Ontdek Mauritius: Anelia Beach Resort & Spa 4* met inbegrepen excursies - Mauritius - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek Mauritius, een prachtig eiland dat ontspanning aan het strand, tropische natuur en cultuur combineert
  • Geniet volop van drie inbegrepen excursies: relaxen op het strand van Île aux Cerfs, een wandeling door Cap Malheureux en een catamarantocht
  • Verblijf in een schitterend resort met spa

De beoordeling van onze klanten

Ik herinner me mijn eerste bezoek aan Mauritius nog goed. Veel hotelpartners adviseerden me om te gaan dineren in Anelia. Ik besloot het uit te proberen; ik heb er echt van genoten en zelfs een show gezien!

Arman

Highlights van Mauritius

Verrijk je verblijf met onze inbegrepen excursies: met zee-excursies en zowel culturele als natuurlijke ontdekkingen hoef je je niet te vervelen!

 

Leer alles over de plaatselijke cultuur en bewonder de flora en fauna van dit rijke eiland, met zijn tropische landschappen, boeiende zeeleven, groene bergen en zachte zandstranden.

Excursie "Het kleurrijke zuiden"

Geniet van een heerlijk relaxmoment op een van de mooiste stranden van Mauritius tijdens een bezoek aan Île aux Cerfs. Dit eiland staat bekend om zijn witte zandstranden, 100 hectare bedekt met casuarina bomen, kokospalmen, bloemen en een lagune met een rijke zeefauna. Je krijgt de mogelijkheid om watersporten en activiteiten te ontdekken (met bijbetaling).

Excursie "Het exotische noorden"

Deze tocht voert door Cap Malheureux, een klein dorp aan de noordkant van het eiland, waar zich een mooie kerk met rood dak bevindt en waar je verrast wordt met een prachtig uitzicht op Gunner's Quoin en de noordelijke eilanden. Een wandeling door Grand Bay leidt naar de botanische tuinen van Pamplemousses, waar het Samadhi grafheiligdom van Sir Seewoosagar Ramgoolam staat. Deze tuin is een oase van 500 zeldzame exotische planten, met reusachtige waterlelies, Talipot-palmen die slechts om de 60 jaar bloeien, en diverse kruiden.

 

Geniet van een traditionele lunch in L'Aventure du Sucre, een authentieke suikerfabriek die de geschiedenis van het suikerriet op het eiland belicht. De rondleiding gaat verder in het Blue Penny Museum waar de beroemde postzegels van 1847 worden tentoongesteld. De plaatselijke markt in Port Louis is een must voor een kijkje in het echte Mauritiaanse leven.

Excursie "Aquarelle catamaran"

Deze catamaranexcursie neemt je mee langs de westkust om dolfijnen te bekijken en te snorkelen. Geniet vervolgens van een lunch aan boord voordat je de kristallen rots bij Ile aux Bénitiers ziet. Maak je klaar voor onvergetelijke herinneringen!

Anelia Resort & Spa 4*

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Assistentie ter plaatse

Het Anelia Resort & Spa 4* is een nieuw hotel aan de westkust van Mauritius met 150 schitterende kamers. De combinatie tussen de traditionele rieten dakbedekking en het chique moderne interieur laten zowel de geschiedenis als de toekomst van dit eiland zien. De kust bij het hotel is de thuisbasis van een rijk en uitgebreid maritiem leven, die de gasten prachtige ervaringen biedt, zoals een interactie met dolfijnen en een reeks van fantastische watersporten.

Kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Superior Kamer, Anelia Kamer met zeezicht of Deluxe Kamer

Superior Kamer (30 m²)

Laat je charmeren door de moderne stijl van de comfortabele Superior Kamer en geniet van een uiterst ontspannen verblijf!

Maximale kamercapaciteit

Anelia Kamer met zeezicht (30 m²)

Geniet van het prachtige uitzicht op de Indische Oceaan vanuit de Anelia Kamer met zeezicht. Deze kamer is ideaal om in uit te rusten na een dag op pad te zijn geweest om Mauritius te ontdekken.

Maximale kamercapaciteit

Deluxe Kamer (40 m²)

De ruime en chique Deluxe Kamers combineren moderne stijl en comfort en hebben een eigentijdse inrichting in natuurlijke tinten. Bewonder het uitzicht en laat je droom beginnen!

