Rondreis door Sri Lanka in 7 of 9 nachten - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Reis mee naar de niet te missen bezienswaardigheden van Sri Lanka, zoals Sigiriya, Dambulla en Kandy
  • Maak uw keuze tussen een rondreis in 7 of 9 nachten
  • Sluit uw vakantie optioneel af met enkele ontspannende dagen in een 4* hotel aan het strand van Chilaw

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Sri Lanka!

Met 8 Unesco Werelderfgoedsites en een 2000 jaar oude geschiedenis, is het kleine landje Sri Lanka groots in verwondering! Deze ongerepte parel wordt vaak vergeten op reizen naar India of Azië, maar is zeker een bezoekje waard!

Verken eeuwenoude sites en
 legendarische tempels, maak een safari in een van de nationale parken om olifanten, luipaarden, waterbuffels en exotische vogels te ontmoeten, of breng een dag door op de maagdelijk witte zandstranden aan de Indische Oceaan. Misschien heeft u wel zin om te leren surfen of de theeplantages te bezoeken in de weelderig groene heuvels? Tenslotte moeten we het nog even hebben over het overheerlijke Sri Lankaanse eten met verse kruiden en hemelse aroma's. Met zoveel rijke cultuur, geschiedenis, natuur en onvergetelijke ervaringen, is Sri Lanka een niet te missen bestemming!

Reisbeschrijving

We bieden u de keuze tussen een reis van 9 of 11 nachten langs de niet te missen pareltjes om te eindigen op de mooiste stranden als u 11 nachten blijft.

De overnachtingen in
 4* hotels, de transfers, uw gids en een dagelijks ontbijt en diner, zijn al geregeld voor u. Alles wat u nog hoeft te doen is genieten!

Uw reisroute in 7 nachten
Dag 1: Colombo - Rathnapura - Udawalawe
Dag 2: Nationaal Park Udawalawe - Elephant Transit Home - Wellawaya - Ella
Dag 3: De regio rond Ella - Nanuoya - Nuwara Eliya - Kandy
Dag 4: Kandy
Dag 5: Kandy - Matale - Dambulla
Dag 6: Dambulla - Pollonaruwa - Dambulla
Dag 7: Dambulla - Sigiriya - Chilaw
Dag 8: Chilaw - Colombo

Uw reisroute in 9 nachten
Dag 1-6: identiek aan de reisroute in 7 nachten
Dag 7: Dambulla - Sigiriya - Chilaw
Dag 8 & 9: Chilaw
Dag 10: Chilaw - Colombo

Klaar voor vertrek?

Uw reisprogramma in 7 nachten

Dag 1: Colombo - Rathnapura - Udawalawe
Bij aankomst op de luchthaven van Colombo wordt u verwelkomd door uw chauffeur en via Rathnapura naar Udawalawe gebracht. De rest van de dag bent u door op uw eigen tempo. Diner en overnachting in het hotel.
Transfer per privévoertuig: 2,5 uur
Dag 2: Nationaal Park Udawalawe - Elephant Transit Home - Wellawaya - Ella
Ontbijt in het hotel. In de ochtend brengt u een bezoek aan het Nationaal Park Udawalawe. Het is een park in de droge zone dat in 1972 werd uitgeroepen tot nationaal park. Het park ligt tussen het Udawalawe Reservoir en de Walawe-rivier en is omgeven door de landschappelijke schoonheid van de bergketen die zich eindeloos over de Balangoda, Kalthota en Haputale steile hellingen blijft kronkelen. Dit park is beroemd om zijn olifanten die in hun natuurlijke habitat te zien zijn. U kunt hele kuddes bewonderen, volwassenen en baby's die in het water baden en spelen of eten geven. Naast olifanten zijn gevlekte herten, sambhur, blaffende herten, grijze kreeft, waterbuffels en jakhals enkele van de belangrijkste dieren die in dit park voorkomen. Bezoek na de safari het Udawalawe Elephant Transit House dat bekend staat als 'Ath Athuru Sevana'. Het hoofddoel van dit centrum is het rehabiliteren van weesolifanten in hun natuurlijke leefomgeving.

