Sri Lanka Rondreis & Verblijf in Taprobana 4* of Shinagawa 5* - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Profiteer van de ideale reis die een tour door Sri Lanka combineert met een strandverlenging in Wadduwa
 • Verblijf in comfortabele hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen
 • Geniet tijdens uw strandverblijf zonder zorgen dankzij de All inclusive-formule
 • En ook... Ontdek de verschillende smaaksensaties van de plaatselijke keuken

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Hotel Taprobana 4*: Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Shinagawa Beach Hotel 5*: Traveller's Choice Award

Trip advisor
Dit hotel won de Traveller's Choice Award van Tripadvisor, de hoogste award van deze leidende reisbeoordelingswebsite. Deze jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan het beste van het beste, voor service, kwaliteit en klanttevredenheid.

Welkom in... Sri Lanka

Zoek niet verder, wij hebben de perfecte reis voor u gevonden! Laat u charmeren door de "Traan van India" tijdens een reis die natuurpracht, cultuur, spiritualiteit en paradijselijke stranden combineert. Sri Lanka is een land met vele gezichten waar de vriendelijke bevolking u met een glimlach ontvangt en u proeft van een gevarieerde en overheerlijke keuken. 

Deze reis brengt u van Colombo naar Kandy, om te eindigen op de idyllische stranden van Wadduwa. U ontdekt de weelderige jungle, het rijke culturele en historische erfgoed en de eindeloze Indische Oceaan.
Een ding is zeker: deze reis vergeet u nooit meer!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten waarvan 5 nachten rondreis en 2 nachten strandverblijf met of zonder vluchten
- 10 nachten waarvan 5 nachten rondreis en 5 nachten strandverblijf met of zonder vluchten
- 12 nachten waarvan 5 nachten rondreis en 7 nachten strandverblijf met of zonder vluchten
- 14 nachten waarvan 5 nachten rondreis en 9 nachten strandverblijf met of zonder vluchten

Om uw tour extra vlot te laten verlopen, hebben we de volgende extra's geregeld voor u:
- SIM kaart voor elke gereserveerde Kamer
- Fles water bij aankomst
- Upgrade van het Taprobana Hotel 4* naar het Shinagawa Hotel 5* tijdens het strandverblijf (alleen van 1 mei tot 31 juli en van 1 september tot 31 oktober 2018)

Wilt u meer? Kies dan optioneel voor een vroege aankomst in het Cinnamon Lakeside Colombo Hotel en/of een late check-out in het Taprobana Hotel!

Uw reisroute
Dag 1: Aankomst in Colombo (45 minuten tot 1 uur rijden)
Dag 2: Colombo - Pinnawala (2 tot 2,5 uur rijden) / Pinnawala - Habarana (2 tot 2,5 uur rijden)
Dag 3: Habarana - Sigaraya (20 tot 30 minuten rijden) / Sigaraya - Polonnaruwa (1 uur tot 1,5 uur rijden) / Polonnaruwa - Habarana (1 uur tot 1 uur 30 uur rijden)
Dag 4: Habarana - Matale (30 tot 40 minuten rijden) / Dambula - Matale (1 uur tot 1,5 uur rijden) / Matale - Kandy (1 tot 1,5 uur rijden)
Dag 5: Kandy
Dag 6: Kandy - Wadduwa (4,5 uur tot 5 uur rijden)
Dag 7: Wadduwa of dag 7 tot 10 of dag 7 tot 14: strandverlenging in Wadduwa
Dag 8 of 11 of 13 of 15: Wadduwa / Colombo Airport / Vertrek (1,5 tot 2 uur rijden)

Uw programma

Dag 1: Aankomst in Colombo (45 minuten tot 1 uur rijden)
Aankomst op de internationale luchthaven van Colombo waar uw chauffeur/gids u staat op te wachten en u overbrengt naar uw hotel in een voertuig met airconditioning. Check-in in het hotel vanaf 14u waar u de rest van de dag kunt bekomen van de lange reis.
Overnachting in Cinnamon Lakeside Colombo 5* of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.

