Rondreis langs het Andamanse erfgoed in 4* hotels - Phuket - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Logeer in een elegant designer hotel in Phuket ver weg van de drukte in Patong
  • Verblijf in een chic hotel geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van Krabi en de weelderige en beschermde flora en fauna van de nationale parken
  • Voor de derde halte van uw reis logeert u in een Adults Only hotel in Khaolak voor ontspannen momenten in alle rust.
  • Bewonder de majesteitelijke olifanten en kies optioneel voor een excursie naar een olifantenreservaat op dag drie van uw rondreis

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Thailand !

Thailand is er,  ondanks zijn enorme dynamiek, in geslaagd om zijn eeuwenoude tradities in ere te houden. Tijdens uw hele verblijf kunt u een dansvoorstelling bijwonen waarbij u niet alleen de schoonheid van de outfits, maar ook de finesse van de gecodificeerde gebaren kunt bewonderen.

In het hele land geniet u bovendien ook van culinaire specialiteiten, waaronder enkele exotische gerechten die u kennis laten maken met nieuwe smaken. Tijdens deze rondreis combineert u ontdekking met ontspanning, waarbij u logeert u in exclusieve en zorgvuldig geselecteerde hotels.

Phuket

Phuket is het grootste eiland van het land en heeft de vorm van een asymmetrische parel. Het is 21 kilometer lang en wereldwijd bekend omwille van zijn witte zandstranden en rustige baaien. Het eiland biedt zicht op het azuurblauwe water van de Andamanse Zee, dat overvloeit in groene heuvels begroeid met rubberplantages en rijen wuivende kokospalmen. Kristalhelder water, tropische temperaturen en een kleurrijke onderwaterwereld ... Dit zijn de ideale ingrediënten voor een fantastische vakantie!

Krabi

Uw volgende Thaise bestemming is Krabi, waar u kunt genieten in de zon, met de voeten in het warme zand en geen wolkje aan de lucht. De bijzondere kalkstenen kliffen in het azuurblauwe water zorgen voor een bijzonder panorama. Maar ook de tropische vegetatie, de eindeloze witte zandstranden en de mogelijkheid om te gaan rotsklimmen, maken van Krabi een topbestemming!

Khao Lak

In de provincie Phang Nga, vlak bij Phuket, ontdekt u een minder toeristisch stukje paradijs waar zon, zee, strand, tropische jungle, prachtige rotsformaties en impressionante watervallen wachten om door u ontdekt te worden. De ongerepte stranden van Khao Lak zijn kilometers lang en gaan over in het azuurblauwe water van de Andamanse Zee. Hier staat alles in het teken van uw welzijn en ontspanning ...

Reisbeschrijving

Onder de welwillende bescherming van de heilige Boeddhabeelden, is Thailand een bestemming met duizenden natuurlijke en culturele bezienswaardigheden.
Dit fascinerend land dompelt u onder in het hart van een fenomenaal stukje Azië. Ruïnes, tempels, paleizen, nationale parken, tropische bossen en fijne zandstranden ... Thailand zal u ongetwijfeld aangenaam verrassen!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 7 nachten: 2 nachten in Phuket + 3 nachten in Krabi + 2 nachten in Khao Lak
- 10 nachten: 2 nachten in Phuket + 3 nachten in Krabi + 5 nachten in Khao Lak
- 12 nachten: 2 nachten in Phuket + 3 nachten in Krabi + 7 nachten in Khao Lak
- 14 nachten: 2 nachten in Phuket + 3 nachten in Krabi + 9 nachten in Khao Lak
- 16 nachten: 2 nachten in Phuket + 3 nachten in Krabi + 11 nachten in Khao Lak

Uw reisprogramma in het kort:
Dag 1: Aankomst in Phuket
Dag 2: Phuket
Dag 3: Phuket - Krabi
Dag 4 & 5: Krabi
Dag 6: Krabi - Khao Lak
Dag 7: Khao Lak
Dag 8: Khao Lak - einde rondreis 7 nachten
Dag 9 tot 10,12,14 of 16: Strandverblijf in Khao Lak
Dag 11, 13,15 of 17: Khao Lak - Vertrek

Staan uw koffers al klaar?

