Sri Lanka Wildlife Privérondreis 4* - Kandy - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een privérondreis van 9 nachten door het prachtige Sri Lanka en ontdek de bijzondere natuur en het overvloedige wildlife
  • Bezoek het Sigiriya Rock Fortress, een rehabilitatiecentrum voor olifanten, en de Horton Plains op 2100 meter boven zeeniveau
  • En ook... verblijf in een aantal uitstekende hotels op spectaculaire locaties

Welkom in... Sri Lanka

Wilt u de ontdekking van een betoverende cultuur en adembenemende natuur combineren? 
Dan hebben we de perfecte reis voor u gevonden in de 'Parel van de Indische Oceaan'. Sri Lanka biedt zowel idyllische stranden, rijk cultureel erfgoed en eeuwenoude tradities als een fascinerende geschiedenis. De spiritualiteit en ontspannen sfeer, de vriendelijke bevolking en de veelzijdigheid van dit eiland zorgen voor een onvergetelijke vakantie. 

Tussen boeddhistische tempels, weelderig groene theeplantages, prachtige nationale parken met een fascinerende fauna en flora, bruisende steden en exotische stranden wacht een wereld vol verrassingen.
Wacht niet langer om op ontdekking te komen in een wereld van opwindende kleuren, geuren en smaken!

Reisbeschrijving

- 2 nachten in Cinnamon Lodge, Habarana
- 2 nachten in Cinnamon Citadel, Kandy
- 2 nachten in The Blackpool Hotel, Nuwara Eliya
- 2 nachten in Grand Udawalawe Safari Resort, Udawalawe
- 1 nacht in OZO Colombo, Colombo

Uw programma

DAG 1: AANKOMST - HABARANA
Aankomst op de internationale luchthaven van Colombo. U wordt overgebracht naar uw hotel en u heeft de rest van de dag vrij om uit te rusten van uw lange vlucht (reisduur 3 tot 4 uur).
Overnachting in Cinnamon Lodge of gelijkwaardig.

DAG 2: HABARANA / SIGIRIYA / MINNERIYA / HABARANA
Na het ontbijt brengt u een bezoek aan Sigirya en ontdekt u het indrukwekkende Rock Fortress, ofwel een citadel gebouwd bovenop een rots met een prachtig uitzicht. U maakt de beklimming naar de top van de Leeuwenrots, gebouwd in de vijfde eeuw, vanwaar u een panoramisch uitzicht heeft over de weelderige bossen in de omgeving. Aan de noordzijde van deze rots bezoekt u de spiegelwand, waar de unieke fresco's van de wolkenmaagden te vinden zijn. Na het bezoek stopt u voor de lunch in een lokaal restaurant (optioneel).

Daarna gaat u verder naar het Minneriya Nationaal Park (reistijd ongeveer 30 tot 45 minuten). Tijdens het droge seizoen (juli tot september) wanneer de watertoevoer begint te verminderen, komen steeds meer dieren naar het Minneriya reservoir waar de grond rijk en vruchtbaar is. Gedurende meerdere maanden van dit droge seizoen verzamelen verschillende kuddes wilde olifanten zich bij het reservoir. Ze komen uit de gebieden buiten Minneriya, en soms kunt u tot wel 300-400 olifanten tegelijk bewonderen. Minneriya Nationaal Park is ook de thuisbasis van Sri Lankaanse luipaarden en de Sri Lankaanse Lippenbeer. Daarnaast is het ook een van de belangrijkste vogelgebieden in Sri Lanka. Het park heeft maar liefst 26 soorten zoogdieren, 160 soorten vogels, 9 soorten amfibieën, 25 soorten reptielen, 26 soorten vis en 75 soorten vlinders.
Terugkeer naar het hotel en rest van de dag vrij.

