Privérondreis 'Natuur, Cultuur & Avontuur' door Sri Lanka in 9 nachten - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Beleef een onvergetelijke ervaring tijdens een magnifieke privérondreis
  • Bezoek iconische trekpleisters, zoals de Dambulla-grot, de Tempel van de Tand en het Horton Plains National Park
  • Verblijf op elke locatie in comfortabele hotels
  • Verwen uw smaakpapillen met lokale lekkernijen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Sri Lanka!

Wilt u de ontdekking van een betoverende cultuur en een adembenemende natuur met elkaar combineren? Dan hebben we de perfecte reis voor u gevonden ... Welkom in de 'Parel van de Indische Oceaan'! Deze bestemming biedt zowel idyllische stranden, een rijk cultureel erfgoed, eeuwenoude tradities en een fascinerende geschiedenis. De spiritualiteit, de ontspannen sfeer, de vriendelijke bevolking en de veelzijdigheid van dit eiland zorgen ervoor dat zowel met het hele gezin, met z'n tweetjes of met vrienden een onvergetelijke vakantie zult beleven. 

Tussen boeddhistische tempels, weelderige groene theeplantages, prachtige nationale parken met een fascinerende fauna en flora, bruisende steden en exotische stranden wacht een wereld vol verrassingen. Wacht niet langer om op ontdekking te komen in een wereld van opwindende kleuren, geuren en smaken!

Reisbeschrijving

Tijdens deze privérondreis in 9 nachten ontdekt u de talrijke pareltjes die Sri Lanka voor u in petto heeft. Van Dambulla naar Beruwala, via Kandy en Nuwara Eliya ... Onder begeleiding van een Engelstalige gids/chauffeur maakt u kennis met een unieke cultuur en leert u meer over lokale tradities. U mag rekenen op een onvergetelijke reiservaring!

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Colombo - Dambulla
Dag 2: Dambulla
Dag 3: Dambulla - Hiriwadunna - Kandy
Dag 4: Kandy (Simpsons Forest)
Dag 5: Kandy - Nuwara Eliya 
Dag 6: Nuwara Eliya - Yala
Dag 7: Yala - Galle - Beruwala
Dag 8: Beruwala
Dag 9: Beruwala - Bolgoda - Authentieke cruise
Dag 10: Bolgoda - Colombo - Vertrek uit Colombo

Staan uw koffers al klaar?

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Colombo - Dambulla
Bij aankomst op Bandaranayake International Airport wordt u hartelijk welkom geheten door een lokale vertegenwoordiger. Nadat de formaliteiten op de luchthaven zijn afgehandeld, wordt u naar uw voertuig met airconditioning gebracht en vervolgens naar Dambulla gereden (reistijd van de luchthaven naar Dambulla - ongeveer 4 à 5 uur rijden). Dambulla is een unieke locatie. De rotsachtige tempels zijn de grootste op het eiland en behoren tot de oudste. De rots van Dambulla, waarin de tempels zich bevinden, is bijna geïsoleerd en groot van formaat.

Check-in in het hotel en vrije tijd. Indien u dit wenst, kunt u deelnemen aan een boogschietactiviteit (afhankelijk van het tijdstip van aankomst in Sri Lanka, standaard check-in is om 14.00 uur, vroege check-in is afhankelijk van beschikbaarheid op de dag van aankomst). Diner en overnachting in het hotel.

