Ontdek het mooiste van Thailand met een rondreis van 10 nachten - Bangkok - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Kom met ons mee naar drie emblematische bestemmingen in Thailand: Chiang Mai, Bangkok en Krabi
  • Logeer in een hotel met een traditionele stijl in de 'Roos van het noorden'
  • Ontdek de elegantie en moderne inrichting van uw hotel in de hoofdstad
  • Eindig in een tropische omgeving aan de prachtige stranden van het zuiden

Welkom in ... Thailand!

Chiang Mai

Uw eerste bestemming is de oude hoofdstad van het koninkrijk Lanna: Chiang Mai! Deze compacte en charmante stad is omringd door weelderige landschappen en majestueuze bergen. In en rond de stad vindt u eeuwenoude tempels, bruisende avondmarkten en een unieke vibe. Deze stad heeft zijn bijnaam als 'Roos van het Noorden' niet gestolen! Neem de tijd om de indrukwekkende rijstvelden te bewonderen, laat u verleiden door de typische keuken en maak kennis met de vriendelijke bevolking ...

Bangkok

Uw avontuur gaat verder in Bangkok. De Thaise hoofdstad biedt de perfecte combinatie tussen weelderige tempels, bruisende straatjes met heerlijk street food, enorme en moderne shoppingcentra, een hectische sfeer en bijzonder vriendelijke mensen. Bangkok is met geen enkele stad te vergelijken met zijn trendy energie, lekker eten, eeuwenoude bouwwerken en de prachtige Chao Phraya rivier.

Krabi

Uw volgende bestemming ligt aan de azuurblauwe Andamanse Zee: de adembenemende badplaats Krabi. Tussen de prachtige kliffen, kalkstenen rotsen en weelderige natuur vindt u de meest paradijselijke stranden aan kristalhelder water, met uitzicht op maar liefst 130 eilanden gegroepeerd in vier archipels. 

Dit is de ideale plek om helemaal tot rust te komen en om zelf de typische Thaise gastvrijheid te ontdekken!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 10 nachten: 3 nachten in Chiang Mai + 3 nachten in Bangkok + 4 nachten in Krabi
- 12 nachten: 3 nachten in Chiang Mai + 3 nachten in Bangkok + 6 nachten in Krabi
- 15 nachten: 3 nachten in Chiang Mai + 3 nachten in Bangkok + 9 nachten in Krabi
- 18 nachten: 3 nachten in Chiang Mai + 3 nachten in Bangkok + 12 nachten in Krabi

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Chiang Mai
Aankomst op de internationale luchthaven van Chiang Mai en transfer naar uw hotel. Na het inchecken kunt u al een eerste keer op verkenning in de omgeving van het hotel of genieten van een drankje met uitzicht op de Ping rivier.
Overnachting in Chiang Mai.

Dag 2 en 3: Chiang Mai
Dagelijks ontbijt in het hotel en vrije tijd om zelf de 'Roos van het noorden' te ontdekken. Ter plaatse kunt u verschillende optionele excursies boeken om de schatten van Chiang Mai te bezoeken. Voor wie nog nooit in deze stad is geweest, raden we een bezoek van een halve dag aan naar de Doi Suthep tempel waar u een prachtig uitzicht krijgt over de stad. De 600 jaar oude Wat Phra That Doi Suthep ligt meer dan 1000 meter boven zeespiegel en is het absolute symbool van de stad. Om de top te bereiken moet u 306 treden nemen op de Naga-trap (een Thais mythologisch wezen, half slang en half draak; kabellift beschikbaar). De gouden chedi, de prachtige muurschilderingen, Boeddhabeelden ... Dit bezoek laat gegarandeerd een onvergetelijke indruk na! Excursie niet inbegrepen.
Overnachtingen in Chiang Mai.

Dag 4: Chiang Mai - Bangkok
Na het ontbijt heeft u vrije tijd tot u de vlucht neemt naar Bangkok. Daar wordt u verwelkomd door uw chauffeur die u naar het hotel brengt. De rest van de dag kunt u profiteren van een Thaise massage of de stad al eens verkennen. In het hotel zijn tal van voorzieningen om u te helpen ontspannen.
Overnachting in Bangkok.

Dag 5 en 6: Bangkok
Dagelijks ontbijt in het hotel.
Deze twee dagen kunt u zelf doorbrengen zoals u dat wilt om de pracht van de Thaise hoofdstad te leren kennen. Enkele must-sees zijn het koninklijk paleis, een indrukwekkend stukje architectuur, Wat Phra Kaew tempel waar de smaragden Boeddha bewaard wordt, Wat Pho en Wat Arun.
Overnachtingen in Bangkok.

