Master Family Club 5 - Antalya - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in pas gerenoveerd all-inclusiveresort dicht bij het strand
  • Profiteer van de verschillende bars, restaurants, spafaciliteiten en activiteiten op een fantastische locatie
  • Overnacht in een Standaard Kamer of een Familiekamer met tuinzicht
  • Maak gebruik van de korting op spabehandelingen en geniet van een a-la-cartediner

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Welkom in ... Side!

De gezellige badplaats Side ligt aan de zuidelijke Middellandse Zeekust van Turkije. Het staat bekend als een oude havenstad met Grieks-Romeinse ruïnes en prachtige lange stranden. Side ligt op minder dan een uur ten oosten van Antalya, en is de perfecte bestemming voor een strandvakantie of een culturele verkenning van oude historische en mythologische plaatsen.

Er valt genoeg te ontdekken en er zijn tal van goed bewaard gebleven historische gebouwen, waaronder het Side Museum, het oude theater en het Side Antik Hospital. Ook niet te missen is de beroemde Apollo's Tempel met prachtige, historische ruïnes die uitkijken over de zee. 

In Downtown Side vindt u een verscheidenheid aan bars, restaurants en zelfs een nachtclub in het midden van de ruïnes. Ga het binnenland in en ontdek de glorieuze Manavgat Waterval waar u kunt genieten van een schilderachtig landschap.

Uw hotel

Het recent gerenoveerde Master Family Club opende zijn deuren terug in juni 2019 en heeft een modern, stijlvol design dat overal in het resort aanwezig is. Het biedt het perfecte contrast tussen de moderne stijl van het hotel en de oude omgeving van de stad. Met licht meubilair en veel comfortabele ruimtes om te ontspannen, zal dit hotel u laten genieten van alle moderne faciliteiten voordat u Side gaat verkennen.

Geniet zorgeloos van de all-inclusiveformule met een verscheidenheid aan restaurants en bars. Het hotel biedt ook verschillende activiteiten, zowel overdag als 's avonds, voor jong en oud. Er is een kinderclub, tienerclub, een zwembad, een fitness, een spa en zelfs een waterpark. Er zijn ook verschillende sportactiviteiten, waaronder ochtendgymnastiek, tafeltennis, beachvolleybal en boogschieten. Het plezier gaat door tot in de avond met evenementen en shows die niet zullen vervelen.

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Standaard Kamer of Familiekamer met tuinzicht
  • Fruitmand bij aankomst op de kamer

Standaard Kamer (20 m²)

Geniet van uw verblijf in deze gezellige Standaard Kamer met moderne inrichting en een hedendaagse stijl. Deze kamers beschikken over een comfortabel tweepersoonsbed met een extra eenpersoonsbed, een badkamer met douche en uitzicht op zee of de tuin. U profiteert van verschillende voorzieningen, waaronder een digitale kluis, lcd-tv, minibar en badkamerbenodigdheden.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Familiekamer met tuinzicht (26 m²)

Overnacht in een ruimere familiekamer waar u kunt genieten van een aangenaam balkon met een prachtig uitzicht op de tuin. Neem een kopje thee of koffie op uw kamer en word wakker met het rustige uitzicht op de natuurlijke omgeving. De familiekamers zijn onderverdeeld in twee slaapkamers, perfect voor een goede nachtrust.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • All inclusive
  • 2 à-la-cartediners per kamer per verblijf
Dankzij de all-inclusiveformule kunt u tijdens uw verblijf zorgeloos genieten van een verscheidenheid aan eetgelegenheden en bars. Voor het ontbijt, de lunch en het diner kunt u terecht in het hoofdrestaurant waar elke dag een buffet met verleidelijke gerechten voor u klaarstaat.

Het hotel beschikt ook over twee a la carte restaurants. Kies voor mediterrane gerechten met de nadruk op zeevruchten of heerlijke Turkse gerechten. De 24-uurs Lobby Bar is de ideale plek voor een verfrissend drankje of een typische cocktail in de avond.

In de Beach of Pool Snack Bar kunt u terecht voor een lichte snack of lunch zoals pizza, salades en hamburgers. Ga naar de Cafe Bar voor een warm drankje in de middag en een pannenkoek of zoete traktatie. Er is ook een Disco Bar waar u de hele nacht kunt dansen op uw favoriete muziek met een exotische cocktail in de hand.

Activiteiten

Overdag kunt u fantastische activiteiten en sporten ondernemen, zoals gymnastiek, pilates, step-aerobics, watergymnastiek en oriëntaalse cursussen. U kunt ook gebruik maken van beachvolleybal, tafeltennis, minivoetbal, darts, boogschieten en luchtbuksen, een nieuwe vaardigheid om te leren tijdens uw verblijf! Er is een kinderbad, een overdekt zwembad en een fitness om de energie op peil te houden of u kunt naar de spa gaan en uzelf verwennen in het Turkse bad, de sauna en de ontspanningsruimtes. 

's Avonds biedt het hotel verschillende shows met professionele dansers, muziekshows, acrobatische shows, Turkse avonden, strandfeesten en live muziekavonden. Ervaar alle opwinding van de stad zonder dat u uw hotel hoeft te verlaten. 

Er is een tienerclub en een miniclub waar de kinderen zich overdag en 's avonds kunnen vermaken. In de miniclub kunnen de kinderen genieten van knutselen, spelletjes in het zwembad en evenementen zoals een piratendag, zandkasteeldag en natuurdag. Het hotel beschikt ook over een nieuwe Shopping Mall met een verscheidenheid aan winkels en boetieks en een Water Park.

