Privérondreis door Sri Lanka - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Ontdek eeuwenoude hoofdsteden en tal van Unesco Werelderfgoedsites in Sri Lanka
 • Breng een bezoek aan de prachtige botanische tuin van Peradeniya
 • Geniet van de rust en de ongerepte fauna en flora midden in de natuur
 • Overnacht in comfortabele hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Sri Lanka!

Droomt u al lang van deze once in a lifetime reis? We bieden u de kans om op avontuur te vertrekken met degenen die u het nauwst aan het hart liggen! De "Traan van India", zoals Sri Lanka nog genoemd wordt, zal u verbazen met een uitzonderlijke schoonheid, zowel in de cultuur, architectuur als natuur. U reist langs de mooiste sites van het land van Sigiriya tot aan Kandy langs Peradeniya en Habarana tot de prachtige stranden van Wadduwa.

Volg uw gids langs de mooiste panorama's door de meest pittoreske dorpjes en ontmoet de majestueuze olifanten ... De vriendelijke bevolking en de lekkere gastronomie maakt het plaatje helemaal compleet! U heeft afspraak met een magische bestemming!

Reisbeschrijving

Just for you
Speciaal voor u:
 • Fotolicenties
 • Fles water op de kamer bij aankomst
 • Traditionele dansshow in Kandy
 • Safari in het Yala Nationaal Park
 • Safari in het Bundala National Park
 • Engelssprekende gids en chauffeur tijdens de rondreis
 • Voertuig beschikbaar tijdens uw verblijf aan zee (80 km per dag)
We bieden u de keuze tussen een rondreis van 7 of 9 nachten met de hele familie of met vrienden met een Engelstalige privégids. Als u kies voor het programma van 9 nachten, kunt u aan het einde van de reis bijkomen op de prachtige stranden van Wadduwa!

Uw reisroute van 7 nachten
Dag 1: Colombo / Dambulla
Dag 2: Dambulla / Sigiriya / Polonnaruwa / Dambulla
Dag 3: Dambulla / Matale / Kandy
Dag 4: Kandy
Dag 5: Kandy / Nuwaraeliya / Bandarawela / Ella / Tissamaharama
Dag 6: Tissamaharama / Yala Nationaal Park / Tissamaharama
Dag 7: Tissamaharama / Bundala Nationaal Park / Galle / Negombo
Dag 8: Negombo / Colombo / Vertrek

Uw reisroute van 9 nachten
Dag 1: Colombo / Dambulla
Dag 2: Dambulla / Sigiriya / Polonnaruwa / Dambulla
Dag 3: Dambulla / Matale / Kandy
Dag 4: Kandy
Dag 5: Kandy / Nuwaraeliya / Bandarawela / Ella / Tissamaharama
Dag 6: Tissamaharama / Yala Nationaal Park / Tissamaharama
Dag 7: Tissamaharama / Bundala Nationaal Park / Galle / Wadduwa
Dag 8 en 9: Wadduwa
Dag 10: Wadduwa / Colombo / Vertrek

Uw reisprogramma voor 7 nachten

Dag 1: Aankomst in Colombo - Dambulla
Aankomst in Colombo waar u wordt verwelkomd door uw chauffeur die u rechtstreeks naar Dambulla brengt via Sigirya. Aankomst in het hotel. De rest van de dag bent u vrij om uit te rusten van uw lange reis. 

Diner en overnachting in het hotel.
Transfers met een privévoertuig - 3,5 uur in totaal

Dag 2: Dambulla - Sigiriya - Polonnaruwa - Dambulla
Na het ontbijt gaat u richting het stenen fort van Sigiriya, bekend als het achtste wereldwonder. Deze indrukwekkende koninklijke citadel is gebouwd bovenop een rots met een prachtig uitzicht. U maakt de beklimming naar de top van de Leeuwenrots op 180 meter hoogte, gebouwd in de vijfde eeuw door koning Kasyapa, vanwaar u een panoramisch uitzicht krijgt over de weelderige bossen in de omgeving. Aan de noordzijde van deze rots bezoekt u de spiegelwand, waar de unieke fresco's van de wolkenmaagden te vinden zijn.

De oude stad Polonnaruwa was de hoofdstad van Ceylon tussen de 7e en de 14e eeuw. Hier ontdekt u prestigieuze sites zoals de Citadel aan de oevers van het kunstmatige meer Parakrama Samudraya en het koninklijk paleis van koning Parakrama Bahu. U ontdekt het koninklijk paleis, de tempel van Shiva en de groep boeddhistische tempels, waar de Vatadage, de rotsplaats van Gal Viharae en drie standbeelden van Boeddha staan. Op het einde van de dag keert u terug naar Habarana. 

