Poet's House 4* - Cambridge - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

 • Een gebouw uit de jaren 1900 dat volledig gerenoveerd werd en een uniek en stijlvol interieur kreeg
 • Een romantische getaway naar het mooie Ely
 • Luxueuze faciliteiten voor een comfortabel verblijf
 • En ook... u bevindt zich op 5 minuten wandelen van de Ely Cathedrale en Oliver Cromwell's House!

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Certificaat van uitmuntendheid

Trip advisor
Het certificaat van uitmuntendheid wordt uitgereikt aan hotels die regelmatig hoge cijfers toebedeeld krijgen van de reizigers. Het certificaat is een jaar geldig en wordt uitgereikt door TripAdvisor.

Welkom in... Ely!

Heeft u zin in een Engelse uitstap? Richting Ely, een stad in het gebied East Cambridgeshire in het Engelse graafschap Cambridgeshire. In deze stad bevindt zich de bekende kathedraal van Ely.

De bouw van deze kathedraal begon in 1903 en werd voltooid in 1534. De kerk heeft Saksische, Normandische en vroeggotische elementen. Verder heeft Oliver Cromwell enige jaren in de stad gewoond; zijn woonhuis is nu een museum. Gaat u mee op ontdekking?

Uw 4* hotel

Welkom in Poet's House 4*, een charmant hotel in het hart van het historische centrum van Ely. Het gebouw komt uit de jaren 1900 en werd sindsdien volledig gerenoveerd tot een stijlvol hotel. De combinatie van een authentiek gebouw met een innovatief en klassevol interieur zorgt voor een wow-effect het moment dat u het gehele plaatje ziet.

Het hotel beschikt over een restaurant waar u kan genieten van heerlijke gerechten. Het personeel is vriendelijk en zal u hartelijk welkom heten.

Uw kamer

Uw nachten in Ely brengt u door in een House kamer.

Deze kamers zijn elegant ingericht waarbij het authentieke karakter naar voren komt, al werden er ook luxueuze elementen aan toegevoegd.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Uw dagen in Ely worden gekleurd door een Halfpension formule (£40 per persoon voor het diner, exclusief dranken), inbegrepen in dit aanbod.

Het restaurant biedt een ruime keuze aan seizoensgebonden gerechten, bereid met verse en kwaliteitsvolle ingrediënten.

The Study is een gezellige plaats in het hotel waar u eender wanneer uw tijd kan doorbrengen. Lekkere koffies en huisgemaakte cakes staan hier op u te wachten.

Activiteiten

Ervaar een klein beetje het Engelse erfgoed door deel te nemen aan de Afternoon Tea, een moment van samenzijn waar u kan proeven van verschillende thees, sandwiches en warme scones.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Details over het hotel:

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 21
Huisdieren zijn niet toegestaan

Dit hotel is enkel toegankelijk voor volwassenen.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het hotel is uitgerust met:

 • Klantvriendelijk personeel

Activiteiten in het hotel:

 • Binnenplaats
 • Restaurant
 • Bar

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken meestal uit Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Exclusief. De afstand tussen de luchthaven van Londen en uw hotel bedraagt 117 km. Wij raden u aan een wagen te huren zodat u in alle vrijheid aan uw hotel kan geraken.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het hier!

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Nederlandse burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de Rijksoverheid Nederland.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

 • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
 • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
 • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

 1. Voyage Privé
 2. Luxe vakantiehuis
 3. Poet's House 4*