Zazz Urban Bangkok & SO Sofitel Hua Hin 5* - Bangkok - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ga op weg naar Thailand voor een buitengewone dubbele citytrip naar het bruisende Bangkok en het beeldschone Hua Hin.
  • Uw reis start in het fantastische en stijlvolle Zazz Urban Bangkok in het centrum van de stad. 
  • Vervolgens vliegt u naar Hua Hin voor een verblijf in het SO Sofitel Hua Hin 5*, waar u ook geniet van een korting voor een massage in de Spa van het hotel!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Bangkok en Hua Hin

Bangkok

Een hectische mix van authentieke gouden tempels, talrijke straatverkopers, mega winkelcentra en druk verkeer, Bangkok is een stad zoals geen ander. Geniet van de opzwepende energie van de stad terwijl u er met een tuk-tuk doorheen rijdt, proeft van de pittige keuken en de 200 jaar oude dorpshuizen en tempels van het oude Bangkok bezoekt. Een echte bijzondere ervaring. Ga op zoek naar koopjes bij de vele kraampjes en onderhandel met de straatverkopers over de juiste prijs. Ontsnap aan de hitte en drukte van de stad in de spectaculaire winkelcentra met airconditioning.

Hua Hin

De Thaise koninklijke familie liet hun eigen strandverblijf in Hua Hin bouwen in de jaren 1920. Als u deze plek bezoekt, zal u meteen snappen waarom - de uitgestrekte witte stranden en het kristalheldere turquoise water zullen u versteld doen staan.
Het is een fantastische mix van stad en badplaats, met een kosmopolitische sfeer. Als u niet aan het ontspannen bent op het strand, kan u de levendige straatmarkten en restaurants gaan verkennen.

Een relaxt tempo van het leven onderscheidt deze badplaats van een aantal van de drukkere badplaatsen van Thailand. Het is de perfecte plek voor gezinsvakanties of een relaxt romantisch verblijf met z'n tweetjes.

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

- 7 nachten: 2 nachten Bangkok + 5 nachten Hua Hin
- 9 nachten: 2 nachten Bangkok + 7 nachten Hua Hin
- 12 nachten: 3 nachten Bangkok + 9 nachten Hua Hin

De overnachtingen in Hua Hin zijn mogelijk in zowel een So Comfy Kamer als in een So Comfy Kamer met directe toegang tot het zwembad. 

Zazz Urban Bangkok

In het hart van de Thaise hoofdstad vindt u het prachtige hotel Zazz Urban Bangkok. Uw verblijf in dit hotel is ongeëvenaard met het moderne interieur, een heerlijke keuken, luxueuze kamers en een gastvrije service. U kunt voluit genieten van het praktische comfort en de ecologische stijl van een hotel dat aan al uw wensen zal voldoen. 

Uw kamer

U verblijft in een Z Plus Kamer.
Speciaal voor u: 
- Gratis Wifi
- Gratis Zazz Signature toiletartikelen

Z Plus Kamer

Geniet van de extra ruimte in de geweldige Z Plus Kamer voorzien van stijlvolle en praktische elementen. 
Herontdek comfort en slaap in een luxueus bed met kwaliteitsvolle lakens en profiteer van alle essentiële voorzieningen zoals een Bluetooth geluidssysteem en verschillende tv- en filmkanalen. 

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.

Bij uw overnachting van 2 of 3 nachten in Bangkok, kunt u iedere dag genieten van een heerlijk ontbijt.  Indien u dit wenst, kunt u optioneel - met toeslag - kiezen voor halfpension (ontbijt en avondmaal in het hoofdrestaurant met vast menu, exclusief drankjes).

Proef van gekende favorieten of exotische hapjes uit heel de wereld in het Day'Li restaurant. U kunt hier heel de dag door eten van gerechten met nieuwe avontuurlijke smaken. Geniet hier van een internationale keuken in een uitnodigende en losse sfeer de hele dag door. Het restaurant is geopend van 06.00u tot 22u.

Eindig uw dag met een kers op de taart in de Zook Bar. Geniet van een adembenemende zonsondergang en een prachtig zicht op Bangkok vanaf het dakterras van het hotel. Een frisse bries en mooie vergezichten gaan perfect samen met de selectie van geinspireerde cocktails en lichte hapjes en zullen u verleiden voor een volgend bezoek aan de stijlvolle bar. De bar is geopend van 16.30u tot middernacht. 

Activiteiten

Speciaal voor u: 
- Gratis tuk-tuk shuttle service (Maandag – Vrijdag) - behalve feestdagen

Begin uw dag met een fantastische work-out in de volledig uitgeruste fitness van het hotel. Gelegen op de hoogste verdieping van het hotel, kunt u hier iedere dag van 6u tot 10u gratis komen sporten.  

Dankzij de gratis tuk-tuk shuttle service van het hotel kunnen gasten in stijl de stad verkennen!

SO Sofitel Hua Hin 5*

De opvallende geometrische structuur van dit hotel, ontworpen door één van de toonaangevende architecten in Thailand, is een kunstwerk op zich. Gasten worden verwelkomd door de speelse sculpturen, muren versierd met fotografie en moderne kunst tentoonstellingen in de eigen galerie.

