The ShellSea Krabi 5* + Cape Kudu 5* - Phuket - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet van een ontspannende vakantie op niet een, maar twee paradijselijke plekken in Thailand
  • Kom met ons mee naar Krabi om daarna het eiland Koh Yao Noi te ontdekken
  • Logeer op beide locaties in moderne 5* hotels met schitterende voorzieningen
  • Breng uw dagen door aan het strand, in het zwembad, met een massage in de spa of proef van de heerlijke Thaise keuken

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... Thailand!

Krabi

Dit plekje aan de Andamanse Zee is vooral bekend om zijn prachtige kliffen, kalkstenen rotsen, weelderige natuur en kristalhelder water. Voor de kust van Krabi liggen maar liefst 130 eilanden in 4 prachtige archipels. Op het programma staat genieten op één van de idyllische stranden, een trekking in de tropische jungle, onvergetelijke momenten tijdens het duiken of snorkelen en voor de echte avonturiers is er de mogelijkheid om de rotsen te beklimmen! Vergeet zeker niet om te genieten van de heerlijke Thaise gastronomie en een praatje te maken met de hartelijke bevolking.

Koh Yao Noi

Daarna gaat het naar het bijzondere eilandje Koh Yao Noi, nog relatief onbekend bij toeristen en een ongerept paradijs met exotische natuur, idyllische stranden en adembenemende uitzichten onder een stralende zon. Meer heeft u niet nodig om helemaal te ontspannen...

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
7 nachten waarvan 4 nachten in Krabi en 3 nachten op Koh Yao Noi 
10 nachten waarvan 6 nachten in Krabi en 4 nachten op Koh Yao Noi 
- 12 nachten waarvan 7 nachten in Krabi en 5 nachten op Koh Yao Noi
- 14 nachten waarvan 7 nachten in Krabi en 7 nachten op Koh Yao Noi  
16 nachten waarvan 8 nachten in Krabi en 8 nachten op Koh Yao Noi 

The ShellSea Krabi 5*

The ShellSea Krabi 5* is een luxueus boetiekresort en de ideale plek om helemaal tot rust te komen in een prachtige natuurlijke omgeving. Het is tevens de perfecte uitvalsbasis om op verkenning te gaan dankzij de ligging op slechts 5 minuten wandelen van Fossil Beach, 8 km van Aonang Beach en 20 km van Krabi Town waar u tal van restaurants, bars en winkels vindt.

Geniet van de 
fantastische faciliteiten waaronder 2 zwembaden, een luxueuze spa en een restaurant/bar op het strand. Het resort is ingericht in een elegant en hedendaags design met veel oog voor detail. De 72 kamers garanderen een verblijf in alle comfort op deze idyllische bestemming in het zuiden van Thailand.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • ShellSea Garden Kamer
  • Upgrade naar een ShellSea Seaview Pool Access Kamer van 23/07/2019 tot 23/12/2019 en van 01/04/2020 tot 30/04/2020)

ShellSea Garden Kamer

Uw ShellSea Garden Kamer is net als de rest van het hotel modern en stijlvol ingericht met lichte kleuren en warme materialen. Na een dag onder de zon of vol avontuur, komt u tot rust in de comfortabele zitruimte en profiteert u van een welverdiende nachtrust in het kingsize bed. De luxueuze badkamer zorgt voor complete verwennerij en ontspanning. De "one touch" service maakt het u gemakkelijk om roomservice, afspraken in de spa, reservaties en activiteiten te boeken.

ShellSea Seaview Pool Access Kamer

Wilt u nog meer luxe en ontspanning? Deze fantastische kamer heeft niet alleen uitzicht op zee, maar biedt ook rechtstreekse toegang tot het zwembad! Stap op uw privéterras en duik het zwembad in of ga heerlijk bubbelen in uw eigen jacuzzi... het ultieme vakantiegevoel!

Opmerking: de ShellSea Seaview Pool Access Kamer is niet toegankelijk voor kinderen jonger dan 12 jaar, indien u boekt met een kind, geniet u niet van de upgrade.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Halfpension (ontbijt en diner, exclusief drankjes)
  • 15% korting op eten en drinken (behalve op roomservice en wijn)
Profiteer tijdens uw verblijf in Krabi van het halfpension.

Het Cerulean restaurant serveert zowel typische Thaise als internationale gerechten in een gezellige eetruimte met airconditioning. Hier starten uw dagen met een stevig ontbijt en kunt u ook terecht voor het diner en een drankje in de lounge. Een brede selectie aan cocktails, likeuren, plaatselijke en internationale bieren, wijnen van over de hele wereld, frisdrank en vruchtensappen zorgen ervoor dat u op geen enkel moment dorst hoeft te hebben.

De Azure Loungebar ligt in open lucht en kijkt uit op de tropische tuinen van het hotel. Als u zin heeft in een cocktail, wijntje of champagne met een streepje muziek op de achtergrond, is dit de place-to-be!

