijselijke stranden van de Malediven!

Kom snel met ons mee!

Reisbeschrijving

We nemen u mee op een korte maar complete rondreis langs de natuurlijke, culturele en historische pareltjes van Sri Lanka. Daarna kunt u genieten van zon, zee en strand in de Malediven. U geniet van een tour van 5 nachten, gevolgd door een strandverblijf van 3, 5, 7 of 9 nachten.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 8 nachten waarvan een rondreis in Sri Lanka van 5 nachten + 3 nachten in het Hotel Saii Lagoon Curio Collection by Hilton 5* in de Malediven 
- 10 nachten waarvan een rondreis in Sri Lanka van 5 nachten + 5 nachten in het Hotel Saii Lagoon Curio Collection by Hilton 5* in de Malediven 
- 12 nachten waarvan een rondreis in Sri Lanka van 5 nachten + 7 nachten in het Hotel Saii Lagoon Curio Collection by Hilton 5* in de Malediven 
- 14 nachten waarvan een rondreis in Sri Lanka van 5 nachten + 9 nachten in het Hotel Saii Lagoon Curio Collection by Hilton 5* in de Malediven 

Uw programma voor de tour in het kort:
Dag 1: Aankomst in Colombo - Habarana
Dag 2: Habarana -
 Hiriwadunna - Minneriya - Habarana
Dag 3: Habarana - Dambulla - Matale - Habarana
Dag 4: Kandy
Dag 5: Kandy - Colombo
Dag 6: Colombo - Malediven

... verder lezen

Uw reisprogramma in Sri Lanka

Dag 1: Aankomst in Colombo - Habarana
Aankomst op de internationale luchthaven van Colombo waar u hartelijk ontvangen wordt door een medewerker van Hayleys Tours. Na de formaliteiten op de luchthaven, wordt u met een voertuig met airconditioning naar het hotel in Habarana gebracht. De rest van de dag bent u vrij om bij te komen van de lange vlucht.

Geschatte reistijd tussen de luchthaven van Colombo en Habarana: 4-5 uur.
Inchecken in het hotel vanaf 14.00 uur, volgens beschikbaarheid bij aankomst.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 2: Habarana - Hiriwadunna - Minneriya - Habarana 
Na het ontbijt in het hotel zet u koers richting Hiriwadunna waar u geniet van de Hiriwadunna Village Experience, een bezoek aan een authentiek dorpje waar u een traditionele lunch wordt voorgeschoteld, gevolgd door een bezoek aan het dorpje zelf. Hiriwadunna ligt op slecht 2 km van Habarana, maar geeft u toch een uniek inzicht in het dagelijkse leven van de locals. Uw ontdekking start met een wandeling rond een wewa ofwel een door de mens gemaakt reservoir dat omringd wordt door de weelderige jungle. Hier ontmoet u niet alleen kleurrijke vogels, vlinders en misschien wel een krokodil, maar ook de locals die bezig zijn met hun dagelijkse activiteiten zoals vissen en het wassen van kleding. Daarna maakt u een ritje met een jeep door de meer ongerepte delen van het dorp.

De tweede halte van de dag is het Minneriya Nationaal Park, de ideale locatie om wilde olifanten te spotten, die zich vaak in grote groepen verplaatsen. Kuddes van 200 exemplaren of meer komen eten en drinken bij de waterputten, waar ook tal van vogels (kleine aalscholvers, ooievaars, reigers en pelikanen), kleine reptielen en vissen te zien zijn. U maakt een safari in het park om de fauna en flora te bewonderen, hier vindt u een gebied van 88,9 km² gedomineerd door het Minneriya reservoir met bossen en moerassen waar makaken, sambar herten, buffels en krokodillen leven.
Afhankelijk van de laatste informatie over de olifantenkuddes, kan de chauffeur beslissen om het Kaudulla en het Eco Park te bezoeken in plaats van het Minneriya park.

Geschatte reistijd van Habarana naar Hiriwadunna: 5 minuten.