Dag 7: Bangkok - Krabi
Na het ontbijt in het hotel gaat u naar de luchthaven om uw vlucht richting Krabi te nemen. Transfer naar het hotel en vrije tijd om te relaxen. Profiteer van de zon op het strand of bij het zwembad, breng een bezoek aan een marktje of een plaatselijke tempel.

Dag 8 tot 10, 12, 15 of 18: Krabi
Dagelijks ontbijt in het hotel.
De dramatische landschappen van Krabi zullen u betoveren aan afgelegen baaien met kalkstenen rotsformaties en idyllische stranden. Hier kunt u ook tempels bezoeken als u een vleugje cultuur wilt opsnuiven, een boottochtje maken naar de Phi Phi-eilanden of het James Bond eiland. Voor avontuurlijke reizigers zijn er tal van excursies en trekkingen in de jungle, en u kunt zich zelfs wagen aan rotsklimmen. 
Overnachtingen in Krabi.

Dag 11, 13, 16 of 19: Krabi- Vertrek
Afhankelijk van het vertrekuur van uw vlucht, geniet u na een laatste ontbijt in het hotel van nog wat vrije tijd. Daarna gaat het terug naar de luchthaven waar u de vlucht huiswaarts neemt.

... verder lezen

Siripanna Villa Resort & Spa 5*

Dit resort neemt u mee in een wereld van traditionele stijl, elegantie en veel aandacht voor detail die een ode brengen aan de Lanna cultuur. Dit koninkrijk hield stand in de regio rond Chiang Mai tot de zestiende eeuw en is terug te vinden in de inrichting, de voorzieningen en de gastronomie. 

Hier wordt u helemaal ondergedompeld in de authentieke cultuur en ervaart u zelf de eeuwenoude tradities en spiritualiteit. Relax, geniet en bewonder de panorama's op de omringende rijstvelden ...

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Lanna Kamer 
  • Vers fruit in de kamer bij aankomst
  • Koffie- en theefaciliteiten in de kamer

Deluxe Lanna Kamer (42 m²)

De klassieke inrichting van uw kamer met warme kleuren en veel natuurlijk hout, zorgt ervoor dat u helemaal tot rust kunt komen na uw ontdekkingen van de dag. U kijkt uit op de weelderige tuin van het hotel om uw gevoel van ontspanning compleet te maken.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 1 dinerbuffet voor twee personen in het Slee Banyan restaurant
U geniet van een heerlijk ontbijt om uw dagen op de best mogelijke manier te starten. Optioneel en met bijbetaling kiest u voor halfpension (exclusief drankjes) met lunch OF diner.

Leer zelf om de typische Lanna specialiteiten klaar te maken tijdens een kookles en proef van de plaatselijke en internationale gerechten in het hoofdrestaurant. Met showcooking en uitgebreide buffetten worden uw smaakpapillen telkens opnieuw in de watten gelegd. Heeft u zin in een romantisch diner? Reserveer een tafeltje in restaurant Albero waar u van de authentieke Italiaanse keuken proeft in de tuin.

En vergeet zeker niet om van het gevarieerde street food te proeven op de bekende avondmarkt in Chiang Mai!

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Een excursie rijstplanten voor twee personen
  • 1 massage van 30 minuten voor twee personen (voetmassage of hoofd-, nek- en schoudermassage)
  • Toegang tot de fitness
  • Pendeldienst naar de Night Bazaar, Warorot Market en de Walking Street op zaterdag en zondag (zie dienstregeling ter plaatse)
Omringd door majestueuze plumeria bomen met hun heerlijk geurende bloemen, ontdekt u het prachtige zwembad dat geïnspireerd is op de mythische Mae Ping rivier. Dit is de perfecte plek om te relaxen na een dag in de stad. Bent u nieuwsgierig naar yoga of meditatie? Dan is dit resort de perfecte plek voor u! 

Daarna vertrekt u op ontdekking in de omgeving met rijstvelden, exotische bomen en planten en authentieke tempels. Nadat u een bezoek heeft gebracht aan de avondmarkt, keert u terug naar het hotel om te genieten in de 
spa ... Begint u al weg te dromen?

Hotel Somerset Park Suanplu 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Wifi
Dit stijlvolle hotel ligt in het hartje van de stad vlak bij het bruisende nachtleven en de indrukwekkende winkelcentra, op slechts tien minuten van de halte van de skytrain.

