Crest Resort and Pool Villas Phuket 5* en Kalima Resort & Villas Khao Lak 5* - Khao Lak - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ervaar een once-in-a-lifetime Thaise vakantie wanneer u een reis boekt bij het spectaculaire vijfsterren Crest Resort en Pool Villas Phuket & Kalima Resort & Villas Khao Lak!
  • Tijdens uw verblijf in Phuket en Khao Lak kunt u genieten van een idyllische omgeving en een scala aan luxefaciliteiten, waaronder overloopzwembaden, spa's en zonovergoten terrassen!
  • Onze leden zullen tijdens hun verblijf worden getrakteerd op een groot aantal goodies, waaronder heerlijk eten en een massage in elk resort bij een verblijf van 5 nachten of meer.

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Thailand!

Phuket

Phuket staat bekend om zijn spectaculaire landschap, prachtige tropische zonsondergangen en de warme blauwe zee. Dit leuke eiland biedt een onverslaanbare combinatie van perfecte, zijdeachtige, zachte witte met palmen omzoomde stranden, uitstekende gastvrijheid en geweldige avonturen.

Of het nu gaat om duiken van wereldklasse in de Andamanse Zee, golfen op kampioenschappen van wereldklasse of spannende avonturen in tropische bossen, Phuket is een plek om uw horizon te verleggen. Maak een opwindende speedboottrip naar de omliggende eilanden of geniet van een serene cruise rond de mystieke baai van Phang Nga. Of geniet u liever simpelweg van de opwindende markten, het bruisende nachtleven en de gastronomische ervaringen van Phuket?

Khao Lak

Khao Lak, gelegen in de provincie Phang Nga, nabij Phuket, is een verborgen paradijs van zon, zee en zand, evenals weelderig tropisch groen, granieten bergen en prachtige watervallen. Kleurrijke tempels, drukke markten, idyllische eilanden, uitdagende golfbanen - waar u ook bent, er is een goede kans dat u het zult vinden in deze prachtige hoek van Thailand.

Het Kalima Resort & Villas Khao Lak 5 * is een gloednieuw, luxe toevluchtsoord. Verborgen op een afgelegen stuk grond, omgeven door mangrovebossen, rubberplantages en riviermondingen, biedt het gasten de mogelijkheid om zich onder te dompelen in de ware natuurlijke schoonheid van Thailand, terwijl ze genieten van de nabijheid van vele nationale parken, enkele spectaculaire stranden en zelfs de chaotische stad Phuket (ongeveer 1 uur rijden).

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

7 Nachten
Verblijf van 4 nachten in het Crest Resort and Pool Villas Phuket 5* met of zonder vluchten
Verblijf van 3 nachten in het Kalima Resort & Villas Khao Lak 5* met of zonder vluchten

10 Nachten
Verblijf van 6 nachten in het Crest Resort and Pool Villas Phuket 5* met of zonder vluchten
Verblijf van 4 nachten in het Kalima Resort & Villas Khao Lak 5* met of zonder vluchten

12 Nachten
Verblijf van 7 nachten in het Crest Resort and Pool Villas Phuket 5* met of zonder vluchten
Verblijf van 5 nachten in het Kalima Resort & Villas Khao Lak 5* met of zonder vluchten

14 Nachten
Verblijf van 7 nachten in het Crest Resort and Pool Villas Phuket 5* met of zonder vluchten
Verblijf van 7 nachten in het Kalima Resort & Villas Khao Lak 5* met of zonder vluchten

16 Nachten
Verblijf van 8 nachten in het Crest Resort and Pool Villas Phuket 5* met of zonder vluchten
Verblijf van 8 nachten in het Kalima Resort & Villas Khao Lak 5* met of zonder vluchten

Crest Resort and Pool Villas Phuket 5*

Gelegen in het noordelijke deel van het eiland Phuket, nabij het strand van Tri Trang, kunt u ontspannen en tot rust komen in dit ultramoderne, luxe eco-ontworpen resort. Crest Resort & Pool Villas 5 * is ideaal gelegen op een heuvel en biedt haar gasten een spectaculair uitzicht van 240° over de turquoise Andamanse Zee, terwijl ze wordt omringd door tropisch regenwoud. Van luxueuze faciliteiten, knusse kamers en heerlijke diners, de romantische sfeer van het Crest Resort zal u ontspannen en herboren naar huis laten gaan.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer met zicht op zwembad
  • Upgrade naar Grand Deluxe Kamer in juli en augustus
  • Upgrade naar Deluxe Kamer met toegang tot het zwembad (behalve tussen 20/12/2019 en 10/01/2020)

