Fumba Beach Lodge Hotel met optionele safari - Zanzibar - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet in dit stukje paradijs met privéstrand, gebouwd rond een eeuwenoude baobab Ontdek het Fumba schiereiland - een beschermd gebied met een onwaarschijnlijke mooie natuur waar u onbeperkt kunt snorkelen
  • Kijk uit over het kristalheldere water van de Indische Oceaan vanaf het privéstrand
  • Breid uw vakantie uit met een optionele safari om kennis te maken met de fascinerende fauna van Tanzania

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Welkom op... Zanzibar

Zanzibar, het prachtige en historische eiland gesitueerd net voor de kust van Tanzania, ligt op u te wachten... Dit eiland in de Indische Oceaan is uitgegroeid tot een van 's werelds meest begerenswaardige vakantiebestemmingen.

De geschiedenis van Zanzibar is onmiskenbaar gekenmerkt door honderden jaren van specerijenhandel(nootmuskaat, saffraan en kaneel) door onderhandelaars die per schip vanuit Europa, het Midden-Oosten en zelfs vanuit China reisden. Deze ogenschijnlijk onbenullige activiteit, maar net zo belangrijk als goud in die tijd, heeft voor de hedendaagse culturele waarden gezorgd van dit eiland. De architectuur, taal en godsdienst van Zanzibar zijn een weerspiegeling van zowel het verre verleden als ook het heden van dit eiland. Het magische eiland lijkt uit een tijdsmachine te komen waarbij het moderne toerisme nog veilig opgesloten zit. Gaat u mee op ontdekking?

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

Aanbieding 1: Verblijf op Zanzibar
- 7, 10 of 14 nachten op Zanzibar

Aanbieding 2: Safari en verblijf op Zanzibar
- 10 nachten: 3 nachten safari + 7 nachten op Zanzibar
- 11 nachten: 4 nachten safari + 7 nachten op Zanzibar
- 13 nachten: 3 nachten safari + 10 nachten op Zanzibar
- 14 nachten: 4 nachten safari + 10 nachten op Zanzibar

Uw hotel

Welkom in de Fumba Beach Lodge 4* met een fantastische ligging aan één van de meest afgelegen stranden van het eiland in het natuurreservaat van Menai. Het schiereiland Fumba beach maakt deel uit van een ecoproject en is een plek van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid.

U bent ver weg van de drukke toeristische plekken... dit is de ideale plek om volop te genieten van een idyllische omgeving, schitterende faciliteiten, de stralende zon en lekker eten!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Garden View Kamer of Sea View Kamer

Garden View Kamer (35 m²)

Deze kamers liggen midden van de weelderige tuinen. Ze zijn volledig uitgerust zodat u in alle comfort kunt genieten. 

Sea View Kamer (35 m²)

Indien u kiest voor de kamer met uitzicht op zee,  stapt u uw kamer uit direct op thet strand. Deze luxe kamer beschikt over hangmatten en ligstoelen waar u kunt ontspannen onder de schaduwrijke palmbomen.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief dranken)
Wie Zanzibar zegt, denkt aan specerijen. Deze worden uitgebreid gebruikt in de Afrikaanse en Mediterrane gerechten die in het restaurant geserveerd worden. Alle kruiden en groenten komen direct uit de groentetuin van het hotel: citroengras, gember, knoflook, aubergines en de beste zongerijpte tomaten die u ooit geproefd zal hebben.

De warme waters van de Indische Oceaan zorgen voor de meest succulente ingrediënten, dagelijks door de lokale vissers gevangen: tonijn, zeebaars, kreeft en krab.

Activiteiten

De spa van het hotel werd gebouwd rond een majestueuze Afrikaanse Baobab en heeft zowel binnen- als buitenruimtes. U geniet van een ontspannende massage of een relaxmoment in het bubbelbad omgeven door de tropische natuur en typische geluiden.

De spa biedt een breed scala van verzorgingen: Zweedse massages, aromatherapie, Zanzibar scrubs. De gebruikte producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten van het eiland: amandelen, kaneel, vanille, kruidnagel en zeezout. Andere activiteiten: sporten, duiken, reizen naar de eilandjes Komonda en Pungume, lokale excursies naar oa Stone Town en het Jozani woud, strand picnic, kayak en windsurfen.

