Privérondreis Sri Lanka en verlenging in de Malediven - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Ontdek alle niet te missen plekjes en prachtige landschappen in Sri Lanka dankzij een bijzondere rondreis
 • Beleef buitengewone ervaringen en neem deel aan onvergetelijke avonturen
 • Eindig op de paradijselijke stranden van de Malediven in een hotel vlak aan zee

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Sri Lanka !

Kom met ons mee om de talrijke schatten van Sri Lanka te ontdekken! De eeuwenoude cultuur, tradities en spiritualiteit worden perfect gecombineerd met moderniteit en technologie. Met zijn heerlijke kruiden en specerijen is de Sri Lankaanse keuken één van de meest veelzijdige ter wereld en is dit tropische eiland de perfecte bestemming voor foodies. Maar dat is nog niet alles, ook wie op zoek is naar de meest adembenemende uitzichten, weelderige jungle, eindeloze rijstvelden en idyllische stranden, moet richting de "Traan van India"!

Reisbeschrijving

Uw rondreis in Sri Lanka van 5 nachten neemt u mee naar alle hoogtepunten van het land met zowel bruisende steden, prachtige tempels, weelderige natuur en theeplantages en ontmoetingen met de lokale bevolking. Tijdens heel de rondreis beschikt u over de diensten van een Engelstalige chauffeursgids. 
Daarna kiest u zelf hoeveel dagen u wilt doorbrengen in de paradijselijke Malediven.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 8 nachten waarvan 5 nachten in Sri Lanka en 3 nachten in de Malediven
- 10 nachten waarvan 5 nachten in Sri Lanka en 5 nachten in de Malediven
- 12 nachten waarvan 5 nachten in Sri Lanka en 7 nachten in de Malediven

Uw reisprogramma:
Dag 1: Aankomst - Habarana 
Dag 2: Habrana - Sigiriya - Hiriwaduna - Habarana 
Dag 3: Habarana - Matale - Kandy - Nuwara Eliya
Dag 4: Nuwara Eliya - Ella - Udawalawe
Dag 5: Udawalawe - Colombo
Dag 6 : Colombo - Aankomst op de Malediven
Dag 7 tot 8,10 of 12: Eriyadu Island Resort And Spa op de Malediven
Dag 9, 11 of 13: Malediven - Vertrek

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst - Habarana
Bij aankomst op de internationale luchthaven van Colombo wordt u opgewacht door uw chauffeur/gids die u na de formaliteiten op de luchthaven naar het hotel brengt in Habarana (reistijd tussen de luchthaven en Habarana: ongeveer 4-5 uur).
Na aankomst in hotel en inchecken heeft u de rest van de dag vrij. (Inchecken rond 14.00 uur. Vroege aankomst is onder voorbehoud van beschikbaarheid op de dag van aankomst.)
Diner en overnachting in hotel.