Deluxe Kamer met gedeeltelijk uitzicht op zee (42-47m²)

Neem plaats in uw opgewaardeerde Deluxe Kamer met gedeeltelijk uitzicht op zee en ontsnap even van uw dagelijks leven. Deze elegante en moderne kamer is voorzien van luxe kingsize of twee aparte bedden, een eigen badkamer en merktoiletartikelen, ingericht met een zachte bank, een fauteuil, een bureau, een flatscreen TV en een iPod-dock. Dit is echt een ideaal toevluchtsoord!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 15% korting op eten en drinken van het à-la-cartemenu
  • Nieuwjaars galadiner
Geniet van verse, gezonde en verfijnde gerechten in de restaurants van Crest Resort & Pool Villas. Met elke maaltijd kunt u genieten van de lokale gastronomie, terwijl u zich onderdompelt in een stijlvolle sfeer.

Ontdek Atmos, het hoofdrestaurant van het hotel, voor creatieve en gezonde recepten uit alle hoeken van de wereld. U kunt hier ontbijten, maar ook langskomen voor lunch of diner als u dat wilt. Om van het zwembad te genieten terwijl u van lekkere snacks geniet, is de H20 Infinity Pool Bar het ideale compromis. Sluit uw dag af in de Diva Sky Lounge, waar u een prachtig uitzicht op de oceaan heeft terwijl u geniet van creatieve cocktails.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 15% korting in de spa
  • Een Thaise massage of voetmassage per koppel bij een verblijf vanaf 5 nachten
Geniet van de rustgevende sfeer van Crest Resort & Pool Villas. Het resort biedt een prachtig uitzicht op de zee en ligt op een steenworp afstand van het strand, de trendy strandclub, het bruisende entertainment van Patong en de andere magische eilanden. Verfris uzelf in het prachtige zwembad met uitzicht op de zee, voordat u zich trakteert op een behandeling in de spa van het hotel.

Kalima Resort & Villas Khao Lak 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 10% korting op was- en strijkservices
In het Kalima Resort & Villas Khao Lak 5 * kunnen gasten iets ongewoons verwachten in plaats van zomaar een strandvakantie. Het is de thuishaven van een moderne en verfijnde avant-gardistische setting, verleidelijke internationale en Thaise keuken, sublieme zwembadfaciliteiten en hypermoderne accommodatie, zodat gasten zich hier zeker thuis voelen in een uiterst exotische omgeving.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer met zicht op zwembad
  • Upgrade naar Grand Deluxe Kamer bij een verblijf van 5 nachten (behalve tussen 20/12/2019 en 10/01/2020)
  • Upgrade naar Deluxe Kamer direct aan het zwembad bij een verblijf vanaf 7 nachten (behalve tussen 20/12/2019 en 10/01/2020)

Deluxe Kamer met zicht op zwembad

Alle Deluxe Kamers directe aan het zwembad bevinden zich op de begane grond en hebben een eigen badkamer, een eigen terras en uitzicht op de tuinen en het grote zwembad van het hotel.

Het hoogtepunt van deze kamers is een uniek, gedeeld gemeenschappelijk zwembad, dat gemakkelijk toegankelijk is vanaf het terras, zodat gasten zichzelf kunnen trakteren op een duik zonder hun kamerfaciliteiten te hoeven verlaten. Deze kamers hebben een stijlvolle, avant-gardistische setting en bieden een gedurfde inrichting en sepia-tinten voor een buitengewone ervaring.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Grand Deluxe Kamer

Of u profiteert van een upgrade naar de Grand Deluxe Kamer (naargelang de verblijfsdatum)!

Deluxe Kamer met toegang tot het zwembad

Deze comfortabele kamers beschikken over alles voor een comfortabel bedrijf. Ze zijn gelegen op de begane grond en bieden u toegang tot het zwembad (volgens de bijbehorende tijden). 

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)
  • 10% korting op maaltijden en drankjes
Maluka - Internationaal
Het eetterras Maluka biedt gasten een Al Fresco-dinerervaring met uitzicht op de tropische tuinen van het hotel en de rustige ambiance van het uitgestrekte zwembad.

Maluka - Thai
Maluka's Thaise menu toont de beste lokale en kenmerkende gerechten. Van pittige lekkernijen tot aromatische curries, u komt zeker terug voor meer!