Diner en overnachting in het hotel.
Transfers met een privévoertuig - 3 uur in totaal
Dag 3: Dambulla - Matale - Kandy
Ontbijt in het hotel en vertrek richting de Gouden Tempel van Dambulla. Deze tempel ligt in een uniek grottencomplex waar koning Valagambahu bescherming zocht in de eerste eeuw voor Christus. Later werden de grotten omgetoverd tot heuse tempels en vandaag is het complex van 5 grotten met een oppervlakte van 2000 m² het meest impressionante stukje geschiedenis van het land en een belangrijk bedevaartsoord voor zowel hindoes al boeddhisten. Binnen zijn rotsschilderingen te vinden van meer dan 2000 jaar oud, de grootste rotstekening ter wereld. Verder ontdekt u nog 157 Boeddhabeelden en een reusachtige liggende Boeddha van 15 meter uitgehouwen uit de rots.

Ga door richting Matale Spice Garden (reistijd ongeveer 1 à 1,5 uur). Deze streek is bekend omwille van twee dingen: de batik productie en de kruidentuinen. De kunst van het batik verven gaat vele eeuwen terug en vandaag is Sri Lanka één van de wereldleiders in het design van deze bijzondere manier om stoffen te verven. Een ander belangrijk exportproduct van het land zijn kruiden en specerijen, deze worden gebruikt bij de mensen thuis in de keuken, maar ook als medicatie of cosmetica. Na het bezoek gaat u verder naar uw hotel in Kandy.

Diner en overnachting in het hotel.
Transfers met een privévoertuig - 3,5 uur in totaal

Dag 4: Kandy
Aan de oevers van rivieren en meren en aan de voet van weelderige groene heuvels, zal de laatste hoofdstad van het Singalese rijk u zeker bekoren. Vandaag is dit het culturele en spirituele hart van Sri Lanka en werd de stad opgenomen als Unesco Werelderfgoed in 1988. Een bezoek aan de spectaculaire Dalada Maligawa, ofwel de Tempel van de Tand, mag niet ontbreken! Hier wordt een kostbaar relikwie bewaard: een (volgens de leggende) echte tand van Boeddha, wat deze tempel tot de belangrijkste religieuze plek maakt voor boeddhisten.

Daarna nemen we u mee naar de botanische tuin van Peradeniya, de grootste en zonder twijfel één van de mooiste ter wereld. Deze voormalige koninklijke tuin van 60 hectare herbergt meer dan 300 orchideesoorten en een majestueuze java vijgenboom waarvan de takken een oppervlakte beslaan van zo'n 2500 m². U sluit de middag af met een bezoek aan een atelier waar edelstenen worden verwerkt.

Diner en overnachting in het hotel.
Transfers met een privévoertuig - 1,5 uur in totaal

Dag 5: Kandy - Nuwara Eliya - Bandarawela - Tissamaharama
Vanochtend verlaat u Kandy na het ontbijt in het hotel om richting de regio van Nuwara Eliya te rijden door theeplantages en adembenemende uitzichten. Onderweg houdt u halte bij de watervallen van Ramboda om uiteindelijk aan te komen in het prachtige bergdorpje. Hier staat een bezoek van een theeplantage en fabriek op het programma waar de verschillende methodes om thee te maken worden uitgelegd. Ondanks de beperkte oppervlakte van het land, is Sri Lanka toch bij de 3 grootste theeproducenten ter wereld na China en India.

Nuwara Eliya ligt op 1900 meter hoogte en is dankzij zijn mildere klimaat ideaal voor theeplantages, maar ook om de hitte van de steden te ontvluchten. Dat had ook de Britse gouverneur begrepen tijdens de kolonisatie en vandaag herkent u hier nog veel typische Britse elementen: Victoriaanse villa's, rozentuinen, mooie gazonnetjes, een golfbaan en een Anglicaanse kerk. U maakt een tour door het dorp voor u verder gaat richting Tissamaharama via Bandarawela en Ella met een stop bij de Ravana waterval.

Diner en overnachting in Tissamaharama.
Transfers in een privévoertuig - 5,5 uur in totaal.

Dag 6: Tissamaharama - Ella - Yala - Tissamaharama
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan Tissamaharama Raja Maha Vihara, een oude Sri Lankaanse boeddhistische tempel in de zuidelijke provincie van Sri Lanka. Het was een van de vier belangrijkste boeddhistische kloosters die na de komst van Arhant Mahinda Thera in Sri Lanka werden opgericht. De site van Tissamaharama Raja Maha Vihara werd ingewijd door Boeddha zelf.

In de middag bezoekt u het Yala Nationaal Park. Dit is het tweede grootste natuurpark van het land en heeft een spectaculaire ligging aan de Indische Oceaan. Hier ontmoet u een grote variatie aan wilde diersoorten zoals de luipaard en olifant - dit park heeft de hoogste densiteit aan luipaarden ter wereld. Bovendien zijn hier ook 2 belangrijke pelgrimsoorden te vinden nadat het park zwaar verwoest werd door de tsunami in 2004. Na de safari keert u terug naar het hotel voor de overnachting.

Transfers in een privévoertuig - 1,5 uur in totaal
Safari's van 3,5 uur lang.