Uw optionele safari

Kies optioneel voor een spannende safari van 3 of 4 nachten om Tanzania te ontdekken: avontuurlijke ritten, spectaculaire landschappen en prachtige wilde dieren.

Safari van 3 nachten

Dag 1: Aankomst
Bij aankomst in de luchthaven van Kilimanjaro wordt u opgewacht door uw chauffeur/gids voor een transfer naar Arusha voor diner en overnachting. 

Dag 2: Arusha - Nationaal Park Tarangire
Na het ontbijt vertrekt u vanuit Arusha naar het Nationaal Park Tarangire (ongeveer 2u rijden). Onderweg rijdt u langs de bruisende Maasai dorpen en de indrukwekkende open savannes die zo typerend zijn voor het beeld van Afrika. De vegetatie van het park wordt grotendeels gedomineerd door Acacia bossen en de gigantische Afrikaanse Baobab bomen en immense moerassen in het zuiden. 
De Tarangire rivier, waar het park zijn naam aan ontleend, en het moeras vormen een magneet voor wilde dieren tijdens het droge seizoen. Het park is vooral bekend door de hoge dichtheid aan savanneolifanten, de grootste kuddes in Afrika zelfs. Tijdens de ritten dor het park krijgt u de kans om leeuwen, luipaarden, Afrikaanse buffels en een groet verscheidenheid aan antilopes en gazellen te zien. Als u geluk heeft, krijgt u misschien beschermde diersoorten zoals de grote koedoe of de spiesbok.

Dag 3: Nationaal Park Tarangire
Na een vroeg ontbijt brengt u vandaag opnieuw door met safari ritten in het Nationaal Park Tarangire.
In de late middag keert u terug naar uw lodge of tentenkamp voor diner en overnachting. 

Dag 4: Nationaal Park Lake Manyara - Arusha
Na een vroeg ontbijt maakt u een safari rit in het Nationaal Park Lake Manyara. 
Het Nationaal Park Lake Manyara is gekend om de in bomen klimmende leeuwen en heeft de meeste dikhuidige zoogdieren per vierkante km in Tanzania. 
Wanneer u het park binnenrijdt, komt u terecht in een weelderige jungle, thuis aan grote groepen bavianen en blauwe meerkatten. In de aanliggende waterpoel vindt u buffels en nijlpaarden. 
De vegetatie verandert geleidelijk aan in een acacia woud waar u tijdens de warmste hitte van de dag verscheidene leeuwen uitgestrekt kunt zien liggen op de reusachtige takken van de bomen, typisch voor de leeuwen van de streek rond het Manyarameer. 
In de late middag keert u terug naar Arusha voor diner en overnachting. 

Dag 5: Vertrek naar Zanzibar
Na het ontbijt, afhankelijk van uw vluchtschema, wordt u naar de luchthaven gebracht voor een aansluitende vlucht naar Zanzibar.

Safari van 4 nachten

Dag 1: Aankomst
Bij aankomst in de luchthaven van Kilimanjaro wordt u opgewacht door uw chauffeur/gids voor een transfer naar Arusha voor diner en overnachting. 

Dag 2: Arusha - Nationaal Park Tarangire
Na het ontbijt vertrekt u vanuit Arusha naar het Nationaal Park Tarangire (ongeveer 2 uur rijden). Onderweg rijdt u langs de bruisende Maasai dorpen en de indrukwekkende open savannes die zo typerend zijn voor het beeld van Afrika. De vegetatie van het park wordt grotendeels gedomineerd door Acacia bossen en de gigantische Afrikaanse Baobab bomen en immense moerassen in het zuiden. 
De Tarangire-rivier, waar het park zijn naam aan ontleend, en het moeras vormen een magneet voor wilde dieren tijdens het droge seizoen. Het park is vooral bekend door de hoge dichtheid aan savanneolifanten, de grootste kuddes in Afrika zelfs. Tijdens de ritten dor het park krijgt u de kans om leeuwen, luipaarden, Afrikaanse buffels en een groet verscheidenheid aan antilopes en gazellen te zien. Als u geluk heeft, krijgt u misschien beschermde diersoorten zoals de grote koedoe of de spiesbok.

