Tour Sri Lanka met verlenging aan het strand - Colombo - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Profiteer van de ideale reis die een tour in Sri Lanka combineert met een strandverlenging een een stopover in Dubai
 • Verblijf in comfortabele hotels die met veel zorg door ons werden uitgekozen
 • Geniet tijdens uw strandverblijf zonder zorgen dankzij de all inclusive-formule
 • En ook... Ontdek de verschillende smaaksensaties van de plaatselijke keuken

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Sri Lanka

Zoek niet verder, wij hebben de perfecte reis voor u gevonden!
Laat u charmeren door de "Traan van India" tijdens een reis die natuurpracht, cultuur, spiritualiteit en paradijselijke stranden combineert. Sri Lanka is een land met vele gezichten waar de vriendelijke bevolking u met een glimlach ontvangt en u proeft van een gevarieerde en overheerlijke keuken.

Deze reis brengt u van Habarana naar Kandy Udawalawe en Colombo, om te eindigen op de idyllische stranden van Balapitiya. U ontdekt de weelderige jungle, het rijke culturele en historische erfgoed en de eindeloze Indische Oceaan.
Een ding is zeker: deze reis vergeet u nooit meer!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- Aanbieding 1: 8 nachten waarvan 5 nachten tour en 3 nachten strandverblijf
- Aanbieding 2: 10 nachten waarvan 5 nachten tour en 5 nachten strandverblijf

Om uw tour extra vlot te laten verlopen, hebben we de volgende extra's geregeld voor u:
- SIM kaart voor elke gereserveerde Kamer
- Fles water bij aankomst
- Kortingsbonnen voor bepaalde winkels in Colombo
- One-on-One bonnen voor bepaalde casino's in Colombo

Dag 1: Aankomst in Colombo - Habarana
Aankomst op de internationale luchthaven van Colombo waar uw chauffeur/gids u staat op te wachten en u overbrengt naar Habarana in een voertuig met airconditioning (geschatte reistijd: 4,5 tot 5 uur).

Check-in in het hotel vanaf 14u waar u de rest van de dag kunt bekomen van de lange reis.

Overnachting in het hotel Habarana Village by Cinnamon of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.

Optioneel en met bijbetaling kiest u voor één van de volgende excursies:

- Bezoek aan het Sigiriya fort of Leeuwenrots (duur van het bezoek: 3 tot 5 uur): Na ongeveer 20 minuten rijden beklimt u de 1200 trappen naar de top van deze bijzondere rots, waar u een prachtig uitzicht krijgt over de omgeving. Deze plek staat bekend als het achtste wereldwonder en tijdens de beklimming langs eeuwenoude fresco's, ziet u zelf waarom. Het fort werd gebouwd door koning Kasyapa in de vijfde eeuw en werd 18 jaar lang als koninklijke citadel gebruikt. 

- Bezoek aan Anuradhapura
(duur van het bezoek: 3 tot 5 uur): Op een uurtje rijden van het hotel ligt een fascinerende wereld met ruïnes van de eerste hoofdstad van het land die gesticht werd in de vijfde eeuw. Deze heilige stad is voor boeddhisten vooral belangrijk omdat hier de Boom der Verlichting staat, de vijgenboom waar Boeddha verlichting vond.

- Excursie naar Polonnaruwa
(duur van het bezoek: 3 tot 5 uur): Na een uur rijden ontdekt u de magie van Polonnaruwa, de voormalige hoofdstad die gevestigd werd door koning Vijayababu aan het einde van de tiende eeuw. Het was koning Parakramabu I, die aan de macht kwam aan het einde van de elfde eeuw, die er een versterkte stad van maakte met vestingsmuren, reservoirs, kloosters, tempels en paleizen.

- Gouden Tempel van Dambulla
(duur van het bezoek: 3 tot 5 uur): Deze fascinerende tempel ligt op slechts 20 minuten rijden van het hotel en is gevestigd in een indrukwekkend grottencomplex. Ontdek de fantastisch bewaarde fresco's, muurschilderingen en beelden op een plek die al 22 eeuwen lang een boeddhistisch bedevaartsoord is.

