Combinatie Mai House 5*, Glow Elixir 4* en Glow Ao Nang 4* met mogelijke stopover in Dubai - Phuket - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • We bieden u de perfecte combinatie van 3 fantastische hotels op Phuket, Koh Yao Yai en Krabi
  • Ontdek de rust en de ongerepte natuur op Koh Yao Yai waar u verblijft in een ruime villa
  • Laat u verbazen door de luxe in uw hotel in Krabi op slechts 10 minuten van het Ao Nang strand
  • En ook... Kies voor een onvergetelijke ervaring tijdens een tussenstop in Dubai

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Thailand

Kom met ons mee naar Phuket, de 'Parel van het Zuiden' in Thailand voor een luxueuze vakantie in alle rust. Idyllische stranden met fijn zand aan een azuurblauwe zee onder een stralende zon... Dat zijn de ingrediënten van uw verblijf in het paradijs!

Maar deze plek heeft nog tal van andere verrassingen in petto: een fascinerende cultuur die kan ontdekt worden in eeuwenoude boeddhistische tempels, historische monumenten, weelderig groene nationale parken met indrukwekkende watervallen, een schat aan wilde dieren en een overheerlijke gastronomie. Dit is de perfecte plek voor een vakantie die zalig nietsdoen, avontuur, cultuur, natuur en spiritualiteit combineert
Vervolgens gaat het verder naar hotel Glow Elexir op het idyllische eiland Koh Yao Yai... Dit kleine stukje paradijs ligt tussen Krabi en Phuket aan de Andamanse Zee in het hartje van de Phang Nga baai. U ontdekt de meest spectaculaire en unieke landschappen tussen de weelderige jungle, magische mangroves, kalkstenen rotsformaties en de smaragdgroene kleur van de zee. De warme glimlach van de vriendelijke bevolking krijgt u er gratis bij!
Uw hotel ligt tussen de exotische tuinen aan aan prachtig privéstrand ver weg van het massatoerisme...
De laatste parel aan de Andamanse Zee die u ontdekt, is het prachtige Krabi. Dit plekje is vooral bekend om zijn prachtige kliffen, kalkstenen rotsen, weelderige natuur en kristalhelder water. Voor de kust liggen maar liefst 130 eilanden in 4 prachtige archipels. Op het programma staat genieten op één van de idyllische stranden, een trekking maken in de tropische jungle, onvergetelijke momenten tijdens het duiken of snorkelen en voor de echte avonturiers is er de mogelijkheid om de rotsen te beklimmen! Vergeet zeker niet om te genieten van de heerlijke Thaise gastronomie en een praatje te maken met de hartelijke bevolking.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten waarvan 2 nachten in hotel Mai House Patong Hill Phuket + 2 nachten in hotel Glow Elixir Koh Yao Yai + 3 nachten in hotel Glow Ao Nang Krabi 
- 10 nachten waarvan 4 nachten in hotel Mai House Patong Hill Phuket + 2 nachten in hotel Glow Elixir Koh Yao Yai + 4 nachten in hotel Glow Ao Nang Krabi 
- 12 nachten waarvan 4 nachten in hotel Mai House Patong Hill Phuket + 3 nachten in hotel Glow Elixir Koh Yao Yai + 5 nachten in hotel Glow Ao Nang Krabi 
- 14 nachten waarvan 5 nachten in hotel Mai House Patong Hill Phuket + 3 nachten in hotel Glow Elixir Koh Yao Yai + 6 nachten in hotel Glow Ao Nang Krabi 

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Hotel Mai House Patong Hill 5*

Welkom op een luxueuze en stijlvolle plek boven op een heuvel vlak aan het bekende Patong strand. Hier geniet u van een panoramisch uitzicht op de Andamanse zee en laat u zich verbazen door de weelderige, moderne en Chinees-Portugese inrichting die modern comfort en traditionele charme combineert. Wat dacht u van een authentieke Thaise massage, een gastronomische maaltijd of een onvergetelijke zonsondergang? In dit hotel kan het allemaal!

Grand Deluxe Kamer (35 m²)

Dit gloednieuwe hotel opende de deuren in april 2017 en dat is te zien aan uw moderne, stijlvolle en comfortabele kamer. Neem een ontspannend bad, wikkel u in een zachte handdoek en geniet van een welverdiende nachtrust in een fantastisch bed... De perfecte manier om uw dagen onder de Thaise zon af te sluiten!

Hotel Glow Elixir Koh Yao Yai 4*

Midden in de weelderige natuur aan de het kristalheldere water van de Andamanse Zee, wacht een bijzonder stijlvol hotel met exotische houtsoorten en een traditionele architectuur. U komt binnen via een majestueuze ingang en ontdekt de prachtige inrichting die helemaal in harmonie staat met de natuur. Deze oase van rust wacht op u voor een comfortabele en ontspannende vakantie in een paradijselijk kader.

