Privérondreis in Sri Lanka - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Bezoek alle opwindende en niet te missen bezienswaardigheden in Sri Lanka
 • Ontdek hoogtepunten zoals Dambulla, Sigiriya, Kandy en de theeplantages van Nuwara Eliya
 • Maak uw keuze tussen een rondreis van 9 of 11 nachten om heerlijk te genieten op het strand
 • Verblijf tijdens de hele reis in comfortabele 4* hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... Sri Lanka!

Met 8 Unesco Werelderfgoedsites en een 2000 jaar oude geschiedenis, is het kleine landje Sri Lanka groots in verwondering! Deze ongerepte parel wordt vaak vergeten op reizen naar India of Azië, maar is zeker een bezoekje waard! Verken eeuwenoude sites en legendarische tempels, maak een safari in een van de nationale parken om olifanten, luipaarden, waterbuffels en exotische vogels te ontmoeten, of breng een dag door op de maagdelijk witte zandstranden aan de Indische Oceaan. Misschien heeft u wel zin om te leren surfen of de theeplantages te bezoeken in de weelderig groene heuvels? Tenslotte moeten we het nog even hebben over het overheerlijke Sri Lankaanse eten met verse kruiden en hemelse aroma's. Met zoveel rijke cultuur, geschiedenis, natuur en onvergetelijke ervaringen, is Sri Lanka een niet te missen bestemming!

Reisbeschrijving

We bieden u de keuze tussen een reis van 9 of 11 nachten langs de niet te missen pareltjes om te eindigen op de mooiste stranden als u 11 nachten blijft. De overnachtingen in 4* hotels, de transfers, uw gids en een dagelijks ontbijt en diner, zijn al geregeld voor u. Alles wat u nog hoeft te doen is genieten!

Uw programma van 9 nachten:
Dag 1: Aankomst in Colombo - Galle
Dag 2: Galle - Weligama - 
Tissamaharama   
Dag 3: Yala Nationaal Park - Wellawaya - Ella  
Dag 4: Ella - Nanuoya - Nuwara Eliya - Kandy  
Dag 5: Kandy  
Dag 6: Kandy  - Matale - Dambulla  
Dag 7: Dambulla - Sigiriya - Dambulla  
Dag 8: Dambulla - Polonnaruwa - Dambulla   
Dag 9: Dambulla - Kurunegala - Negombo         
Dag 10: Negombo - Vertrek  

Uw programma van 11 nachten:
Dag 1-7: identiek als bij het programma van 9 nachten
Dag 8: Dambulla - Polonnaruwa - Dambulla - Uppuveli 
Dag 9 en 10: Uppuveli     
Dag 11: Uppuveli - Habarana - Kurunegala - Veyangoda        
Dag 12: Veyangoda - Vertrek

Uw reisprogramma van 9 nachten

Dag 1: Aankomst in Colombo - Galle
Welkom in Sri Lanka! U komt aan op de internationale luchthaven van Colombo waar uw chauffeur u staat op te wachten voor uw transfer naar Galle. Bij aankomst kunt u inchecken in het hotel en heeft u tijd om al een eerste wandeling te maken door de smalle straatjes tussen het fort en de haven. Dit is een van de meest charmante en oudste steden van het land met nog prachtige overblijfselen van het koloniale verleden. 
Diner en overnachting in het hotel.
Transfer met een privévoertuig: 2.30 uur.

Dag 2: Galle - Weligama - Tissamaharama   
Ontbijt in het hotel en bezoek aan de stad Galle aan de zuidkust van het land. Hier is de koloniale impact van de Europeanen nog erg goed zichtbaar met een combinatie tussen Europese en Aziatische architectuur. De stad werd opgericht door de Portugezen in 1588 en versterkt door de Nederlanders in 1600. Het fort van Galle is vandaag een Unesco Werelderfgoedsite en een prachtige verzameling van verschillende bouwstijlen, religies en culturen. In de straatjes vindt u unieke voorwerpen zoals klassieke auto's, fietsen en beeldhouwwerken.