Dag 3: Nationaal Park Lake Manyara - Arusha
Na een vroeg ontbijt maakt u een safari rit in het Nationaal Park Lake Manyara. 
Het Nationaal Park Lake Manyara is gekend om de in bomen klimmende leeuwen en heeft de meeste dikhuidige zoogdieren per vierkante km in Tanzania. 
Wanneer u het park binnenrijdt, komt u terecht in een weelderige jungle, thuis aan grote groepen bavianen en blauwe meerkatten. In de aanliggende waterpoel vindt u buffels en nijlpaarden. 
De vegetatie verandert geleidelijk aan in een acacia woud waar u tijdens de warmste hitte van de dag verscheidene leeuwen uitgestrekt kunt zien liggen op de reusachtige takken van de bomen, typisch voor de leeuwen van de streek rond het Manyara-meer. 
In de late middag keert u terug naar Arusha voor diner en overnachting. 

Dag 4: Vertrek naar Zanzibar
Na het ontbijt, afhankelijk van uw vluchtschema, wordt u naar de luchthaven gebracht voor een aansluitende vlucht naar Zanzibar.

Uw hotels tijdens de safari

Tijdens uw safari van 3 of 4 nachten logeert u in Standaard Kamers in de voor u geselecteerde hotels. Voor een zorgeloze vakantie profiteert u van volpension (exclusief drankjes) tijdens uw safari.

Uw hotels voor de safari van 3 nachten (of gelijkwaardig):
Dag 1: Planet Lodge of Moivaro Lodge
Dag 2: Country Lodge Karatu, Kudu Lodge Karatu of Manyara Wildlife Safari Camp 
Dag 3: Planet Lodge, Moivaro Lodge 

Uw hotels voor de safari van 4 nachten (of gelijkwaardig):
Dag 1: Planet Lodge of Moivaro Lodge
Dag 2: Country Lodge Karatu, Kudu Lodge Karatu of Manyara Wildlife Safari Camp 
Dag 3: Country Lodge Karatu, Kudu Lodge Karatu of Manyara Wildlife Safari Camp 
Dag 4: Planet Lodge of Moivaro Lodge

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Stone Town Tour & Spice Tour

Extra opties
Stap terug in de tijd in de kronkelende straatjes van Stone Town, door UNESCO geklasseerd als Werelderfgoed. Dit was de plek waar zowel slaven, sultans en zeemannen hebben gewoond en de prachtige gebouwen de rijke geschiedenis vertellen. Bezoek de Christ Church, het paleis van de sultan, het Oude Arabische fort en de markt waar u zowel verse groenten en fruit als antiek vindt.

Zanzibar is ook bekend als het kruideneiland (kruidnagel, vanille, nootmuskaat, kardemom, kaneel, vanille, kurkuma en nog veel meer) en dat is te merken aan het groot aantal plantages dat op het eiland te vinden is. Geniet van de mooie natuur en proef van tropische vruchten zoals mango, ananas, banaan, jackfruit, lychee en durian. 

Ter info:
- Gesloten wandelschoenen.
- Vrouwen moeten hun schouders bedekken en een lange broek of rok dragen.

Safari Blue - volledige dag

Extra opties
Dagexcursie op een traditionele ‘dhow’ zeilboot. De excursie begint in Fumba, het perfecte vertrekpunt om Menai Bay, een officieel beschermd natuurgebied, te ontdekken. In deze beeldschone omgeving vindt u prachtige onbewoonde eilanden en het gebied vormt een thuis voor bultrugdolfijnen en tuimelaars.

Bij aankomst in Fumba ontvangt u informatie over de Safari Blue excursie voordat u aan boord van uw boot stapt en u klaar bent om de baai te gaan ontdekken. Dolfijnen worden op ongeveer 90% van de boottochten gespot. Wanneer u aankomt bij de Kwale zandbank wordt de boot stilgelegd en krijgt u de kans om te snorkelen en de koraalriffen te bewonderen, hierbij wordt u geassisteerd door de aanwezige gidsen. 