Superior Villa (44 m²) - upgrade naar Deluxe Villa van 01/03 tot 31/10

Laat u charmeren door het tropische en eigentijdse design van uw villa waar de plaatselijke architectuur perfect gecombineerd wordt met moderniteit. Uw villa ligt midden in de exotische tuinen van het hotel, een ware oase van rust ver weg van de dagelijkse stress. Uw comfortabel bed, de faciliteiten van topkwaliteit en het prachtige uitzicht op de Andamanse Zee zorgen ervoor dat u dit verblijf niet snel zult vergeten!

Hotel Glow Ao Nang Krabi 4*

Op slechts 10 minuten van het adembenemende Ao Nang strand, wacht dit fantastische hotel op een bevoorrechte locatie in Krabi. U logeert ook op wandelafstand van de bekende en bruisende Ao Nang Walking Street, een gezellige straat waar u het heerlijke streetfood van de strek kunt proeven. Uw hotel is modern, comfortabel, gezellig en beschikt over de allernieuwste faciliteiten. Kortom, de perfecte plek om uw Thaise vakantie af te sluiten!

Deluxe Kamer (24 m²)

Voor uw verblijf in hotel Glow Ao Nang Krabi 4*, profiteert u van een upgrade naar een Deluxe Kamer met een moderne, warme en comfortabele inrichting. Deze oase van rust en gezelligheid is de perfecte plek om uw nachten in Krabi door te brengen in een eigentijdse sfeer. Op het balkon geniet u van de warme Thaise lucht en het uitzicht op de prachtige omgeving.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension en restaurants

Hotel Mai House Patong Hill 5*
Om uw vakantie in alle gemoedsrust te starten, hebben we op Phuket het volpension (exclusief dranken) gekozen voor u. Bovendien geniet u dankzij deze aanbieding van 10% korting op eten en drinken in het hotel (exclusief speciale promoties).

Het hotel beschikt over 3 restaurants: Kathu Mining Co dat typische gerechten brengt in alle eenvoud, Opium Den is de perfecte plek voor een lichte hap en een lekker drankje onder de zon met uitzicht op het zwembad en de zee en Mai Sky, een gezellige lounge op het dakterras waar u geniet van een fruitige cocktail, een biertje en de authentieke Thaise smaken.

Hotel Glow Elixir Koh Yao Yai 4*
Tijdens uw verblijf op Koh Yao Yai ontdekt u de plaatselijke gastronomie dankzij het halfpension (exclusief dranken) en profiteert u van een lekkere welkomstcocktail bij aankomst.

Uw dagen beginnen met een uitgebreid ontbijt in het Lalin Restaurant met een ruime keuze uit zoete en hartige gerechten. Voor de lunch of het diner kunt u ook terecht in dit restaurant voor verse zeevruchten, Thaise specialiteiten en de Europese keuken. Aan u de keuze: pittig of niet! Of wat dacht u van een diner op het gezellige terras met uitzicht op het strand en de zee? Proef zeker van de bekende papajasalade, gebakken noedels, groene, gele of rode curry, exotische vruchten en nog veel meer... Een waar genot voor de smaakpapillen!

In de Elixir Bar neemt u een lekkere cocktail aan het strand en bewondert u de mooiste zonsondergangen. De Pool Bar is dan weer de perfecte plek voor een verfrissend drankje tussen het zwemmen en zonnebaden door.

Hotel Glow Ao Nang Krabi 4*

Voor uw afsluiter in Krabi hebben we eveneens halfpension gekozen en profiteert u van 10% korting op eten en drinken in het hotel.

De ochtend begint in het Café au Lait waar het ontbijt geserveerd wordt in buffetvorm met een combinatie van plaatselijke smaken en internationale gerechten. Daarna trekt u richting de Chen's Poolside Bar voor een lekker drankje aan de rand van het zwembad of een cocktail in een elegant kader terwijl u de belangrijkste sportevenementen volgt.

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Activiteiten

Hotel Mai House Patong Hill 5*
Dit hotel heeft zijn sterren niet gestolen... Met een luxueuze spa, een fitnessruimte met airconditioning, verschillende zwembaden en een speeltuin voor kinderen, ontdekt u hier faciliteiten van topkwaliteit. Er is aan alles gedacht om uw vakantie onvergetelijk te maken en u helemaal te helpen relaxen...

Dankzij deze aanbieding geniet u extra voordelig met uw exclusieve korting van 10% in de spa (exclusief speciale promoties).

Hotel Glow Elixir Koh Yao Yai 4*
In de spa van dit hotel wordt u in de watten gelegd met verschillende therapeutische massages en ontspannende behandelingen. Van een traditionele Thaise massage tot een reinigende scrub of body wrap, u gaat als herboren weer naar huis! Vanaf het zwembad bewondert u het prachtige uitzicht op het strand en voor wie het ook op vakantie belangrijk vindt om in vorm te blijven, is er een volledig uitgeruste fitnessruimte met airconditioning.