Uw reisprogramma

Dag 1: Aankomst in Phuket
Bij aankomst in Phuket wordt u hartelijk verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger. Telefonisch gesprek met uw contactpersoon op de plaats van bestemming. Deze zal de volgende ochtend met u een afspraak maken in het hotel om u kennis te laten maken met de bestemming, het verdere verloop van de reis te bespreken en alle nodige uitleg te geven om uw vakantie zo goed mogelijk te laten verlopen.
Dag 2: Phuket
Informatievergadering en vrije tijd.

Dag 3: Phuket - Krabi
De voormiddag brengt u door op uw eigen tempo, alvorens op het einde van de middag naar Krabi door te reizen.

Dag 4: Krabi
Vandaag geniet u van een vrije dag. Krabi, en vooral Ao Nang, is rijk aan natuurlijke plaatsen zoals warmwaterbronnen, paradijselijke eilanden en tempels met adembenemende uitzichten!

Dag 5: Krabi
Ook vandaag brengt u de dag door op uw eigen tempo.

Dag 6: Krabi - Khao Lak
Vandaag reist u door naar uw derde bestemming: Khao Lak.

Dag 7: Khao Lak
U brengt de dag door op uw eigen tempo.

Dag 8: Khao Lak - Einde rondreis 7 nachten
Vertrek uit Khao Lak naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

Aan deze rondreis in 7 nachten kunt u voor nog meer ontspanning 3, 5, 7 of 9 extra nachten in het betoverend mooie Khao Lak toevoegen. 

Dag 1 tot 7: zelfde programma als hierboven beschreven

Dag 8:
Khao Lak

Dag 9 tot 10,12,14 of 16:
 Strandverblijf in Khao Lak

Dag 11, 13,15 of 17
: Khao Lak - Vertrek
Vertrek uit Khao Lak naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts.

The Yama Phuket 4*

Het Hotel Yama Phuket 4* is een verfijnd en chic hotel op slechts 5 minuten wandelafstand van de zee. Geniet vanuit elke hoek van het hotel van het adembenemende uitzicht over de zee of de bergen: vanuit het zwembad, de bar, uw kamer of de restaurants ... Neen, u droomt niet, u bevindt zich wel degelijk op een fenomenale plek op aarde!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  •  Superior Kamer

Superior Kamer

Superior Kamer ( 32 m²)

Laat u aangenaam verrassen door de minimalistische luxe, de sobere en gezellige elegantie en heldere en aangename kleuren. In deze kamer is werkelijk geen enkel detail over het hoofd gezien. U zult optimaal kunnen ontspannen in dit chique en moderne interieur!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All inclusive
  • 15% korting op eten & drinken (exclusief promoties, roomservice en minibar)
Voor een 100% zorgeloos verblijf, profiteert u van een all-inclusiveformule.

Proef van traditionele Thaise gerechten in het stijlvolle Senzees Restaurant, allemaal bereid met biologische en natuurlijke producten. Hier kunt u kiezen uit een zorgvuldig gekozen selectie van door de chef bereide maaltijden. Aarzel niet om advies te vragen aan het vriendelijke en behulpzame hotelpersoneel! 
Voor een snack of een verfrissend drankje kunt u terecht in de Sip Pool Bar. Vlei u neer op een van de ligstoelen aan het zwembad of aan de jacuzzi en geniet van elk moment.

Inbegrepen bij uw all-inclusiveformule:
- 3 maaltijden: ontbijt (van 06.30 tot 10.30 uur), lunch (van 11.30 tot 15.00 uur in restaurant Senzees), diner (van 18.00 tot 22.00 uur in restaurant Senzees).
- Drankjes worden geserveerd van 11.00 tot 23.30 uur in de Sip Pool Bar: frisdranken, vruchtensappen, lokale bieren, klassieke cocktails, sterke drank.
- Rooftopbar van 17.30 tot 21.30 uur (enkel van maart tot april)

Niet inbegrepen bij uw all-inclusiveformule:
- De minibar
- Roomservice

... verder lezen

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 15% korting op spabehandelingen (exclusief promoties)
In het Yama Phuket 4* is er altijd wel iets te beleven: neem een duik in het zwembad, ga sporten in de fitness of speel een partijtje tafelvoetbal.
In de onlangs geïnstalleerde 
spa kunt u optimaal tot rust komen en u laten verwennen met de meest ontspannende massages. 