Hier bent u omringd door 
fantastische faciliteiten zoals een zwembad op het dakterras, een buffetrestaurant, een spa en een lounge met een moderne en elegante inrichting. En als u in de tropische tuin zit, vergeet u dat u in een van de meest bruisende steden van Azië bent. De perfecte plek dus om uw nachten in de hoofdstad door te brengen!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Premier Kamer

Premier Kamer (70-80 m²)

Deze grote en stijlvolle ruimte is luxueus ingericht met modern meubilair, lichte kleuren en elk hedendaags comfort dat u kunt wensen. De grote ramen zorgen niet niet alleen voor veel lichtinval, maar bieden ook een prachtig uitzicht op de stad. Verder vindt u hier ook een kitchenette waar u zelf een hapje of een kopje thee klaarmaakt en een aparte, moderne woonkamer.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Het ontbijt wordt geserveerd in het stijlvolle buffetrestaurant Mekong Garden waar u ook voor uw andere maaltijden kunt proeven van de plaatselijke en internationale keuken.

In de buurt van het hotel vindt u tal van gezellige restaurants en op de plaatselijke markten koopt u zelf de typische ingrediënten om aan het kokkerellen te gaan in uw kitchenette.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Toegang tot het zwembad en de fitness
  • Tuktuk service naar het BTS Skytrain station
Na uw avonturen in de stad wacht een verfrissend zwembad op het dakterras van het hotel. Niets is beter dan nippen van een fruitige cocktail met uitzicht op de nachtelijke activiteiten in de straten van Bangkok. Sportievelingen moeten richting de fitness of de tennisbaan en in de spa laat u zich eens goed verwennen. Voor de kinderen is er een speelruimte.

Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Retourtransfers voor verblijven vanaf 12 nachten
Uw laatste hotel is een oase van rust en verfijning. Welkom in het Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort 5*. Lange gangen, grote witte kroonluchters en uitzicht op een immens zwembad omzoomd met kokospalmen ... Het is heerlijk vertoeven in dit 5* resort! U logeert vlak aan het strand en de prachtige tuin, kunt van Thaise Italiaanse en Indische gerechten proeven en speedbootexcursies maken naar naburige eilanden zoals Ao Nang, Phi Phi en het James Bond Eiland. En dankzij het attente en uiterst vriendelijke personeel, hoeft u zich tijdens uw verblijf nergens zorgen om te maken.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer 

Superior Kamer (45 m²)

Uw prachtige Superior Kamer combineert een elegante houten teakvloer met lichte kleuren en luxueuze meubelstukken. U stapt binnen in een oase van rust ingericht in een typische Thaise stijl met alle moderne voorzieningen die u nodig heeft.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 15% korting op eten
  • Een Thais diner (exclusief drankjes) in restaurant White Lotus voor twee personen bij een verblijf vanaf 6 nachten
Start uw dagen met een heerlijk ontbijt in het hotel. Optioneel en met bijbetaling kunt u kiezen voor halfpension (ontbijt en lunch OF diner, exclusief drankjes).

Uitstekende lokale en internationale gerechten wachten in de verschillende restaurants van het resort. Maya serveert zowel Thaise als internationale specialiteiten in een stijlvolle omgeving met airconditioning of buiten op het terras. Hier wacht ook het ontbijtbuffet met live cooking en à-la-carte lunchmenu's. Restaurant Venetië brengt de Italiaanse klassiekers op uw bord met huisgemaakte gerechten. Dankzij de open keuken kunt u de koks aan het werk zien terwijl ze uw pizza in de houtoven schuiven. Dineer in de eetruimte met airconditioning of op het terras met zicht op het zwembad.

Als u zin heeft in een authentieke Thaise maaltijd, moet u in restaurant White Lotus zijn, waar ook lekkernijen uit de Indische keuken geserveerd worden. De Koh Poda Bar ligt in het grote zwembad en is de perfecte keuze voor een lichte hap, een exotische cocktail, een smoothie of een ijsje. Of geniet van een aperitiefje, tapas en een cocktail in de Explorer Bar terwijl u luistert naar livemuziek.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 25% korting op spabehandelingen en excursies
  • 1 Green Fee gratis bij aankoop van Green Fee
  • Een Thaise massage van 60 minuten voor twee personen voor verblijven van 4 en 9 nachten
  • Een Thaise massage van 30 minuten voor twee personen voor verblijven van 12 nachten
Het Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort beschikt over een prachtig lagunevormig zwembad, het grootste in Krabi, maar ook activiteiten voor kinderen en volwassenen. Maak een boottochtje, ga golfen of trakteer uzelf op pure verwennerij in de exclusieve spa ... Perfect om uw vakantie af te sluiten!