Dag 2: Colombo - Pinnawala (2u00 tot 2u30 rijden) / Pinnawala - Habarana (2u00 tot 2u30 rijden)
Na het ontbijt kunt u profiteren van de faciliteiten van het hotel om te ontspannen. Vervolgens vertrekt u naar Pinnawela en bezoekt het Pinnawela-olifantenweeshuis. In het weeshuis ziet u hoe de olifanten worden gevoed en worden gewassen in de rivier. Dit bijzondere park is een paradijs voor jonge weesolifantjes die hun natuurlijke habitat verloren zijn. Dit is de ideale plek voor bijzondere ontmoetingen met de grootste zoogdieren ter wereld. Vervolgens gaat u verder naar Habarana.
Overnachting in Habarana Village by Cinnamon of vergelijkbaar.
Dag 3: Habarana - Sigaraya (20 tot 30 minuten rijden) / Sigaraya - Polonnaruwa (1-1,5 uur rijden) / Polonnaruwa - Habarana (1-1,5 uur rijden)
Na het ontbijt vertrek u richting het Sigiriya complex waar u de 1200 trappen kunt nemen naar de top om een prachtig uitzicht over de streek te bewonderen. Deze bijzondere rotsformatie is ook gekend als het 8ste wereldwonder en werd gebouwd door Koning Kasyapa in de 5de eeuw na Christus. Het werd voor ongeveer 18 jaar gebruikt als koninklijke citadel en bevat nog steeds goed bewaarde fresco's uit die tijd. Behalve de karakteristieke rots, vanwaar u een uitzonderlijk uitzicht over de omgeving krijgt, kunt u ook de met grachten omgeven tuinen en ommuurde terrassen bezoeken. 

Vervolgens bezoekt u de oude stad Polonnaruwa, die de hoofdstad van Ceylon was tussen de 7e en de 14e eeuw. Hier ontdekt u prestigieuze sites zoals de Citadel aan de oevers van het kunstmatige meer Parakrama Samudraya en het koninklijk paleis van koning Parakrama Bahu. U ontdekt het koninklijk paleis, de tempel van Shiva en de groep boeddhistische tempels, waar de Vatadage, de rotsplaats van Gal Viharae en drie standbeelden van Boeddha staan. 
Na dit bezoek keert u terug naar het hotel en kunt u gebruik maken van de faciliteiten om te ontspannen.
Overnachting in Habarana Village by Cinnamon of vergelijkbaar.
Dag 4: Habarana - Matale (30 tot 40 minuten rijden) / Dambula - Matale (1-1,5 uur rijden) / Matale - Kandy (1-1,5 rijden)
Ontbijt in het hotel en vertrek richting de Gouden Tempel van Dambulla. Deze tempel ligt in een uniek grottencomplex waar koning Valagambahu bescherming zocht in de eerste eeuw voor Christus. Later werden de grotten omgetoverd tot heuse tempels en vandaag is het complex van 5 grotten met een oppervlakte van 2000 m² het meest impressionante stukje geschiedenis van het land en een belangrijk bedevaartsoord voor zowel hindoes al boeddhisten. Binnen zijn rotsschilderingen te vinden van meer dan 2000 jaar oud, de grootste rotstekening ter wereld. Verder ontdekt u nog 157 Boeddhabeelden en een reusachtige liggende Boeddha van 15 meter uitgehouwen uit de rots.

Ga door richting Matale Spice Garden. Deze streek is bekend omwille van twee dingen: de batik productie en de kruidentuinen. De kunst van het batik verven gaat vele eeuwen terug en vandaag is Sri Lanka één van de wereldleiders in het design van deze bijzondere manier om stoffen te verven. Een ander belangrijk exportproduct van het land zijn kruiden en specerijen, deze worden gebruikt bij de mensen thuis in de keuken, maar ook als medicatie of cosmetica. Na het bezoek gaat u verder naar Kandy.

Kandy is de laatste hoofdstad van het Singalese koninkrijk. Deze prachtige stad straalt vandaag nog steeds een royale sfeer uit. Omringd door heuvels en met een meer in het centrum, is de Tempel van de Tand zoveel meer dan zomaar een tempel. Het is één van de belangrijkste religieuze monumenten in het boeddhisme, omdat het één van de drie overgebleven tanden van Boeddha bevat. De sobere buitenkant staat in schril contrast met het rijkelijk versierde interieur met houtsnijwerk, ivoor en schilderingen. De tand zelf wordt bewaard in een apart heiligdom van twee verdiepingen. Mede dankzij deze tempel en zijn prachtige omgeving, werd Kandy in 1988 tot werelderfgoed uitgeroepen.
Overnachting in hotel Ozo of vergelijkbaar.
Dag 5: Kandy
Na het ontbijt bezoekt u de botanische tuinen van Peradeniya, aan de rand van Kandy. Deze tuinen zijn de grootste van Sri Lanka en zeker een van de mooiste ter wereld. Deze van oorsprong koninklijke tuin werd later opengesteld voor het publiek. Hier kunt u een grote verscheidenheid aan tropische en inheemse bloemen en planten bewonderen. De grootste verzameling van orchideeën in Azië is zeker en vast de blikvanger van uw bezoek. 