Na deze uitzonderlijke ervaring zet u koers richting Ella in de Sri Lankaanse bergen. Onderweg bewondert u de mooiste landschappen en stopt u bij de Ravana-waterval, een van de hoogste van het land. Na de middag maakt u een korte wandeling in Ella tot aan Little Adam's Peak waar u een panoramisch uitzicht kunt bewonderen. Deze plek wordt nog extra magisch bij zonsondergang! Diner en overnachting in het hotel.
Transfer per privévoertuig: 3,5 uur.
Wandeling: 1 uur.

Dag 3: De regio rond Ella - Nanuoya - Nuwara Eliya - Kandy
Na het ontbijt gaat het naar het treinstation van Ella waar u aan boord stapt van de trein naar Nanu Oya. Deze treinreis wordt beschouwd als een van de mooiste ter wereld! Gedurende twee uur rijdt u door de meest adembenemende landschappen met groene heuvels bedekt met theeplantages en fantastische uitzichten op de bergen. U passeert ook voorbij bossen en door verschillende tunnels. Een ervaring die u van uw bucket list kunt schrappen na vandaag!

Bij aankomst in Nanu Oya staat uw chauffeur u op te wachten voor uw transfer naar Nuwara Eliya, een bergdorp op zo'n 1900 meter hoogte. Behalve de spectaculaire landschappen, wacht hier ook een bijzonder dorpje met een Brits koloniale sfeer. Denk aan netjes onderhouden tuintjes, architectuur uit het 19e eeuwse Engeland, rode bakstenen, typische Tudorstijl met het unieke houtwerk en Victoriaanse kerken. Dankzij het milde klimaat op grote hoogte, kunt u hier verkoeling vinden en de valleien bewonderen. U bezoekt de stad en krijgt wat tijd om er rond te struinen.

Na uw ontdekking van Nuwara Eliya zelf, bezoekt u een theeplantage en fabriek waar het hele productieproces va de lekkere Ceylon thee uitgelegd wordt, van groeien, oogsten, drogen tot verwerken en eindproduct. Deze bewogen en onvergetelijke dag sluit u af met een transfer naar Kandy, een Unesco Werelderfgoedstad op zo'n 350 meter hoogte met een meer in het centrum en groene heuvels rondom.
Diner en overnachting in het hotel.
Transfers per privévoertuig: 3 uur. Treinrit: 2 uur.

Dag 4: Kandy
Deze ochtend staat in het teken van uw bezoek aan de Tempel van de Tand (Dalada Maligawa). Dit is de plek waar volgens de legende een originele tand van Boeddha bewaard wordt en daarom de belangrijkste religieuze plek ter wereld voor boeddhisten. De buitenkant van de tempels zijn sober gehouden met hun typische rode daken, maar eens u binnenstapt in een van de gebouwen, wordt u overweldigd door de prachtige decoraties, het houtsnijwerk en luxueus ivoor. De tand zelf wordt bewaard in een schrijn bewaakt door twee slagtanden van een olifant. Elke dag stromen hier honderden boeddhistische pelgrims van over de hele wereld samen om deze heilige plek te bezoeken.

Daarna gaat het naar de botanische tuinen van Peradeniya waar u op zo'n 147 hectare een van de mooiste verzamelingen ter wereld vindt van tropische planten, orchideeën, lotusbloemen en nog veel meer. Dit is een van de oudste tuinen ter wereld en zonder twijfel een van de mooiste! Terugkeer naar het hotel voor het diner en de overnachting.
Transfer per privévoertuig: 1,5 uur.