Dag 2: Dambulla
Na het ontbijt rijdt u naar Pidurangala (reistijd van Dambulla naar Pidurangala - ongeveer 20 tot 30 minuten). Pidurangala Rock grenst aan Sigiriya Rock en biedt een magnifiek zicht op Sigiriya Rock. Pidurangala is een populaire locatie voor zonsopgang, want u kunt genieten van een 360 graden panorama, niet alleen op de valleien, maar ook op de Leeuwenrots. De wandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Vervolgens gaat u terug naar het hotel voor een exclusief Sri Lankaanse ervaring. Aan het eind van de dag gaat u naar Dambulu Oya, dat ongeveer 400 meter van het hotel ligt, om het buffelbad te zien (dit is geen interactieve sessie). Daarna maakt u een wandeling door de natuur, ideaal om vogels te spotten. Vervolgens gaat u naar een buffelboerderij op ongeveer 200 meter van het bos. Aan het einde van uw bezoek gaat u met de fiets terug naar het hotel, waar u kunt ontspannen. Diner en overnachting in het hotel.
Dag 3: Dambulla - Hiriwadunna - Kandy
Na een vroeg ontbijt in het hotel gaat u naar het dorp Hiriwadunna voor een authentieke ervaring (vertrek uit het hotel om 7.30 uur - reistijd van Dambulla naar Hiriwadunna ongeveer 20 minuten). Een bezoek aan Hiriwadunna, een prachtig dorp in het droge gebied, met onverharde grindpaden en bescheiden inwoners, laat u de typische omgeving van een Srilankaans dorp ontdekken. Een ritje in een ossenkar langs een zand- en rijstweg naar het pittoreske meer van Hiriwaduna zal u een gevoel van rust en sereniteit geven. Een catamarantocht over het meer met zijn grote verscheidenheid aan vogels en zicht op het omringende bos, moerassen en moestuinen van lokale boeren zal een onvergetelijke ervaring zijn!

Vervolgens bezoekt u de tempel van de Dambulla-grot. Dit prachtige complex ligt ongeveer 160 meter boven de weg in het zuidelijke deel van Dambulla. Vijf afzonderlijke grotten bevatten ongeveer 150 absoluut adembenemende boeddhabeelden en schilderijen, waaronder de belangrijkste en meest suggestieve religieuze kunstwerken in Sri Lanka. Boeddhabeelden werden hier meer dan 2000 jaar geleden voor het eerst gecreëerd en door de eeuwen heen hebben de volgende koningen er rotskunst aan toegevoegd en verfraaid. De grotten bieden een prachtig uitzicht op het omliggende landschap. Sigiriya is duidelijk zichtbaar op ongeveer 20 km afstand. Dambulla is een massieve rots van de omliggende vlaktes van Dambulla, 200 meter hoog.
* Niet aanbevolen voor reizigers die moeite hebben met wandelen. 

Aansluitend reist u door naar Kandy (geschatte reistijd van Dambulla naar Kandy - ongeveer één tot anderhalf uur). In de spa van het hotel kunt u, op de dag van aankomst of de volgende dag, 20 minuten ontspannen met een rug- en hoofdmassage.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 4: Kandy (Simpsons Forest)
Na een vroeg ontbijt trekt u de natuur om vogels te spotten. U wandelt gedurende 3 km langzaam door de theetuinen en langs een pittoresk pad. U kunt de vogels vrij observeren, maar wees voorzichtig om ze niet te storen. Tijdens uw wandeling heeft u de gelegenheid om prachtige landschappen te fotograferen. Aan het einde van uw wandeling ontdekt u het landgoed van Meenawatte, maar liefst 83 hectare groot. Daar gaat u de theeplantages in en laat uw gids u zien welke bladeren u kunt plukken. U krijgt een mandje om deze in te leggen en wordt begeleid door professionele plukkers. U zult verbaasd zijn hoe efficiënt en snel zij hun manden kunnen vullen! Vervolgens kunt u deelnemen aan een authentieke kookdemonstratie.

Tijdens uw wandeling passeert u talrijke beekjes rond het terrein waarin u, indien gewenst, kunt baden. Tijdens het droge seizoen zijn deze echter niet toegankelijk. Indien u liever fietst, is dit ook mogelijk. 's Avonds kunt u de Hunasgiriya-watervallen bezoeken, gelegen op ongeveer 6 km van het hotel. Nadien keert u terug naar het hotel en geniet u van een romantisch diner bij kaarslicht. Overnachting in het hotel.

Dag 5: Kandy - Nuwara Eliya 
Na het ontbijt gaat u rond 7 uur 's morgens naar Udawattakele, waar u een leuke wandeling maakt om vogels te spotten. Dit bos strekt zich uit over ongeveer 257 hectare en wordt beschouwd als een vitaal biologisch reservaat voor de dichtbevolkte stad Kandy. Eeuwen geleden was het gebied rond Kandy een regenwoud. Gedurende deze tijd werd Kandy 'Senkadagala' genoemd. Deze naam is afkomstig van een Brahmaan genaamd Senkanda, die in die tijd in een grot in Udawattakele woonde. 