Extra opties

Turkse baden

Extra opties
Geniet volop van uw verblijf in Istanbul dankzij een bezoek aan de Turkse baden (hamam). Een hamam is een plek om te ontspannen, en om geest en lichaam te zuiveren. Laat u verleiden door een Turkse massage, een absolute must! Achteraf voelt u zich als herboren!

Inbegrepen in de prijs: 
- Vervoer 
- Sauna 
- Lichaamsmassage met schuim 
- Peeling 
- Oliemassage

Duur: 4 uur, vanaf 10.10 uur

... verder lezen

Duiken

Extra opties
Deze excursie van een volledige dag biedt beginners en liefhebbers van duiken de perfecte duikgelegenheid. De regio van Antalya is een ideale plek voor een eerste duikervaring omdat het water er zo helder en warm is.

Ervaren begeleiders staan klaar om u een onvergetelijke duikervaring te bezorgen: van een introductieles tot het duikexamen volgens de internationale richtlijnen. De lessen worden gegeven in verschillende talen.
Een prachtige onderwaterwereld met flora en fauna en onderwaterruïnes staan u te wachten in het kristalheldere water van de Turkse mediterrane kust. Liefhebbers van snorkelen zijn ook welkom!

Praktische informatie:
- Duur: ongeveer 8 uur
- Vertrek om 8.00 uur 
- Excursie voorbehouden voor personen van 16 jaar en ouder 

Inbegrepen in de prijs:
- Toeristische gids 
- Vervoer 
- Lunch (exclusief drankjes) 

Meebrengen: 
- Zwemkleding 
- Zonnebrandcrème 
- Handdoek 
- Duikcertificaat in vrij water (indien u dit heeft) 
- Geld

... verder lezen

Bezoek aan Pamukkale

Extra opties
Dit bezoek neemt u mee naar het Taurusgebergte, van kleine dorpjes via droge berglandschappen naar de vruchtbare hoogvlakte. Dicht bij de hoofdstad van de provincie Denizli kunt u de witte hellingen van de beroemde kalkstenen terrassen van Pamukkale (‘kasteel van katoen’) al zien.

U krijgt de tijd om de terrassen op uw eigen tempo te verkennen en uw voeten in het helende water te steken. De oude Romeinen waren groot fan van de effecten van de bronnen. Het thermale Romeinse bad met een temperatuur (ongeveer 36°C) is vandaag nog steeds in werking. U kunt er baden tussen de antieke pilaren en marmeren blokken. Het bezoek aan het Romeinse theater en de necropool van de oude stade Hiërapolis geeft u een bijzonder inkijkje in de antieke geschiedenis. Ambachtelijk werk is nog steeds heel belangrijk en op de terugweg ontdekt u de traditionele tapijtproductiekunst.

Praktische informatie:
Duur: van 12.00 tot 15.00 uur
Vertrek om 6.00 uur 

Inbegrepen in de prijs:
- Toeristische gids 
- Vervoer 
- Ontbijt 
- Diner 
- Toegangsprijzen 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Drankjes 
- Toegang tot het oude Kleoptra-Thermabath  

... verder lezen

Bezoek aan Istanbul met het vliegtuig vanuit Antalya

Extra opties
Ontdek Istanbul, de fascinerende metropool van de Bosporus, gevormd op twee continenten. De cultuur van het Oosten en het Westen smelten samen in deze historische stad. Bezoek de bekende Blauwe Moskee, met haar zes typische minaretten en talrijke koepels, een van de mooiste gebouwen van de stad. Ontdek de Duitse fontein in het hippodroompark voordat u de residentie van de Ottomaanse sultans, het Topkapipaleis, bezoekt. Verder is de Egyptische bazaar met haar variëteit aan gekleurde producten en ontelbare exotische kruiden ook zeker een bezoekje waard.

Praktische informatie:
- Duur: tussen de 12 en 18 uur 
- Vertrek: rond 06.00 uur 
- Terug: rond 23.00 uur 

Inbegrepen in de prijs:
- Toeristische gids 
- Vervoer 
- Toegangsprijzen 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Eten en drinken 
- Bootexcursie in de Bosporus 

... verder lezen

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

De luchthaventransfers zijn inclusief indien u een aanbieding met vlucht boekt. Voor alle andere aanbiedingen kunt u indien beschikbaar met bijbetaling een luchthaventransfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw reservering.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 7°C max : 15°C
Feb
min : 7°C max : 16°C
Mrt
min : 9°C max : 18°C
Apr
min : 12°C max : 23°C
Mei
min : 16°C max : 27°C
Jun
min : 20°C max : 30°C
Jul
min : 22°C max : 33°C
Aug
min : 23°C max : 33°C
Sep
min : 21°C max : 31°C
Okt
min : 17°C max : 28°C
Nov
min : 13°C max : 23°C
Dec
min : 9°C max : 16°C

Ligging

Çenger Mevkii 07600 Manavgat, Antalya

De afstand tussen de luchthaven van Antalya en uw hotel bedraagt 87 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 266
Check-in: 14.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Wifi
  • Restaurants
  • Bars

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Digitale kluis
  • LCD-TV
  • Telefoon
  • Thee- en koffie
  • Minibar
  • Haardroger
  • Balkon
  • Salontafel
  • Airconditioning

Activiteiten bij het hotel*:

  • Tennis
  • Tafeltennis
  • Strand
  • Kinderclub
  • Animatie
  • Activiteiten
  • Spa
  • Schoonheidssalon
  • Watersport
  • Winkelcentrum
  • Overdekt zwembad
  • Kinderzwembad
  • Aquapark
  • Muziekshows
  • Beachvolleybal

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Master Family Club 5