Dit unieke, moderne ontwerp is gecombineerd met de klassieke, chique Franse stijl waarvoor Sofitel bekend staat. De 77 luxe studio's en villa's liggen verspreid over het ongerepte terrein, met een uitstekende locatie aan het strand als omkadering voor deze heerlijke luxe.

Uw kamer

U verblijft in een So Comfy Kamer of So Comfy Kamer met directe toegang tot het zwembad.

So Comfy Kamer

In de So Comfy Kamer vindt u alles voor een perfect verblijf: een trendy design, kwalitatieve meubels, en een brede waaier van moderne voorzieningen. De kamer beschikt over een prachtige badkamer met regendouche, marmeren bad, dubbele wastafels en een minibar en Illy koffie. De ideale plek dus om volledig tot rust te komen. 

So Comfy Kamer met directe toegang tot het zwembad

De So Comfy Kamer met directe toegang tot het zwembad beschikt over dezelfde voorzieningen als de So Comfy Kamer maar heeft als extraatje directe toegang tot het zwembad. Tijdens uw verblijf kunt u naar hartenlust zwemmen en zonnebaden, u hoeft gewoon maar de kamer uit te stappen!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief ontbijt.
Speciaal voor u:  
- 10% korting op maaltijden in de restaurants White Oven en Beach Society

Bij uw overnachting van 5, 7 of 9 nachten in Hua Hin, kunt u iedere dag genieten van een heerlijk ontbijt. Indien u dit wenst, kunt u optioneel - met toeslag - kiezen voor halfpension (ontbijt en lunch of avondmaal in het hoofdrestaurant, exclusief drankjes).

In het restaurant Beach Society kunnen hotelgasten genieten van een heerlijke maaltijd, lekker lui in het zonnetje aan het strand en de zee. In de avond kunt u genieten van de verrukkelijke geur van de verschillende vis op de barbeque en nadien lekker uit de bol gaan op de muziek van de beach party! 

In het restaurant White Oven kunt u proeven van de authentieke Thaise keuken, met innovatieve gerechten die u zeker zullen bekoren. Geniet iedere dag van de verse vis en groenten en iedere ochtend kunt u hier genieten van een uitgebreid internationaal ontbijtbuffet.

Activiteiten

Speciaal voor u:
- 30% korting op massages in de SoSpa

In de betoverende Spa van het hotel vergeet u even al uw zorgen en de buitenwereld. De SoSpa is een waarachtige cocon waarin u volledig kunt ontspannen, revitaliseren en herbronnen. De Spa maakt gebruik van exclusieve huidverzorgingsproducten van Phytomer en YTSARA behandelingen geïnspireerd op de lokale tradities. U kunt van al deze schitterende faciliteiten profiteren tijdens heel uw verblijf. 

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief. 
De transfers tussen de hotels zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 20°C max : 32°C
Feb
min : 23°C max : 33°C
Mrt
min : 24°C max : 34°C
Apr
min : 25°C max : 35°C
Mei
min : 25°C max : 34°C
Jun
min : 25°C max : 33°C
Jul
min : 25°C max : 32°C
Aug
min : 25°C max : 32°C
Sep
min : 24°C max : 32°C
Okt
min : 24°C max : 31°C
Nov
min : 23°C max : 31°C
Dec
min : 21°C max : 31°C

Ligging

Het Zazz Urban Bangkok: 308/1 Rama IX Rd, Huai Khwang, Khet Huai Khwang, Krung Thep Maha Nakhon 10310, Bangkok,  Thailand.

Het SO Sofitel Hua Hin 5*: 115 Moo 7 Tambol Bangkao Phetchaburi, Cha-am District, Phetchaburi 76120, Hua Hin, Thailand.

De afstand tussen de luchthaven van Bangkok en het Zazz Urban Bangkok hotel bedraagt ongeveer 23 km.
De afstand tussen het Zazz Urban Bangkok hotel en het SO Sofitel Hua Hin 5* hotel bedraagt 178 km.
De afstand tussen het SO Sofitel Hua Hin 5* hotel en de luchthaven van Bangkok bedraagt 195 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Zazz Urban Bangkok hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 48
Check-in:  15.00u
Check-out: voor 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Gratis Wifi
  • Conciërge
  • Meertalig personeel
  • Wasservice
  • 2 restaurants

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Gratis Zazz Signature toiletartikelen
  • Gratis Wifi
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Douche
  • Kluis
  • Bluetooth geluidssysteem
  • Parasols
  • Badjas
  • Wekker
  • Haardroger
  • TV

Activiteiten bij het hotel*:

  • Tuk-tuk Shuttle service
  • Fitness

Alle praktische informatie over het SO Sofitel Hua Hin 5* hotel:
Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit - neemt u hiervoor met ons contact op mocht u hiervan gebruik willen maken.
Aantal kamers in het hotel : 78 
Check-in: 15.00u
Check-out: voor 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Gratis Wifi
  • Portier
  • Droogkuis
  • Valutawissel
  • Zakendiensten
  • Privé Parkeren
  • 2 restaurants

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Regendouche
  • Badkuip
  • Minibar
  • Illy koffie
  • Dubbele wastafels

Activiteiten bij het hotel*:

  • Openluchtzwembad
  • SOSpa
  • Fitness
  • Privéstrand
  • Fietsverhuur

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Zazz Urban Bangkok & SO Sofitel Hua Hin 5*