Combinatie The Nature Phuket, Koh Yao Yai Village en The Waters Khao Lak - Phuket - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Val voor de unieke charme van drie idyllische en uiterst gunstig gelegen hotels
  • Pak uw koffers uit op elke bestemming in een ruime en gezellige kamer
  • Verwen uw smaakpapillen met overheerlijke lokale specialiteiten
  • Ontdek talrijke culturele en natuurlijke pareltjes voor een onvergetelijke reiservaring

Welkom in... Thailand

Beleef een droomvakantie in een exotisch en vriendelijk land.
Reis met ons mee naar Thailand! Laat u betoveren door de prachtige omgeving, paradijselijke zandstranden en ontdek de schoonheid en diversiteit van het "land van de glimlach".

Adembenemende landschappen, een authentieke cultuur, kruidige gerechten en een exotische omgeving... Thailand is de ideale vakantiebestemming voor wie cultuur, ontspanning en natuur wilt combineren. Uw dromen worden werkelijkheid!

Phuket

Het Thaise eiland Phuket is bekend omwille van zijn spectaculaire landschappen, adembenemende zonsondergangen en het warme, azuurblauwe water van de Andamanse Zee. Hier vindt u de perfecte combinatie van zachte witte zandstranden met wuivende palmen, de typische Thaise gastvrijheid en fantastische avonturen.

Of u nu kiest om te gaan duiken op duiklocaties van wereldklasse, golfen op een prestigieuze golfbaan of op verkenning gaat in de tropische jungle, Phuket is de perfecte plek om uw grenzen te verleggen! Maak een spannende tocht met speedboot naar de omliggende eilanden, kies voor een ontspannende cruise langs de mysterieuze Phang Nga Bay, breng een bezoek aan een van de kleurrijke markten of duik het bruisende nachtleven in... Er is voor elk wat wils!

Koh Yao Yai

Vervolgens reist u door naar het eiland Koh Yao Yai, een klein paradijsje aan de prachtige baai van Phang Nga, halverwege Phuket (op 30 min per speedboot) en Krabi (op 40 minuten per speedboot). Dit eiland is nog niet ontdekt door het massatoerisme en is een ware parel voor liefhebbers van natuur, rust en authenticiteit.

Khao Lak

Welkom in... Thailand
U sluit uw vakantie af in Khao Lak, een uur ten noorden van Phuket. U komt terecht in een afgelegen stukje paradijs omringd door het azuurblauwe water van de zee met een onvergetelijke horizon. Deze reis is echter meer dan het strand alleen. U ontdekt ook de Thaise jungle en een verrassend kleurrijke onderwaterwereld!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten: 2 nachten in Phuket + 2 nachten in Koh Yao Yai + 3 nachten in Khao Lak
- 10 nachten: 3 nachten in Phuket + 3 nachten in Koh Yao Yai + 4 nachten in Khao Lak
- 12 nachten: 4 nachten in Phuket + 3 nachten in Koh Yao Yai + 5  nachten in Khao Lak
- 14 nachten: 5 nachten in Phuket + 3 nachten in Koh Yao Yai + 6 nachten in Khao Lak
- 16 nachten: 6 nachten in Phuket + 3 nachten in Koh Yao Yai + 7 nachten in Khao Lak

Klaar voor vertrek?

The Nature Phuket 5*

Speciaal voor u: late check-out tot 15.00 uur

Welkom in The Nature 5*! Dit hedendaagse 5* hotel ligt aan het strand van Patong, een van de mooiste stranden van Thailand. Het biedt rustige en comfortabele ruimtes en wordt omgeven door een weelderige natuur waar het heerlijk vertoeven is. Hier komt u gegarandeerd tot rust!

Uw kamer

U verblijft in een Deluxe Kamer.

Speciaal voor u: upgrade naar een Deluxe Kamer met zicht op het zwembad voor elk verblijf tussen april en oktober 

Deluxe Kamer (36 m²)

Een uiterst comfortabel bed en warme kleuren... In deze schitterende Deluxe Kamer geniet u in optimale omstandigheden van rust, welzijn en comfort.


Deluxe Kamer met zicht op het zwembad (36 m²)

Deze kamer beschikt over dezelfde faciliteiten als de Deluxe Kamer, maar biedt bovenop een prachtig uitzicht op het zwembad van het resort.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief volpension, exclusief drankjes.

Speciaal voor u: 25% korting op drankjes

In het hotelrestaurant kunt u terecht voor lokale specialiteiten of internationale gerechten, zowel in buffetvorm als à la carte. Van pittige curry's tot talrijke andere kleurrijke maaltijden... Pure verwennerij voor al uw zintuigen!