Wilt u de magische onderwaterwereld ontdekken? In het duikcentrum boekt u een avontuur onder het wateroppervlak van de Andamanse Zee in de buurt van de Phi Phi eilanden. De duikinstructeurs bezitten over een PADI certificaat, zodat u zeker bent van professionele begeleiding. Bent u nieuwsgierig naar de natuurlijke schoonheid in de omgeving? Ga op verkenning naar naburige eilanden zoals Koh Khai Nok, Koh Kai Nai en meer naar het noorden naar Koh Hong. Tenslotte vindt u in de omgeving van het hotel ook 5 prestigieuze golfbanen om uw swing te oefenen... U zult zich geen moment vervelen!

Hotel Glow Ao Nang Krabi 4*
Rond het prachtige zwembad van dit hotel vindt u comfortabele ligstoelen om van de zon te genieten. In de Fitness Club werkt u aan uw conditie en als u in alle rust wilt bekomen van een goed gevulde dag, moet u zeker kiezen voor een ontspannende massage.

Optionele stopover in Dubai

Als u kiest voor de aanbieding met tussenstop in Dubai, verblijft u 2 of 3 nachten in hotel JW Marriott Marquis 5* en profiteert u van een vroege check-in vanaf 8u.

Dit is één van de meest bevoorrechte locaties in de stad met uitzicht op het zakencentrum en Sheikh Zayed Road. En wat meer is: het JW Marriott Marquis is het hoogste hotel ter wereld! Ideaal voor een verblijf in een stad die alle records breekt. 

We hebben gekozen voor een verblijf in een Corner Suite (88 m²) om uw tussenstop onvergetelijk te maken. Deze kamer is ingericht in een moderne stijl, uitgerust met de allernieuwste technologie en biedt een adembenemend uitzicht op de Perzische Golf.

Elke ochtend wacht een heerlijk ontbijtbuffet in het restaurant Kitchen 6, met een ruime keuze aan hartige en zoete gerechten. Optioneel en met supplement is het mogelijk om te kiezen voor halfpension (exclusief dranken). In één van de 10 restaurants, 4 bars en 2 salons vindt u altijd de perfecte plek om te genieten van een gastronomische maaltijd, drankje of hapje. Heeft u zin in een Aziatisch wokgerechtje, een lekker stukje gegrild vlees, de authentieke Japanse keuken, een Indische maaltijd of een typische Franse baguette? Hier kan het allemaal!

Op deze unieke locatie geniet u van pure verwennerij in het verwarmde buitenzwembad (gesloten van 21/05/18 tot 31/05/18) of de schitterende spa, waar u zich extra voordelig in de watten laat leggen dankzij uw korting van 20%. Dit is ook de ideale plek om nieuwe sensaties te ervaren en de adrenaline te laten stromen, bijvoorbeeld tijdens een ritje met een jetski, een klimmuur of zelf skiën! Alles kan en niets moet in Dubai!

Extra opties

Burj Khalifa ticket

Extra opties
Beklim de hoogste toren ter wereld tot de 124e verdieping voor een onwaarschijnlijk panorama over Dubai! Dit ticket is geldig van 15 tot 19u, ideaal om de zonsondergang te bewonderen.

De dag na aankomst, vanaf 4 jaar.

Safari van een halve dag in de woestijn

Extra opties
Een safari in de woestijn is een ervaring die u nooit meer vergeet! We nemen u mee aan boord van een luxueuze 4x4 met een ervaren chauffeur voor een spannende rit door de uitgestrekte landschappen en langs de grootste zandduinen. Bewonder de adembenemende zonsondergang in de Arabische woestijn en kom tot rust in een traditionele tent waar u kunt proeven van de Sisha waterpijp, een ritje op een kameel kunt maken, surfen op de duinen, foto's maken in traditionele kledij, een henna tatoeage laten zetten,... Als afsluiter maakt u nog een traditioneel Arabisch feest mee met buikdanseressen en folkloremuziek.

Elke dag beschikbaar, vertrek om 15u, terug rond 20.30u.

Toegangsticket voor 2 themaparken

Extra opties
Kies voor een dag pure familiepret met een toegangsticket voor 2 themaparken naar keuze. Dubai Parks & Resort is het grootste en meest spectaculaire themapark van de omgeving met 3 unieke pretparken en 1 waterpark. Laat de adrenaline stromen in de vele attracties en ontdek de bijzondere wereld van de cinema in Motiongate, dompel u onder in de kleurrijke wereld van Bollywood in Bollywood Parks en bouw uw eigen creaties in Legoland. Breng zeker een bezoek aan MINILAND, waar met 20 miljoen steentjes de skyline van Dubai werd nagebouwd. In het Legoland Waterpark vindt u spannende glijbanen, golfslagbaden en tal van activiteiten voor jong en oud!