Daarna zet u koers richting Tissamaharama via de kustweg en houdt u halte in het vissersdorpje Weligama. Bij aankomst in Tissamaharama bezoekt u de Tissamaharama Raja Maha Vihara, een eeuwenoude boeddhistische tempel en een van de vier belangrijkste boeddhistische kloosters na de komst van de monnik Arhant Mahinda Thera in het land. Deze tempel is gewijd aan Boeddha zelf die hier zou gemediteerd hebben met 500 arhats (verlichte personen) tijdens zijn derde bezoek aan het eiland.
In de late middag komt u aan in uw hotel waar u zich klaarmaakt voor het diner en de overnachting.
Transfers met een privévoertuig: 3.30 uur in totaal.
Dag 3: Yala Nationaal Park - Wellawaya - Ella  
Deze ochtend brengt u een bezoek aan het Yala Nationaal Park, het tweede grootste nationaal park van het land op zo'n 300 km van de hoofdstad Colombo. Het park werd opgericht in 1890 en bestaat uit grote vlaktes, meren, stranden, jungle, rivieren en struikgewas. Dit gevarieerde habitat zorgt ook voor een grote verscheidenheid in wilde dieren die hier leven. Zo vindt u hier bijvoorbeeld de grootste concentratie aan luipaarden in de regio.

Na deze uitzonderlijke ervaring zet u koers richting Ella in de Sri Lankaanse bergen. Onderweg bewondert u de mooiste landschappen en stopt u bij de Ravana waterval, een van de hoogste van het land. Na de middag maakt u een korte wandeling in Ella tot aan Little Adam's Peak waar u een panoramisch uitzicht kunt bewonderen. Deze plek wordt nog extra magisch bij zonsondergang!
Diner en overnachting in het hotel.
Transfers in een privévoertuig: 3.30 uur. Wandeling: 1.30 uur.
Dag 4 : Ella - Nanu Oya - Nuwara Eliya - Kandy  
Na het ontbijt gaat het naar het treinstation van Ella waar u aan boord stapt van de trein naar Nanu Oya. Deze treinreis wordt beschouwd als een van de mooiste ter wereld! Gedurende twee uur rijdt u door de meest adembenemende landschappen met groene heuvels bedekt met theeplantages en fantastische uitzichten op de bergen. U passeert ook voorbij bossen en door verschillende tunnels. Een ervaring die u van uw bucket list kunt schrappen na vandaag!

Bij aankomst in Nanu Oya staat uw chauffeur u op te wachten voor uw transfer naar Nuwara Eliya, een bergdorp op zo'n 1900 meter hoogte. Behalve de spectaculaire landschappen, wacht hier ook een bijzonder dorpje met een Brits koloniale sfeer. Denk aan netjes onderhouden tuintjes, architectuur uit het 19e eeuwse Engeland, rode bakstenen, typische Tudorstijl met het unieke houtwerk en Victoriaanse kerken. Dankzij het milde klimaat op grote hoogte, kunt u hier verkoeling vinden en tal van theeplantages die de valleien bedekken bewonderen.

Na uw ontdekking van Nuwara Eliya zelf, bezoekt u een theeplantage en fabriek waar het hele productieproces va de lekkere Ceylon thee uitgelegd wordt, van groeien, oogsten, drogen tot verwerken en eindproduct. Deze bewogen en onvergetelijke dag sluit u af met een transfer naar Kandy, een Unesco Werelderfgoedstad op zo'n 350 meter hoogte met een meer in het centrum en groene heuvels rondom.
Diner en overnachting in het hotel.
Transfers in een privévoertuig: 3 uur. Treinrit: 2 uur.
Dag 5: Kandy
Deze ochtend staat in teken van uw bezoek aan de Tempel van de Tand (Dalada Maligawa). Dit is de plek waar volgens de legende een originele tand van Boeddha bewaard wordt en daarom de belangrijkste religieuze plek ter wereld voor boeddhisten. De buitenkant van de tempels zijn sober gehouden met hun typische rode daken, maar eens u binnenstapt in één van de gebouwen wordt u overweldigd door de prachtige decoraties, het houtsnijwerk en luxueus ivoor. De tand zelf wordt bewaard in een schrijn bewaakt door twee slagtanden van een olifant. Elke dag stromen hier honderden boeddhistische pelgrims van over de hele wereld samen om deze heilige plek te bezoeken.

