Rixos 5* Antalya Roulette - Antalya - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Laat u door ons verrassen met een verblijf in één van 3 vijfsterrenhotels
  • Geniet van het prachtige Antalya met de all-inclusiveformule
  • Bewonder de uitzichten op zee en ontdek de plaatselijke cultuur
  • Maak gebruik van uw 25% korting in de spa en tickets voor het Land of Legends Park

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Antalya

Tussen de Middellandse Zee en het Taurusgebergte vindt u een charmante badplaats aan de Turkse Riviera: Antalya. Behalve het prachtige uitzicht en de fantastische stranden, vindt u hier ook tal van spa's en buitenactiviteiten.
We nemen u mee naar één van de luxueuze hotels van de Rixos keten op ideale locaties om de Griekse en Romeinse ruïnes in de omgeving te verkennen, de Tempel van Apollo, het Romeinse amfitheater en tal van andere, culturele ervaringen. Daarna is het tijd om een leuk plekje uit te zoeken op één va de idyllische zandstranden... Hier worden onvergetelijke herinneringen gemaakt!

Hotel Rixos Downtown 5*

Dit hotel is een ware oase van rust omringd door de natuur, maar toch in het hartje van de stad Antalya. Hier kunt u de natuurlijke schoonheid van zowel de bergen als de zee ontdekken, een wandeling maken in het groene Ataturk Park of een bezoek brengen aan het bekende Konyaalti Beach.
Daarna gaat u heerlijk relaxen in de La Delmare Spa met een waaier aan massages, behandelingen en een echte Turkse Hamam. Of misschien heeft u wel zin in een workout of een spelletje tennis. Ondertussen amuseren de kinderen zich in de Rixy Club. Er is iets te beleven voor iedereen!

Uw kamer

U verblijft in een Standaard Kamer met gedeeltelijk zeezicht.

Speciaal voor u: een fruitmand in de kamer bij aankomst

Hotel Rixos Downtown heet u welkom in luxueuze en elegante kamers. Geniet van de moderne inrichting met lichte pastelkleuren waar aan elk detail gedacht is. Door de grote ramen heeft u een gedeeltelijk uitzicht op zee, de bergen en de stad, perfect om eindeloos te genieten.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Bij deze aanbieding profiteert u van de all-inclusiveformule.

Antalya is de thuishaven van wat misschien wel de lekkerste keuken ter wereld zou kunnen zijn, en dat is niet anders in dit hotel! Ontdek de unieke smaken en typische gerechten van de streek die met veel passie door de chefs worden klaargemaakt, of het nu gaat om hoofdgerechten, taart, desserts of bijgerechten, elke creatie is een waar kunstwerkje!

Het Panoramic Restaurant serveert een gevarieerd buffet met internationale gerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Het Tropic à-la-carterestaurant is dan weer uw adresje om van de authentieke Turkse keuken te proeven, maar ook van toppers uit de wereldkeukens. Neem plaats aan tafel of op een chaise longue bij het zwembad.

Het Rixos Lounge à-la-carterestaurant heeft een prachtig interieur en een panoramisch terras. Hier worden gerechten van over de hele wereld geserveerd, vergezeld van de beste flessen wijn.

Activiteiten

Speciaal voor u: 
- 25% korting in de spa
- Toegang en transfer naar The Land of Legends Park tijdens het verblijf (gesloten in februari)

U hoeft zich geen moment te vervelen in Hotel Rixos Downtown! Naast de 3 fantastische zwembaden, inclusief 1 verwarmd en 1 kinderbad, vindt u hier ook 2 tennisbanen en een fitness met pilates-, step- en aerobiclessen. De professionele trainers helpen u graag met uw workout!
Ook in de Delmare Spa staan de specialisten paraat om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Kies tussen Europese of Aziatische massages of behandelingen of ga relaxen in het traditionele Turkse stoombad. Ondertussen laten de kinderen stoom af in de Rixy Club, een kinderclub met activiteiten voor jonge reizigers tussen 4 en 7 jaar en tussen 7 en 12 jaar.