Inbegrepen in de prijs:
- Eten en drinken (all inclusive) in een selectie van restaurants van de 2 gekozen parken (in Bollywood Parks: Victoria Station Café, Spicy Djaba, Studio Canteen; in Motiongate: Supporting Rolls Bakery & Ice Cream, Baby Brent’s Lunchonette, Hotel Beastro, Very Smurfy Café, Candy Apple (enkel in het weekend), King’s Julian’s Side show Café, Mr Ping’s Noodle Shop, Dragon Flame Grill; in Legoland en Legoland Waterpark: The Fried Chicken Co, Pizza Pasta, The Market, Knights table, Water Park Waves Bistro, Water Park Bricks Bites)
- 1 souvenir (glas) in het eerste bezochte park waarmee u water kunt drinken aan alle fonteinen in het park

Niet inbegrepen in de prijs:
- Eten en drinken in alle andere restaurants (toprestaurants en foodtrucks; zie details ter plaatse)

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 32°C
Mrt
min : 24°C max : 33°C
Apr
min : 25°C max : 33°C
Mei
min : 25°C max : 31°C
Jun
min : 25°C max : 31°C
Jul
min : 25°C max : 31°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 24°C max : 31°C
Okt
min : 24°C max : 30°C
Nov
min : 24°C max : 31°C
Dec
min : 24°C max : 31°C

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over uw hotels in Thailand:
De hotels zijn niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Alle praktische informatie over het hotel JW Marriott Marquis Dubai:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
Aantal kamers in het hotel: 684 
Check-in: 15u 
Check-out: 12u 
Huisdieren zijn niet toegestaan  

De toeristenbelasting (20 AED per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het hotel Mai House Patong Hill beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Conciërge (24u/24)
  • Gratis wifi
  • Excursiebalie
  • Airconditioning
  • Kinderopvang
  • Wasserij en stomerij
  • Parking
  • Roomservice

Het hotel Glow Elixir Koh Yao Yai beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërgedienst (24u/24)
  • Computerruimte (24u/24)
  • Wisselkantoor
  • Wifi in de openbare ruimtes
  • Airconditioning
  • Kinderopvang (op aanvraag en met supplement)
  • Transfers met speedboot en limousine
  • Huwelijken
  • Wasserij
  • Roomservice (7-22u)

Het hotel Glow Ao Nang Krabi beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërgedienst
  • Bagageopslag
  • Excursiebalie
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Kinderopvang
  • Wasserij
  • Roomservice

De kamers van hotel Mai House Patong Hill zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Flatscreentelevisie met 40 zenders
  • Wifi
  • Minibar met snacks, bier, frisdrank, water en fruitsap
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Elektronische kluis
  • Balkon
  • Privébadkamer
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers
  • Toiletartikelen
  • Strandtas

De kamers van hotel Glow Elixir Koh Yao Yai zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Televisie
  • CD/DVD-speler
  • Telefoon
  • Stroom: 220V
  • Minibar
  • Kluis
  • Terras met zeezicht
  • Badkamer in open lucht met douche en bad
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers

De kamers van hotel Glow Ao Nang Krabi zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Flatscreentelevisie
  • Wifi
  • Minibar
  • Kluis
  • Balkon of terras met tuinmeubilair
  • Badkamer met regendouche
  • Haardroger
  • Slippers

Activiteiten bij hotel Mai House Patong Hill:

  • Buitenzwembaden
  • Jungle View Spa
  • Fitnessruimte (24u/24à
  • Pendeldienst naar het Patong strand en het Jungceylon winkelcentrum
  • Kinderclub

Activiteiten bij hotel Glow Elixir Koh Yao Yai:

  • Buitenzwembad
  • Fitnessruimte
  • Spa
  • Massages en behandelingen aan het zwembad (met supplement)
  • Sportfaciliteiten
  • Animatie
  • PADI duikcentrum (met supplement)
  • Souvenirwinkel
  • Kinderclub

Activiteiten bij hotel Glow Ao Nang Krabi:

  • Buitenzwembad
  • Massages
  • Fitnessruimte
  • Kinderclub

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief voor de combinatiereis in Thailand (transfer van en naar de luchthaven en transfers tussen de hotels). U komt aan op de luchthaven van Phuket en u vertrekt van de luchthaven van Krabi. Indien u de aanbieding met stopover in Dubai reserveert, zijn de transfers van en naar de luchthaven in Dubai niet inbegrepen.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Combinatie Mai House 5*, Glow Elixir 4* en Glow Ao Nang 4* met mogelijke stopover in Dubai