Extra opties

In Chiang Mai

Bezoek aan Doi Suthep - Halve dag (minstens 2 personen)

Extra opties
Dit is de perfecte excursie om uw verblijf in Chiang Mai te starten omdat het u een inzicht geeft in de 700 jaar oude geschiedenis van de stad. U neemt de kronkelende weg naar de top van de heuvel met uitzicht op de stad waar de belangrijkste tempel van Chiang Mai zich bevindt: Wat Phra That Doi Suthep. Deze tempel is zo'n 600 jaar oud en ligt op 1070 meter hoogte. In het tempelcomplex vindt u de koperen 'chedi' met vijf niveau's en een gouden parasol, een echt symbool van de stad. Eenmaal op de top kunt u genieten van een fantastisch uitzicht op de stad, een echte beloning voor de beklimming van de 306 trappen van de Naga trap (een Thais mythologisch wezen, half slang en half draak; kabellift beschikbaar).

In de stad zelf bezoekt de tempel en prachtige bloementuinen van Wat Suan Dok met zijn grote stoepa en Wat Chedi Luang die bestaat uit een indrukwekkende chedi gebouwd in 1411.

Opmerkingen:
Duur van de tour: 4 uur
Vertrek aan uw hotel rond 8.30 uur
Transfers inbegrepen
Lunch inbegrepen

Lichte en comfortabele kledij aangeraden - lange broek en bedekte schouders bij tempelbezoeken

Bezoek aan het Doi Inthanon Nationaal Park - Volledige dag (minstens 2 personen)

Extra opties
Doi Inthanon is met zijn 2300 meter hoogte de hoogste piek van Thailand en bevindt zich op 105 km van Chiang Mai. Het nationale park barst van de schatten met frisse berglucht, een mild klimaat en weelderige natuur, een echte verademing na uw verblijf in de stad. Ontdek de diversiteit van de fauna en flora met meer dan 383 vogelsoorten. Tijdens dit bezoek ontmoet u ook de Karen bergvolkeren, bezoekt u de Wachiratharn en Mae Kland watervallen en kunt u de TwinChedis bewonderen, gebouwd door de Koninklijke Thaise Luchtmacht om koning Bhumibol en koningin Sirikit te eren. Op de top vindt u het Chao Inthawitchyanon heiligdom ter ere van de voormalige prins van Chiang Mai. Tenslotte houdt u ook halte bij "Michael's Trail" voor een onvergetelijke ervaring. 

Opmerkingen:
De lunch wordt geserveerd in een plaatselijk restaurant
Duur van de tour: 8 uur
Vertrek aan uw hotel rond 8.30 uur
Transfers inbegrepen
Lunch inbegrepen
Lichte en comfortabele kledij aangeraden - lange broek en bedekte schouders bij tempelbezoeken

Bezoek aan Chiang Rai en de Gouden Driehoek - Halve dag (minstens 2 personen)

Extra opties
U vertrekt al vroeg naar het prachtige landschap van het noorden, met een tussenstop aan de warmwaterbronnen in Mae Kajan. U bezoekt Wat Rong Khun, een volledig witte tempel, alvorens door te reizen naar het grensstadje Mae Sai, waar net over de brug de Birmese stad Tachilek ligt. Na een lekkere lunch in een lokaal restaurant, bezoekt u de beroemde Gouden Driehoek, waar de grenzen van Thailand, Myanmar en Laos elkaar ontmoeten aan de samenvloeiing van de rivieren Ruak en Mekong. Optioneel kunt u kiezen voor een boottocht om het landschap en de pracht van de machtige Mekong te bewonderen. Op de terugweg naar Chiang Mai kunt u een Longneck dorpje bezoeken (op aanvraag).

Opmerkingen:
Duur van de tour: ongeveer 14 uur
Vertrek aan uw hotel rond 7.00 uur
Transfers inbegrepen
Maaltijden: Thais menu inbegrepen
Lichte en comfortabele kledij aangeraden - lange broek en bedekte schouders tijdens de tempelbezoeken

In Bangkok

BEZOEK AAN DE DRIJVENDE MARKTEN - HALVE DAG (minstens 2 personen)

Extra opties
Op weg naar de drijvende markt, op ongeveer 100 km van Bangkok, stopt u om een ​​kokossuikerboerderij te bezoeken waar u kunt zien hoe kokossuiker wordt verwerkt en u de versgemaakte suiker kunt proeven. Vaar over de kanalen met een zogenaamde longtail boot naar de indrukwekkende drijvende markt van Damnoen Saduak waar verse groenten, fruit en souvenirs worden aangeboden op het water in robuuste bootjes.