Vervolgens brengt u een bezoek aan de beroemde Tempel van de Tand, de belangrijkste religieuze plek voor boeddhisten ter wereld. Hier wordt een tand van Boeddha bewaard, die volgens de legende genomen werd vlak voor hij na zijn dood verbrand werd. U bezoekt het prachtige tempelcomplex met zijn bijzondere architectuur met typische rode daken en rijkelijke versieringen.

Na afloop woont u een culturele dansvoorstelling bij, een bijzondere show die een inzicht geeft in de vele rituelen en ceremonies van de Sri Lankanen. Terugkeer naar het hotel.
Overnachting in hotel OZU of vergelijkbaar.
Dag 6: Colombo - Wadduwa (4,5-5 uur rijden)
Geniet van uw ontbijt en vertrek naar de Sri Lankaanse kust voor uw strandverblijf in Hotel Taprobana Beach 4* of Shinagawa Beach 4*. De stad Wadduwa ligt tussen hoge kokosnootbossen aan de prachtige Indische Oceaan en ligt ongeveer 36 km ten zuiden van Colombo, aan de zuidwestelijke kust van Sri Lanka. Wadduwa met zijn uitgebreide kokosnootteelt is een belangrijke producent van kokosnootazijn. Het dorp is ook beroemd voor de Ayurvedische geneeskunde. De naam Wadduwa zelf is een transformatie van de woorden Weda Duwa (in het Singalees: Eiland Ayurvedische artsen)

Dag 7: Wadduwa of dag 7 tot 10 of 7 tot 14: Strandverblijf in Wadduwa
De rest van uw dagen brengt u door op het strand of aan de rand van het zwembad. 

Dag 8, 11, 13 of 15: Wadduwa / Colombo Airport (1,5-2 rijden) / Vertrek
Na het ontbijt in het hotel is het tijd om afscheid te nemen van dit bijzondere land, u wordt teruggebracht naar Colombo voor uw terugvlucht. Om tot de laatste seconde te genieten, kunt u kiezen voor een late check-out in uw hotel in Wadduwa (optioneel tegen betaling).

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Om uw comfort tijdens de rondreis te garanderen, hebben we op elke bestemming moderne en comfortabele 4*/5* hotels uitgekozen voor u. U verblijft in een Standaard Kamer in de volgende hotels:

Uw hotels tijdens de rondreis:
- Colombo: Cinnamon Lakeside Colombo 5* of vergelijkbaar
- Habarana: Habarana Village by Cinnamon 4 * (of vergelijkbaar)
- Kandy: OZO Kandy 4* (of vergelijkbaar)

Uw hotel tijdens de strandverlenging:
- Wadduwa: Taprobana Beach Wadduwa 4* of upgrade naar Shinagawa Beach Hotel 5* (van 1/05 tot 31/07 en van 1/09 tot 31/10)

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Tijdens de rondreis beginnen uw dagen met een stevig ontbijt, zodat u voldoende energie heeft voor de avonturen van de dag. Optioneel en met bijbetaling is het mogelijk om te kiezen voor halfpension (exclusief drankjes). Tijdens uw verblijf op het strand geniet u zonder zorgen dankzij de all inclusive-formule.

De Sri Lankaanse keuken is rijk, gezond, pittig en overheerlijk. Proef van de typische streekspecialiteiten op de verschillende plekken waar u komt en neem de tijd om exotische vruchten te leren kennen zoals ramboetan en jackfruit.

Uw strandverblijf

Taprobana Beach 4*

Uw strandverblijf
Welkom in het Taprobana Beach Resort 4*, een nieuw resort  dat u de mogelijkheid biedt om heerlijk aan het strand niets te doen, om voortreffelijk te eten en om een verkoelende duik te nemen in het zwembad. De uitzichten zijn prachtig. 

De vrolijke kleuren passen perfect bij de mooie houten meubels. De kamers beschikken over een mooi balkon vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de Indische Oceaan. Natuurlijk zijn alle kamers  ruim en zeer comfortabel ingericht.

Ter plaatse kunt u genieten van de all inclusive-formule! U kunt terecht bij Salt waar ze een modern menu aanbieden in een hippe omgeving. In de Crimson bar kunt u terecht voor al uw drankjes. Vergeet niet hier 's avonds plaats te nemen om de zonsondergang te bewonderen. In de tuin kunt u plaats nemen in de Raa bar voor een ijscocktail! Voor een romantisch diner bij kaarslicht gaat u naar The Wine Cellar.

