Cape Sienna 5* en optionele stopover in Bangkok - Phuket - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Duik in de bruisende sfeer van Phuket en maak uw keuze uit de talrijke voorgestelde excursies
  • Kies voor een optionele stopover in kleurrijk Bangkok
  • Maak kennis met de fascinerende Thaise cultuur en de immer glimlachende lokale bevolking

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Phuket

Phuket wordt ook de 'Parel van het Zuiden' genoemd en is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie op idyllische stranden, gecombineerd met een bruisend nachtleven en ontspannende sfeer. Dankzij de strategische ligging is dit eiland ook de perfecte uitvalsbasis om de prachtige Phang Nga-baai te verkennen of op ontdekking te gaan naar eilanden zoals Koh Phi Phi en Koh Lanta.

Bij deze aanbieding kunt u ook kiezen voor een optionele stopover in Bangkok!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
Aanbieding 1: Verblijf in Phuket 
- 7 tot 14 nachten

Aanbieding 2: Stopover in Bangkok en verblijf in Phuket
- 7 nachten: 2 nachten in Bangkok + 5 nachten in Phuket
- 9 nachten: 2 nachten in Bangkok + 7 nachten in Phuket
- 10 nachten: 3 nachten in Bangkok + 7 nachten in Phuket
- 13 nachten: 3 nachten in Bangkok + 10 nachten in Phuket
- 15 nachten: 3 nachten in Bangkok + 12 nachten in Phuket
- 17 nachten: 3 nachten in Bangkok + 14 nachten in Phuket

Klaar voor vertrek?

Uw hotel

U verblijft in het stijlvolle en moderne Cape Sienna 5* op een bevoorrechte locatie in Phuket, aan het prachtige Kamala-strand. Dit schitterend 5* hotel biedt een brede waaier van uitstekende faciliteiten en gaat helemaal op in de tropische omgeving langs de 'Millionaire's Mile' van Phuket.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar een Deluxe Kamer met zeezicht (32 m²)
Deze moderne kamer is onlangs gerenoveerd in een elegante en minimalistische stijl met lichte kleuren, veel natuurlijk lichtinval, comfortabel meubilair en eigentijdse faciliteiten. De sobere elegantie is perfect voor een welverdiende nachtrust en door de grote ramen, die uitgeven op een privéterras, heeft u een prachtig uitzicht op zee...
De perfecte manier om uw dag op deze droombestemming te starten!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
Optioneel en met bijbetaling kunt u in de tweede stap van de reservering ook kiezen voor een verblijf in halfpension (exclusief drankjes), en voor een eindejaarsdiner indien u verblijf op 31 december.

In dit hotel ontdekt u verschillende eet- en drinkgelegenheden op sublieme locaties met prachtige uitzichten. U vindt er onder andere de Poolside Bar & Restaurant, het Plum Prime Steakhouse, de Vanilla Sky Bar & Lounge en het Sienna Rocks Café & Pool Club.
Proef van de Aziatisch-Europese fusionkeuken, lichte maaltijden en heerlijke drankjes in een intiem en authentiek kader. Een traditioneel Thais gerecht, een verfrissende cocktail of een lekker hapje met uitzicht op de indrukwekkende baai van Kamala... Deze ervaring vergeet u nooit meer!

Activiteiten

Het is tijd om aan niemand anders dan uzelf te denken! Kies voor een authentieke Thaise massage of andere spa- en wellnessarrangementen in de Balance Spa, een relaxmoment in de jacuzzi of een sportieve escapade in de fitness.
Op het strand neemt u een heerlijk zonnebad en in het buitenzwembad zoekt u de nodige verfrissing op.

Uw optionele stopover in Bangkok

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Gevulde minibar bij aankomst
  • Toegang tot de fitness en het zwembad
Bij deze aanbieding kunt u kiezen voor een optionele stopover in de hoofdstad Bangkok, een verzameling van adembenemende architectuur, traditionele tempels, hypermoderne shoppingcentra, fantastische gastronomie en een warme sfeer. Neem de tuktuk naar de verschillende majestueuze wats (tempels) zoals Wat Phra Kaew, Wat Pho of Wat Arun, bezoek de kleurrijke markten, vaar de Chao Praya-rivier af in een longtail boot en laat u charmeren door de combinatie tussen de typische Aziatische en de westerse cultuur.

Het Mandarin Hotel Managed by Centre Point 4* ligt in het hart van Bangkok, op wandelafstand van de MRT-metro- en BTS Skytrain-stations. Het hotel beschikt over 374 stijlvolle kamers, een groot buitenzwembad, twee restaurants, een spa en een fitness.