Beach Bar
De Beach Bar is een leuke recreatieve plek voor gasten en gezinnen met kinderen, met een prachtig uitzicht op de tropische tuin met palmbomen, mangrovebossen en de monding van de rivier, die voorbij het hotel ebt.

Tin Bar
De Tin Bar is een ontspannen sportbar waar muziek, televisie en een snookertafel direct onder de Beach Bar te vinden zijn.

3 Million Bar
Zwem naar de gezonken zwembadbar voor lichte versnaperingen, vers gemengde sappen en unieke, handgemaakte cocktails.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 40% korting in de spa (niet geldig bij speciale hotelpromoties)
  • Thaise massage van 30 minuten per koppel bij een verblijf vanaf 7 nachten
Lamoon Spa
De luxueuze Lamoon Spa van het hotel biedt gasten de kans om te ontsnappen naar een wereld van vrede en rust. Ervaar exclusieve therapieën en spabehandelingen die niet alleen de huid regenereren, maar ook een diepgaand gevoel van welzijn aan de geest en geest geven.

Fitness
De fitness ligt bij het grote zwembad, naast de kinderclub. Hier kunnen gasten gebruikmaken van een volledig scala aan apparatuur, van cardio-apparatuur tot krachtversterkers en impactapparaten, terwijl het gekwalificeerde personeel van het hotel een training kan aanbieden die ideaal is voor alle fitnessniveaus.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Bezoek aan de Phi Phi-eilanden met lunch - Volledige dag

Extra opties
De Phi Phi-eilanden liggen zo'n 34 km ten zuidoosten van Phuket en bestaan uit 6 eilanden. De belangrijkste zijn Phi Phi Don - met een unieke bohemian sfeer - Phi Phi Leh en Phi Phi Mayba Bay - de plek waar de film "The Beach" met Leonardo DiCaprio werd opgenomen. Deze eilanden staan bekend om de indrukwekkende kalkstenen kliffen die uit het smaragdgroene water komen, de paradijselijke witte zandstranden en de prachtige koraalriffen die u ontdekt tijdens het snorkelen of duiken.

Inbegrepen:
- Transfers in een privévoertuig met airconditioning
- Niet alcoholische dranken en verfrissende handdoekjes
- Lunch
- Verhuur van snorkelmateriaal (snorkelmasker, zwemvliezen en reddingsvest)
- Entreeprijzen voor de nationale parken en verzekeringen
- Engelstalige gids

Niet inbegrepen:
- Andere maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien

Vertrek met de boot tussen 9.00 en 10.00u
Terug rond 16.00u

Bezoek aan Koh Yao Yai met lunch - Volledige dag

Extra opties
Tussen Phuket en Krabi vindt u het idyllische eiland Koh Yao Yai in de Phang Nga Bay, omringd door zo'n 300 kalkstenen rotsen waarvan sommigen wel meer dan 100 meter hoog. Deze excursie neemt u ook mee naar het dagelijkse leven in de vissersdorpjes en ongerepte stranden aan de Andamanse Zee. U bezoekt een uitzichtpunt op het eiland waar u een prachtige foto kunt nemen van de eilanden voor de kust van Krabi, bezoekt een rubberplantage en gaat naar een traditioneel huis in een plaatselijk dorpje waar de locals graag hun deuren openzetten voor u.

Een plaatselijke visser neemt u mee op zee om te helpen met het vangen van langoustines en vissen.

Inbegrepen:
- Transfers met een privévoertuig met airconditioning
- Boottransfer met minimum 4 personen
- Entreeprijzen tot de nationale parken en verzekeringen
- Lunch in een plaatselijk restaurant
- Engelstalige gids
- Niet alcoholische dranken

Niet inbegrepen:
- Andere maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien

Opmerkingen:
- Deze excursie vindt 2 keer per week plaats (volgens beschikbaarheid)
- Minimum 4 deelnemers 
- Bepaalde wijzigingen kunnen aangebracht worden aan het programma, bijvoorbeeld tijdens de oogstperiode van rubber of feestdagen. In dag geval worden de bezoeken vervangen door een ander bezoek.

De 3 mooiste boeddhistische tempels van Phuket

Extra opties
Deze excursie geeft u de kans om de rijke cultuur en religie van dit boeddhistische land te ontdekken. We nemen u mee naar de 3 mooiste tempels van Phuket, met vertrek in de stad Phang Nga waar de Bang Riang tempel wacht. Deze wordt beschouwd als de mooiste van Zuid-Thailand en wordt omringd door adembenemende landschappen. De architectuur van de tempel is een combinatie tussen Thaise en Chinese invloeden met elementen die u nergens anders terugvindt.