Deze plek bruist van de energie en het onderhandelen met de marktkramers is een echt sport die altijd op een vriendelijke manier gespeeld wordt. U bezoekt de markt vroeg in de ochtend wanneer de locals naar hier komen en u het dagelijkse leven kunt aanschouwen.

BEZOEK AAN HET KONINKLIJK PALEIS MET ENGELSTALIGE GIDS - HALVE DAG (minstens 2 personen)

Extra opties
Het Koninklijk Paleis kan alleen maar worden omschreven als een oosters meesterwerk. In de koninklijke kapel bevindt zich de Emerald Buddha, die is gebeeldhouwd uit een solide stuk jade. Het paleis is een echt architecturaal meesterwerk, samengesteld uit verschillende gebouwen met een magisch interieur. Het werd gebruikt als koninklijke residentie van de 18e eeuw tot het midden van de 20e eeuw en is zonder enige twijfel een nationale referentie en het meest bezochte koninklijke monument in Thailand. Om deze excursie af te sluiten, nemen we u mee naar een lokale edelsteenfabriek en showroom waar u juwelen, ambachten en zijde kunt kopen. 

Opmerking: Delen van het Koninklijk Paleis en/of Wat Phra Kaew kunnen gesloten zijn tijdens speciale koninklijke of boeddhistische ceremonies en tijdens bezoeken van buitenlandse staatshoofden.

Duur: ongeveer 4 uur
Vertrek: 07.15 uur en 12.15 uur
Transfers: inbegrepen
Geen maaltijden inbegrepen
Kledingvoorschrift: comfortabele outfit. Bezoekers mogen geen mouwloze shirts, korte broeken of korte rokken dragen bij het bezoeken van tempels, religieuze of officiële gebouwen. Geen slippers - open schoenen zijn toegestaan.

In Krabi

Kayak Ao Thalane en BBQ bij zonsondergang - Halve dag

Extra opties
Bij aankomst in het Sea Kayak Centre krijgt u enkele instructies met betreft het kajakken om daarna zelf door de prachtige baaien, lagunes en mangroves te varen in Ao Thalane. Uw gids vertelt u meer over het dagelijkse leven in de regio en u krijgt de kans om de plaatselijke fauna en flora te bekijken, waaronder apen, varanen en zeearenden. Daarna kunt het spectaculaire landschap van de streek bewonderen vanaf het strand van Ao Thalane in een mooie baai. De laatste halte is Leam Jamoog Kway waar u een douche met zout water kunt nemen in de natuurlijke bronnen die over de rotsen stromen. U maakt de beklimming naar de top om één van de mooiste zonsondergangen in Thailand te bewonderen, gevolgd door een heerlijke barbecue. Terugkeer naar het hotel.

Transfers inbegrepen
Duur: ongeveer 5 uur
Vertrek: rond 15.00 uur
Barbecuelunch inbegrepen
Losse kledij, een hoed of pet, zonnebrandcrème, een zonnebril en zwemkledij meebrengen.

Excursie naar 4 eilanden bij Krabi - Halve dag (2 of 3 personen)

Extra opties
Geniet van deze tour van een halve dag en verken de 4 eilanden voor de kust van Krabi: Phra Nang Cave, Tup Island, Chicken Island en Poda Island. De reis begint wanneer u wordt opgehaald bij uw hotel en wordt overgebracht naar de pier van de rivier de Krabi. De eerste stop is het eiland Tup, waar bij laag water een bar zand uit het heldere water komt dat het grootste kippeneiland verbindt met de twee kleine eilanden Koh Mor en Tup.

Deze pittoreske omgeving is uniek en wordt Talay Weak genoemd, wat verdeelde zee betekend. Het strand van het eiland Phra Nang is één van de meest spectaculaire in heel Azië met indrukwekkende stalactieten. Zwemmen en snorkelen, of gewoon zonnebaden, was nog nooit zo intens als bij het Chicken Island en in de hele regio vindt u talrijke kleurrijke vissen en prachtige koraalriffen.