Geschatte reistijd van Hiriwadunna naar Minneriya: 30-40 minuten.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 3: Habarana - Dambulla - Matale - Habarana
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u richting de grottempel van Dambulla. De Gouden tempel van Dambulla ligt in een grottencomplex waar koning Valagambahu beschutting zocht voor de vijandige troepen in de eerste eeuw voor Christus. Het tempelcomplex is een van de belangrijkste bedevaartsoorden voor boeddhisten en hindoes van over de hele wereld. In het klooster zijn schitterende muurschilderingen te vinden van meer dan 2000 jaar oud die het leven van Boeddha vertellen. Verder zijn er ook 157 Boeddhabeelden te bewonderen, waaronder een 15 meter lange liggend Boeddha, en tal van kleurrijke fresco's op de muren en het plafond, samen het grootste beschilderde oppervlak ter wereld.

Het bezoek aan de Gouden tempel van Dambulla is niet aan te raden voor personen die moeite hebben met stappen.

Vervolgens is het tijd om richting Kandy te vertrekken, onderweg houdt u nog halte bij de kruidentuin in Matale voor de lunch. Deze stad is vooral bekend om zijn batik producten, een van de belangrijkste exportproducten van het land. U krijgt de kans om batikfabrieken en galerijen te bezoeken waar u de fantastische creaties kunt bewonderen, sommigen prachtig in hun eenvoud, anderen veelkleurige kunstwerkjes. Hier komt u ook meer te weten over de productie van heerlijk geurende kruiden, een ander belangrijk exportproduct. De meeste kruiden worden door de locals in hun eigen tuinen gekweekt en worden niet enkel gebruikt in de keuken, maar ook als medicijn en in de cosmetica. Bij aankomst in Kandy kunt u de rest van de dag relaxen en gebruik maken van de faciliteiten in het hotel.

Geschatte reistijd van Habarana naar Dambulla: 20-30 minuten.
Geschatte reistijd van Dambulla naar Matale: 1,5 - 2 uur.
Geschatte reistijd van Matale naar Kandy: 45 minuten - 1 uur.
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 4: Kandy
Na het ontbijt in het hotel brengt u een bezoek aan de Royal Botanical Gardens waar u geniet van de rust omringd door exotische bloemen, planten en bomen. Deze koninklijke tuin in Peradeniya was lange tijd privé maar werd later opgesteld voor het publiek. Hier ontdekt u de meest indrukwekkende verzameling van orchideeën in Azië en tal van andere prachtige soorten.

De volgende halte is de Embekka Tempel, een boeddhistische tempel uit de veertiende eeuw in de stad Arathtana op zo'n 13 km van Kandy. U ontdekt de rijkelijk versierde houten pilaren met houtsnijwerk in de vorm van dieren, dansers en worstelaars. Deze tempel bezit de grootste beelden van het land en bestaat in totaal uit acht gebouwen waarvan zes de 'binnentempel' vormen en twee de 'buitentempel'.

Daarna gaat het richting de Gadaladeniya Tempel in Diggala op zo'n 15 km van de stad, geïnspireerd op de Dravidische architectuur en met een prachtig uitzicht op het omliggende platteland. Dit tempelcomplex ligt boven op een rots en werd gebouwd door koning Buwanekabahu IV in 1344. Onder de Makara Thorana (de poort naar het hoofdheiligdom), wacht een prachtig zittend Boeddhabeeld en vier staande Boeddhabeelden. De poort zelf is versierd met beeltenissen van andere goden zoals Brahma, Suyama, Santhusuta, Natha en Maithree.

De volgende tempel die u bezoekt is de Lankatilaka Tempel, in de veertiende eeuw gebouwd boven op een rots die men 'Panhalgala' noemt. Behalve een prachtig uitzicht op de omringende bergen, rijstvelden en weelderige valleien, vindt u hier ook een indrukwekkende stoepa, een Bodhiboom, de gebedsruimte en de keuken. Ook het indrukwekkende beeld van een zittende Boeddha en schilderijen van 24 oude Boeddha's zullen u verbazen.

's Avonds keert u terug naar het centrum van Kandy waar een bezoek aan de Tempel van de Tand op het programma staat. Deze tempel speelt nog altijd een belangrijke rol in het leven van boeddhisten van over de hele wereld omdat hier een authentieke tand van Boeddha zelf bewaard wordt volgens de legende. De buitenkant van de tempels zijn sober gehouden met hun typische rode daken, maar eens u binnenstapt in een van de gebouwen, wordt u overweldigd door de prachtige decoraties, het houtsnijwerk en luxueus ivoor. De tand zelf wordt bewaard in een schrijn bewaakt door twee slagtanden van een olifant. Het is dankzij deze unieke schat dat Kandy door Unesco werd uitgeroepen tot Werelderfgoed.
Tenslotte keert u terug naar het hotel.

