Vince Hotel Bangkok Pratunam 4* & Sai Kaew Beach Resort 4* - Bangkok - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ervaar de contrasten van het bruisende Bangkok
  • Kom helemaal tot rust in de paradijselijke sfeer van Koh Samet, vlak bij het strand
  • Gun uzelf een pauze in de spa van Sai Kaew Beach Resort
  • En ook... Proef de authentieke smaken en ruik de kruidige geuren van Chinatown in Bangkok!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... Thailand

Droomt u van een vakantie in het 'Land van de Glimlach'? Ontdek Thailand, één van de meest spectaculaire bestemmingen in Azië met zowel een fascinerende cultuur, spiritualiteit, weelderige natuur, idyllische stranden als een overheerlijke gastronomie en een warme bevolking. Tijdens deze combinatiereis zult u kennis maken met twee verschillende kanten van het land.

Bangkok

Bangkok is een bruisende stad, een smeltkroes van architecturale stijlen. U vindt er zowel oude als moderne gebouwen, van luxe winkelcentra tot authentieke gouden tempels. Neem deel aan het hectische verkeer per auto, metro en de typische tuk-tuk, of stap aan boord van een sleepboot en vaar over de Chayo Praya rivier. De rijkdom van deze multiculturele Aziatische hoofdstad valt bijna niet met woorden te beschrijven... 

Koh Samet

Als tweede nemen we u mee naar het eiland Koh Samet om te genieten van de eenvoudige genoegens van een strandvakantie in de Golf van Siam. Prachtige witte zandstranden, weelderige vegetatie, een warme sfeer, ... Wat wil u nog meer? 

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 3 nachten in Bangkok en 4 nachten in Koh Samet
- 3 nachten in Bangkok en 6 nachten in Koh Samet
- 3 nachten in Bangkok en 9 nachten in Koh Samet
- 4 nachten in Bangkok en 10 nachten in Koh Samet

Uw hotels

Vince Hotel Bangkok Pratunam 4*

Dit hotel met een design dat moderniteit en traditie combineert, heet u welkom in een bruisende en dynamische sfeer. De hedendaagse faciliteiten zorgen ervoor dat u niets tekort komt tijdens uw verblijf met een gastronomisch restaurant en een zwembad op het dakterras. 
 
Ook de ligging van dit hotel is perfect: aan één van de belangrijkste straten van de hoofdstad - ideaal om op verkenning te gaan en te gaan shoppen in de grote winkelcentra of plaatselijke markten.

Uw kamer

U verblijft in een Deluxe Discovery Kamer (28 m²).
Speciaal voor u:
- Koffie- en theefaciliteiten
- 2 flesjes water
- Welkomstsnack

Deze moderne kamer is de perfecte plek om tot rust te komen na een dag in de hoofdstad. Hier vindt u alle comfort en faciliteiten die u nodig heeft voor een welverdiende nachtrust. De elegante badkamer is chic en luxueus uitgerust.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.
Speciaal voor u: 10% korting op eten en drinken (Gowings et Pool bar)

Proef van een heerlijk en goed gevuld ontbijtbuffet in het hoofdrestaurant van het hotel. U ontdekt zowel de plaatselijke als de internationale smaken. Wilt u proeven van de traditionele Thaise keuken? Ook dat kan in dit hotel! Na uw avonturen in de stad kunt u relaxen in de bar met een verfrissende cocktail. 

Activiteiten

Speciaal voor u: toegang tot het zwembad

Bangkok straalt een unieke energie uit! In de Thaise hoofdstad is zowel overdag als 's nachts heel wat te beleven. En na uw avonturen in de straten van de stad, wacht het zwembad op het dakterras van het hotel op u voor een verfrissende duik met een prachtig uitzicht. En in de volledig uitgeruste fitness werkt u aan uw conditie... Meer heeft u niet nodig om uw verblijf in Bangkok onvergetelijk te maken!

Sai Kaew Beach Resort Koh Samet 4*

Uw hotel wacht op u in een weelderige tropische setting, voor een idyllische tussenstop dichtbij het strand in Sai Kaew, bekend om zijn fijne witte zand. Behalve de ideale ligging, biedt het hotel ook 3 gebieden, elk met een zwembad en een unieke sfeer... Laat u gaan met het programma, de harmonie met de natuur en het moderne comfort. 

Uw kamer

U verblijft in een Premier Kamer.
Speciaal voor u:
- 1 welkomstdrankje
- Wifi
- Thee en koffie op de kamer
- 2 flessen water

Neem plaats in uw Premier Kamer (45 m²) en maak plaats voor ontspanning.Gelegen tussen tropische tuinen, beschikt elke kamer over een moderne inrichting, kleurrijk en perfect uitgerust voor een serene vakantie. Er staat u elke dag complete relaxatie te wachten op uw terras...  

