The Ritz-Carlton Abu Dhabi Grand Canal 5* - Abu Dhabi - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Pak je koffers uit in een luxueuze en uiterst comfortabele kamer
  • Zoek verkoeling in het zwembad of doe een kleurtje op onder de zon
  • Profiteer van de perfecte ligging op 5 minuten van de Sheikh Zayed Moskee
  • Ontdek het bruisende Abu Dhabi met al zijn bezienswaardigheden en profiteer van een perfecte bestemming voor jong en oud

De beoordeling van onze klanten

The Ritz-Carlton Abu Dhabi Grand Canal 5*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Gratis verblijf (pension gelijk aan dat van de volwassenen) voor max. 2 kinderen die een kamer delen met twee volwassenen bij verblijf tussen 01/06 en 30/09/24

Stap door de deuren van het The Ritz-Carlton Abu Dhabi Grand Canal 5*. Van zonsopgangen over Al Maqta Creek tot zonsondergangen over de Sheikh Zayed Grand Mosque, elk moment prikkelt je zintuigen.

 

Het resort is gevestigd in tien op Venetië geïnspireerde gebouwen die een halvemaan vormen rond een van de grootste buitenzwembaden van de stad, en beschikt over acht restaurants, vijfsterrenaccommodatie en alle denkbare luxe voorzieningen.

 

Gelieve rekening te houden met de volgende feestdagen:
 
- Ramadan: ongeveer 10 maart t/m 9 april 2024
- Suikerfeest (Eid al-Fitr): ongeveer 9 t/m 11 april 2024
- Bedevaart naar Mekka (Hadj): 14 t/m 19 juni 2024
- Arafa: 15-16 juni 2024
- Offerfeest (Eid al-Adha): ongeveer 16 t/m 20 juni 2024

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar Superior Deluxe Kamer

Superior Deluxe Kamer (42 m²)

De Superior Deluxe Kamer maakt indruk met zijn lichte en warme kleuren en is voorzien van alle benodigdheden voor een ontspannen verblijf.

Maximale kamercapaciteit

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Ontbijt
  • Upgrade naar halfpension (exclusief drankjes) van 01/03 tot 30/04/24
  • 2x huisbier of huiswijn per kamer, per dag in Dolce Sports Bar (niet beschikbaar in andere eet- en drinkgelegenheden)
  • Cocktail Happy Hour in poolbar Lillet tussen 15.00 en 17.00 uur (tijden onder voorbehoud)
  • Cocktail Happy Hour in bar Sorso tussen 18.00 en 20.00 uur (tijden onder voorbehoud)

Begin je dagen vol frisse energie dankzij het inbegrepen ontbijt. Van 01/03 tot 30/04/24 geniet je van een verblijf met halfpension (exclusief drankjes).

 

Optioneel en met bijbetaling kun je kiezen voor halfpension Dine Around (exclusief drankjes) of volpension Dine Around (exclusief drankjes), tijdens de tweede stap van het boekingsproces.

Variatie genoeg met de acht eetgelegenheden in dit hotel. Maak een reis naar Azië in Li Jiang, geniet van vakkundig gesneden kwaliteitsvlees in The Forge, ontdek de lokale en Libanese keuken in Mijana, proef de mediterrane keuken in Giornotte en geniet van een broodje of salade bij het zwembad in Al Fresco.

 

Geniet je liever van iets lichts in een elegante omgeving? Ga naar de Alba in de lobby, nip aan een drankje in de Sorso Bar of neem een zoete pauze in Café Dolce!

 

**Tijdens de Ramadan kan het zijn dat er geen alcoholische drankjes geserveerd worden tussen zonsopgang en zonsondergang. Houd er rekening mee dat bepaalde restaurants en bars (gedeeltelijk) gesloten kunnen zijn gedurende de dag.**

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • 1 toegangsticket tot Louvre Abu Dhabi per persoon, per verblijf (exclusief transfers)

Breng de dag door in een van de grootste buitenzwembaden van Abu Dhabi of geniet van het privéstrand. Je kunt ook ontspannen in de Arabian Nights Spa of de sauna om helemaal tot rust komen.

 

Als je graag in vorm blijft op vakantie, kun je terecht in de ruime en volledig uitgeruste fitnessruimte met natuurlijk licht en kamerhoge ramen die uitkijken op de olijftuin. De Health Club is 24 uur per dag geopend en is gemakkelijk bereikbaar vanuit de ondergrondse parkeergarage.

 

**Tijdens de Ramadan kan het zijn dat bepaalde activiteiten en winkels (gedeeltelijk) gesloten zijn gedurende de dag.**

Je inbegrepen tickets

Toegangsticket Louvre Abu Dhabi

Je inbegrepen tickets

Bezoek het Louvre Abu Dhabi, het eerste universele museum in de Arabische wereld, waarvan het succes is gebaseerd op drie pijlers: de spectaculaire architectuur, de rijkdom van de permanente collectie, dankzij de inzet van het Louvre en de Franse musea, en de wens om culturen samen te brengen door middel van een rijke collectie werken uit de hele wereld.

Extra opties

Helikoptervlucht in Abu Dhabi (17 minuten)

Extra opties

Bekijk de beroemdste monumenten van Abu Dhabi vanuit de lucht terwijl je over de indrukwekkende monumenten van de stad vliegt! De Sheikh Zayed Grand Mosque, de Corniche,  Marina Mall,  Presidential Palace en vele andere bezienswaardigheden zullen vanuit een nieuwe hoek worden onthuld om je een onvergetelijk spektakel te bieden...