- Jeepsafari in het Minneriya National Park (duur van het bezoek: 3 tot 5 uur): Maak een onvergetelijke safari in dit weelderige nationale park op zo'n 20 minuten rijden van het hotel. U gaat op zoek naar wilde dieren in hun natuurlijke habitat, met onder andere wilde olifanten, apen, buffels, krokodillen en luipaarden. Daarnaast is er ook een grote variatie aan vogels te bewonderen.
Dag 2: Habarana
Na het ontbijt heeft u de rest van de dag vrij om deze prachtige regio te ontdekken. Kies optioneel en met bijbetaling voor één van de bovenstaande excursies.

Overnachting in het hotel Habarana Village by Cinnamon of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.

Dag 3: Habarana - Kandy
Ontbijt in het hotel en vertrek richting Kandy, één van de belangrijkste steden van het land omdat hier de bekende Tempel van de Tand te vinden is. Deze stad is prachtig gelegen tussen de weelderig groene heuvels.

Overnachting in het hotel Cinnamon Citadel of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.

Maak uw keuze uit de optionele excursies om alles te halen uit uw bezoek aan deze stad en regio:

- Ontmoeting met de olifanten in de Millennium Elephant Foundation of bezoek aan het Pinnawala Elephant Orphanage (duur van het bezoek: 3 tot 5 uur): Op 1 uur rijden van het hotel vindt u de Millennium Elephant Foundation, een organisatie die zich bekommert om het lot van de wilde olifanten. Volg uw gids tijdens een wandeling van 40 minuten door het park met verschillende ontmoetingen met de bewoners en de prachtige natuur. Wanneer de olifanten baden in de rivier, krijgt u de kans om oog in oog te komen met deze majestueuze dieren.

Het Pinnawala Elephant Orphanage is een opvangcentrum voor jonge olifanten die hun ouders of hun natuurlijke habitat verloren zijn. Dit is de beste plek van het land voor een unieke ontmoeting met enkele exemplaren van de kudde die zo'n 70 exemplaren telt.

- Bezoek aan Kandy en de tempels (duur van het bezoek: 5 tot 7 uur): Uw ontdekking van deze stad begint aan de Embekka Tempel, op zo'n 13 buiten het stadscentrum, een boeddhistische tempel uit de veertiende eeuw in het dorpje Arathtana. Daarna gaat het richting Diggala om de Gadaladeniva Tempel te bezoeken, een prachtig voorbeeld van de Dravidische architectuur bovenop een rots met een adembenemend uitzicht. De volgende halte is de Lankatilaka Tempel uit de veertiende eeuw, waar u nogmaals het panorama bewondert over het platteland en de rijstvelden.

's Avonds keert u terug naar Kandy, de laatste hoofdstad van de Singalese koningen die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Verken het historische centrum waar ambachtslieden en traditionele dansen een belangrijke plaats innemen. Natuurlijk mag een bezoek aan de Tempel van de Tand niet ontbreken, een heilige plaats voor boeddhisten waar een originele tand van Boeddha bewaard wordt. U sluit de avond af met een dansspektakel dat u een uniek inzicht geeft in de tradities en gebruiken van dit land.

- Bezoek aan Kandy en de Tempel van de Tand (duur van het bezoek: 3 tot 5 uur): U brengt een bezoek aan de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en krijgt te kans om op zoek te gaan naar een souvenir. Hier vindt u handgemaakte spullen van hout, koper, zilver, brons, goud en keramiek. In de late namiddag is het dan eindelijk tijd om de bekende Tempel van de Tand te ontdekken, in het complex van het Koninklijk Paleis. 

Dit is de plek waar volgens de legende een originele tand van Boeddha bewaard wordt en daarom de belangrijkste religieuze plek ter wereld voor boeddhisten. De buitenkant van de tempels zijn sober gehouden met hun typische rode daken, maar eens u binnenstapt in één van de gebouwen, wordt u overweldigd door de prachtige decoraties, het houtsnijwerk en luxueus ivoor. De tand zelf wordt bewaard in een schrijn bewaakt door twee slagtanden van een olifant.