Hotel Rixos Beldibi 5*

Dit hotel biedt een onvergetelijk verblijf midden in de spectaculaire landschappen op een plek waar cultuur en natuur elkaar ontmoeten.

Terwijl u omringd bent door weelderige groene natuur, de zee en de prachtige wilde dieren, kunt u helemaal tot rust komen in dit moderne en stijlvolle adresje. Hier leeft u op het ritme van de Middellandse Zee en ontdekt u het prachtige design, de moderne kamers en de talrijke voorzieningen die uw verblijf aan de Turkse Riviera helemaal af maken!

Uw kamer

U verblijft in een Standaard Kamer met gedeeltelijk zeezicht.

Speciaal voor u: een fruitmand in de kamer bij aankomst

De Standaard Kamer in het Hotel Rixos Beldibi bieden comfort, elegantie en luxe. Deze ruime kamer zorgt ervoor dat u zich onmiddellijk thuis voelt met een perfecte mix tussen tijdloze elementen en moderne voorzieningen. U heeft uitzicht op zee en op het prachtige platteland.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Bij deze aanbieding profiteert u van de all-inclusiveformule.

Proef van de Turkse keuken en internationale gerechten in het hoofdrestaurant van het hotel of probeer één van de 4 à-la-carterestaurants uit. Het Mermaid restaurant serveert verse vis, voor traditionele kebab moet u naar het BBQ restaurant en voor liefhebbers van Italiaanse lekkernijen is La Rosetta de place to be. Een innovatieve keuken wacht in het Bonzai restaurant waar u alle schatten van de Japanse gastronomie ontdekt.

Daarnaast wordt u verleid door de verschillende bars van het hotel, met bijvoorbeeld heerlijke muziek in de Lounge Bar, de stralende zon in de Beach Bar of een versgeperst fruitsapje in de Vitamin Bar. De Irish Bar heet u dan weer welkom in een gezellige en vriendelijke sfeer.

Activiteiten

Speciaal voor u: 
- 25% korting in de spa
- Toegang en transfer naar The Land of Legends Park tijdens het verblijf (gesloten in februari)

De regio rond Kemer en Antalya barst van de activiteiten en bezienswaardigheden en ook in uw hotel kunt u zich helemaal uitleven! Voor wie het wat rustiger aan wilt doen, is er een spa en wellness van 1864 m² om al uw zintuigen te prikkelen met traditionele massages, een fitness, Turkse baden en Finse sauna's. 
Bent u in een sportieve bui? Ga dan richting de tennisbaan of spring in het buitenzwembad. En voor de kids is er de Rixy Club met tal van activiteiten, spelletjes en zelfs Rixy Mini Disco Parties voor de jongste leden van de familie.

Hotel Rixos Sungate 5*

Op een domein van maar liefst 250.000 m² in Beldibi, Antalya, wacht dit bijzondere adresje voor een droomvakantie. Hier komt de diepe blauwe kleur van de Middellandse Zee en het smaragdgroen van de bergen terug in de inrichting die de natuur echt naar binnen brengt. U logeert op 25 km van het centrum van Antalya op een ideale locatie vlak bij zee. Hier proeft u van zowel de Turkse als de Italiaanse, Mexicaanse en Oosterse keuken, komt u tot rust in de spa en geniet u van een uitgebreid animatieprogramma voor zowel u als de kinderen.

Uw kamer

U verblijft in een Standaard Kamer met gedeeltelijk zeezicht.

Speciaal voor u: een fruitmand in de kamer bij aankomst

De grote glazen deuren geven uit op een prachtig balkon met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee... Uw kamer is perfect om uw nachten in Turkije door te brengen! Hier vindt u bovendien ook een minibar, airconditioning en een privébadkamer met speciale toiletartikelen voor mannen en vrouwen.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Bij deze aanbieding profiteert u van de all-inclusiveformule.