Deevana Plaza Krabi 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Wifi
Het Deevana Plaza Krabi 4*, een chic en modern hotel, ligt vlak bij het prachtige strand van Aonang. Geïnspireerd door de prachtige natuurlijke schoonheid van Krabi en de overvloed aan beschermde dieren in haar nationale parken, heeft het hotel haar restaurant, bars en andere ruimtes vernoemd naar vogels zoals de kleurrijke neushoornvogel en de ijsvogel. 
Het hotel heeft een ideale ligging op 20 minuten rijden van het centrum van Krabi en ligt vlak bij de prachtige eilanden en stranden van Krabi, evenals visrestaurants, fascinerende lokale marktjes, het bruisende nachtleven en veel meer. Dit is ronduit een geweldige plek om een onvergetelijke vakantie of een lonende zakenreis door te brengen in een van Thailands meest inspirerende en pittoreske bestemmingen.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer
  • 10% korting op roomservice

Deluxe Kamer (33 m²)

Uw Deluxe Kamer is voorzien van alle moderne faciliteiten om u een vakantie in alle comfort aan te bieden. Kies voor een kingsize bed of twee eenpersoonsbedden, neem een verfrissende regendouche in uw luxueuze badkamer en geniet van de buitenlucht op uw privébalkon.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (exclusief drankjes)
  • 20% korting op eten (uitsluitend op de normale menu's van alle verkooppunten)
U geniet van halfpension (exclusief drankjes) tijdens uw verblijf in Krabi.

Uw hotel beschikt over drie restaurants en bars waar u van de authentieke Thaise keuken kunt genieten. 
Het Kingfisher restaurant heet u van harte welkom! Dineer in stijl en ontdek smaken en culinaire tradities van over de hele wereld. Begin uw dag met een heerlijk ontbijtbuffet met zowel Aziatische als internationale specialiteiten, geserveerd in open lucht of op het terras. De talrijke menu's voor de lunch en het diner bieden een verleidelijke selectie van Thaise en internationale gerechten. De heerlijke keuken van Kingfisher en de attente service staan garant voor een geweldige culinaire ervaring. 
(Alle dagen geopend vanaf 06.00 uur tot 23.00 uur)

De rustige sfeer aan het zwembad van de Sun Bird Pool Bar is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een ijskoud biertje, dorstlessende verfrissingen en een selectie van koffie, thee en heerlijke hapjes van het menu.
(Alle dagen geopend vanaf 10 uur tot 19.00 uur.)

De warme en gastvrije Starling Lobby Lounge is de perfecte plek om met familie en vrienden te genieten van een lekker drankje of een hapje, zowel overdag als in de avond. In de avond wordt u bovendien nog getrakteerd op prachtige muziek die zorgt voor een sprankelend moment. 
(Alle dagen geopend vanaf 10 uur tot middernacht)

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 20% korting in de spa (à-la-cartebehandelingen)
  • Vrije toegang tot de fitness (tussen 07.00 uur en 21.00 uur)
In het Deevana Plaza Krabi 4* zijn uw ontspanningsmomenten kostbaar. U vindt er grote zwembaden in lagunestijl, uitgerust met een jacuzzi. Dankzij de grote parasols en comfortabele ligbedden bij het zwembad is dit de perfecte plek om op elk moment van de dag af te koelen en te luieren. Voor verfrissingen en lichte maaltijden kunt u terecht in de Sun Bird Pool Bar.
Het zwembad is dagelijks geopend vanaf 07.00 tot 21:00 uur.

De elegante en luxueuze Orientala Spa nodigt u uit om de wonderbaarlijke geneugten van de traditionele Thaise massage, aromatherapie en kruidenbehandelingen te ontdekken. De spa beschikt over een privéruimte voor twee personen met jacuzzi en hamam, twee simpele privéruimtes voor een persoon en een speciale ruimte voor voetreflexologie en een authentieke Thaise massage. De professionele therapeuten van het kuuroord zijn opgeleid in de lokale kennis en hebben dit gecombineerd met hedendaagse praktijken om een onwaarschijnlijke ervaring te creëren. 
De spa is geopend vanaf 09.00 tot 21.00 uur. 