- Tour door Kandy (duur van het bezoek: 3 tot 5 uur): Begin de dag aan de Royal Botanical Gardens in Peradeniya (geschatte reistijd: 30 tot 40 minuten). Dit was oorspronkelijk de private koninklijke tuin maar werd getransformeerd tot botanische tuin en opengesteld voor het publiek. Hier vindt u een unieke verzameling van exotische en zeldzame bloemen en planten, plus de grootste verzameling van orchideeën in Azië.
Dag 4: Kandy - Udawalawe
Ontbijt in het hotel en vertrek richting het Udawalawe National Park.

Overnachting het in Grand Udawalawe Hotel of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.

Ontdek dit prachtig stukje natuur dankzij de optionele excursie:

- Jeepsafari (duur van het bezoek: 3 tot 4 uur): Op 25 minuten rijden van het hotel ontdekt u maar liefst 30.000 hectare nationaal park, de thuishaven van ongeveer 400 wilde olifanten. Maar hier komt u ook oog in oog met hagedissen, herten, apen en luipaarden in hun natuurlijke habitat.

Dag 5: Udawalawe - Colombo
Na het ontbijt vertrekt u richting de hoofdstad van het land, Colombo, waar u even op adem komt of de schitterende faciliteiten van het hotel ontdekt.

Overnachting in het OZO Colombo Hotel of gelijkwaardig, ontbijt inbegrepen.

Kies uit één van de volgende, optionele excursies om deze fascinerende stad te verkennen:

- Tour met een tuktuk door Colombo
(duur van het bezoek: 3 tot 4 uur): Maak gebruik van het typische plaatselijke vervoermiddel om de Sri Lankaanse hoofdstad te verkennen. Van de Kovil Tempel tot de kleurrijke plaatselijke markten, langs de Gangarama Tempel en de talrijke straatstalletjes... Dit is de beste manier om het echte Colombo te ervaren.

- City Tour met privéchauffeur
(duur van het bezoek: ongeveer 3 uur): Kies voor een fantastische City Tour door Colombo met uw eigen privéchauffeur. De ontdekking begint aan de Bandaranaike Memorial International Conference Hall (BMICH), het eerste congrescentrum in Azië, naar het onafhankelijkheidsplein met een unieke architectuur en fascinerende geschiedenis. Daarna gaat het richting het oude Parlementsgebouw en het spectaculaire Galle Face Green park aan de Indische Oceaan. Hier krijgt u ook de kans om enkele van de grootste winkelcentra van de stad te bezoeken.
Dag 6: Colombo - Balapitiya
Geniet van het ontbijt en vertrek richting de paradijselijke stranden van de zuidwestkust van het eiland (geschatte reistijd: 2,5 tot 3 uur).

Overnachting in het Shinagawa Beach Hotel op basis van de all inclusive-formule.

Dag 7 en 8 of 7 tot 11: Balapitiya
Profiteer van de rust, de zon en de stilte... Maak gebruik van de talrijke faciliteiten van het hotel, neem een zonnebad op het strand of duik het kristalheldere water van de Indische Oceaan in!

Overnachtingen in het Shinagawa Beach Hotel op basis van de all inclusive-formule.

Dag 9 of 12: Terugvlucht

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Om uw comfort tijdens de rondreis te garanderen, hebben we op elke bestemming moderne en comfortabele hotels uitgekozen voor u. U verblijft in een Standaard Kamer, Sleep Kamer of Deluxe Kamer in de volgende hotels:
- Habarana : hotel Habarana Village by Cinnamon (of gelijkwaardig) in een Standaard Kamer
- Kandy : Hotel Cinnamon Citadel (of gelijkwaardig) in een Standaard Kamer
- Udawalawe : Grand Udalawale Hotel (of gelijkwaardig) in een Deluxe Kamer
- Colombo : OZO Colombo Hotel (of gelijkwaardig) in een Sleep Kamer

Tijdens uw strandverlenging verblijft u in het Shinagawa Beach Hotel 5* voor 3 of 5 nachten in een Deluxe Kamer.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Tijdens de rondreis beginnen uw dagen met een stevig ontbijt, zodat u voldoende energie heeft voor de avonturen van de dag. Optioneel en met bijbetaling is het mogelijk om te kiezen voor halfpension (exclusief dranken). Tijdens de verlenging op het strand geniet u zonder zorgen dankzij de all inclusive-formule.