Daarna gaat het naar de botanische tuinen van Peradeniya waar u op zo'n 147 hectare een van de mooiste verzamelingen ter wereld vindt van tropische planten, orchideeën, lotusbloemen en nog veel meer. Dit is een van de oudste tuinen ter wereld en zonder twijfel een van de mooiste! Terugkeer naar het hotel voor het diner en de overnachting.
Transfer in een privévoertuig: 1.30 uur.
Dag 6:  Kandy  - Matale - Dambulla  
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Matale met zijn prachtige kruidentuin. Kruiden zijn belangrijk in de Sri Lankaanse keuken, maar worden ook gebruikt in de cosmetica en om hun medicinale werking. In deze indrukwekkende tuin ontdekt u de typische kruiden van het eiland en hun gebruik.

Daarna zet u koers richting Dambulla, maar niet zonder eerst te stoppen bij de prachtige tempel van Nalanda Gedige, een mysterieuze site met een unieke mix van hindoe en boeddhistische architectuur. Dit bouwwerk dateert uit de 8e tot 10e eeuw, maar werd pas ontdekt in 1893. Alhoewel de indeling met toegangspoort, gang en ronde kamer typisch hindoeïstisch is, is er vandaag geen spoor te bekennen van de hindoe goden, maar zijn er duidelijke sporen van gebruik door boeddhisten.

Vervolgens zet u de tocht verder naar Dambulla waar u de Gouden Tempel van Dambulla bezoekt. Dit grottencomplex werd omgevormd tot fantastische tempel met een oppervlakte van 2000 m², dit is zonder twijfel het meest indrukwekkende stukje geschiedenis van het land. Binnen zijn rotsschilderingen te vinden van meer dan 2000 jaar oud en de grootste rotstekening ter wereld. Verder ontdekt u nog meer dan 150 Boeddhabeelden en een reusachtige Boeddha van 14 meter uitgehouwen uit de rots, die u onmiddellijk begroet bij het binnenstappen en bedekt is met goud. 
Diner en overnachting in het hotel.
Transfers in een privévoertuig: 3.30 uur in totaal.
Dag 7:  Dambulla - Sigiriya - Dambulla  
Na het ontbijt in het hotel maakt u zich klaar voor een typische Sri Lankaanse ervaring. U stapt aan boord van een tuktuk en vervolgens een ossenkar om door het platteland te rijden, gevolgd door een boottocht op een klein meer. De typische vissersboot waarin u plaatsneemt heet catamaran en is afgeleid van twee Tamil woorden, "katta" en "maran". Na het bezoeken van een plaatselijke plantage, wordt u hartelijk ontvangen in een dorpshuis waar u geniet van een kookdemonstratie.

Na de middag vertrekt u naar Sigiriya waar u de "Leeuwenrots" beklimt, een indrukwekkende rots die omgetoverd werd tot fort in de 5e eeuw door koning Kasyapa. Vandaag is het een bijzondere Unesco Werelderfgoedsite waar u door de gigantische leeuwenpoten bij de ingang stapt om de trappen te nemen naar de top met uitzicht op de prachtige tuinen en eeuwenoude overblijfselen. De site is bedekt met fresco's in de typische stijl uit de Gupta dynastie en in het westen wacht de "spiegelmuur" waar de rots zodanig gepolijst is, dat het wel een spiegel lijkt. Bezoek ook het museum om meer te weten te komen over de geschiedenis en het innovatieve irrigatiesysteem.
Diner en overnachting in het hotel.
Transfers in een privévoertuig: 3.30 uur. Wandeling bij Sigiriya: 2.30 uur.
Dag 8: Dambulla - Polonnaruwa - Dambulla   
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Polonnaruwa, de oude hoofdstad van het land barstensvol paleizen, heiligdommen, kloosters, parken en meren die getuigen zijn van het rijkelijke verleden. Het immense meer met de naam "Parakrama Samudraya", ofwel "de zee van Parakrama" naar King Parakramabahu die het meer liet aanleggen. Dit is een prachtig voorbeeld van ingenieuze bouwtechnieken met een fantastisch irrigatiesysteem om geen enkel druppel water verloren te laten gaan. Na dit bezoek keert u terug naar Dambulla waar u de rest van de dag vrij bent.
Diner en overnachting in het hotel.
Transfers in een privévoertuig: 3.30 uur.