Overnachting in Cinnamon Lodge of gelijkwaardig.
DAG 3: HABARANA / RITIGALA / MATALE / KANDY
Na het ontbijt vertrekt u naar Kandy. Onderweg bezoekt u Ritigala (reistijd ongeveer 1 uur). De raadselachtige overblijfselen van het Ritigala-klooster zijn weggestopt op een berg in het midden van een streng natuurreservaat. Met een top van 766 meter is Ritigala de hoogste berg in noordelijk Sri Lanka. Het klooster is moeilijk te bereiken en tot op heden is er nog weinig bekend over de historie van het complex en het wordt dan ook vaak overgeslagen. Geniet van de overweldigende rust en wandel door de jungle langs oude amfitheaters, tempels en gebouwen. Na het bezoek stopt u voor lunch in een lokaal restaurant (optioneel)

Daarna gaat u verder daar de heilige stad Kandy, onderweg stopt u nog bij de Spice Garden in Matale (reistijd ongeveer 1 tot 1,5 uur). Matale is bekend om de productie van batik en zijn indrukwekkende kruidentuin. De oude kunst van het batik-verven is hier geperfectioneerd en vandaag behoort Sri Lanka tot de wereldtop in het ontwerpen van batik. In de verschillende galerijen en fabrieken vindt u de meest adembenemende designs, ideaal als uniek souvenir van deze regio! Een ander belangrijk exportproduct van het land zijn de kruiden, de meeste worden in kleinschalige tuinen gekweekt door de locals zelf en worden niet alleen gebruikt om de heerlijke gerechten op smaak te brengen, maar ook als medicatie en in cosmetica. Bij uw aankomst in Kandy heeft u nog wat vrije tijd om te relaxen in het hotel.

Overnachting in het Cinnamon Citadel of gelijkwaardig.

DAG 4: KANDY / PINNAWALA / KANDY
Na het ontbijt reist u in ongeveer 1,5 uur naar de Millennium Elephant Foundation. In 1999 werd de Millenium Elephant Foundation (MEF) opgericht als liefdadigheidsorganisatie voor olifanten in gevangenschap. De MEF biedt u een kans om op een veilige en verantwoorde manier met de olifanten om te gaan, terwijl u leert over de toestand van de Aziatische olifant.

Inbegrepen:
- Persoonlijke rondleiding met gids. 
- Wandeling met olifant van ongeveer veertig minuten over het terrein van de MEF, hierbij kunt u de olifanten observeren en leren over hun gedrag
- Met een olifant een rivierbad nemen, een unieke en persoonlijke ervaring
- Naast een olifant een douche nemen (optioneel).
- Vrije toegang tot de Maximus Elephant Dung Paper Factory met rondleiding

Daarna reist u verder naar Kandy. In de namiddag brengt u een bezoek aan de Tempel van de Tand, de plek waar volgens de legende een originele tand van Boeddha bewaard wordt en daarom de belangrijkste religieuze plek ter wereld voor boeddhisten. De buitenkant van de tempels zijn sober gehouden met hun typische rode daken, maar eens u binnenstapt in één van de gebouwen, wordt u overweldigd door de prachtige decoraties, het houtsnijwerk en luxueus ivoor. De tand zelf wordt bewaard in een schrijn bewaakt door twee slagtanden van een olifant.
's Avonds bent u getuige van een culturele dansvoorstelling. Deze klassieke dansen worden geassocieerd met verschillende rituelen en ceremonies die eeuwen oud zijn en gebaseerd zijn op de volksgodsdienst voor de komst van het boeddhisme.

Overnachting in het Cinnamon Citadel of gelijkwaardig.
DAG 5: KANDY / UDAWATTAKELE SANCTUARY / NUWARA ELIYA
Na een nacht in de culturele rijkdom van de Royal Capital te hebben doorgebracht, zult u een ander aspect van dezelfde stad ontdekken: de overvloedige flora en fauna in het Udawatta Kele Sanctuary (reistijd ongeveer 20 minuten). Ondanks zijn ligging in het drukke Kandy, is het een oase van rust. De veelvuldig voorkomende, inheemse fauna en flora zoals reuze lianen, aapjes, vogels en is makkelijk te bezichtigen via betonnen paden. In Udawattekele zijn er ook verschillende meditatieplaatsen en drie grotten. In Chittu Vishudi zou koning Vickramabahu zich verscholen hebben toen zijn stad onder belegering kwam. Ook de brahmaan Senkanda van wie de huidige stadsnaam afkomstig is, zou hier geleefd hebben. Deze grot, Senkandagala-lena, is nog steeds te bezichtigen.