Diner en overnachting in het hotel.
Dag 5: Kandy - Colombo
Ontbijt in het hotel en vertrek terug naar Colombo. De hoofdstad van Sri Lanka is ook het commerciële centrum van het land en de grootste stad met het meest inwoners. Hier vindt u een opwindende mix van de westerse en oosterse cultuur, een rijk koloniaal erfgoed en tal van winkels en restaurants. Uw tijd in de hoofdstad brengt u door met een bezoek aan de Bandaranaike Memorial International Conference Hall (BMICH), bekend als het eerste congrescentrum in Azië. Het onafhankelijkheidsplein is een onmisbare halte en een van de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden in de stad met een groot historisch belang. De architectuur rond het plein is bijzonder, met onder andere het oude parlementsgebouw en de magnifieke Galle Face Green met zicht op de Indische Oceaan.

U passeert voorbij de Gangaramaya tempel, een bouwwerk waarvan de architectuur een mix is van de Sri Lankaanse, Thaise, Indische en Chinese stijlen. Deze boeddhistische tempel bestaat uit meerdere indrukwekkende panden vlak bij het Beira meer met een Vihara (tempel), Cetiya (pagode), een Bodhitree, een Vihara Mandiraya, de Seema Malaka (ontmoetingsruimte voor monniken) en een relikwieënkamer. Verder vindt u hier ook een museum, bibliotheek, een woonruimte, een klaslokaal en nog veel meer. De architectuur van het Simamalaka heiligdom zal het meest indruk op u maken, dat werd gebouwd met de donaties van de moslim Geoffrey Bawa. Maak van deze dag ook gebruik om de winkels en shoppingcentra van Colombo te bezoeken.

Geschatte reistijd van Kandy naar Colombo: 2,5 tot 3 uur.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 6: Colombo - Malediven
Na een laatste ontbijt op Sri Lankaanse bodem wordt u naar de internationale luchthaven van Colombo gebracht waar u de vlucht neemt naar de Malediven.

Uitchecken tot 12.00 uur.
Geschatte reistijd van Colombo naar de luchthaven: 45 minuten - 1 uur.

Uw hotels

Just for you
Speciaal voor u:
 • Superior Kamer (of gelijkwaardig) in de vermelde hotels (of gelijkwaardig)
 • Halfpension (exclusief drankjes)
 • 1 authentieke lunch op dag 2 in de Hiriwadunna Village Experience per persoon per verblijf
 • Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner bij verblijf op 24/12 en/of 31/12
Om u de kans te geven helemaal te relaxen aan het einde van een bewogen dag vol ontdekkingen, hebben we een Superior Kamer (of gelijkwaardig) voor u gereserveerd in de volgende hotels (of gelijkwaardig):

- Habarana: Hotel Habarana Village by Cinnamon 4* 
- Kandy: Hotel Cinnamon Citadel 4*
- Colombo: Hotel Cinnamon Lakeside 5* 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens deze rondreis komt u niets tekort, u geniet namelijk van halfpension (exclusief drankjes) in uw hotels. Uw dagen starten met een lekker ontbijt om vol energie op verkenning te vertrekken, en bij uw terugkeer naar het hotel wacht telkens een lekker diner. Op dag 2 is bovendien een authentieke lunch inbegrepen in het dorpje Hiriwaduna.

De Sri Lankaanse keuken is een eclectische mix van smaken met invloeden uit Portugal, India en de Arabische wereld. 
Byriani, patties, sambol, wattapalam en Ceylan thee ... Uw smaakpapillen worden in de watten gelegd! 