Dag 5: Kandy - Matale - Dambulla
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Matale met zijn prachtige kruidentuin. Kruiden zijn belangrijk in de Sri Lankaanse keuken, maar worden ook gebruikt in de cosmetica en om hun medicinale werking. In deze indrukwekkende tuin ontdekt u de typische kruiden van het eiland en hun gebruik.

Daarna zet u koers richting Dambulla, maar niet zonder eerst te stoppen bij de prachtige tempel van Nalanda Gedige, een mysterieuze site met een unieke mix van hindoe en boeddhistische architectuur. Dit bouwwerk dateert uit de 8e tot 10e eeuw, maar werd pas ontdekt in 1893. Alhoewel de indeling met toegangspoort, gang en ronde kamer typisch hindoeïstisch is, is er vandaag geen spoor te bekennen van de hindoe goden, maar zijn er duidelijke sporen van gebruik door boeddhisten.

Vervolgens zet u de tocht verder naar Dambulla waar u de Gouden Tempel van Dambulla bezoekt. Dit grottencomplex werd omgevormd tot fantastische tempel met een oppervlakte van 2000 m², dit is zonder twijfel het meest indrukwekkende stukje geschiedenis van het land. Binnen zijn rotsschilderingen te vinden van meer dan 2000 jaar oud en de grootste rotstekening ter wereld. Verder ontdekt u nog meer dan 150 Boeddhabeelden en een reusachtige Boeddha van 14 meter uitgehouwen uit de rots, die u onmiddellijk begroet bij het binnenstappen en bedekt is met goud. 
Diner en overnachting in het hotel.
Transfers per privévoertuig: 3,5 uur in totaal.

Dag 6: Dambulla - Pollonaruwa - Dambulla
Na het ontbijt in het hotel maakt u zich klaar voor een typische Sri Lankaanse ervaring. U stapt aan boord van een tuktuk en vervolgens een ossenkar om door het platteland te rijden, gevolgd door een boottocht op een klein meer. De typische vissersboot waarin u plaatsneemt heet catamaran en is afgeleid van twee Tamil woorden, "katta" en "maran". Na het bezoeken van een plaatselijke plantage, wordt u hartelijk ontvangen in een dorpshuis waar u geniet van een kookdemonstratie.

Vervolgens gaat u naar Polonnaruwa, de oude hoofdstad van het land barstensvol paleizen, heiligdommen, kloosters, parken en meren die getuigen zijn van het rijkelijke verleden. Het immense meer met de naam 'Parakrama Samudraya', ofwel 'de zee van Parakrama' naar King Parakramabahu die het meer liet aanleggen, is een prachtig voorbeeld van ingenieuze bouwtechnieken met een fantastisch irrigatiesysteem om geen enkel druppel water verloren te laten gaan. Na dit bezoek keert u terug naar Dambulla waar u de rest van de dag vrij bent. Diner en overnachting in het hotel.
Transfers per privévoertuig: 3,5 uur.

Dag 7: Dambulla - Sigiriya - Chilaw
Na het ontbijt vertrekt u naar Sigiriya waar u de 'Leeuwenrots' beklimt, een indrukwekkende rots die omgetoverd werd tot fort in de 5e eeuw door koning Kasyapa. Vandaag is het een bijzondere Unesco Werelderfgoedsite waar u door de gigantische leeuwenpoten bij de ingang stapt om de trappen te nemen naar de top met uitzicht op de prachtige tuinen en eeuwenoude overblijfselen. De site is bedekt met fresco's in de typische stijl uit de Gupta-dynastie en in het westen wacht de 'spiegelmuur' waar de rots zodanig gepolijst is, dat het wel een spiegel lijkt. Bezoek ook het museum om meer te weten te komen over de geschiedenis en het innovatieve irrigatiesysteem.

Na uw bezoek aan Sigiriya reist u door naar Chilaw, waar u de rest van de dag op uw eigen tempo doorbrengt. Diner en overnachting in het hotel.
Transfers per privévoertuig: 3,5 uur. Wandeling bij Sigiriya: 2.30 uur.