U gaat verder naar Nuwara Eliya en maakt onderweg een stop bij Ramboda Ella de 11e hoogste waterval in Sri Lanka, gelegen aan de Pussellawa. Ramboda Falls bestaat uit drie secties. U krijgt een goed uitzicht op de snelweg A5, net boven de brug. De Ramboda Falls liggen op slechts een paar minuten van het stadscentrum.
Onderweg bezoekt u ook nog een theefabriek en een plantage waar u kunt zien hoe de wereldberoemde Ceylon Tea wordt vervaardigd. Daarna gaat u verder naar Nuwara Eliya.

Overnachting in The Blackpool Hotel of gelijkwaardig.

DAG 6 NUWARA ELIYA / HORTON PLAINS / NUWARA ELIYA
Vroeg vertrek met een ontbijtpicknick voor een bezoek aan de Horton Plains. De Horton Plains National Park is een natuurreservaat gelegen op een plateau 2.100m hoogte en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De uitgestrekte graslanden wisselen af met mooie nevelwouden. Er leven 24 verschillende zoogdieren (waaronder paardherten, makaken, roestkatten en luipaarden), 9 soorten reptielen en 87 vogel soorten. Er zijn vier vogelsoorten die enkel op de Horton Plains National Park voorkomen: de blauwe kitta, de ceylonvliegenvanger, de ceylonese brilvanger en de Sri Lanka houtduif. Terugkeer naar uw hotel en rest van de dag vrij om te ontspannen.
Overnachting in The Blackpool Hotel of vergelijkbaar.

DAG 07 NUWARA ELIYA / ELLA / UDAWALAWE
Na het ontbijt reist u door naar Udawalawe via Ella (reistijd ongeveer 3-4 uur). Ella is een klein dorpje dat hoog in de bergen ligt, aan de zuidkant van de heuvels van Sri Lanka. Ella ligt midden in het prachtige platteland, met kleine groentetuinen in de valleien, theeplantages op de heuvels en bossen op de toppen. 
Na het bezoek gaat u verder naar Udawalawe. Aankomst in uw hotel en rest van de dag vrij om te ontspannen.

Overnachting in Grand Udawalawe Safari Resort of vergelijkbaar.

DAG 8: UDAWALAWE

Vandaag vertrekt u na het ontbijt naar Udawalawe "Ath Athuru Sewana". Dit olifantenweeshuis vangt verweesde baby-olifanten op om te rehabiliteren en om hen uiteindelijk weer in hun natuurlijke omgeving te laten leven. In Sri Lanka worden maximaal drie olifanten per week gedood die vaak weesolifanten achterlaten. De olifanten worden opgevangen in het Udawalawe Nationaal Park om vertrouwd te blijven met hun leefgebied, maar hebben toegang tot zowel voedsel als medische zorg.
Na het bezoek maakt u een jeepsafari in het Udawalawe Nationaal Park. Het park ligt op ongeveer 200 km ten zuidoosten van Colombo stad en is een belangrijke eco-toerisme bestemming in Sri Lanka. Het gebied van 30.821 hectare heeft een jaarlijkse neerslag van 1524 mm en een gemiddelde temperatuur van 29,4°C. Het staat bekend om de vele olifanten die daar wonen (ongeveer 400 in totaal). Tijdens een bezoek is het dan ook niet ongebruikelijk om kudden volwassen en jonge olifanten te zien voeden, zwemmen en spelen in het water! Daarnaast leven er ook waterbuffels, vele krokodillen, bijzondere vogels en apen.
Terugkeer naar uw hotel en vrije tijd om te ontspannen.

Overnachting in Grand Udawalawe Safari Resort of vergelijkbaar.
DAG 9: UDAWALAWE / SINHARAJA / COLOMBO
Na het ontbijt vertrekt u naar het Sinharaja Woudreservaat (reistijd ongeveer 2 tot 3 uur). Dit laatste stukje tropisch regenwoud van Sri Lanka ligt in het zuidwesten van het eiland en staat op de werelderfgoedlijst van Unesco. Meer dan 60% van de bomen zijn endemisch en veel van hen worden beschouwd als zeldzaam. Er leven veel inheemse wilde dieren en vogels en het is de thuisbasis van meer dan 50% van de endemische zoogdieren en vlinders van Sri Lanka. Ook insecten, reptielen en amfibieën zijn hier niet ongewoon. Na het bezoek gaat u verder naar Colombo (reistijd ongeveer 2 tot 3 uur).
Overnachting in OZO Colombo of vergelijkbaar.