De Fin Bar is een casual restaurant bij het zwembad met uitzicht op het strand. Hier kunt u terecht voor een snack, sandwich, pasta of pizza, maar ook voor gegrilde vis of een heerlijk aperitiefje bij zonsondergang.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 15% korting op behandelingen in de Otimum Spa (exclusief promoties)
  • Een massage van 30 minuten van hoofd en schouders voor verblijven vanaf 5 nachten
  • Dagelijkse activiteiten zoals yoga, Thaiboxing, aquagym
  • Pendeldienst naar Ao Nang en Krabi
In The ShellSea is ontspanning gegarandeerd! Neem plaats op een ligbed bij het zwembad en geniet van de zonnestralen op uw huid, of neem een verfrissende duik. Houdt u het liever wat actiever? Kies dan voor een spelletje beachvolley, maak een fietstocht in de omgeving, ga op avontuur met een kajak of neem deel aan de yoga- en pilateslessen.

Wie echt alle zorgen wilt vergeten, kan terecht in de Otium Spa om u te laten verwennen met uitzicht op zee. Probeer zeker de gezicht- of lichaamsbehandelingen, kies voor een echte Thaise massage of ga relaxen in de fantastische jacuzzi.

Hotel Cape Kudu 5*

Aan een prachtig en ongerept strand vindt u dit luxueuze 5* hotel voor een verblijf vol kleur en elegantie. Het schitterende zwembad heeft een uniek uitzicht op zee en de fantastische faciliteiten tillen uw vakantie naar een hoger niveau. Het vriendelijke personeel doet er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken... Hier wilt u nooit meer weg!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Deluxe Kamer
De moderne inrichting met lichte kleuren en meubilair met een ongekend comfort zorgen ervoor dat een welverdiende nachtrust gegarandeerd is na een dag onder de Thaise zon. Op het gezellige balkon geniet u nog verder van het aangename klimaat terwijl voor uw ogen een prachtig panorama te bewonderen is.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
In het Hornbill Restaurant proeft u van het beste wat de Thaise keuken te bieden heeft, maar ook van creatieve internationale gerechten met uitzicht op de Phang Nga baai. Hier neemt u een maaltijd in een modern en gezellig kader. Heeft u zin in een lekker drankje? Ga dan richting de Long Island Bar voor een fruitige cocktail aan de rand van het zwembad.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 Thaise massage van 50 minuten voor 2 personen voor verblijven vanaf 7 nachten
  • 1 bootexcursie met Kudu Wanderor per verblijf (eten, drinken en toegang tot het nationaal park niet inbegrepen, niet beschikbaar op dinsdag en donderdag)
De kunst van de Thaise massage is een eeuwenoud geheim dat u ontdekt in de stijlvolle spa van het hotel. Daarna gaat het richting het fijne zandstrand of het zwembad voor een zonnebad of gaat u op verkenning in de omgeving met een boot, fiets of te voet... aan u de keuze hoe u uw dagen doorbrengt!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en de hotels zijn inclusief, net als de transfers tussen de hotels (deels over land en deels over zee)

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Extra opties

Bezoek aan de Phi Phi-eilanden met lunch - Volledige dag

Extra opties
De Phi Phi-eilanden liggen zo'n 34 km ten zuidoosten van Phuket en bestaan uit 6 eilanden. De belangrijkste zijn Phi Phi Don - met een unieke bohemian sfeer - Phi Phi Leh en Phi Phi Mayba Bay - de plek waar de film "The Beach" met Leonardo DiCaprio werd opgenomen. Deze eilanden staan bekend om de indrukwekkende kalkstenen kliffen die uit het smaragdgroene water komen, de paradijselijke witte zandstranden en de prachtige koraalriffen die u ontdekt tijdens het snorkelen of duiken.

Inbegrepen:
- Transfers in een privévoertuig met airconditioning
- Niet alcoholische dranken en verfrissende handdoekjes
- Lunch
- Verhuur van snorkelmateriaal (snorkelmasker, zwemvliezen en reddingsvest)
- Entreeprijzen voor de nationale parken en verzekeringen
- Engelstalige gids

Niet inbegrepen:
- Andere maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien

Vertrek met de boot tussen 9.00 en 10.00u
Terug rond 16.00u

Bezoek aan Koh Yao Yai met lunch - Volledige dag

Extra opties
Tussen Phuket en Krabi vindt u het idyllische eiland Koh Yao Yai in de Phang Nga Bay, omringd door zo'n 300 kalkstenen rotsen waarvan sommigen wel meer dan 100 meter hoog. Deze excursie neemt u ook mee naar het dagelijkse leven in de vissersdorpjes en ongerepte stranden aan de Andamanse Zee. U bezoekt een uitzichtpunt op het eiland waar u een prachtige foto kunt nemen van de eilanden voor de kust van Krabi, bezoekt een rubberplantage en gaat naar een traditioneel huis in een plaatselijk dorpje waar de locals graag hun deuren openzetten voor u.