Activiteiten

Speciaal voor u: 
- 15% korting in de spa
- Gratis pendeldienst naar het centrum van Patong (winkelcentrum Jungceylon)

In dit hotel draait alles om uw welzijn en ontspanning! Trek enkele baantjes in het prachtige zwembad met zicht op zee, ontspan op een van de ligstoelen of neem tijd voor uzelf in de spa. Ook uw kinderen beleven hier de tijd van hun leven; zij kunnen onder andere eindeloos spelen in het zwembad met waterspelletjes en glijbanen. 
In de fitness warmt u uw spieren op alvorens de omgeving te verkennen. Veel plezier!

Koh Yao Yai Village 4*

U zult gecharmeerd raken door de weelderige natuur en het adembenemende uitzicht op zee. Bovendien zullen de serene sfeer en de attente service van het personeel u plezieren. U zult alles wat dit 4* milieuvriendelijke hotel te bieden heeft ten zeerste waarderen!

Uw kamer

U verblijft in een Deluxe Villa (73 m²).

In deze villa dompelt u zich onder in een exotische sfeer. De eenvoudige en nette Thaise decoratie bestaat uit lokale ambachten en felle kleuren die harmonieus overvloeien in het honingkleurige hout. Start de dag onder de buitendouche en kom helemaal tot rust op uw terras... Pure verwennerij!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief halfpension (exclusief drankjes).

Begin de dag vol energie met een stevig ontbijt. Het Kayee Restaurant is geopend voor ontbijt en diner en hier kunt u genieten van de kleuren blauw van de zee en het zwembad. U kunt er terecht voor Aziatische smaken en internationale gerechten. De Krachang Bar & Grill trekt zelfs gasten van buitenaf met heerlijke gerechten en uitzichten op de Andamanse Zee. Bij Jakrajan kunt u terecht voor snelle snacks en verse sappen. Er is tevens een Swim Up Bar, voor drankjes bij het zwembad.

Activiteiten

Neem een duik in een van de overloopzwembaden en geniet van de magische uitzichten op zee. Om het prachtige strand te bereiken, kunt u een van de aangewezen paden gebruiken. Vergeet zeker uw snorkelmasker niet!
In de bibliotheek leest u rustig een boek of om nog meer ontspannen te raken, kunt u naar de Kao Spa.
Ontdek ook de adembenemende omgeving van rijstvelden, mangroves en witte zandstranden.

The Waters Khao Lak

The Waters Khao Lak
The Waters Khao Lak 4* verwelkomt u in het hart van het dorpje Ban Niang op 350m van het prachtige strand met warme zand, een rustige plek dus om te genieten van zowel de weelderige groeiende tropische tuinen en jungle en de eindeloze witte zandstranden. 

Dit hotel is Adult Friendly: ideaal voor reizigers die rust zoeken. Dit betekent dat kinderen welkom zijn, maar de sfeer van dit hotel meer geschikt is voor koppels, individuele reizigers of en andere vakantiegangers die een kalme accommodatie zoeken zonder entertainment gericht op kinderen. 

Wat een geluksgevoel zult u ervaren als u in een van de grote zwembaden duikt. De turquoise tegeltjes zorgen voor een paradijselijke zeesfeer die u ook in uw kamer zal terugvinden...

Uw kamer

Bij deze aanbieding profiteert u van een upgrade naar een Upper Pool Access Kamer (45 m²).

Deze moderne en ruime kamer is ideaal voor een rustgevend verblijf. De houten meubels en betonnen vloer passen perfect bij het eigentijdse design. U heeft vanuit uw terras zicht op het zwembad en via uw privétrap heeft u onmiddellijk toegang tot het zwembad!


Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief halfpension (exclusief drankjes).

Geniet van een Italiaanse smaken in een stijlvolle bistro sfeer in het Amici Ristorante Italiano van de bekende chef Davide Spighe, waar u zowel in de stijlvolle bistro als op het terras kunt dineren. Of bestel een cocktail in het zwembad, in de Bubble Bar. Is dat niet het ideale vakantiegevoel?