Dankzij de toegang tot de fitness kunt u ook tijdens uw vakantie in vorm blijven. Ook in de vroege ochtend kunnen joggers gaan lopen op het prachtige strand van Noppharat Thara.
De fitness is geopend vanaf 07.00 tot 21.00 uur. 

Khaolak Oriental Resort 4* - Adults Only

Welkom in het Khaolak Oriental Resort 4*. Geniet van de rust van dit ideaal gelegen hotel aan het strand van Nangthong. Tussen de lange uitgestrekte gouden zandstranden van de Andamanse Zee en de jungle, zullen al uw wensen worden vervuld.
Het Khaolak Oriental Resort is een charmant hotel met authentieke invloeden en een moderne look. U vindt hier alle hedendaagse comfort die op harmonieuze wijze is gecombineerd met de Thaise tradities. Bamboe, mahonie en hout versterken de kleurrijke accenten van de weelderige tuinen.
Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van een zalige vakantie!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  •  Deluxe Kamer met zicht op het zwembad

Deluxe Kamer met zicht op het zwembad (32 m²)

Uw Deluxe Kamer met zicht op het zwembad heeft een mooie mahoniehouten vloer, een gezellig balkon en is ingericht met kleurrijke Thaise stoffen. De kamer heeft ook nog een elegante zithoek. Het is comfortabel en gezellig en de perfecte plek om te ontspannen. Vanop het terras of balkon heeft u een geweldig uitzicht op het zwembad.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • 20% korting op eten (exclusief promoties en evenementen)
In Khao Lak geniet u iedere ochtend van een lekker ontbijt.

Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm in het restaurant van het hotel, met hartige en zoete producten. Voor de lunch en het diner kunt u genieten van een gevarieerd menu, maar ook van heerlijke visgerechten. Geniet van de internationale gerechten maar maak ook kennis met de traditionele Thaise gerechten.

De bar bij het zwembad zal uw favoriete plek worden voor een hapje en een drankje, onder het genot van een magische omgeving.

Op slechts 30 minuten van het hotel bezoekt u de authentieke Takua Pa markt, waar u groene papaja's, mango's, kruiden en allerlei andere producten kunt vinden.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  •  20% korting in de spa (exclusief promoties en evenementen)

 

De Bhandari Spa ligt in het midden van de tropische tuinen van het hotel, omringd door lotusvijvers en grachten en biedt een gevoel van rust en ontspanning. De privébehandelkamers voor zowel individuen als koppels, zijn de ultieme luxe en hebben zelfs een eigen jacuzzi. U kunt ook gewoon ontspannen in de zitruimte van de spa.

De unieke charme van het zwembad van Khaolak Oriental moet u met eigen ogen van dichtbij bekijken. Neem een verfrissende duik of plons wat in het rond en geniet van de warme Thaise zon!

Extra opties

Bezoek aan een opvangcentrum voor olifanten (dag 3)

Extra opties
's Ochtends ontdekt u het opvangcentrum voor olifanten waar u de olifanten in hun natuurlijke habitat kunt zien, hen een bad kunt geven, voeden en een magisch moment met ze doorbrengen.

U bezoekt ook een verborgen tempel en brengt wat vrije tijd in Patong door.

Koh Klang - de panorama's van Krabi (dag 5)

Extra opties
Bezoek de Tijgertempel (een tempel met een legendarische geschiedenis) en de beboste vallei met enorme bomen die meer dan honderd jaar oud zijn.

Vervolgens verkent u, aan boord van een langstaartboot, de mangroven en een grot uit de prehistorie. U luncht in een drijvend restaurant en bezoekt het eiland Koh Klang, inclusief een tochtje in een traditionele tuk-tuk en een kennismaking met de levenswijze van de lokale bevolking.

Volledige dag "Ontdekking Khao Lak" (dag 7)

Extra opties
Samen met uw gids bezoekt u de meest bijzondere plaatsen van Khao Lak en de nabije omgeving.
U maakt onder ander een kanotocht "Amazone Kano" in een rivier omgeven door vegetatie, waar u op ontdekking kunt en vrije tijd krijgt aan de voet van een van de grootste watervallen in de regio.
Na de lunch brengt u een bezoek aan het Tsunami gedenkteken en het bijhorende museum.