Geniet van ontspannende massages in het wellnesscenter of trek richting het strand voor een heerlijke namidagdut. Als u liever een verfrissende duik neemt in het hotel, kunt u gerust aan het zwembad gaan liggen.

Shinagawa Beach Hotel 5*

Uw strandverblijf
Van 1/05 tot 31/07 en van 1/09 tot 31/10 profiteert u van een upgrade naar het Shinagawa Hotel 5*.

In het Shinagawa Beach Hotel wacht een wereld van elegantie en moderniteit die perfect gecombineerd wordt met typische Aziatische charme. Uw missie in dit kleine stukje paradijs is simpel: genieten! Dat kan dankzij de persoonlijke benadering en de schitterende faciliteiten, zoals een luxueuze spa, een buitenzwembad en een idyllisch strand.

In uw Deluxe Kamer (ongeveer 30 m²) profiteert u van een prachtig uitzicht over de Indische Oceaan vanaf uw privébalkon. Deze oase van rust is ingericht met lichte kleuren en moderne lijnen, het comfortabel meubilair zorgt ervoor dat een heerlijke nachtrust gegarandeerd is.

Ter plaatse kunt u genieten van de all inclusive-formule! Zowel bij het ontbijt, de lunch of het diner, wordt u culinair in de watten gelegd in het Salt restaurant, waar smaaksensaties van over de hele wereld wachten, klaargemaakt met verse seizoensingrediënten. De Crimson Bar is de perfecte plek om een cocktail te nemen of te kiezen voor een romantisch diner op het strand (met bijbetaling).

Maar dat is nog niet alles! Na een avontuurlijke tour door het land, komt u helemaal tot rust in dit luxueuze hotel. Maak een wandeling door de weelderige tuinen, neem een zonnebad op het fijne zandstrand of zoek verfrissing op in het zwembad met natuurlijke rotsen. Daarna laat u zich verwennen met een heerlijke massage of ontdekt u de onderwaterwereld tijdens het duiken of snorkelen. Een safari in de jungle of een bezoek aan de eeuwenoude tempels? U beslist helemaal zelf!

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in hotels volgens programma of vergelijkbaar
- Ontbijt tijdens de tour, all-inclusive tijdens het strandverblijf
- Waterfles bij aankomst
- Upgrade naar het  Shinagawa 5* hotel tijdens het strandseizoen in de periode van 1/05 tot 31/07 en van 1/09 tot 31/10/18.
- Mobiele SIM-kaart voor elke gereserveerde kamer
- Diner op het strand op de laatste dag en kookdemonstratie in hotel Taprobana 4*
- Entree voor bezienswaardigheden Sigiriya, Polonnaruwa, Dambulla grot tempel, Pinnawala olifant weeshuis, Kandy tempel en Peradeniya koninklijke botanische tuin
- Transfers per auto met airconditioning van en naar luchthaven en tijdens de tour.
- Waterbelastingen

Niet inbegrepen in de prijs:
- Maaltijden die niet vermeld staan in het programma
- Persoonlijke uitgaven
- Kosten van extra opties
- Entree tot de niet in het programma genoemde bezienswaardigheden
- Dranken tijdens de tour
- Fooien en transportkosten
- Visumkosten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Het hotel Taprobana Beach 4* beschikt over:

 • 24-uurs receptie
 • 1 fles water per persoon bij aankomst
 • Roomservice
 • Autoverhuur
 • Excursiebalie
 • Bagageruimte
 • Congiërge
 • Kinderopvang
 • Wasserette

De kamers zijn uitgerust met:

 • Privébalkon
 • Televisie
 • Airconditioning
 • Minibar
 • Koffie- en theefaciliteiten
 • Kluis
 • Badkamer met toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel:

 • Zwembad
 • Strand
 • Spa
 • Fitnessruimte

Het hotel Shinagawa Beach Hôtel 5* beschikt over:

 • Airconditioning
 • Bagageruimte
 • Autoverhuur
 • Parking
 • Receptie
 • Wasserette
 • Wisselkantoor
 • Pendeldienst
 • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met:

 • Airconditioning
 • Televisie
 • Minibar
 • Telefoon
 • Kluis
 • Toiletartikelen
 • Haardroger

Activiteiten bij het hotel:

 • Privéstrand
 • Spa
 • Zwembad
 • Sportzaal
 • Aérobic
 • Beachvolleybal
 • Yoga
 • Excursies
 • Kinderopvang op aanvraag

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers:  De transfers van en naar de luchthaven zijn inbegrepen bij deze aanbieding en zijn in een voertuig met airconditioning.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Sri Lanka Rondreis & Verblijf in Taprobana 4* of Shinagawa 5*