Entreegeld voor het nationaal park niet inbegrepen.
Transfers inbegrepen met een privéboot en op het land
Maaltijden niet inbegrepen
Duur: ongeveer 5 uur
Vertrek: rond 8.30 uur

Hong Island met de speedboot - Volledige dag, in groep

Extra opties
"Hong" betekent kamer in Thai en een bezoek aan dit rustige en ongerepte eiland zal u toelaten om te genieten van kristalhelder water en ongerepte natuur en om vis en koralen te observeren. De bestemmingen van deze excursie zijn Hong Island, Lading Island, Pak Bia Island en een bezoek aan het Swallow Bird Conservation Area. Het is een lichte en gemakkelijke reis naar een populaire regio waar in het verleden reeds verschillende reclamefilmpjes werden opgenomen (Thai Airways, Thai Tourism Authority, Frito Lay, etc.).

Transfers inbegrepen. Privébezoek gecombineerd met groepsactiviteiten.

Lunch inbegrepen
Duur: ongeveer 7 uur
Vertrek: rond 8.30 uur
Losse kledij, een hoed of pet, zonnebrandcrème, een zonnebril en zwemkledij meebrengen.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel en tussen de hotels zijn inclusief volgens het programma. Het gaat om gedeelde transfers, optioneel en met bijbetaling kunt u privétransfers bijboeken.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 20°C max : 32°C
Feb
min : 23°C max : 33°C
Mrt
min : 24°C max : 34°C
Apr
min : 25°C max : 35°C
Mei
min : 25°C max : 34°C
Jun
min : 25°C max : 33°C
Jul
min : 25°C max : 32°C
Aug
min : 25°C max : 32°C
Sep
min : 24°C max : 32°C
Okt
min : 24°C max : 31°C
Nov
min : 23°C max : 31°C
Dec
min : 21°C max : 31°C

Ligging

Siripanna Villa Resort & Spa: 36 Rat Uthit Rd, Tambon Wat Ket, Amphoe Mueang Chiang Mai 50000, Thailand
Somerset Park Suanplu: No 39 Soi Suanplu S Sathorn Rd, Thungmahamek Sathon, Bangkok, Thailand 
Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort: 200 Moo 3 T.Nongtalay, A.Muang Krabi, 81180, Krabi, Thailand

De afstand tussen de luchthaven van Chiang Mai en het Siripanna Villa Resort & Spa bedraagt 9 km.
De afstand tussen de luchthaven van Bangkok en hotel Somerset Park Suanplu bedraagt 38 km.
De afstand tussen de luchthaven van Phuket en het Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort bedraagt 35 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Siripanna Villa Resort & Spa:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 104
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Business Lounge
  • Wifi
  • Parkeerplaats
  • Conciërge
  • Bagageopslag
  • Excursiebalie
  • Pendeldienst naar de avondmarkt
  • Wasservice
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Kingsize bed of 2 eenpersoonsbedden
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Telefoon
  • LCD TV
  • Minibar
  • Kluis
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Badkamer met douche en bad
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Spa (6 behandelingskamers, massages, lichaam- en gezichtsbehandelingen)
  • Kooklessen
  • Joggingpiste
  • Meditatie en yoga in de rijstvelden
  • Kunst- en ambachtsateliers
  • Miniclub

Alle praktische informatie over het hotel Somerset Park Suanplu:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
Aantal kamers in het hotel: 199 
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërge
  • Wifi
  • Lounge
  • Medische dienst (op aanvraag, met bijbetaling)
  • Schoonmaakdienst
  • Was- en strijkservice (met bijbetaling)
  • Tuktuk transfers naar de skytrain en andere locaties

De kamers zijn uitgerust met*:

  • 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een extra bed voor de derde persoon
  • Aparte woonkamer en eetkamer
  • Kitchenette
  • Flatscreen TV
  • Telefoon
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Kluis
  • Privébadkamer
  • Wasmachine
  • Strijkvoorzieningen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad op het dakterras
  • Fitness
  • Tennisbanen
  • Spa
  • Speelkamer voor kinderen

Alle praktische informatie over het Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 276
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing. OF Speciale annuleringsvoorwaarden:

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Parkeerplaats
  • Conciërge
  • Autoverhuur
  • Pendeldienst (met bijbetaling)
  • Excursiebalie
  • Kinderopvang
  • Wasservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Wifi
  • TV
  • Telefoon
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluis
  • Privébadkamer
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Lagunevormig zwembad
  • Zonneterras
  • Spa
  • Golfbaan
  • Bootverhuur
  • Fitness

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdek het mooiste van Thailand met een rondreis van 10 nachten