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.
Speciaal voor u:
- 20% korting op eten en niet-alcoholische dranken (exclusief minibar, roomservice, promoties, arrangementen of speciale evenementen)
- Kerstdiner en/of nieuwjaarsdiner inbegrepen bij verblijven op 24/12 en/of 31/12

Tegen een toeslag kunt u kiezen voor een halfpensionformule (exclusief drankjes). In het Sai Kaew Beach Resort Koh Samet neemt u plaats in restaurant Zea, een stijlvolle omgeving met een gezellige sfeer. Het ontbijtbuffet wordt er elke ochtend geserveerd, alsook een internationale keuken en Thaise specialiteiten gedurende de dag. Om te voldoen aan uw kleine hongertjes, kan u terecht bij Mango Bakery Café, in een gezellige sfeer. Tot slot kan u genieten van een cocktail terwijl u de zee bewondert bij Z-bar, of uw plezier verlengen en profiteren van een BBQ-avond met uitzicht op het strand van Laluna!   

Activiteiten

Speciaal voor u:
- 20% korting in de spa (exclusief promoties, arrangementen of speciale evenementen)
- Toegang tot het zwembad en de fitness
- Yogalessen

In het Sai Kaew Beach Resort 4* zal u verwend worden met een overdaad aan keuzes om uw dagen te vullen! Denk maar aan land- en watersporten, zee-excursies naar de eilanden in de omgeving of het nachtleven van Sai Kaew. Als u liever heerlijk niets doet en geniet van luieren aan de rand van het zwembad, of met de voeten in het zand op één van  de uitgestrekte stranden van het eiland, kan dit uiteraard ook!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Informatie over uw transfer:
- Vervoer van de luchthaven naar het hotel van Bangkok met een bus
- Vervoer van het hotel in Bangkok naar het Koh Samet-hotel met een privévoertuig en vervolgens een shuttleboot naar het hotel
- Vervoer van het Koh Samet Hotel naar Bagnkok Airport met een privévoertuig en daarna met een pendelbus van het hotel

Details:
Vertrek om 09:00 uur in het hotel in Bangkok voor een transfer naar de pier van Rayong Ban Phe. Check in rond 13 uur 's middags, u moet zich eerst aanmelden bij het resortkantoor voordat u met de pendelboot naar het hotel gaat. Aankomst om ongeveer 14:15 uur, afhankelijk van het weer en de plaatselijke omstandigheden die dag. Gelieve 30 minuten voor vertrek aanwezig te zijn op het vertrekpunt van uw transfer om uw aansluitingen en een aangename service te garanderen.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 20°C max : 32°C
Feb
min : 23°C max : 33°C
Mrt
min : 24°C max : 34°C
Apr
min : 25°C max : 35°C
Mei
min : 25°C max : 34°C
Jun
min : 25°C max : 33°C
Jul
min : 25°C max : 32°C
Aug
min : 25°C max : 32°C
Sep
min : 24°C max : 32°C
Okt
min : 24°C max : 31°C
Nov
min : 23°C max : 31°C
Dec
min : 21°C max : 31°C

Ligging

Vince Hotel Patrunam: 26/2 Alley 2, Petchaburi 11, Petchaburi Road, Phayathai, Rajathewi, Pathumwan, 10400 Bangkok, Thailand
Sai Kaew Beach Resort: 8/1 Moo 4, Tumbol Phe, Muang, Rayong, 21160 Ko Samet, Thailand

De afstand tussen luchthaven van Bangkok en het hotel  Vince Hotel Bangkok Pratunam bedraagt 30 km.
De afstand tussen de luchthaven van Bangkok en het Sai Kaew Beach Resort bedraagt 190 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Vince Hotel Bangkok Pratunam 4*: 
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 125
Check-in:  15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagagedienst
  • Wifi
  • Bewakingsagent
  • Wasserij en stomerij

De kamers zijn uitgerust met*:

  • LED televisie
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • 2 flessen water
  • Minibar
  • Elektronische kluis
  • Privébadkamer
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad op het dakterras
  • Fitness

Alle praktische informatie over het Hotel Sai Kaew Beach Resort Koh Samet 4*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 158 
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Boetiek
  • Roomservice
  • Wifi

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Telefoon
  • Televisie
  • Minibar
  • Badkamer
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Kluisje
  • Slippers en haardroger
  • Roomservice

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Fitness
  • Spa
  • Yoga

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Vince Hotel Bangkok Pratunam 4* & Sai Kaew Beach Resort 4*