Na het snorkelen wordt u een verfrissende versnapering aangeboden voordat u vertrekt naar Kwale Island voor een lunch onder de tamarindebomen. Gedurende de dag worden drankjes geserveerd en de lunch wordt geserveerd in buffetvorm, bestaande uit gegrilde vis, kreeft, inktvis, kip en rijst en met een proeverij van tropische vruchten. 

Na de lunch krijgt u de gelegenheid om te zonnebaden, een dutje te doen of om de prachtige mangrove lagune te bezoeken. Afhankelijk van het getijde kunt u er ook voor kiezen om in de lagune te zwemmen. Voor de waaghalzen is er de mogelijkheid om te varen op een ‘ngalawa’ boot. Wees voorzichtig dat u de boot niet laat omslaan! Rond 17.30u zult u teruggaan naar Fumba. 

Het wordt geadviseerd het volgende mee te nemen tijdens de excursie:
- Zwemuitrusting, handdoek en waterschoenen ter bescherming tegen het koraal 
- Waterbestendige tas voor camera en andere belangrijke bezittingen 
- Zonnebrandcrème en hoed

Jozani Forest Tour

Extra opties
Het Jozani Forest is een plek met een zeer grote biodiversiteit en het thuis van enkele zeldzame dieren. Uw gids zal u meenemen door het tropische regenwoud en u zult alles te weten komen over de zoogdieren, reptielen en vogels die hier wonen. Ook zal uw gids u uitleg geven over de medische eigenschappen van bepaalde planten. Hier kunt u rode franjeapen te zien krijgen, witkeelmeerkat en duiker antilopen.

Vervolgens vertrekt u naar Kizimkazi aan de zuidkust van Zanzibar, van waaruit u dolfijnen zult gaan spotten! Bij aankomst zult u eerst een korte veiligheidsvoorlichting krijgen, alvorens u de zee op gaat. Of u nu het geluk heeft dolfijnen te spotten of niet, het belooft zeker een ontspannende boottocht te worden!

Het wordt geadviseerd het volgende mee te nemen tijdens de excursie:
- Comfortabele en gesloten wandelbroek en schoenen.
- Gelieve de apen niet aan te raken of te voeden

Het weer

Jan
min : 22°C max : 32°C
Feb
min : 22°C max : 32°C
Mrt
min : 22°C max : 32°C
Apr
min : 23°C max : 30°C
Mei
min : 22°C max : 30°C
Jun
min : 21°C max : 29°C
Jul
min : 20°C max : 29°C
Aug
min : 19°C max : 29°C
Sep
min : 18°C max : 30°C
Okt
min : 19°C max : 31°C
Nov
min : 20°C max : 31°C
Dec
min : 22°C max : 31°C

Ligging

Fumba, Tanzania

De afstand tussen de luchthaven van Zanzibar en uw hotel bedraagt 21 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel: 
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
Aantal kamers in het hotel: 26 
Check-in: 14.00u 
Check-out: 12.00u 
Huisdieren zijn niet toegestaan 

De toeristenbelasting (1 USD per persoon per verblijf) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. 

Speciale annuleringsvoorwaarden: Indien u annuleert op minder dan 30 dagen voor de geplande vertrekdatum, wordt 100% van het totaalbedrag in rekening gebracht. 

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Wifi
  • Excursiebureau
  • Parkeren
  • Was- en strijkservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Muskietennet
  • Kwaliteitslinnen
  • Kingsize bed
  • Plafondventilator
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluis
  • Privéterras
  • Privébadkamer

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Spa
  • Behandelingen en massages
  • Zwembad
  • Bubbelbad
  • Watersporten
  • Snorkelen en duiken
  • Excursies

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Visum Zanzibar

Let op: Er is onlangs een nieuwe procedure ingevoerd bij de luchthaven van Zanzibar. Alle reizigers moeten hun 'visa on arrival' / luchthavenbelasting betalen via een creditcard. Contante betaling wordt niet meer geaccepteerd.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Fumba Beach Lodge Hotel met optionele safari