Dag 8: Chilaw - Colombo
Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.
Transfer per privévoertuig: 1,5 uur.

... verder lezen

Uw reisprogramma in 9 nachten

Dag 1-7: identiek aan de reisroute in 7 nachten

Dag 8 & 9: Chilaw
Vrije dagen aan het strand van Chilaw in halfpension (exclusief drankjes).
Diners en overnachtingen in uw hotel.

UW HOTEL IN CHILAW - ANANTAYA RESORT & SPA
Treed binnen in een wereld waar oneindig veel plezier op u wacht, en waar het warme azuurblauwe water van de oceaan naast het koele water van een lagune met mangroven staat ... Rust verzekerd! Ontdek een betoverende locatie waar de avonturen die u te wachten staan net zo grenzeloos zijn als de zee die zich tot ver aan de horizon uitstrekt. Welkom in de wereld van het Anantaya Resort & Spa! Genesteld in het charmante kustplaatsje Chilaw, bieden wij u een surrealistisch heiligdom met aan de ene kant een zandstrand en aan de andere kant een charmante lagune. Pure verwennerij in een magnifieke omgeving!

Dag 10: Chilaw - Colombo
Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.
Transfer per privévoertuig: 1,5 uur.

Uw hotels

Tijdens uw rondreis door Sri Lanka, overnacht u in een mooie kamer in moderne en comfortabele 4* hotels die we met veel zorg hebben uitgekozen om hun voorzieningen, ligging en faciliteiten.

Uw hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Udawalawe: Deluxe Kamer in Grand Udawalawe Safari Resort
- Ella: Deluxe Kamer in Morning Dew of Superior Kamer in Ella Ekho
- Kandy: Superior Kamer in Amaya Hills of Deluxe Kamer in Hotel Thilanka
- Dambulla: Deluxe Kamer in Sigiriana Resort by Thilanka of Superior Villa in Amaya Lake
- Negombo (rondreis in 7 nachten): Coastal Deluxe Kamer of Deluxe Balcony Kamer in Camelot Beach Hotel
- Chilaw (rondreis in 9 nachten): Superior Kamer in Anantaya Resort & Spa

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Tijdens deze rondreis geniet u van een inbegrepen formule in halfpension (ontbijt en diner in het hotel, exclusief drankjes).

De Sri Lankaanse keuken is heerlijk en gevarieerd en wordt gedomineerd door de aromatische kruiden die op het eiland groeien. Proef op elke bestemming van de regionale specialiteiten en verwen uw smaakpapillen bij elke hap!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 30°C
Feb
min : 24°C max : 30°C
Mrt
min : 25°C max : 31°C
Apr
min : 26°C max : 31°C
Mei
min : 26°C max : 30°C
Jun
min : 26°C max : 30°C
Jul
min : 26°C max : 29°C
Aug
min : 27°C max : 29°C
Sep
min : 26°C max : 29°C
Okt
min : 25°C max : 29°C
Nov
min : 25°C max : 29°C
Dec
min : 24°C max : 30°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in 4* hotels volgens het reisprogramma
- Halfpension (ontbijt en diner, exclusief drankjes)
- Bezoeken en excursies volgens het reisprogramma
- Traditioneel dansspektakel in Kandy
- Treinrit door het Sri Lankaanse platteland
- Engelstalige chauffeur tijdens de rondreis
- Entreeprijzen volgens het reisprogramma
- FotovergunningAuto ter beschikking in Chilaw (80 km per dag) tijdens de rondreis in 9 nachten
- Luchthaventransfers

Niet inbegrepen in de prijs:
- Andere kamercategorieën
- Niet-vermelde maaltijden en drankjes
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Optionele excursies en bezoeken
- Optionele verzekeringen
- Dossierkosten

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis door Sri Lanka in 7 of 9 nachten