Dag 2: Habarana - Sigiriya - Hiriwaduna - Habarana 
Na een lekker ontbijt in het hotel vertrekt u naar het Sigiriya Rock Fortress (ongeveer 20 tot 30 minuten rijden).
Dit fantastische fort op een rots (bekend als de Leeuwenrots) wordt beschouwd als het achtste wereldwonder en werd gebouwd door koning Kasyapa in de 5e eeuw na Christus en daarna gedurende 18 jaar gebruikt als koninklijke citadel. U beklimt de 1200 trappen naar de top om de prachtige fresco's van de Wolkenmaagden te bewonderen en het spectaculaire uitzicht op de omgeving. De fantastische watertuinen werden gerestaureerd en in hun glorie hersteld door het Central Cultural Fund van Unesco. Vanaf de top geniet u bovendien van een fantastisch uitzicht op de prachtige omgeving. 
* Niet aanbevolen voor personen met hoogtevrees en moeilijkheden om te stappen/trappen te beklimmen.
Aansluitend rijdt u naar het dorp Hiriwadunna voor een trektocht (ongeveer 20 à 30 minuten rijden) en tijdens de trektocht profiteert u van een traditionele lunch. De tocht begint met een prachtige wandeling langs een door de mens gemaakt reservoir. Het stuwmeer zelf, de omringende struikgewasjungle, en moerasland bruist 's ochtends en 's avonds van de bedrijvigheid. De spectaculaire vogels, vlinders en mogelijke waarnemingen van krokodillen dragen alleen maar bij aan de charme van het zien van de dorpelingen als ze 's morgens vroeg gaan vissen of kleding wassen aan de rand van het meer.
Na afloop keert u terug naar het hotel in Habarana en ontspant u zich.
Diner en overnachting in hotel.
Dag 3: Habarana - Matale - Kandy - Nuwara Eliya
Na het ontbijt in het hotel, gaat u, via Kandy op weg naar Nuwara Eliya. Onderweg bezoekt u het grottencomplex van Dambulla, de kruidentuinen van Matale en de Tempel van de Tand in Kandy. (reistijd tussen Habarana en Dambulla: ongeveer 20 tot 30 minuten).
De Gouden Tempel van Dambulla is een grottencomplex dat werd omgevormd tot fantastische tempel met een oppervlakte van 2000 m², en zonder twijfel het meest indrukwekkende stukje geschiedenis van het land. Binnen zijn rotsschilderingen te vinden van meer dan 2000 jaar oud en de grootste rotstekening ter wereld. Verder ontdekt u nog meer dan 150 Boeddhabeelden en een reusachtige Boeddha van 14 meter uitgehouwen uit de rots, die u onmiddellijk begroet bij het binnenstappen en bedekt is met goud. 
* Niet aanbevolen voor mensen met loopmoeilijkheden.

Na het bezoek aan Dambulla, gaat u vervolgens naar Matale, waar u een bezoek kunt brengen aan een batikatelier en de prachtige kruidentuin, waar u de typische aroma's van de Sri Lankaanse keuken ontdekt. (reistijd tussen Dambulla en Matale: ongeveer 1 uur tot 1,5 uur)
Tot slot gaat u verder naar Kandy om te shoppen en een bezoek te brengen aan de befaamde Tempel van de Tand (reistijd tussen Matale en Kandy: ongeveer 1 uur tot 1,5 uur).
Dit is de plek waar volgens de legende een originele tand van Boeddha bewaard wordt en daarom de belangrijkste religieuze plek ter wereld voor boeddhisten. De buitenkant van de tempels zijn sober gehouden met hun typische rode daken, maar eens u binnenstapt in een van de gebouwen, wordt u overweldigd door de prachtige decoraties, het houtsnijwerk en luxueus ivoor. De tand zelf wordt bewaard in een schrijn bewaakt door twee slagtanden van een olifant. Elke dag stromen hier honderden boeddhistische pelgrims van over de hele wereld samen om deze heilige plek te bezoeken. Na het bezoek rijdt u door naar Nuwara Eliya. (reistijd tussen Kandy en Nuwara Eliya: 2 tot 3 uur).
Check-in, diner en overnachting in het hotel.

Dag 4: Nuwara Eliya - Ella - Udawalawe
Na het ontbijt in het hotel zet u koers naar Udawalawe via Ella. Onderweg houdt u halt om een bezoek te brengen aan Ella. (reistijd tussen Nuwara Eliya en Ella: 1,5 tot 2 uur).
Ella is een klein dorpje genesteld in de Sri Lankaanse bergen. Het dorp ligt te midden van het mooie platteland, met groenterrassen verspreid over de vallei, theeplantages aan de voet van de heuvels en bossen op de top van de heuvels.Onderweg bewondert u de veelzijdige landschappen en stopt u bij de Ravana watervallen, een van de hoogste van het land, en vervolgens brengt u een bezoek aan de viaduct 'Nine Arches Bridge' ook wel 'Bridge in the Sky' genoemd. Het is een van de bekendste voorbeelden van koloniale spoorwegbouw in het land. Het is gelegen in Demodara, tussen de stations Ella en Demodara. In de omgeving is het toerisme gestaag toegenomen door het architectonische vernuft van de brug en de weelderige groene omgeving van de nabijgelegen heuvels. Nadien brengt u nog een bezoek aan Lipton's Seat. (reistijd tussen Nine Arches Bridge en Lipton's Seat is ongeveer 1 tot 1,5 uur).
Lipton's Seat is een hoog uitkijkpunt in de Poonagala Hills met een adembenemend uitzicht op de verschillende delen van het eiland. Het ligt op de heuveltop boven de naamgenoot van de stad, Poonagala Hill, en is ook vlak bij de theefabriek van Dambatenna. Lipton's Seat werd zo genoemd omdat de beroemde Schotse baron en theeplanter Sir Thomas Lipton dit gebruikte als uitkijkpunt over zijn theeplantages.
Nadien reist u verder naar Udawalawe waar u incheckt bij uw hotel. (reistijd tussen Lipton's Seat en Udawalawe: ongeveer 3 tot 3,5 uur).
Diner en overnachting in het hotel.
Dag 5: Udawalawe - Colombo
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u richting Udawalawe, voor een bezoek aan het Udawalawe National Park. Dit park is beroemd om zijn olifanten die in hun natuurlijke habitat te zien zijn en gewijd aan de opvang van weesolifantjes om ze, indien mogelijk, terug vrij te laten in het wild. U kunt hele kuddes bewonderen, volwassenen en baby's die in het water baden en spelen of eten geven. Naast olifanten zijn er ook tal van vogels, krokodillen, herten en waterbuffels in het wild te zien. Na de safari gaat u op weg naar Colombo. (reistijd tussen Udawalawe en Colombo: 4 tot 5 uur).
Colombo is een van de meest charmante en oudste steden van het land met nog prachtige overblijfselen van het koloniale verleden. Colombo is gelegen in de westelijke provincie en de stad met de grootste bevolking en tevens ook de commerciële hoofdstad van Sri Lanka. Bij aankomst in de stad kunt u inchecken in uw hotel. 
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 6 : Colombo - Aankomst op de Malediven
Na een laatste ontbijt op Sri Lankaanse bodem gaat het naar de luchthaven van Colombo waar u de vlucht naar de Malediven neemt voor uw verlenging aan het strand. 

Uw hotels

Tijdens deze rondreis verblijft u in alle comfort in een Standaard Kamer in hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen.

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Habarana : Habarana Village by Cinnamon 
- Nuwara Eliya : Galway Heights
- Udawalawe : Grand Udawalawe
- Colombo : Cinnamon Lakeside

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief halfpension (exclusief drankjes) voor een verblijf in alle rust.

In de Sri Lankaanse keuken vindt u veel invloeden uit uiteenlopende plaatsen zoals Noord- en Zuid-India, Perzië, Maleisië, Nederland en Portugal. Rijst wordt dagelijks gegeten, terwijl de pittige curry's de favoriete gerechten zijn voor lunch en diner. Probeer zeker de befaamde Dahl, linzenpuree, of Sambol, een mengeling van geraspt kokosvlees met chilipepers, kruiden en gedehydrateerde en fijngesneden vis of garnalen. Ontdek het allemaal!

Uw verlenging in Eriyadu Island Resort & Spa op de Malediven

Voor het tweede deel van uw reis nemen we u mee naar de paradijselijke stranden van de Malediven naar het Eruyadu Island Resort & Spa. Hier kunt u relaxen met uitzicht op het kristalheldere water van de Indische Oceaan en duikt u de magische onderwaterwereld in op zoek naar de kleurrijke bewoners. Wij hebben het paradijs op aarde gevonden! 

Dag 1 tot 6: Rondreis in Sri Lanka


Dag 6
Colombo - Aankomst op de Malediven
Bij aankomst op de luchthaven van de Malediven wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger en geniet u van een transfer naar het hotel met een speedboot. (Reistijd tussen de luchthaven en de steiger voor de speedboot: 40 tot 50 minuten.) 
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 7 tot 8,10 of 12Eriyadu Island Resort & Spa op de Malediven
Profiteer van de faciliteiten van het hotel om optimaal te genieten van de zon, het strand of het zwembad.
Diner en overnachting in het hotel.

Dag 9, 11 of 13: Malediven - Vertrek
Na een laatste ontbijt, wordt u naar de luchthaven van de Malediven gebracht voor uw terugvlucht naar huis vol goede herinneringen.
Just for you
Speciaal voor u:
 • Deluxe Beach Kamer
 • Halfpension (exclusief drankjes) 
 • 1 diner (vis/zeevruchten) op het strand
Uw hotel
Eindig uw vakantie in stijl en logeer in het Eriyadu Island Resort  & Spa op de Malediven, gelegen aan het azuurblauwe water en het strand. Ontspan in de spa van het hotel, neem een duik in het zwembad, leef u uit in de fitness of kom tot rust op het strand. Geniet van uw vakantie op uw eigen ritme!

Uw kamer
Pak uw koffers uit in een Deluxe Beach Kamer die alles biedt wat u nodig heeft voor een droomverblijf. Voel de zen-sfeer die heerst in de kamer, en geniet van de nabije ligging aan het kristalheldere water.

Uw pension
Tijdens uw verblijf in het hotel, profiteert u van halfpension (exclusief drankjes).
Indien u dit wenst kunt u - optioneel en met bijbetaling - kiezen om volpension (exclusief drankjes) of een all-inclusiveformule bij te boeken.

Grijp de kans om nieuwe smaken te proeven in het restaurant van het hotel, waar u specialiteiten uit de lokale keuken geserveerd krijgt.

Activiteiten
Hier staat uw vakantie volledig in het teken van ontspanning. Begin de dag met een duik in het zwembad en ga dan naar het strand om een van de watersporten in de buurt van het hotel uit te proberen. Trakteer uzelf 's na de lunch op een zalige spabehandeling of heerlijke massage. Voor de sportievelingen onder u is er ook de fitness. Neem uw tijd om alles uit te proberen, u zult geen nee durven zeggen!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw reis

Informatie over uw vluchten

De vlucht van Colombo naar Malé in economy klasse is inbegrepen in deze aanbieding.

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief. 
De transfers tussen de hotels zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 30°C
Mrt
min : 25°C max : 31°C
Apr
min : 26°C max : 31°C
Mei
min : 26°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 30°C
Jul
min : 26°C max : 29°C
Aug
min : 27°C max : 29°C
Sep
min : 26°C max : 29°C
Okt
min : 25°C max : 29°C
Nov
min : 25°C max : 29°C
Dec
min : 24°C max : 30°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Standaard Kamer in hotels volgens het programma
- Upgrade naar halfpension (exclusief drankjes) en maaltijden volgens het programma
- 1 traditionele lunch (exclusief drankjes)  in het dorp van Hiriwaduna
- Bezoeken en excursies volgens het programma 
- 1 jeepsafari in Udawlawe National Park per persoon per verblijf 
- Diensten van een Engelstalige chauffeursgids 
- Vlucht van Colombo naar Malé in economy klasse inbegrepen
- Luchthaventransfers en transfers tussen de hotels inbegrepen
- Alle van toepassing zijnde lokale belastingen, maar deze kunnen op het moment van de boeking worden gewijzigd.

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Visumkosten
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten


De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Details over uw verlenging in de Malediven

Alle praktische informatie over het Eriyadu Island Resort & Spa:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting ($ 6 per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

 • Receptie
 • Bagageopslag
 • Excursiebureau
 • Valutawissel
 • Restaurant
 • Bar

De kamers zijn uitgerust met*:

 • Roomservice
 • Airconditioning
 • Kluis
 • Douche

Activiteiten bij het hotel*:

 • Zwembad
 • Spa (met bijbetaling)
 • Fitness (met bijbetaling)
 • Massages (met bijbetaling)
 • Strand

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Privérondreis Sri Lanka en verlenging in de Malediven