Activiteiten

Speciaal voor u:
- Gratis pendeldienst naar The Sands
- 10% korting in de spa voor elk verblijf van minimaal 7 nachten

U bent op vakantie: het is tijd om uw hoofd helemaal leeg te maken en al uw zorgen te laten gaan...
Maak gebruik van het buitenzwembad, de sauna of een massage. 
Wanneer u zich als herboren voelt, kunt u in Similan en Surin prachtige onderwaterwerelden ontdekken, of wandelingen maken in de weelderige jungle. Het paradijs bestaat dus toch!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel en tussen de hotels zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Bezoek aan de Phi Phi-eilanden met lunch (volledige dag)

Extra opties
Laat u verleiden tot de ontdekking van Koh Phi Phi, twee prachtige eilanden die u bereikt per speedboot. De Phi Phi-eilanden maken deel uit van nationaal park in het uiterste zuiden van de baai van Phang Nga, op 34 km van Phuket. De twee eilanden zijn adembenemend mooi, met groene heuvels, waarvan er één 498 meter hoog is. Ze zijn verbonden met een exotisch stuk strand. Vanuit de lucht lijken de eilanden op een enorme halter.

U maakt een stop op het eiland Phi Phi Ley, een pareltje in de Golf van Andaman. Het is het kleinste van de eilanden en onbewoond, en wereldwijd gekend omwille van de film "The Beach", met onder andere Leonardo Di Caprio in de hoofdrol. U kunt er onder andere volgende sites bezoeken: The Viking Cave, Phi Leh Bay en Maya Bay.

U bezoekt ook het hoofdeiland Phi Phi Don, gekend als ideale locatie om te gaan diepzeeduiken maar ook omwille van de witte zandstranden. U neemt uw lunch in een restaurant op het strand. Op Monkey Beach kunt u de aapjes zien die op de kliffen van het eiland leven. 
Vervolgens maakt u ook een tussenstop op het eiland Khai Nok, waar u geniet van wat vrije tijd. U kunt bijvoorbeeld gaan duiken of gewoon lekker ontspannen op het strand. Onderweg stopt u ook verschillende keren om te gaan snorkelen en de kleurrijke onderwaterwereld te bewonderen. Kortom, een onvergetelijke excursie!

Inbegrepen:
- Retourtransfer per geklimatiseerd voertuig vanuit uw hotel en speedboot
-  Alcoholvrije drankjes
- Verfrissende handdoekjes
- Lunch
- Verhuur van duikmateriaal 
- Toegangskosten tot de natuurparken en verzekeringen
- Engelstalige gids

Niet inbegrepen:
- Niet-vermelde drankjes en maaltijden
- Persoonlijke uitgaven
- Fooien

Duurtijd:
- Vertrek van de boot tussen 9.00 en 10.00 uur
- Terugkeer rond 16.00 uur

De 3 mooiste boeddhistische tempels van Phuket (volledige dag)

Extra opties
Deze excursie geeft u de kans om de rijke cultuur en religie van dit boeddhistische land te ontdekken. We nemen u mee naar de 3 mooiste tempels van Phuket, met vertrek in de stad Phang Nga waar de Bang Riang tempel wacht. Deze wordt beschouwd als de mooiste van Zuid-Thailand en wordt omringd door adembenemende landschappen. De architectuur van de tempel is een combinatie tussen Thaise en Chinese invloeden met elementen die u nergens anders terugvindt.

Vervolgens bezoekt u een mystieke tempel die de geheimen draagt van een zeer gerespecteerde monnik in de provincie. Hier liggen standbeelden verloren midden in het tropische bos en kunt u de trappen beklimmen om een foto van de omgeving te maken. Ook de binnenkant van de tempel is prachtig. Hier vindt u ook een pagode met een relikwie van Boeddha. De lunch neemt u in een plaatselijk restaurant voor u een laatste, verborgen tempel bezoekt.

Inbegrepen:
- Transfers in een privévoertuig vanaf uw hotel
- Gedeeld transport met minimum 4 personen
- Verzekeringen
- Lunch in een plaatselijk restaurant
- Engelstalige gids
- Niet alcoholische dranken 

Niet inbegrepen:
- Andere maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien

Opmerking:
- De excursie vindt 2 keer per week plaats (volgens beschikbaarheid)
- Het is verplicht om geschikte kledij mee te brengen om de tempels te bezoeken (lange broek of rok en een T-shirt met lange mouwen)
- Vertrek tussen 7.30 en 9.00u voor een volledige dag

Ontdek de Koh Yao Yai

Extra opties

 

Het eiland Koh Yao Yai ligt tussen Phuket en Krabi en kijkt uit op de prachtige baai van Phang Nga, bekend om haar 300 kalksteenpieken, waarvan sommige meer dan honderd meter hoog zijn. Deze tour nodigt u uit het vredige leven van de vissersdorpjes te ontdekken terwijl u geniet van de verlaten stranden en het water van de Andamanse Zee.