Uw kamer
De elegante Deluxe Kamers zijn voorzien van een kingsize of tweepersoonsbed, benodigdheden voor thee en koffie, dagelijks gratis drinkwater, een badkamer met douche, gratis wifi, slippers en een haardroger.

Uw pension
Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet, geserveerd in restaurant Rodchana, dat een brede selectie van gekookte gerechten, verse sappen en een verscheidenheid aan Aziatische gerechten omvat. 
Het restaurant Krua Luang serveert verschillende Thaise en internationale gerechten. Neem plaats in de ruime eetzaal en ontdek een verscheidenheid aan smaken, van het buffet tot het à-la-cartemenu, van Aziatisch tot Europees, van live-gerechten tot geroosterd vlees, van salades tot desserts... Kies uit meer dan 70 heerlijke internationale menu's van het Mandarin Hotel!

Activiteiten
De Let's Relax Spa is ontworpen in een eigentijdse stijl en biedt een perfecte omgeving voor ontspanning en verjonging. De behandelkamers zijn ingericht in grijstinten met een vleugje kleurrijke bloemenportretten en verwelkomen gasten in een rustige en intieme omgeving. 
Het Mandarin Hotel beschikt ook over een groot buitenzwembad en een fitness, zodat u ook tijdens uw vakantie in vorm kunt blijven!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief. 

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Bezoek aan de Phi Phi-eilanden met lunch (volledige dag)1

Extra opties
Laat u verleiden tot de ontdekking van Koh Phi Phi, twee prachtige eilanden die u bereikt per speedboot. De Phi Phi-eilanden maken deel uit van nationaal park in het uiterste zuiden van de baai van Phang Nga, op 34 km van Phuket. De twee eilanden zijn adembenemend mooi, met groene heuvels, waarvan er één 498 meter hoog is. Ze zijn verbonden met een exotisch stuk strand. Vanuit de lucht lijken de eilanden op een enorme halter.

U maakt een stop op het eiland Phi Phi Ley, een pareltje in de Golf van Andaman. Het is het kleinste van de eilanden en onbewoond, en wereldwijd gekend omwille van de film "The Beach", met onder andere Leonardo Di Caprio in de hoofdrol. U kunt er onder andere volgende sites bezoeken: The Viking Cave, Phi Leh Bay en Maya Bay.

U bezoekt ook het hoofdeiland Phi Phi Don, gekend als ideale locatie om te gaan diepzeeduiken maar ook omwille van de witte zandstranden. U neemt uw lunch in een restaurant op het strand. Op Monkey Beach kunt u de aapjes zien die op de kliffen van het eiland leven. 
Vervolgens maakt u ook een tussenstop op het eiland Khai Nok, waar u geniet van wat vrije tijd. U kunt bijvoorbeeld gaan duiken of gewoon lekker ontspannen op het strand. Onderweg stopt u ook verschillende keren om te gaan snorkelen en de kleurrijke onderwaterwereld te bewonderen. Kortom, een onvergetelijke excursie!

Inbegrepen:
- Retourtransfer per geklimatiseerd voertuig vanuit uw hotel en speedboot
-  Alcoholvrije drankjes
- Verfrissende handdoekjes
- Lunch
- Verhuur van duikmateriaal 
- Toegangskosten tot de natuurparken en verzekeringen
- Engelstalige gids

Niet inbegrepen:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Persoonlijke uitgaven
- Fooien

Duurtijd:
- Vertrek van de boot tussen 9.00 en 10.00 uur
- Terugkeer rond 16.00 uur

Ontdekking van Koh Yao Yai en kennismaking met zijn lokale bevolking

Extra opties
Het eiland Koh Yao Yai ligt tussen Phuket en Krabi en kijkt uit op de prachtige baai van Phang Nga, bekend om zijn 300 kalksteenpieken, waarvan sommige meer dan honderd meter hoog zijn. Koh Yao biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met het vredige leven van zijn vissersdorpjes terwijl u geniet van de verlaten stranden aan de Andamanse Zee.
U neemt vanaf Phuket een boot naar het eiland Koh Yao Yai. Bij aankomst maakt u kennis met de lokale bevolking, waarna u eerst naar een plek gaat waar u een mooie foto van de eilanden van Krabi kunt maken. Aansluitend bezoekt u een rubberplantage en een traditioneel dorp. U geniet van vrije tijd om te zwemmen of om een wandeling te maken langs de afgelegen stranden.
Vervolgens gaat u aan boord van een boot van een lokale visser om op zoek te gaan naar langoesten en allerlei soorten vissen.