Vervolgens bezoekt u de Tempel van de Tand. Sinds de oudheid heeft de relikwie een belangrijke rol gespeeld in de lokale politiek, omdat men gelooft dat de relikwiehouder het bestuur van het land in handen heeft. Kandy was de laatste hoofdstad van de Singalese koningen en staat mede door de tempel op de Unesco-Werelderfgoedlijst. Daarna vertrekt u naar Nuwara Eliya (geschatte reistijd van Kandy naar Nuwara Eliya - ongeveer 2,5 tot 3 uur). Nuwara Eliya is een stad in de heuvels van de theeregio in centraal Sri Lanka. De botanische tuinen van Hakgala, met hun natuurlijke landschappen, zijn voorzien van rozen en boomvarens, en zijn de thuisbasis van apen en blauwe eksters. De nabijgelegen Seetha Amman-tempel, een kleurrijk Hindoeïstisch heiligdom, is versierd met religieuze figuren. Het Galway Dense Wooded Land National Park is een toevluchtsoord voor trekvogel- en endemische vogelsoorten. Vervolgens checkt u in in uw hotel en profiteert u van wat vrije tijd. Diner en overnachting in het hotel.

Dag 6: Nuwara Eliya - Yala
U haalt uw ontbijt op in het hotel (gelieve het de dag ervoor in het hotel te bestellen) en gaat naar het Horton Plains National Park. De ideale tijd om in Horton Plains te zijn is tussen 6.00 en 11.00 uur vanwege het mistige weer (reistijd vanaf het hotel - ongeveer 30 tot 40 minuten). Het hoogste en meest geïsoleerde plateau van Sri Lanka ligt op een hoogte van 1980 meter. Natuurliefhebbers zullen genieten van deze uitgestrekte, met patna's bedekte vlakte, waar veel wilde maar ongevaarlijke dieren en vogelsoorten leven. De ruiterpaden leiden u naar de afgrond die bekend staat als World's End, een val van 1.050 meter. Overal in dit heuvelland worden watervallen gezien en gehoord.
* Het wordt aanbevolen om stevige schoenen te voorzien en vanwege het koude weer is het belangrijk om geschikte kleding te dragen, afhankelijk van de temperatuur van de dag.

Vervolgens gaat u naar Yala voor een ongelooflijke ervaring op een camping aan de rand van het Yala Forest Reserve (reistijd tussen de Horton vlaktes en Yala - ongeveer 3,5 tot 4 uur). Het Yala National Park is een uitgestrekt gebied van bossen, graslanden en lagunes die grenzen aan de Indische Oceaan in het zuidoosten van Sri Lanka. Het is de thuisbasis van wilde dieren zoals luipaarden, olifanten en krokodillen, maar ook van honderden vogelsoorten. Bij aankomst checkt u in in het kamp en geniet u van wat vrije tijd. Vlak voor zonsondergang zal een natuurgids u per jeep begeleiden naar een nabijgelegen meer. Op aanvraag en mits reservering kan er thee voorzien worden.

Later op de avond, na een barbecuediner aan een kampvuur, gaat u rond 20.30 uur een nachtwandeling van ongeveer een uur maken.
* Deze activiteit is sterk afhankelijk van de beschikbaarheid, het weer en de veiligheidsomstandigheden (als er olifanten of andere grote dieren in de buurt zijn, zal het hotel om veiligheidsredenen niet aanbevelen dat u naar buiten gaat).
Overnachting en diner in het kamp.

Dag 7: Yala - Galle - Beruwala
's Morgens vroeg haalt u uw ontbijt op, ter voorbereiding op een vroege ochtendsafari (gelieve uw ontbijt de dag voordien bij het hotel te bestellen). De olifant is ongetwijfeld de bekendste attractie in Yala. Verder leven hier ook kuddes gevlekte herten, verschillende soorten apen, buffels, luipaarden, wilde zwijnen en talrijke vogelsoorten.

Na de safari gaat u naar Galle voor een onvergetelijke fietservaring (reistijd van Yala naar Galle - ongeveer 3 tot 4 uur). U passeert het Eluvila Bird Sanctuary en gaat naar de rijstvelden langs de lokale paden en rustige steegjes. Er is een tussenstop voor kokosnoten, geserveerd onder een ambalama in een privé- en exclusieve jungletuin.