DAG 10: COLOMBO / VERTREK
Vandaag wordt u na het ontbijt overgebracht naar Colombo Airport voor uw terugvlucht naar huis.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Cinnamon Lodge 4*: 2 nachten in een Superior Kamer inclusief ontbijt. U kunt kiezen voor een vroege check-in tegen een extra vergoeding.
Cinnamon Lodge Habarana is een 4* resort gelegen in het hart van de culturele driehoek van Sri Lanka, dicht bij het Minneriya Nationaal Park. Het eco-bewuste resort is verspreid over 37 hectare weelderig terrein, waar u een overvloed aan flora en fauna kunt vinden. De 'back to nature' sfeer  creëert een rustige ambiance. Elke zelfstandige cottage of suite ligt op een afgelegen locatie voor voldoende privacy. Faciliteiten bestaan uit een groot buitenzwembad, diverse restaurants en een rustige spa.
Cinnamon Citadel 4 * - 2 nachten in een Superior Kamer inclusief ontbijt
U verblijft in een hotel dat beïnvloed is door het oude en geïnspireerd is door het nieuwe. Cinnamon Citadel heeft een retro chic design, versmolten met het rijke erfgoed van dit oude koninkrijk en werd zo tot het meest stijlvolle hotel in de heuvels van Sri Lanka omgetoverd. Cinnamon Citadel is de ideale uitvalsbasis voor wie de schatten van deze oude stad wilt ontdekken en voor wie op zoek is naar rust en ontspanning in een aangename omgeving. Tot de faciliteiten behoren een groot buitenzwembad met uitzicht op de rivier, een fitnessruimte, een spa en diverse stijlvolle eetgelegenheden.
Grand Udawalawe Safari Resort 3 * - 2 nachten in een Deluxe Kamer inclusief ontbijt
Dit 4* hotel ligt in een weelderige jungle, op slechts 500 meter van Ath Athuru Sevana (olifantenweeshuis) en op vijf minuten rijden van het Uda Walawe Nationaal Park. Een van de belangrijkste faciliteiten van het Grand Udawalawe Safari Resort is het pittoreske zwembad, dat ingenieus gevormd werd uit de Malabotu Ara, een natuurlijke rivier grenzend aan de drie zijden van het pand. Zo wordt de natuurlijke sfeer van de ontzagwekkende jungle behouden. Er is ook een openluchttheater, kleine fitnessruimte, restaurant en poolbar.
The Blackpool Hotel - 2 nachten in een Deluxe Kamer inclusief ontbijt.
Dit fantastisch hotel ligt in Nuwara Eliya, het hart van het "theeland", en op slechts 1,5 km van Gregory Lake. Geniet van een prachtig uitzicht, gratis wifi, een buitenzwembad, een eenvoudig restaurant en een bar. Huur een fiets en verken het prachtige landschap!
OZO Colombo 4 * - 1 nacht in een Slaapkamer inclusief ontbijt
Het OZO Colombo Sri Lanka is een ingetogen, bescheiden hotel met een onverwachte twist. Het restaurant van het hotel biedt geweldig lokaal eten met zest en kruiden om uw juiste snaar te raken en het ON14 dakterras zorgt voor een prachtig uitzicht als extraatje. Uw kamer van ongeveer 24m2 en beschikt over gratis wifi, een kingsize bed en donkere gordijnen voor een goede nachtrust.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Gedurende uw rondreis door dit prachtige land, geniet u van de formule op basis van ontbijt

Ontdek nieuwe smaaksensaties tijdens uw reis en proef van de eclectische Sri Lankaanse keuken met zowel Portugese, Indische als Arabische invloeden. 

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over de rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in hotels vermeld in het programma of gelijkwaardig
- Ontbijt in alle hotels
- Transfers in voertuig met airconditioning en Engelssprekende gids
- Toegangsprijzen voor bezoeken volgens programma
- Halve dag Jeepsafari in Minneriya & Udawalawe Nationaal Park
- Alle lokale belastingen, maar onder voorbehoud van wijziging op het moment van reservering

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden
- Persoonlijke uitgaven en drankjes
- Toegangsprijzen voor niet vermelde sites
- Fooien
- Visakosten (zie www.eta.gov.lk)

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers:Inxclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Sri Lanka Wildlife Privérondreis 4*