Vervolgens bezoekt u een mystieke tempel die de geheimen draagt van een zeer gerespecteerde monnik in de provincie. Hier liggen standbeelden verloren midden in het tropische bos en kunt u de trappen beklimmen om een foto van de omgeving te maken. Ook de binnenkant van de tempel is prachtig. Hier vindt u ook een pagode met een relikwie van Boeddha. De lunch neemt u in een plaatselijk restaurant voor u een laatste, verborgen tempel bezoekt.

Inbegrepen:
- Transfers in een privévoertuig vanaf uw hotel
- Gedeeld transport met minimum 4 personen
- Verzekeringen
- Lunch in een plaatselijk restaurant
- Engelstalige gids
- Niet alcoholische dranken 

Niet inbegrepen:
- Andere maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien

Opmerking:
- De excursie vindt 2 keer per week plaats (volgens beschikbaarheid)
- Het is verplicht om geschikte kledij mee te brengen om de tempels te bezoeken (lange broek of rok en een T-shirt met lange mouwen)
- Vertrek tussen 7.30 en 9.00u voor een volledige dag

Het weer

Jan
min : 22°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 32°C
Mrt
min : 23°C max : 32°C
Apr
min : 25°C max : 30°C
Mei
min : 25°C max : 30°C
Jun
min : 25°C max : 30°C
Jul
min : 25°C max : 30°C
Aug
min : 25°C max : 30°C
Sep
min : 24°C max : 29°C
Okt
min : 24°C max : 29°C
Nov
min : 23°C max : 29°C
Dec
min : 23°C max : 29°C

Ligging

Crest Resort & Pool Villas: 95 Muen-Ngern Road, Patong, Kathu, Phuket 83150 Thailand

Kalima Resort & Villas Khao Lak 5*:
 Lam Kaen, Thai Mueang District, Phang-nga 82210, Thailand

De afstand tussen de luchthaven van Phuket en uw hotelCrest Resort and Pool Villas bedraagt 45 km.
De afstand tussen Crest Resort and Pool Villas en Kalima Resort & Villas Khao Lak bedraagt 110 km.
De afstand tussen de luchthaven van Phuket en uw hotel Kalima Resort & Villas Khao Lak bedraagt 70 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het hotel CREST RESORT AND POOL VILLAS:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 144
Check-in:  15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering binnen de 45 dagen voor vertrek in de piekperiode tussen 21 december 2019 en 10 januari 2020 zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. Voor annuleringen van boekingen buiten deze periode zijn de algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. Bij annulering na vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. 

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Shuttleservice naar Patong
  • Conciërge
  • Businesscentrum
  • Vergaderzalen

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Kingsize bed of twee aparte bedden
  • Volledige aromatherapeutische badkamervoorzieningen
  • Telefoon
  • Wifi
  • Balkon met tuinmeubilair om buiten te ontspannen
  • En-suite badkamer met Blitz regendouche
  • Flatscreen TV
  • Paraplu's
  • Badjas en slippers
  • Toiletartikelen van bekende merken
  • Minibar
  • IPod-dockingstation
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Kluis
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Kinderclub
  • Zwembad
  • Kinderzwembad
  • PRIMA spa
  • Fitness
  • Thaise kookles
  • Fitnessles
  • Schaaktafel

Alle praktische informatie over het hotel KALIMA RESORT & VILLAS KHAO LAK:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 231 
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Speciale annuleringsvoorwaarden: bij annulering binnen de 45 dagen voor vertrek in de piekperiode tussen 21 december 2019 en 10 januari 2020 zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. Voor annuleringen van boekingen buiten deze periode zijn de algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. Bij annulering na vertrek zal 100% van het totaalbedrag incl. BTW in rekening worden gebracht. 

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Receptie
  • Conciërge

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Slippers
  • Minibar
  • Koelkast
  • Dagelijkse schoonmaakservice
  • Paraplu
  • Roomservice
  • Haardroger
  • Kluis
  • TV
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Airconditioning
  • Kamerjassen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Lamoon Spa
  • Fitness
  • Kinderclub
  • Buitenzwembad

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Crest Resort and Pool Villas Phuket 5* en Kalima Resort & Villas Khao Lak 5*