Uw verlenging naar Hotel Saii Lagoon Curio Collection by Hilton 5*

Just for you
Speciaal voor u:
 • Toegang tot het Café del Mar met 1 cocktail per persoon per verblijf
 • 1 bezoek aan het Maldives Discovery Centre en het Marine Discovery Centre per persoon per verblijf
 • Gebruik van kajaks, paddles en snorkelmateriaal
 • Toegang tot de Koimala & Maalimi Junior Beach Club & Camp
 • 20% korting op behandelingen in de Lén Be Well Spa
Het gloednieuwe Hotel Saii Lagoon Curio Collection by Hilton 5* heet u hartelijk welkom voor een droomvakantie ... Neem plaats in een oase van rust aan het kristalheldere water van de Indische Oceaan. Uw hotel bevindt zich vlak naast The Marina @ Crossroads, een complex dat is opgebouwd als een klein dorpje met tal van restaurants, winkels en bars. Laat u verleiden door een paradijselijke locatie!

Uw kamer
Maak het u gemakkelijk in uw prachtige Sky Kamer (44 m²), een moderne ruimte die ode brengt aan de typische kleuren van de Malediven. De meubelstukken zijn gemaakt van plaatselijke houtsoorten en aan de muren vindt u typische kunstwerken. U zult zeker en vast gecharmeerd worden! En als kers op de taart kunt u vanaf uw balkon genieten van een prachtig uitzicht op de Indische Oceaan.

Uw pension
Voor een vakantie in alle gemoedsrust, hebben we het volpension (exclusief drankjes) voor u geregeld. U neemt uw ontbijt in het Café del Mar, maar kunt voor uw andere maaltijden genieten van alle restaurants van het gloednieuwe complex The Marina @ Crossroads dankzij het 'dine around'-concept.

Het Miss Olive Oyl restaurant serveert mediterrane smaken die u kunt proeven met zicht op zee. Open de deuren van het Mr Tomyan restaurant en laat u verleiden door de geuren van vers gebakken pizza, salades, verse pasta of een Thaise specialiteit. Ook restaurant Jiao Wu, vlak bij het hotel, neemt u mee op ontdekkingstocht door de Aziatische smaken met verse vis en zeevruchten en gezonde gerechten.

Krijgt u maar niet genoeg van de Thaise keuken? Kom dan de smaken van het land ontdekken in de gezellige sfeer van de Thaise bistro Kinkao. Kebab & Kurry tenslotte, brengt kruidige en aromatische gerechten die u meenemen naar India.

Activiteiten
Tijdens uw verblijf op deze paradijselijke locatie, heeft u keuze tussen verschillende activiteiten om uw dagen te vullen. Misschien heeft u wel zin om uw ochtend te starten met wat yoga voor u plaatsneemt bij het zwembad om wat te zonnebaden. Daarna kunt u richting het witte zandstrand om wat beachvolley te spelen of u te wagen aan een sessie paddleboarding, voor u op verkenning vertrekt in de omgeving met de kajak. En na uw avonturen van de dag, heeft u afspraak met pure verwennerij in de Lén Be Well Spa.

Wandel zeker eens door The Marina @ Crossroads, een naburig complex waar u tal van winkels, restaurants en bars vindt.

... verder lezen

Het volpension omvat:
- Ontbijt in het Café del Mar
- Lunch en diner met het 'dine around'-concept: maaltijden beschikbaar in de volgende restaurants: Miss Olive Oyl, Mr Tomyan, Jiao Wu, Thaise bistro Kinkao of Kebab & Kurry 

Niet inbegrepen:
- Drankjes

... verder lezen

Extra opties in Sri Lanka

vlucht in een hete luchtballon in KANDALAMA

Extra opties in Sri Lanka
Geniet van een once-in-a-lifetime ervaring tijdens een spectaculaire ballonvlucht boven het Sri Lankaanse platteland. Deze excursie is ideaal tijdens uw verblijf in Dambulla en vertrekt in Kandalama/Dambulla rond 6 uur 's ochtends. U vliegt gedurende ongeveer 1 uur richting Kandalama of Sigiriya, afhankelijk van de wind.

U wordt opgehaald om 4.50 uur van Sigiriya/Habarana of 5.15 uur van Kandalama. Tijdens uw transfer vanaf het hotel geniet u van een snack voor het ontbijt (broodje, thee/koffie en banaan). Tijdens de vlucht is er koud water aan boord, een glas champagne en bij het landen wacht fruitsap, water en cake.