Dag 7: Tissamaharama - Bundala - Galle - Negombo
U start deze dag met een bezoek aan het Bundala Nationaal Park, een overwinteringsgebied voor tal van diersoorten dat van het allergrootste belang is voor de 197 vogelsoorten die hier de winter komen doorbrengen, waaronder de roze flamingo. Hier kunt u ook krokodillen, buffels, herten enzovoort zien.

Vervolgens zet u koers richting de zuidkust tot aan Galle. Galle is een oude Nederlandse havenstad die gesticht werd rond een fort in de zestiende eeuw voor de kruidenhandel. De Europese handelaren drukten hun stempel op de stad die u vandaag nog kunt zien in de prachtige architectuur uit het Nederland van de zeventiende eeuw. Na het bezoek gaat u verder naar Negombo. Aankomst en check-in in uw hotel en inchecken.

Diner en overnachting in het hotel.
Transfers in een privévoertuig - 5,5 uur in totaal
Safari's van 3,5 uur lang.

Dag 8: Negombo - Vertrek
Na een laatste ontbijt gaat het naar de luchthaven waar u zich klaarmaakt voor uw vlucht huiswaarts.

Uw reisprogramma voor 9 nachten

Dag 1 - 6: Identiek aan het programma van 7 nachten.

Dag 7: Tissamaharama - Bundala - Galle - Wadduwa
U start deze dag met een bezoek aan het Bundala Nationaal Park, een overwinteringsgebied voor tal van diersoorten dat van het allergrootste belang is voor de 197 vogelsoorten die hier de winter komen doorbrengen, waaronder de roze flamingo. Hier kunt u ook krokodillen, buffels, herten enzovoort zien.

Vervolgens zet u koers richting de zuidkust tot aan Galle. Galle is een oude Nederlandse havenstad die gesticht werd rond een fort in de zestiende eeuw voor de kruidenhandel. De Europese handelaren drukten hun stempel op de stad die u vandaag nog kunt zien in de prachtige architectuur uit het Nederland van de zeventiende eeuw. Na het bezoek gaat u verder naar Wadduwa. Aankomst en check-in in uw hotel en inchecken. 

Diner en overnachting in het hotel.
Transfers in een privévoertuig - 5,5 uur in totaal
Safari's van 3,5 uur lang.

Dag 8 en 9: Wadduwa
Profiteer van 2 dagen aan de prachtige stranden van Waskaduwa om te zonnebaden, uit te rusten en te genieten ...

Dag 10: Wadduwa - Vertrek
Na een laatste ontbijt gaat het richting de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

Uw hotels

Om u een vakantie in alle comfort te garanderen, hebben we op elke bestemming een fantastisch 4* hotel uitgekozen waar u geniet van de uitstekende ligging, de moderne voorzieningen en de luxe. In Wadduwa verblijft u in een 5* hotel met net dat ietsje extra luxe.

Uw hotels tijdens de rondreis zijn (of gelijkwaardig):
Dambulla: 2 nachten in Sigiriana Resort by Thilanka in een Deluxe Kamer
Kandy: 2 nachten in Hotel Thilanka in een Deluxe Kamer
Tissamaharama: 2 nachten in Oakray Wild in een Deluxe Kamer
Negombo: 1 nacht in Camelot Beach Hotel in Deluxe Balkon Kamer of Coastal Deluxe Kamer
Wadduwa: 2 nachten in The Blue Water Hotel & Spa 5* in een Deluxe Kamer (alleen voor de rondreis van 9 nachten)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Speciaal voor u:
 • Halfpension (exclusief drankjes)
 • Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner bij verblijf op 24/12 en/of 31/12
Profiteer van deze vakantie om nieuwe smaken te ontdekken in een land waar verse kruiden de hoofdrol spelen in de gastronomie. Mis de typische streekgerechten niet op elke bestemming en laat uw smaakpapillen genieten ...

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 30°C
Mrt
min : 25°C max : 31°C
Apr
min : 26°C max : 31°C
Mei
min : 26°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 30°C
Jul
min : 26°C max : 29°C
Aug
min : 27°C max : 29°C
Sep
min : 26°C max : 29°C
Okt
min : 25°C max : 29°C
Nov
min : 25°C max : 29°C
Dec
min : 24°C max : 30°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie volgens het programma
- Halfpension (exclusief drankjes)
- Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner bij verblijf op 24/12 en/of 31/12
- Bezoeken en entreeprijzen volgens het programma
- Fotolicenties
- Traditionele dansshow in Kandy
- Safari in het Yala Nationaal Park
- Safari in het Bundala National Park
- Engelssprekende gids en chauffeur tijdens de rondreis
- Transfers in een voertuig met airconditioning
- Voertuig beschikbaar tijdens uw verblijf aan zee (80 km per dag)
- Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Andere kamercategorieën
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Toeslag voor speciale verzoeken tijdens de maaltijden
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Entreeprijzen, bezoeken en gidsen tijdens de vrije tijd
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Privérondreis door Sri Lanka