Volledige dag op het meer van Khao Sok (enkel bij de aanbieding van 10,12,14 of 16 nachten)

Extra opties
Chaew Larn Lake is een van de wildste plaatsen in Thailand. Het meer ligt ten noorden van Khao Sok Park, op de weg tussen Krabi en Khao Lak.
U ontdekt het landschap per langstaartboot en profiteert van enkele zwemstops (het meer is turquoise en het water is 30 graden). De rotsformaties die uit het water oprijzen zijn ronduit spectaculair!
U neemt uw lunch (exclusief drankjes) in een drijvend hotel in het midden van het meer, met een lokale maaltijd, waarna u vrije tijd heeft om een gratis kanotocht op het meer te maken. 
In de namiddag maakt u een kleine trekking in de jungle om een drijvend dorp te bereiken en neemt u een bamboevlot naar de koraalgrot, een echt pareltje van meer dan 20 miljoen jaar oud. Deze zult u ontdekken met een persoon uit het dorp, voorzien van zaklampen om de grot te verlichten. Aansluitend krijgt u de kans om dit prachtige meer en de betoverende omgeving nog wat verder te verkennen.

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief voor aanbiedingen met vlucht.
De transfers tussen de hotels zijn inbegrepen voor alle aanbiedingen.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 32°C
Mrt
min : 24°C max : 33°C
Apr
min : 25°C max : 33°C
Mei
min : 25°C max : 31°C
Jun
min : 25°C max : 31°C
Jul
min : 25°C max : 31°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 24°C max : 31°C
Okt
min : 24°C max : 30°C
Nov
min : 24°C max : 31°C
Dec
min : 24°C max : 31°C

Ligging

The Yama Phuket: 5 Patak Soi 2, Tambon Karon, Amphoe Mueang Phuket, Chang Wat Phuket 83100, Thailand
Deevana Plaza Krabi: 186 Moo 3 Soi Ao Nang 8 Ao Nang, Mueang Krabi District, Krabi 81180, Thailand
Khaolak Oriental Resort: 13/120 Moo 7, Khuk Khak, Takuapa, Phang Nga, Khao Lak, Thailand

The Yama Phuket 4*: De afstand tussen de luchthaven van Phuket en uw hotel bedraagt 44 km.
Khaolak Oriental Resort 4*: De afstand tussen de luchthaven van Phuket en uw hotel bedraagt 80 km.

De afstand tussen The Yama Phuket 4* en Deevana Plaza Krabi 4* bedraagt 185 km.
De afstand tussen Deevana Plaza Krabi 4* en het Khaolak Oriental Resort 4* bedraagt 145 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het The Yama Phuket 4*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 104
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërge
  • Valutawissel
  • Excursiebureau

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Flatscreen-TV
  • Wifi
  • Minibar
  • Telefoon
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad
  • Fitness
  • Spa
  • Massages

Alle praktische informatie over het Deevana Plaza Krabi 4*:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 213
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Airconditioning
  • Restaurants
  • Bars
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Balkon
  • Flatscreen-TV
  • Minibar
  • Kluis
  • Badkamer met regendouche
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Buitenzwembad
  • Jacuzzi
  • Spa
  • Fitness

Alle praktische informatie over het Khaolak Oriental Resort 4* :
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Dit is een Adults Only hotel. Het hotel is toegankelijk voor volwassenen vanaf 16 jaar.
Aantal kamers in het hotel: 115
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Wasservice
  • Valutawissel
  • Fietsverhuur
  • Autoverhuur
  • Excursiebureau
  • Wifi

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden
  • Airconditioning
  • High speed internet
  • Kabel / satelliet TV
  • Telefoon
  • Kluis
  • Badkamer met douche en een haardroger
  • Minibar
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Kast

Activiteiten bij het hotel*:

  • Bhandari Spa
  • Fitness
  • Jacuzzi
  • Massage
  • Zwembad
  • Privéstrand

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rondreis langs het Andamanse erfgoed in 4* hotels