Opmerking:
Deze excursie is onderhevig aan de weersomstandigheden en de beschikbaarheid. Ook dient u zelf ter plaatse te bevestigen. Het gaat om een vlucht in groep (maximum 10 personen). Bij annulering door de weersomstandigheden, wordt u terugbetaald voor deze excursie. Enkel beschikbaar van 1 november 2019 tot 30 april 2020.

... verder lezen

Sigiriya Rock Fortress

Extra opties in Sri Lanka
Dit fantastische fort op een rots wordt beschouwd als het achtste wereldwonder en werd gebouwd door koning Kasyapa in de 5e eeuw na Christus en daarna gedurende 18 jaar gebruikt als koninklijke citadel. U beklimt de 1200 trappen naar de top om de prachtige fresco's van de Wolkenmaagden te bewonderen en het spectaculaire uitzicht op de omgeving. De fantastische watertuinen werden gerestaureerd en in hun glorie hersteld door het Central Cultural Fund van Unesco.

De beklimming is niet aangeraden voor personen die moeite hebben met trappen.
Transport en entreeprijzen inbegrepen.

Uw inbegrepen excursies in de Malediven

MARINE DISCOVERY CENTRE

Uw inbegrepen excursies in de Malediven
Geniet van een ervaring die gewijd is aan het behoud en de verbetering van het unieke ecosysteem van de Malediven. Het Marine Discovery Centre is een pionier op het gebied van het baanbrekende onderzoek naar koraalriffen en de voortplanting ervan. U ontdek de fenomenale schoonheid van de plaatselijke fauna en bezoekt het marine-biologische laboratorium waar de koralen worden gekweekt. Het centrum beschikt ook over een vrijlatingsprogramma voor anemoonvissen (clown fish) en interactieve activiteiten zoals duiken en snorkelen. Een onvergetelijke ervaring voor groot en klein!

MALDIVES DISCOVERY CENTRE

Uw inbegrepen excursies in de Malediven
De Malediven liggen op een kruispunt tussen culturen, waar in het verleden ontdekkingsreizigers, handelaars en pioniers voet aan wal zetten. De verschillende invloeden zijn nog altijd terug te vinden in de huidige cultuur, het erfgoed en de keuken van de eilanden. Vertrek op verkenning door de rijke geschiedenis, de biodiversiteit en de plaatselijke kunst. U leert de typische ambachten kennen, de manier van leven en nog veel meer leuke weetjes over dit opmerkelijke land.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief, net als alle transfers tussen de hotels tijdens de rondreis in Sri Lanka.

In de Malediven zijn de luchthaventransfers met een speedboot inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 30°C
Mrt
min : 25°C max : 31°C
Apr
min : 26°C max : 31°C
Mei
min : 26°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 30°C
Jul
min : 26°C max : 29°C
Aug
min : 27°C max : 29°C
Sep
min : 26°C max : 29°C
Okt
min : 25°C max : 29°C
Nov
min : 25°C max : 29°C
Dec
min : 24°C max : 30°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Superior Kamer (of gelijkwaardig) in de vermelde hotels (of gelijkwaardig)
- Halfpension (exclusief drankjes)
- 1 authentieke lunch op dag 2 in de Hiriwadunna Village Experience per persoon per verblijf
- Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner bij verblijf op 24/12 en/of 31/12
- 1 fles water (500 ml) per persoon bij aankomst
- Entreeprijzen voor de bezoeken en monumenten vermeld in het programma: Hiriwaduna, Minneriya Nationaal Park, Gouden Tempel van Dambulla, Peradeniya Royal Botanical Garden, Embekke tempel, Gadaladeniya tempel, Lankatilake tempel en Tempel van de Tand
- Jeepsafari in het Minneriya Nationaal Park
- Engelstalige chauffeur/gids
- Luchthaventransfers en privétransfers tijdens de rondreis


Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Details over uw strandverblijf in de Malediven

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 198
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

 • Receptie
 • Wifi
 • Airconditioning
 • Wasservice

De kamers zijn uitgerust met*:

 • Airconditioning
 • TV
 • Wifi
 • Telefoon
 • Kluis
 • Minibar
 • Terras of balkon
 • Privébadkamer
 • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

 • Zwembad
 • Strand
 • Yoga
 • Paddleboarding
 • Kajakken
 • Snorkelen

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Privérondreis door Sri Lanka met strandverlenging in Saii Lagoon Curio Collection by Hilton 5*