Arbor City Hotel 4* - Londen - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in het hart van de stad, op slechts 15 minuten van de Tower of London
  • Profiteer van het nabijgelegen metrostation en ontdek de Britse hoofdstad
  • En ook... Ga shoppen in het winkelcentrum Westfield of bezoek het Olympisch stadion, op slechts 10 minuten van het hotel

De beoordeling van onze klanten

Welkom in... Londen!

Ontdek een bruisende en intrigerende stad!
Van Buckingham Palace tot de wijk Soho, van de National Gallery tot de musicals... Londen wacht op u! Om 11.00u kunt u de wissel van de wacht bijwonen, er zijn volop winkels en musea te ontdekken en u kunt het prachtige Westminster Abbey bezoeken. Ga naar Doughty Street nummer 48 en ontdek waar de wereldberoemde schrijven Charles Dickens woonde.
Uw hotel ligt op slechts 20 minuten van het centrum van Londen en zijn voornaamste bezienswaardigheden. Een leuke tip indien u reist met kinderen: Het Natural History Museum, waar u enorme skeletten van dinosauriërs kunt bewonderen en een levensgroot model van een blauwe vinvis van maar liefst 30 meter!
Gaat u met ons mee?

Uw 4* hotel

Welkom in het Arbor City Hotel 4*, een prachtig hotel met een hedendaagse en moderne stijl. Dit 4* etablissement ligt in de buurt van Brick Lane, de perfecte locatie om deze hoofdstad te ontdekken. Ga eropuit en ontdek de leukste cafeetjes, restaurants, winkels en hippe wijken van de stad.

De eigenaars hebben gekozen voor creativiteit, artistieke invloeden en retro elementen die voor een geweldig resultaat zorgen. Hier beleeft u een leuke vakantie in de hoofdstad.

Profiteer optimaal van deze aanbieding met de late check-out tot 12.00u en vroege check-in vanaf 12.00u!


Verblijft u minimaal 5 nachten in het Arbor City Hotel 4*? Dan krijgt u een gratis afternoon tea voor twee personen aangeboden!

Uw kamer

Uw nachten in Londen brengt u door in een Superior Kamer (19-22m²).

Deze kamer werd modern ingericht en heeft al het nodige voor een comfortabel verblijf. Hier kunt u heerlijk overnachten na een dag in de drukte van de stad.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
1 Baby

Uw pension en restaurants

Uw ochtenden in Londen beginnen met een lekker continentaal ontbijt, inbegrepen in dit aanbod.

Voor een fris drankje of een lekker snack kan u steeds terecht in Bar Lane. Voor heerlijke specialiteiten en internationale lekkernijen kan u terecht in het restaurant van het hotel. Er heerst een gastvrije en elegante sfeer en u zult er heerlijk eten.

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1500 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Details over het hotel: