Privétour Sri Lanka en strandverblijf Malediven - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Laat u charmeren door Sri Lanka, een eiland met tal van culturele en natuurlijke schatten
 • Verblijf in comfortabele en stijlvolle 4* en 5* hotels
 • Eindig uw reis met een all inclusive strandverblijf in een idyllisch kader op de Malediven
 • En ook... Maak een safari in de Sri Lankaanse natuur om de wilde dieren te zien, neem de trein door de theeplantages en zeil de zonsondergang tegemoet op de Malediven

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Adaaran Select Meedhupparu 4*: Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... Sri Lanka en de Malediven

Wilt u een uitzonderlijke ervaring beleven?
Zoek niet langer, u heeft de perfecte vakantie gevonden! Kom met ons mee naar het idyllische, fascinerende en opwindende Sri Lanka en laat u verbazen door de adembenemende landschappen, de kleurrijke cultuur en en de unieke spiritualiteit. Van de hoofdstad Colombo tot Habarana, langs Kandy en het bergdorp Nuwara Eliya... U ontdekt alle hoogtepunten van de 'Traan van India'.

Na deze opwindende rondreis, nemen u mee naar de Malediven waar u helemaal tot rust komt aan eindeloze witte zandstranden die eindigen in de turquoise zee, omringd door adembenemende lagunes en weelderige natuur. Onder het wateroppervlak wacht een geheel andere wereld met kleurrijke vissen en uitzonderlijke koraalriffen...
Bent u klaar om te vertrekken?

Reisbeschrijving

Laat u verleiden door de charmes van Sri Lanka tijdens een rondreis van 7 nachten langs de belangrijkste bezienswaardigheden en enkele verborgen pareltjes. Uw Engelstalige gids/chauffeur zorgt ervoor dat dit eiland geen geheimen eer heeft voor u met anekdotes over het oude Ceylon, de cultuur en de geschiedenis.

Bij aankomst op de luchthaven krijgt u een bloemenkrans en een Sim-kaart per koppel zodat u verbonden blijft tijdens uw rondreis.

Daarna gaat het richting de Malediven voor een verblijf van 3, 5 of 7 nachten aan de meest paradijselijke stranden die u ooit gezien heeft.

Uw programma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Aankomst in Colombo
Dag 2: Colombo - Pinnawala Elephant Orphanage - Dambulla
Dag 3: Dambulla - Polonnaruwa - Minneriya - Dambulla
Dag 4: Dambulla - Gouden Tempel van Dambulla - Matale - Kandy
Dag 5: Kandy - Bezoek aan de tempels - Kandy
Dag 6: Kandy - Nanu Oya - Nuware Eliya
Dag 7: Nuware Eliya - Wayikkal
Dag 8: Wayikkal - Luchthaven - Malediven
Dag 9 en 10, 12 of 14: Malediven
Dag 11, 13 of 15: Terugvlucht

Dag 1: Aankomst in Colombo
Aankomst op de internationale luchthaven van Colombo waar u wordt opgewacht door uw gids/chauffeur van Hayleys Tours. Na de formaliteiten op de luchthaven wordt u met een voertuig met airconditioning naar het hotel in de stad gebracht.

Geschatte reistijd van de luchthaven naar het hotel: 45 minuten tot 1 uur.
Overnachting in Hotel Fairway Colombo of gelijkwaardig (inchecken vanaf 14.00u).

Dag 2: Colombo - Pinnawala Elephant Orphanage - Dambulla
Na het ontbijt in het hotel vertrekt u richting een uitzonderlijk plekje, het Pinnawala Elephant Orphanage waar u op tijd toekomt om het voederen van de olifanten mee te maken (13.15u).
Geschatte reistijd van Colombo naar Pinnawala: 2 tot 2,5 uur.

Het Pinnawala Elephant Orphanage is een plek waar jonge olifantjes worden opgevangen die hun natuurlijke habitat en/of hun ouders zijn verloren in de Sabaragamuwa provincie. Dit is een uitzonderlijke plek waar u de olifanten ontmoet in hun natuurlijke habitat. Met zo’n 70 olifanten is dit de grootste olifantenkudde in gevangenschap ter wereld.

Daarna zet u de tocht verder richting Dambulla. Geschatte reistijd van Pinnawala naar Dambulla: 2 tot 2,5 uur.

Overnachting in Hotel Amaya Lake Dambulla of gelijkwaardig.
Dag 3: Dambulla - Polonnaruwa - Minneriya - Dambulla
Ontbijt in het hotel en vertrek richting de fascinerende stad Polonnaruwa.
Geschatte reistijd van Dambulla naar Polonnaruwa: 1 tot 1,5 uur.

Polonnaruwa was de oude hoofdstad gesticht door koning Vijayabahu I nadat Anuradhapura werd binnengevallen aan het einde van de tiende eeuw. Onder het bewind van koning Parakramabu I in de elfde eeuw, groeide de stad uit tot een bloeiend handelscentrum en majestueuze ommuurde stad. Hij legde het Parakrama Samudra waterreservoir aan, dat vandaag nog altijd gebruikt wordt, en liet verschillende kloosters, tempels en paleizen bouwen. U bezoekt de overblijfselen van deze weelderige stad, midden in een prachtig groen park omringd door grachten.

Na dit historische en culturele bezoek, gaat u de natuur ontdekken in het Minneriya Nationaal Park waar u een safari maakt.
Geschatte reistijd van Polonnaruwa naar Minneriya: 45 minuten tot 1 uur.

In het Minneriya Nationaal Park vindt u wilde olifanten die uit de jungle komen om te grazen aan de oevers van het Minneriya reservoir tijdens het droge seizoen (juli en augustus zijn de beste maanden om olifanten te spotten). In dit park leven olifantenkuddes van wel 100 tot 200 exemplaren, verschillende apensoorten, vogelsoorten en reptielen zoals hagedissen, zoutwaterkrokodillen, de Indische python en de Indische varaan.

Na deze bewogen dag is het tijd om richting het hotel te gaan waar u heerlijk kunt relaxen.

Overnachting in Hotel Amaya Lake Dambulla of gelijkwaardig.
Dag 4: Gouden Tempel van Dambulla - Matale - Kandy
Na het ontbijt in het hotel bezoekt u de indrukwekkende Gouden Tempel van Dambulla, sinds 1991 geklasseerd als Unesco Werelderfgoed. Het was in deze rots dat koning Valagambahu bescherming zocht in de eerste eeuw voor Christus. Later werden de grotten omgetoverd tot heuse tempels en vandaag is het complex van 5 grotten met een oppervlakte van 2000 m² het meest impressionante stukje geschiedenis van het land. Binnen zijn rotsschilderingen te vinden van meer dan 2000 jaar oud, de grootste rotstekening ter wereld. Verder ontdekt u nog meer dan 157 Boeddhabeelden en een reusachtige Boeddha van 15 meter, uitgehouwen uit de rots.

Geschatte reistijd naar de Gouden Tempel van Dambulla: 20 minuten tot 1 uur.

Onderweg naar Kandy, houdt u nog halte bij de Kruidentuin van Matale. Geschatte reistijd van Dambulla naar Matale: 1 tot 1,5 uur.

Matale is vooral bekend om zijn batik producten, één van de belangrijkste exportproducten van het land. U krijgt de kans om batikfabrieken en galerijen te bezoeken en komt meer te weten over de productie van heerlijk geurende kruiden, een ander belangrijk exportproduct. De meeste kruiden worden door de locals in hun eigen tuinen gekweekt en worden niet enkel gebruikt in de keuken, maar ook als medicijn en in de cosmetica.

Daarna gaat het verder naar Kandy waar u incheckt in het hotel. Geschatte reistijd van Matale naar Kandy: 45 minuten tot 1 uur.

Kandy is een charmante stad en de laatste hoofdstad van het Singalese rijk. De grootsheid is tot vandaag bewaard gebleven tussen de groene heuvels, een prachtig meer en de unieke architectuur. Deze stad is vooral bekend om de "Tempel van de Tand", maar ook om de ambachtslieden en de traditionele dans.

Overnachting in Hotel Amaya Hills Kandy of gelijkwaardig.

Dag 5: Kandy - bezoek aan de tempels - Kandy
Deze dag begint met een bezoek aan de Embekka Tempel, een boeddhistische tempel uit de veertiende eeuw in de stad Arathtana. U ontdekt de rijkelijk versierde houten pilaren met houtsnijwerk in de vorm van dieren, dansers en worstelaars. Deze tempel bestaat in totaal uit 8 gebouwen waarvan 6 de 'binnentempel' vormen en 2 de 'buitentempel'.

Daarna gaat het richting de Gadaladeniya Tempel in Diggala, geïnspireerd op de Dravidische architectuur en met een prachtig uitzicht op het omliggende platteland. Dit tempelcomplex ligt bovenop een rots en werd gebouwd door koning Buwanekabahu IV in 1344. Ontdek de indrukwekkende Boeddhabeelden en beelden van andere goden zoals Brahma, Suyama, Santhusuta, Natha en Maithree.

De volgende tempel die u bezoekt is de Lankatilaka Tempel, in de veertiende eeuw gebouwd boven op een rots die men 'Panhalgala' noemt. Behalve een prachtig uitzicht op de omringende bergen, rijstvelden en weelderige valleien, vindt u hier ook een indrukwekkende stoepa, een Bodhiboom, de gebedsruimte en de keuken. Ook het indrukwekkende beeld van een zittende Boeddha en schilderijen van 24 oude Boeddha's zullen u verbazen.

's Avonds keert u terug naar het centrum van Kandy waar een bezoek aan de "Tempel van de Tand" op het programma staat. Deze tempel speelt nog altijd een belangrijke rol in het leven van boeddhisten van over de hele wereld omdat hier een authentieke tand van Boeddha zelf bewaard wordt volgens de legende. De buitenkant van de tempels zijn sober gehouden met hun typische rode daken, maar eens u binnenstapt in één van de gebouwen, wordt u overweldigd door de prachtige decoraties, het houtsnijwerk en luxueus ivoor. De tand zelf wordt bewaard in een schrijn bewaakt door twee slagtanden van een olifant. Het is dankzij deze unieke schat dat Kandy door Unesco werd uitgeroepen tot Werelderfgoed.

Na dit bezoek maakt u zich klaar voor een traditioneel dansspektakel waar u meer te weten komt over de complexe cultuur en tradities van dit land met een verzameling van klassieke dansen die teruggaan tot de derde eeuw voor Christus.

Overnachting in Hotel Amaya Hills Kandy of gelijkwaardig.
Dag 6: Kandy - Nanu Oya - Nuwara Eliya
Na het ontbijt in het hotel gaat het richting het station van Kandy waar u aan boord stapt van de trein voor een panoramisch traject. 

Midden in het "land van de thee", ligt het charmante Nuwara Eliya waar de Britten erin geslaagd zijn om het Engelse platteland na te bootsen met Georgische architectuur, mooi onderhouden gazons met hagen, een Anglicaanse kerk, golfbanen en weelderige parken. Dit dorpje ligt op zo'n 1900 meter boven zeeniveau en is de perfecte plek om te genieten van de gezonde berglucht en de koelere temperaturen.

Bij aankomst gaat het richting het hotel waar u incheckt en u de rest van de dag vrij heeft om zelf in te vullen. 

Overnachting in Hotel Araliya Green Hills of gelijkwaardig.

Dag 7: Nuwara Eliya - Wayikkal
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Negombo. Geschatte reistijd van Nuwara Eliya naar Wayikkal: 4 tot 5 uur.

Aankomst in het hotel in Wayikkal waar u vrije tijd heeft om heerlijk te relaxen.

Overnachting in het Suriya Resort of gelijkwaardig.

Dag 8: Wayikkal - luchthaven - Malediven
Na een laatste ontbijt op Sri Lankaanse bodem, gaat u terug naar de luchthaven van Colombo waar u de vlucht neemt naar de Malediven.
Geschatte reistijd van Wayikkal naar de luchthaven: 30 tot 40 minuten.

Na het landen op de Malediven, wordt u ontvangen door onze vertegenwoordiger die u naar het hotel zal begeleiden. U wordt naar het paradijselijke eiland gebracht waar uw resort te vinden is met een watervliegtuig of met een speedboot.
(Watervliegtuigen vliegen tussen 6.00 en 15.30u, voor aankomsten na 15.30u neemt u eerst een binnenlandse vlucht en daarna de speedboot tot aan het resort. Binnenlandse vluchten zijn beschikbaar tot 19.00u. Bij aankomst na 19.00u, is er nog een laatste vlucht om 23.30u.) 
Geschatte reistijd met het watervliegtuig: 30 minuten. Geschatte reistijd met een binnenlandse vlucht en speedboot: vlucht van Malé naar Dharavandhoo: 20 minuten; boottocht van Dharavandhoo naar het hotel: 45 minuten.

Diner en overnachting in het Adaaran Select Meedhupparu Resort of gelijkwaardig.

Dag 9 tot 10, 12 of 14: Malediven
Breng uw dagen door op het strand, neem een duik in zee of profiteer van de faciliteiten van het hotel.

Overnachtingen in het Adaaran Select Meedhupparu Resort of gelijkwaardig (All inclusive).

Dag 11, 13 of 15: Terugvlucht
Vandaag vertrekt u terug naar de luchthaven van Malé waar u de vlucht huiswaarts neemt.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Uw hotels

Om u een rondreis in alle comfort te garanderen, hebben we in Sri Lanka telkens een Standaard, Superior of Deluxe Kamer gereserveerd in 4* of 5* hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen.
Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Colombo: Fairway Colombo - Sleep Kamer
- Dambulla: Amaya Lake - Superior Kamer 
- Kandy: Amaya Hills - Superior Kamer 
- Nuwara Eliya Araliya Green Hills - Deluxe Kamer 
- Wayikkal: Suriya Resort - Deluxe Kamer

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Om u de kans te geven zelf op ontdekkingstocht te gaan in de rijke Sri Lankaanse gastronomie, hebben we enkel een dagelijks ontbijt voorzien tijdens de rondreis. Optioneel en met toeslag, kunt u kiezen voor halfpension (exclusief dranken). Bij aankomst ontvangt u een fles water van 500 ml. Maak van deze vakantie gebruik om nieuwe smaaksensaties te ontdekken en de aroma's van de typische kruiden te ontdekken.

Uw strandverblijf op de Malediven

Tijdens uw verblijf op de Malediven, logeert u in het Adaaran Select Meedhupparu Resort 4*. Dit stijlvolle resort ligt op het Raa-atol, een waar stukje paradijs waar u helemaal tot rust kunt komen. Hier hoeft u zich geen moment te vervelen met een ruim aanbod aan activiteiten, ontspanningsmogelijkheden en excursies. Zowel families als koppels zijn hier op hun plaats om de schoonheid van deze plek en de wondere onderwaterwereld te ontdekken.

Uw nachten brengt u door in harmonie met de natuur in een Beach Villa (ongeveer 47 m²) met een modern en gezellig interieur. De subtiele tropische accenten, de lichte kleuren, het comfortabele meubilair en de intieme sfeer zorgen ervoor dat u dit verblijf niet snel zult vergeten!

En ook op het gebied van gastronomie komt u niets tekort dankzij de fantastische all-inclusiveformule. Neem plaats in een warm en elegant kader om te proeven van verse vis, Europese specialiteiten en typische streekgerechten. Er zijn ook speciale menu's voor vegetariërs en de mogelijkheid om een culinaire wereldreis te maken met de typische smaken van verschillende landen.

Wilt u helemaal ontspannen na een opwindende rondreis? Dan zit u helemaal goed in dit resort! De luxueuze spa is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen en u eens goed in de watten te laten leggen. Een cruise bij zonsondergang is inbegrepen en als u 7 nachten verblijft, geniet u daarbovenop ook van gratis toegang van niet-gemotoriseerde watersporten en een duikinitiatie. Daarna zijn er ook speciale extra's voorzien als u dit resort kiest als bestemming voor uw huwelijksreis (taart, een fles wijn en versieringen in de kamer). Als u uw huwelijksverjaardag viert, geniet u van een fruitmand, versiering in de kamer en een diner bij kaarslicht.

Details over de rondreis

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering minder dan 30 dagen voor aankomst, wordt 100% van het totaalbedrag in rekening gebracht

Inbegrepen in de prijs:
- 7 nachten in de vermelde hotels of gelijkwaardig in een Standaard, Superior of Deluxe Kamer in Sri Lanka
- 3, 5 of 7 nachten in een Beach Villa op de Malediven
- Ontbijt tijdens de rondreis in Sri Lanka en all inclusive op de Malediven
- Entreeprijzen voor het Pinnawala Elephant Orphanage, Polonnaruwa, het Minneriya Nationaal Park, de tempels van Dambulla, Embekka, Gadaladeniya, Lankatilaka en de Tempel van de Tand
- Jeepsafari in het Minneriya Nationaal Park
- Trein va Kandy naar Nanu Oya
- Engelstalige gids/chauffeur tijdens de rondreis
- Luchthaventransfers en transfers tussen de hotels
- Vlucht van Colombo naar Malé en transfers met speedboot naar het hotel op de Malediven
- Alle plaatselijke belastingen
- Sim- kaart en bloemenkrans bij aankomst in Sri-Lanka
- Cultureel spektakel in Kandy
- Speciale voordelen voor huwelijksreizen en huwelijksverjaardagen op de Malediven
- Cruise bij zonsondergang op de Malediven (plus gebruik van niet gemotoriseerde watersporten en een duikinitiatie bij verblijven van 7 nachten)

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Niet vermelde excursies
- Entreeprijzen voor sites die niet vermeld worden bij 'inbegrepen in de prijs'
- Visumkosten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Details over de strandverlenging

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
Aantal kamers in het hotel: 215 
Check-in:  13.00u 
Check-out: 12.00u 
Huisdieren zijn niet toegestaan 

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De toeristenbelasting (ongeveer $6 per persoon per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. 

Praktische informatie over de kamer: 
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

Uw all-inclusiveformule omvat: 
All-inclusive gerechten bij het Banyan (hoofd)restaurant 
- Ontbijt (buffet) geserveerd van 07.30 - 09.30u 
- Lunch (buffet) geserveerd van 12.30 - 14.30u 
- Diner (buffet) geserveerd van 19.30 - 21.30u 

In aanvulling hierop zullen snacks beschikbaar zijn bij het Hiyala (hoofd)bar op de volgende tijden: 
- Snack buffet 10.30 - 11.30u 
- Biscuits en koekjes buffet 16.00 - 17.00u 
- Middernacht snack buffet 23.00 - 24.00u 

De volgende all-inclusivedrankjes zijn inbegrepen: 
- Spirits (Whisky / Brandy / Gin / Vodka / Rum) per glas (ingeschonken door het resort) 
- Wijn (rood / wit tafelwijnen) per glas (ingeschonken door het resort) 
- Bier (ingeschonken door het resort) 
- Geselecteerde cocktails 
- Mineraalwater per glas 
- Siroop (Mango, Orange, passievrucht, ananas) per glas 
- Koffie/thee 
In de hoofdbar van 10.00u tot middernacht, in de Pool Bar van 10.00u tot 18.00u, in het hoofdrestaurant tijdens de lunch en het diner, in de Sunset Bar tussen 10.00u en middernacht

Thema-avonden

Sport- en ontspanning:
- Tennis, fitness, beachvolley, badminton, tafeltennis 
- Sauna, jacuzzi
- Kooklessen

Let op: niet inbegrepen: 
- drankjes na middernacht 
- drankjes die worden genuttigd tijdens excursies 
- verse fruitsappen 
- items uit de minibar (behalve 2 gratis flessen mineraalwater per dag)

De toegankelijkheid van de all-inclusiveformule eindigt de dag van vertrek om 12.00u. Er wordt geen alcohol geschonken aan personen jonger dan 18 jaar.

Het hotel beschikt over:

 • Receptie
 • Wifi in de openbare ruimtes
 • Winkel
 • Was- en strijkservice

De kamers zijn uitgerust met:

 • Airconditioning
 • Telefoon
 • Satelliet TV
 • Kluis
 • Minibar
 • Thee- en koffiefaciliteiten
 • Volledig uitgeruste badkamer

Activiteiten bij het hotel:

 • Tennis
 • Beachvolley
 • Tafeltennis
 • Badminton
 • Fitness
 • Spa
 • Sauna
 • Hamam
 • Niet-gemotoriseerde watersporten

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Privétour Sri Lanka en strandverblijf Malediven