De Sri Lankaanse keuken is rijk, gezond, pittig en overheerlijk. Proef van de typische streekspecialiteiten op de verschillende plekken waar u komt en neem de tijd om exotische vruchten te leren kennen zoals ramboetan en jackfruit.

Uw strandverblijf in het Shinagawa Beach Hotel 5*

In het Shinagawa Beach Hotel wacht een wereld van elegantie en moderniteit die perfect gecombineerd wordt met typische Aziatische charme. Uw missie in dit kleine stukje paradijs is simpel: genieten! Dat kan dankzij de persoonlijke benadering en de schitterende faciliteiten, zoals een luxueuze spa, een buitenzwembad en een idyllisch strand.

In uw Deluxe Kamer (ongeveer 30 m²) profiteert u van een prachtig uitzicht over de Indische Oceaan vanaf uw privébalkon. Deze oase van rust is ingericht met lichte kleuren en moderne lijnen, het comfortabel meubilair zorgt ervoor dat een heerlijke nachtrust gegarandeerd is.

Om uw reis door Sri Lanka in schoonheid te eindigen, hebben we voor u de all inclusive-formule gereserveerd. Zowel bij het ontbijt, de lunch of het diner, wordt u culinair in de watten gelegd in het Salt restaurant, waar smaaksensaties van over de hele wereld wachten, klaargemaakt met verse seizoensingrediënten. De Crimson Bar is de perfecte plek om een cocktail te nemen of te kiezen voor een romantisch diner op het strand (met bijbetaling).

Maar dat is nog niet alles! Na een avontuurlijke tour door het land, komt u helemaal tot rust in dit luxueuze hotel. Maak een wandeling door de weelderige tuinen, neem een zonnebad op het fijne zandstrand of zoek verfrissing op in het zwembad met natuurlijke rotsen. Daarna laat u zich verwennen met een heerlijke massage of ontdekt u de onderwaterwereld tijdens het duiken of snorkelen. Een safari in de jungle of een bezoek aan de eeuwenoude tempels? U beslist helemaal zelf!

Details over de rondreis:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig
- Ontbijt tijdens de tour en all inclusive tijdens de verlenging
- Belastingen
- 1 SIM kaart per gereserveerde kamer
- Fles water bij aankomst
- Kortingsbonnen voor bepaalde winkels in Colombo
- One-on-One bonnen voor bepaalde casino's in Colombo

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien
- Optionele excursies
- Niet vermelde entreeprijzen en bezoeken
- Visumkosten

Annuleringsvoorwaarden:
Annulering minder dan 29 dagen voor vertrek worden volledig aangerekend.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Details over de strandverlenging

Alle praktische informatie over het hotel: 
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 26
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan 

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. 

 

Het hotel beschikt over:

 • Receptie
 • Wisselkantoor
 • Airconditioning
 • Bagagedienst
 • Autoverhuur
 • Parking
 • Wasserij
 • Pendeldienst
 • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met:

 • Airconditioning
 • Televisie
 • Telefoon
 • Minibar
 • Kluis
 • Kleerkast
 • Privébadkamer
 • Haardroger
 • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel:

 • Privéstrand
 • Buitenzwembad
 • Spa
 • Fitnessruimte
 • Aerobic
 • Beachvolley
 • Yoga
 • Vissen
 • Excursies

De all inclusive-formule bestaat uit:
- Ontbijt, lunch en diner in het Salt restaurant
- Selectie van plaatselijke alcoholische en niet alcoholische dranken tijdens de maaltijden en aan de bar: bier, gin, wodka, rum, brandy, whiskey, frisdranken, fruitsap, thee en koffie

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief volgens reisprogramma.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Tour Sri Lanka met verlenging aan het strand