Helikoptervlucht in Abu Dhabi (30 minuten)

Extra opties

Bekijk de beroemdste monumenten van Abu Dhabi vanuit de lucht terwijl je over de indrukwekkende monumenten van de stad vliegt! De Sheikh Zayed Grand Mosque, de Corniche,  Marina Mall,  Presidential Palace en vele andere bezienswaardigheden zullen vanuit een nieuwe hoek worden onthuld om je een onvergetelijk spektakel te bieden...

Toegangsticket Yas Waterworld Abu Dhabi

Extra opties

Duik in de wereld van Yas Waterworld, het grootste waterpark ter wereld! Dit mega-waterpark is 14 hectare groot en biedt het ultieme wateravontuur met meer dan 40 attracties, glijbanen en geweldige ervaringen voor het hele gezin.

Toegangsticket Warner Bros World Abu Dhabi

Extra opties

Zin in actie en avontuur of een vleugje grillig plezier? Ontdek 29 hypermoderne attracties, interactieve familieattracties en unieke shows voor alle leeftijden in Warner Bros World™ Abu Dhabi, 's werelds grootste overdekte themapark!

Toegangsticket Ferrari World Abu Dhabi

Extra opties

Hou je van snelheid? Bereid je dan voor op een dag vol sensatie met je entree tot Ferrari World Abu Dhabi. Met meer dan 40 recordbrekende attracties is het de ultieme bestemming voor non-stop plezier en een adrenalinepompend dagje uit!

Boottocht en diner op een traditionele Dhow

Extra opties

Bewonder de adembenemende skyline van Yas Island tijdens een boottocht met diner! Ga op ontdekkingsreis aan boord van een Dhow, een traditionele zeilboot uit de regio, en bewonder het majestueuze uitzicht op de iconische monumenten van de Emirati hoofdstad.

Rondleiding met gids door Abu Dhabi

Extra opties

Ontdek de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten tijdens een rondleiding langs de bezienswaardigheden! Begeleid door een gids leer je tijdens deze tour van een halve dag meer over de cultuur en het erfgoed van de stad, die traditie en moderniteit combineert.

Onvergetelijk Dubai

Extra opties

Profiteer van je verblijf in Abu Dhabi om een dagje naar Dubai te gaan! Met zijn ontelbare wolkenkrabbers en futuristische monumenten dompel je jezelf meteen onder in de unieke sfeer van deze supermetropool!

Woestijnsafari met barbecuediner

Extra opties

Beleef een onvergetelijke avond weg van de drukte van de stad tijdens een 4x4 safari in de duinen van de Arabische Woestijn, gevolgd door een barbecuediner en een sfeervolle avond!

Vervoer & transport

Je vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Je bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Je transfers

Privétransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Welkom in ... Abu Dhabi!

Droom je ervan om de sfeer van een duizend-en-een-nacht-sprookje in het echt te ervaren? Ontdek de perfecte combinatie van moderniteit en authenticiteit tijdens een verblijf in het verrassende Abu Dhabi. De legendarische Arabische gastvrijheid dompelt je onder in een unieke sfeer waar een nieuw facet van de Emiraten te zien is.

 

De populaire Corniche, de themaparken zoals Ferrari World en Warner Bros World, de tientallen eilanden, de beroemde wolkenkrabbers en de mythische winkelcentra zijn slechts een greep uit wat deze stad te bieden heeft.

 

Wat je zeker niet mag missen tijdens je verblijf? Maak een rondleiding door de beroemde Sheikh Zayed Moskee, de grootste in de Verenigde Arabische Emiraten en bewonder de exclusieve architectuur en de ongeëvenaarde luxe.

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 537

Check-in: 15:00
Check-out: 12:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting (20 AED per kamer per nacht) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

 

Let op! Het is niet toegestaan om af te reizen naar de Verenigde Arabische Emiraten zonder ouders, indien je jonger dan 21 jaar bent.

Faciliteiten in het hotel:

  • Airconditioning
  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Geldwisselkantoor
  • Wasservice
  • Gratis parkeren
  • Conciërgedienst
  • Lift
  • Meertalig personeel

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Badjassen
  • Bad
  • Douche
  • Tv
  • Haardroger
  • Airconditioning
  • Koelkast
  • Minibar
  • Kluisje
  • Koffie- en theefaciliteiten

Restaurants en bars in het hotel:

  • Li Jiang
  • The Forge
  • Mijana
  • Giornotte
  • Al Fresco
  • Alba
  • Sorso
  • Dolce

De optie halfpension "Dine Around" (exclusief drankjes) omvat een keuze uit :

- Lunch of diner in het hoofdbuffetrestaurant

- Alleen diner in een van de andere "Dine Around" restaurants

 

De optie volpension "Dine Around" (exclusief drankjes) omvat een keuze uit:

- Lunch en diner in het hoofdbuffetrestaurant

- Alleen diner in een van de andere "Dine Around" restaurants

 

Let op: De optie ''Dine Around'' bestaat uit een vast 3-gangenmenu (2 gangen voor kinderen van 6 tot 11 jaar, een kindermenu is beschikbaar voor kinderen jonger dan 6 jaar) in een van de drie specialiteitenrestaurants van het hotel, Li-Jiang (Aziatisch), Mijana (Libanees) en The Forge (steakhouse), alleen voor het diner.

*Drankjes zijn niet bij het pension inbegrepen; deze worden apart in rekening gebracht.

*Voor alle maaltijden in onze specialiteitenrestaurants moet ten minste 24 uur van tevoren worden gereserveerd.

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitnessruimte
  • Buitenzwembad
  • Winkel
  • Multisportterrein
  • Kinderclub
  • Sauna

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. The Ritz-Carlton Abu Dhabi Grand Canal 5*