Dag 9:  Dambulla - Kurunegala - Negombo         
Ontbijt in het hotel en transfer naar Negombo via Kurunegala. Bij aankomst kunt u inchecken in het hotel en genieten van het strand, een bezoekje brengen aan het vissersdorpje of de stad Negombo.
Diner en overnachting in het hotel.
Transfer in een privévoertuig: 4 uur.

Dag 10:  Negombo - Vertrek 
Transfer naar de luchthaven op tijd voor uw vlucht huiswaarts.
Transfer in een privévoertuig: 20 minuten.

Uw reisprogramma van 11 nachten

Dag 1-8: Identiek als bij het programma van 9 nachten, met een transfer naar Uppuveli aan het einde van dag 8.

Dag 9 en 10: Uppuveli
Vrije dagen aan het prachtige strand van Uppuveli waar u van de stralende zon kunt genieten. Tijdens uw strandverblijf heeft u een voertuig ter beschikking aan 80 km per dag.
Diners en overnachting in het hotel. 

Dag 11: Uppuveli - Habarana - Kurunegala - Veyangoda        
Vrije ochtend in het hotel. Uitchecken rond 12.00 uur en transfer naar Negombo via Habarana en Kurunegala. Inchecken in het hotel en vrije tijd.
Diner en overnachting in het hotel.
Transfer in een privévoertuig: 5.30 uur.

Dag 12: Veyangoda - Vertrek 
Na een laatste ontbijt op Sri Lankaanse bodem gaat het naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.
Transfer in een privévoertuig: 20 minuten.

Uw hotels

Just for you
Speciaal voor u:
 • Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner voor verblijven op 24/12 en/of 31/12
Tijdens uw  rondreis door Sri Lanka, overnacht u in moderne en comfortabele 4* hotels die we met veel zorg hebben uitgekozen om hun voorzieningen, ligging en faciliteiten.

Uw hotel zijn (of gelijkwaardig):
- Galle: Lady Hill Hotel of Fairway Sunset Galle - Deluxe Kamer
- Tissamaharama: Oakray Wild - Deluxe Kamer
- Ella: Morning Dew - Deluxe Kamer
- Kandy: Hotel Thilanka of Royal Classic Resort - Deluxe Kamer 
- Dambulla: Sigiriana by Thilanka - Deluxe Kamer
- Uppuveli: Trinco Blu by Cinnamon - Superior Kamer
- Negombo: Camelot Beach Hotel - Coastal Deluxe Kamer of Deluxe Balcony Kamer
- Veyangoda: Covanro Hotel - Superior Kamer

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Speciaal voor u:
 • Halfpension (ontbijt en diner, exclusief drankjes)
 • Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner voor verblijven op 24/12 en/of 31/12
Tijdens deze rondreis geniet u van halfpension (ontbijt en diner in het hotel, exclusief drankjes).

De Sri Lankaanse keuken is heerlijk en gevarieerd en wordt gedomineerd door de aromatische kruiden die op het eiland groeien. Proef op elke bestemming van de regionale specialiteiten en laat uw smaakpapillen verwennen bij elke hap!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthavens en de hotels zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 30°C
Mrt
min : 25°C max : 31°C
Apr
min : 26°C max : 31°C
Mei
min : 26°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 30°C
Jul
min : 26°C max : 29°C
Aug
min : 27°C max : 29°C
Sep
min : 26°C max : 29°C
Okt
min : 25°C max : 29°C
Nov
min : 25°C max : 29°C
Dec
min : 24°C max : 30°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in de vermelde 4* hotels of gelijkwaardig
- Halfpension (ontbijt en diner, exclusief drankjes)
- Alle transfers in een voertuig met airconditioning
- Engelstalige chauffeur/gids
- Entreeprijzen volgens het programma
- Fototoestemmingen bij de monumenten 
- Kerst- en/of nieuwjaarsgaladiner voor verblijven op 24/12 en/of 31/12

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Videotoestemming bij de Tempel van de Tand
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Privérondreis in Sri Lanka