Aan het einde van de tocht krijgt u bij mooi weer een rondleiding door het Nederlandse fort Galle. Galle is een kuststad waar de Nederlandse aanwezigheid nog steeds zichtbaar is. Galle was een oude havenstad (beschouwd als het legendarische Tarsis uit de Bijbel) en het eerste internationale handelscentrum van Sri Lanka. Tegenwoordig is Galle de bruisende provinciehoofdstad en het administratieve centrum van het zuiden. Het is beroemd om zijn prachtige baai van Unawatuna, beschermd door riffen, zodat u hier veilig kunt zwemmen. Diner en overnachting in het hotel.

Dag 8: Beruwala
Vandaag profiteert u van een vrije dag. Profiteer van de hotelvoorzieningen of trek eropuit ... Aan u de keuze! Diner en overnachting in het hotel.

Dag 9: Beruwala - Bolgoda - Authentieke cruise
Na het ontbijt gaat u naar Bolgoda, waar u aan boord gaat van een luxeboot voor een tocht op het grootste zoetwatermeer van het land. Dit is een ongelooflijk ontspannende en magische ervaring die voor altijd in uw geheugen gegrift zal staan. De cruise zelf duurt ongeveer 3 à 4 uur, waarna u voor anker gaat en de nacht aan boord doorbrengt.
* U kunt best inchecken rond 12.00 uur

Dag 10: Bolgoda - Colombo - Vertrek uit Colombo
Vandaag wordt u naar de luchthaven van Colombo gebracht voor uw vlucht huiswaarts (reistijd van Bolgoda naar de luchthaven van Colombo - ongeveer 2 uur).

... verder lezen

Uw hotels

Tijdens deze formidabele rondreis logeert u onderweg in comfortabele kamers in zorgvuldig geselecteerde hotels. Zo komt u optimaal tot rust na een intense dag vol ontdekkingen!

Uw hotels tijdens deze rondreis (of gelijkwaardig):
- Dambulla: Standaard Kamer in het Tropical Life Resort
- Kandy:
Tea Kamer in het Simpsons Forest - Small Luxury Boutique
- Nuwara Eliya: Standaard Kamer in het Galway Heights
- Yala: Safaritent in het Big Game Camp
- Beruwala: Standaard Kame in het Earls Reed
- Bolgoda: Cabin Suite aan boord van de Flow by Amber - Authentic River Cruise

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief halfpension (exclusief drankjes) zodat u elke dag profiteert van een heerlijk ontbijt om de dag vol energie te starten en u bij uw terugkomst van uw excursies aan tafel kunt schuiven en de fantastische plaatselijke specialiteiten kunt proeven.

Grijp de kans om de beroemde dahl, linzenpuree, of sambol, een mengsel van geraspte kokosvlees met pepers, kruiden en gedroogde en gehakte vis of garnalen te proberen!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 30°C
Mrt
min : 25°C max : 31°C
Apr
min : 26°C max : 31°C
Mei
min : 26°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 30°C
Jul
min : 26°C max : 29°C
Aug
min : 27°C max : 29°C
Sep
min : 26°C max : 29°C
Okt
min : 25°C max : 29°C
Nov
min : 25°C max : 29°C
Dec
min : 24°C max : 30°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie volgens het reisprogramma
- Halfpension (exclusief drankjes)
- Entreeprijzen voor de volgende activiteiten: Hiriwadunna, Dambulla-grottempel, Udawattakele Forest Reserve, Tempel van de Tand, Horton Plains National Park, Yala National Park, jeepsafari en fietservaring in Galle 
- Engelstalige gids/chauffeurActiviteiten in Dambulla: natuurwandeling, vogelobservatie, bezoek aan een buffelboerderij, fietstocht, boogschieten
- Activiteiten in Kandy: natuurwandeling, rug- en hoofdmassage van 20 minuten, bezoek aan een biologische kruiden- en specerijentuin, bezoek aan een theedomein, fietstocht in de bergen, romantisch diner bij kaarslicht, kookdemonstratie
- Activiteit in Yala: nachtwandeling
- Activiteit in Bolgoda: cruise op het meer van Bolgoda
- Transfers volgens het reisprogramma

Niet inbegrepen in de prijs:
- Drankjes
- Persoonlijke uitgaven
- Optionele excursies met bijbetaling
- Optionele verzekeringen
- Alles wat niet specifiek vermeld wordt als "inbegrepen"

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Privérondreis 'Natuur, Cultuur & Avontuur' door Sri Lanka in 9 nachten