Inbegrepen:
- Transfer per privévoertuig vanaf uw hotel en snelle lokale boot met kapitein
- Toegang tot nationale parken en verzekeringen
- Maaltijden in een lokaal restaurant
- Engelstalige gids
- Niet-alcoholische drankjes 

Niet inbegrepen:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Persoonlijke uitgaven en eventuele fooien

Opmerkingen:
- Groepsuitstap met minimaal van 4 personen
- Het programma vindt twee keer per week plaats, naar gelang de beschikbaarheid
- Er kunnen enkele wijzigingen in het basisprogramma worden aangebracht, bijvoorbeeld op basis van perioden voor het oogsten van rubber en op feestdagen die van invloed zijn op het al dan niet openen van scholen. We zorgen ervoor dat sommige stops door anderen worden vervangen als dat nodig is.

Zeker mee te nemen:
- Zonnecrème
- Badkleding en handdoeken
- Muggenmelk
- Camera

De 3 mooiste boeddhistische tempels van Phuket (volledige dag)

Extra opties
Deze excursie geeft u de kans om de rijke cultuur en religie van dit boeddhistische land te ontdekken. We nemen u mee naar de 3 mooiste tempels van Phuket, met vertrek in de stad Phang Nga waar de Bang Riang tempel wacht. Deze wordt beschouwd als de mooiste van Zuid-Thailand en wordt omringd door adembenemende landschappen. De architectuur van de tempel is een combinatie tussen Thaise en Chinese invloeden met elementen die u nergens anders terugvindt.

Vervolgens bezoekt u een mystieke tempel die de geheimen draagt van een zeer gerespecteerde monnik in de provincie. Hier liggen standbeelden verloren midden in het tropische bos en kunt u de trappen beklimmen om een foto van de omgeving te maken. Ook de binnenkant van de tempel is prachtig. Hier vindt u ook een pagode met een relikwie van Boeddha. De lunch neemt u in een plaatselijk restaurant voor u een laatste, verborgen tempel bezoekt.

Inbegrepen:
- Transfers in een privévoertuig vanaf uw hotel
- Gedeeld transport met minimum 4 personen
- Verzekeringen
- Lunch in een plaatselijk restaurant
- Engelstalige gids
- Niet alcoholische dranken 

Niet inbegrepen:
- Andere maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien

Opmerking:
- De excursie vindt 2 keer per week plaats (volgens beschikbaarheid)
- Het is verplicht om geschikte kledij mee te brengen om de tempels te bezoeken (lange broek of rok en een T-shirt met lange mouwen)
- Vertrek tussen 7.30 en 9.00u voor een volledige dag

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 32°C
Mrt
min : 24°C max : 33°C
Apr
min : 25°C max : 33°C
Mei
min : 25°C max : 31°C
Jun
min : 25°C max : 31°C
Jul
min : 25°C max : 31°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 24°C max : 31°C
Okt
min : 24°C max : 30°C
Nov
min : 24°C max : 31°C
Dec
min : 24°C max : 31°C

Ligging

18/40 Moo 6, Nakalay Road | Tambon Kamala, A. KathuKamala, Kathu, Phuket 83150, Thailand

Indien u kiest voor de optionele stopover:
662 Rama IV Rd, Khwaeng Maha Phruttharam, Khet Bang Rak, Krung Thep Maha Nakhon 10500, Thailand

De afstand tussen de luchthaven van Phuket en uw hotel bedraagt 30 km.

Indien u kiest voor de optionele stopover in Bangkok:
De afstand tussen de luchthaven van Bangkok en uw hotel bedraagt 35 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over  het Cape Sienna 5*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 146
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Gratis Wifi
  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Excursiebureau
  • Scanners
  • Brandbeveiligingssysteem
  • Restaurants en bars

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Koelkast
  • Toiletartikelen
  • Kluisje
  • Dvd-speler
  • Telefoon
  • Dimmer voor de verlichting
  • Haardroger
  • Televisie
  • Terras
  • Schrijftafel met lamp

Activiteiten bij het hotel*:

  • Buitenzwembad
  • Balance Spa
  • Spabehandelingen
  • Snookerruimte
  • Tennisbaan
  • Fitness

Details over uw optionele stopover in Bangkok

Alle praktische informatie over het Mandarin Hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 374
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Congiërgeservice
  • Bagageopslag

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Koelkast
  • Waterkoker
  • Telefoon
  • Wifi
  • Kluisje
  • Balkon

Activiteiten bij het hotel*:

  • Restaurants
  • Buitenzwembad
  • Spa
  • Fitness

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Cape Sienna 5* en optionele stopover in Bangkok