Een plaatselijke visser neemt u mee op zee om te helpen met het vangen van langoustines en vissen.

Inbegrepen:
- Transfers met een privévoertuig met airconditioning
- Boottransfer met minimum 4 personen
- Entreeprijzen tot de nationale parken en verzekeringen
- Lunch in een plaatselijk restaurant
- Engelstalige gids
- Niet alcoholische dranken

Niet inbegrepen:
- Andere maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien

Opmerkingen:
- Deze excursie vindt 2 keer per week plaats (volgens beschikbaarheid)
- Minimum 4 deelnemers 
- Bepaalde wijzigingen kunnen aangebracht worden aan het programma, bijvoorbeeld tijdens de oogstperiode van rubber of feestdagen. In dag geval worden de bezoeken vervangen door een ander bezoek.

De 3 mooiste boeddhistische tempels van Phuket

Extra opties
Deze excursie geeft u de kans om de rijke cultuur en religie van dit boeddhistische land te ontdekken. We nemen u mee naar de 3 mooiste tempels van Phuket, met vertrek in de stad Phang Nga waar de Bang Riang tempel wacht. Deze wordt beschouwd als de mooiste van Zuid-Thailand en wordt omringd door adembenemende landschappen. De architectuur van de tempel is een combinatie tussen Thaise en Chinese invloeden met elementen die u nergens anders terugvindt.

Vervolgens bezoekt u een mystieke tempel die de geheimen draagt van een zeer gerespecteerde monnik in de provincie. Hier liggen standbeelden verloren midden in het tropische bos en kunt u de trappen beklimmen om een foto van de omgeving te maken. Ook de binnenkant van de tempel is prachtig. Hier vindt u ook een pagode met een relikwie van Boeddha. De lunch neemt u in een plaatselijk restaurant voor u een laatste, verborgen tempel bezoekt.

Inbegrepen:
- Transfers in een privévoertuig vanaf uw hotel
- Gedeeld transport met minimum 4 personen
- Verzekeringen
- Lunch in een plaatselijk restaurant
- Engelstalige gids
- Niet alcoholische dranken 

Niet inbegrepen:
- Andere maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven en fooien

Opmerking:
- De excursie vindt 2 keer per week plaats (volgens beschikbaarheid)
- Het is verplicht om geschikte kledij mee te brengen om de tempels te bezoeken (lange broek of rok en een T-shirt met lange mouwen)
- Vertrek tussen 7.30 en 9.00u voor een volledige dag

Het weer

Jan
min : 23°C max : 31°C
Feb
min : 23°C max : 32°C
Mrt
min : 24°C max : 33°C
Apr
min : 25°C max : 33°C
Mei
min : 25°C max : 31°C
Jun
min : 25°C max : 31°C
Jul
min : 25°C max : 31°C
Aug
min : 24°C max : 31°C
Sep
min : 24°C max : 31°C
Okt
min : 24°C max : 30°C
Nov
min : 24°C max : 31°C
Dec
min : 24°C max : 31°C

Ligging

The ShellSea Krabi: 999 Moo 6, Sai Thai, Muang, Krabi 81000, Thailand
Hotel Cape Kudu: Tambon Ko Yao Noi, Chang Wat, Phang Nga, Thailand

De afstand tussen de luchthaven van Krabi en The ShellSea Krabi bedraagt 26 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het hotel The ShellSea Krabi:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 72
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan 

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Excursiebureau
  • Dagelijkse schoonmaakdienst
  • Wifi
  • Parkeerplaats
  • Pendeldienst (met toeslag)
  • Lift
  • Airconditioning
  • Fax- en kopieermachine
  • Wasservice
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Balkon of terras
  • Zithoek
  • LCD TV
  • Wifi
  • Radio
  • "one touch" service
  • Airconditioning
  • Parketvloer
  • Minibar
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Kluis
  • Badkamer met douche en bad
  • Haardroger
  • Badjassen en slippers
  • Toiletartikelen

Activiteiten bij het hotel*:

  • 2 zwembaden
  • Spa
  • Sauna
  • Fitness
  • Beachvolley
  • Yoga
  • Pilates

Alle praktische informatie over het hotel Cape Kudu:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 55
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërgedienst (24u/24)
  • Bewaking (24u/24)
  • Wifi
  • Bagageopslag
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden
  • Wifi
  • LCD TV
  • DVD-speler
  • Airconditioning
  • Kluis
  • Thee- en koffiefaciliteiten
  • Minibar
  • Privébalkon met tuinmeubilair
  • Privébadkamer met douche
  • Haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Buitenzwembad
  • Strand
  • Spa
  • Massages
  • Fietstochten
  • Boottochten
  • Trekking
  • Kooklessen
  • Lessen Thaiboxing en yoga

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.


Regenseizoen
Houd er rekening mee dat u te maken heeft met regenseizoenen. Voordat u uw periode boekt raden wij u aan om op internet te informeren naar deze periodes.


Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. The ShellSea Krabi 5* + Cape Kudu 5*