Hotel Rixos Sungate biedt een waaier aan restaurants, bars en cafés om uw smaakpapillen te verwennen. Van internationale buffetten in restaurant Turkuaz en restaurant Veranda tot mediterrane specialiteiten in La Rosetta of een selectie aan sushi in restaurant Bonzai, u heeft keuze te over!
Geniet van lekkere Turkse specialiteiten bij het zwembad in het Fantasy Terrace House of bewonder een fantastisch uitzicht op zee in restaurant Cactus, waar een authentieke Mexicaanse keuken geserveerd wordt. Mis zeker de heerlijke fajita's niet!

Activiteiten

Speciaal voor u: 
- 25% korting in de spa
- Toegang en transfer naar The Land of Legends Park tijdens het verblijf (gesloten in februari)

Heerlijk relaxen, daarvoor komt u toch op vakantie! Dat kan in de bekroonde Anjana Spa, een ruimte van maar liefst 8000 m² gewijd aan ontspanning en ingericht volgens de Fueng Shui filosofie. Hier vindt u alle voorzieningen waar u van kunt dromen en meer, plus een waaier aan massages en behandelingen.
Daarna voelt u de adrenaline stromen in het opwindende waterpark met 11 glijbanen, inclusief een speciaal waterpark voor de jongste reizigers!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u met bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 7°C max : 15°C
Feb
min : 7°C max : 16°C
Mrt
min : 9°C max : 18°C
Apr
min : 12°C max : 23°C
Mei
min : 16°C max : 27°C
Jun
min : 20°C max : 30°C
Jul
min : 22°C max : 33°C
Aug
min : 23°C max : 33°C
Sep
min : 21°C max : 31°C
Okt
min : 17°C max : 28°C
Nov
min : 13°C max : 23°C
Dec
min : 9°C max : 16°C

Ligging

Hotel Rixos Downtown 5*: Sakıp Sabancı Boulevard, Konyaaltı Beach 07050 Antalya, Turkije
Hotel Rixos Beldibi 5*
Beldibi Locality 07985, Kemer / Antalya, Turkije
Hotel Rixos Sungate 5*
Beldibi Mah. Baskomutan Ataturk Cad. No: 153 1/1 Kemer Antalya 1. Beldibi Antalya, Turkije

De afstand tussen de luchthaven van Antalya en Hotel Rixos Downtown bedraagt 20,2 km.
De afstand tussen de luchthaven van Antalya en Hotel Rixos Beldibi bedraagt 42,2 km.
De afstand tussen de luchthaven van Antalya en Hotel Rixos Sungate bedraagt 45,6 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Hotel Rixos Downtown:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 360
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Bagageopslag
  • Conciërge
  • Parkeren
  • Wisselkantoor
  • Airconditioning
  • Wasservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Flatscreen TV
  • Airconditioning
  • Minibar
  • Kluis
  • Balkon
  • Privébadkamer

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembaden (seizoensgebonden)
  • Fitness
  • Traditioneel Turks stoombad
  • Sauna
  • Open Pool Beach met parasols, ligstoelen en handdoeken
  • Tennisbaan
  • Kinderclub

Alle praktische informatie over het Hotel Rixos Beldibi:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 187
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Bagageopslag
  • Conciërge
  • Parkeren
  • Airconditioning

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Telefoon
  • Flatscreen TV
  • Minibar
  • Kluis
  • Privébadkamer met haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Biljart
  • Ochtendgymnastiek
  • Minigolf
  • Aerobic
  • Pilates
  • Tennisbaan
  • Spa
  • Kinderclub

Alle praktische informatie over het Hotel Rixos Sungate:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel: 1094
Check-in: 15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Conciërge
  • Bagageopslag
  • Parkeren
  • Airconditioning
  • Wasservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Airconditioning
  • Telefoon
  • Flatscreen TV
  • Kluis
  • Minibar
  • Privébadkamer met haardroger

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembaden
  • Multifunctionele sportterreinen
  • Kinderclub
  • Spa
  • Fitness
  • Shows
  • Waterpark
  • Watersporten

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Rixos 5* Antalya Roulette