U neemt vanaf Phuket een boot naar het eiland Koh Yao Yai. Eenmaal daar, ontmoet u de mensen. U begint uw bezoek met een bezoek aan het uitkijkpunt van het eiland, vanaf hier maakt u wonderlijke fotos van de eilanden van Krabi. U bezoekt dan een rubberplantage, waar u leert hoe het sap wordt omgezet in rubber. Daarna gaat u naar een traditioneel dorp waar u een huis kunt bezoeken, de vele fruitbomen kunt ontdekken en uiteindelijk het dorpsrestaurant kunt bezoeken.
U hebt vrije tijd om te zwemmen of een wandeling te maken langs dit afgelegen strand.

Daarna gaat u aan boord van een speedboot of een traditionele boot, bestuurd door een lokale visser. U gaat de zee in en bewonderd de kweek van kreeften, vissen van alle soorten en zelfs luipaardhaaien.

Inbegrepen:
- Privétransfer vanaf uw speedboot.
- Gezamenlijk uitje met minimaal 4 personen.
- Het programma vindt twee keer per week plaats, afhankelijk van de beschikbaarheid.
- Toegang tot nationale parken en verzekering inbegrepen. 
- Maaltijd in een lokaal restaurant.
- Franstalige gids inclusief.
- Niet-alcoholische drankjes gedurende de dag.

Niet inbegrepen
- Niet genoemde drankjes en maaltijden.
- Persoonlijke uitgaven en fooien.

Opmerking:
- Het programma vindt twee keer per week plaats (volgens beschikbaarheid)
- Collectieve uitstap met minimaal 4 personen.
- Er kunnen wijzigingen in het programma worden aangebracht, bijvoorbeeld in het kader van wanneer de rubber moet worden geoogst, of feestdagen die een invloed hebben op de openingstijden van scholen. We zorgen er dan voor dat deze stops door anderen worden vervangen wanneer nodig.

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 32°C
Mrt
min : 24°C max : 33°C
Apr
min : 25°C max : 33°C
Mei
min : 25°C max : 31°C
Jun
min : 25°C max : 31°C
Jul
min : 25°C max : 31°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 24°C max : 31°C
Okt
min : 24°C max : 30°C
Nov
min : 24°C max : 31°C
Dec
min : 24°C max : 31°C

Ligging

The Nature Phuket: 322 Prabaramee Road, North Patong Beach, Kathu, Phuket 83150 Thailand
Koh Yao Yai Village: 78 Moo 4, Koh Yao Yai, A. Koh Yao, Phang-Nga, 82160 Thailand
The Waters: 67/238 Moo 5, Bang Niang Beach | Khuek Khak, Takuapa, Khao Lak 82190, Thailand

The Nature Phuket: De afstand tussen de luchthaven van Phuket en uw hotel bedraagt 21 km.
The Waters: De afstand tussen de luchthaven van Phuket en uw hotel bedraagt 78 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over The Nature Phuket:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 300
Check-in: 15.00 u
Check-out: 12.00 u - Speciaal voor u: late check-out: 15.00 u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Conciërgeservice
  • Bagageopslag
  • Excursiebalie
  • Valutawissel
  • 24-uursreceptie

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Minibar
  • Kluis
  • TV
  • Airconditioning
  • Haardroger
  • Wekdienst
  • Kamerjas
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Spa
  • Sauna
  • Fitness

Alle praktische informatie over het Koh Yao Yai Village:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 68
Check-in: 15.00 u
Check-out: 12.00 u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Wifi
  • Bibliotheek
  • Boetiek
  • Fietsverhuur
  • Was- en strijkservice
  • Wisselkantoor

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Terras met ligbedden
  • Airconditioning
  • Minibar
  • Televisie
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Badkamer met buitendouche
  • Telefoon
  • Wifi
  • Kamerjassen en slippers
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • 2 overloopzwembaden met jacuzzi
  • Spa
  • Excursiebalie
  • Fitness
  • Fietsverhuur
  • Bibliotheek

Alle praktische informatie over The Waters:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 189
Check-in: 14.00 u
Check-out: 12.00 u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Parking
  • Airconditioning
  • Excursiebalie
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • LED TV
  • Airconditioning
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Koelkast
  • Telefoon
  • Wifi
  • Kluis
  • Balkon
  • Kamerjas en slippers
  • Haardroger
  • Welkomstproducten

Activiteiten bij het hotel*:

  • 7 zwembaden
  • Fitness
  • Spa

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Combinatie The Nature Phuket, Koh Yao Yai Village en The Waters Khao Lak