- Liverpool - Tot -70% | Voyage Privé

De beoordeling van onze klanten

Uw hotel

Welkom in The Nadler Liverpool 4* , een trendy boetiekhotel in het centrum van Liverpool! Dit historische gebouw uit de jaren 1850 deed vroeger onder andere dienst als drukkerij en kurkmagazijn. Na een grondige renovatie is het nu een prachtig hotel met een eigentijds design , moderne faciliteiten en verschillende kamertypes , die stuk voor stuk uitgerust zijn met airconditioning, een moderne televisie en gratis wifi. Waar wacht u nog op?

Uw pension

In deze aanbieding is geen pension inbegrepen.Het hotel heeft een samenwerking opgezet met het vlakbij gelegen Wreckfish Bistro, gespecialiseerd in zelfgemaakte gerechten bereid met verse producten. Steek 's ochtends de straat over en voor £12 heeft u een heerlijk ontbijt met onder andere verschillende warme gerechten, ontbijtgranen, thee, koffie en vruchtensap.Het Albert Dock is gekend om zijn uitstekende eetgelegenheden en chique bars. Vele restaurants gaan er prat op enkel regionale producten van de allerbeste kwaliteit te gebruiken, zoals asperges van Wirral & Formby, garnalen van Southport, Knowsley-lamsvlees en bier en gin uit Liverpool! Loopt het water u ook al in de mond?

Activiteiten

Er is enorm veel te doen en te zien in deze bruisende stad. Van indrukwekkende tentoonstellingen tot prachtige musea, waaronder The Beatles Museum en The International Slavery Museum . Bent u een kunstliefhebber? Dan is The Walker Art Gallery iets voor u! Hier zijn onder andere wereldberoemde werken van Rubens, Rembrandt, Poussin, Gainsborough en Hogarth te zien. Voor deugddoende retailtherapy kunt u terecht in het bruisende entertainmentcentrum, Liverpool One of het exclusieve Met Quarter, gekend om zijn merken en stijlvolle boetieks.

Resident Liverpool, 29 Seel Street, Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Meer details ...

Alle praktische informatie over het hotel:

Het hotel is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Om een kamer te boeken die aan uw behoeften is aangepast, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen de actuele beschikbaarheid voor u controleren.


Aantal kamers in het hotel: 106

Check-in: 15:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan
Er hoeven ter plaatse geen belastingen betaald te worden.

Faciliteiten in het hotel:

  • 24-uursreceptie
  • Conciërgedienst
  • Wifi

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Formaliteiten

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. - Liverpool - Tot -70% | Voyage Privé