Maximale kamercapaciteit

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Eten & drinken

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Upgrade naar all-inclusive
  • 1x romantisch diner (exclusief drankjes) per persoon, per verblijf

Dankzij de all-inclusiveformule geniet je van een zorgeloze vakantie in alle rust.

Bereid je voor op een heerlijke vakantie! In de restaurants van het hotel vind je culinaire hoogstandjes en je zult vermaakt worden door de thema-avonden.

 

De volgende restaurants/bars staan tot je beschikking: La Toque Blanche - met uitzicht op het strand en het zwembad, biedt dit restaurant een serene sfeer voor alle fijnproevers met een dagelijks themabuffet en à-la-cartelunchmenus. Het restaurant is geopend voor ontbijt, lunch en diner. Esplanade Beach Grill - Voel het zand onder je voeten terwijl je geniet van heerlijke visgerechten onder een rieten dak. Het is dagelijks geopend  voor de lunch. Burger Bar - Zelfgemaakte hamburgers in een informele sfeer met prachtig uitzicht op de oceaan en het zwembad, maar ook voor een drankje. Dolphin Bar - Een fantastische plek om dolfijnen te spotten. Deze bar is geopend tot middernacht en perfect voor een selectie van snacks en exotische cocktails. Sunset Bar - Geniet van een cocktail op het strand terwijl je de zonsondergang bewondert.

Activiteiten

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Excursiepakket "Highlights van Mauritius (zuid, noord, Aquarelle)"
  • 20% korting in de spa per kamer, per verblijf

Waarom niet lekker relaxen in het bubbelbad in de prachtige tuin? Ontspanning zal het sleutelwoord zijn vanaf het moment dat je de spa binnenkomt. Geniet van de enorme keuze aan behandelingen en massages!

Inbegrepen excursies

Excursiepakket - Highlights van Mauritius

Inbegrepen excursies

Van noord naar zuid en van oost naar west zit Mauritius vol met wonderen die tot de must-see attracties behoren, zoals de vulkaan Trou aux Cerfs, de kleurrijke landerijen van Chamarel, een catamarantocht of een bezoek aan de botanische tuinen van Pamplemousses.

Optionele excursies

Helikoptervlucht van 10 minuten

Optionele excursies

Klim aan boord van een Airbus H20 helikopter om een van de mooiste landschappen ter wereld te bewonderen. Vlieg naar de noordelijke stranden en geniet zowel overdag als bij zonsondergang van de mooie lagunes, de Grand Bay en de eilandjes langs de noordkust.

Helikoptervlucht van 25 minuten

Optionele excursies

Vlieg noordwaarts naar Grand Baie en Coin de Mire, die je alleen vanuit de lucht kunt bezoeken. Dan het dorp Cap Malheureux met zijn beroemde kapel met rode daken, gevolgd door een vlucht over Île d'Ambre en het Château de Labourdonnais en zijn landgoed.

De straat van de ambachtslieden

Optionele excursies

Maak kennis met lokale ambachtslieden: een mix van talenten, creativiteit, culturen en Mauritiaanse tradities! Ontdek hoe ambachtslieden een zeer belangrijke rol spelen in de economische ontwikkeling van het eiland en bewonder hoe gerecycleerd afval wordt omgezet in kunstvoorwerpen.

Excursie: één met de natuur

Optionele excursies

Beleef een dag van milieubehoud en duurzame ontwikkeling door natuurminnende ambachtslieden te ontmoeten. Het hoogtepunt van deze excursie? Je plant een jonge inheemse boom, om deel te nemen aan dit behoud!

Vervoer & transport

Vluchten

Tijdens het boeken van je vlucht, kun je je luchtvaartmaatschappij en vluchttijden kiezen. Mogelijk bevat je vlucht één of meer tussenlandingen. Er kan sprake zijn van een technische tussenstop, waarbij je in het vliegtuig kunt blijven zitten, maar het is ook mogelijk dat je van vliegtuig moet veranderen.

Bagage

Voor bagage, maaltijden aan boord en andere services aan boord, worden mogelijk kosten in rekening gebracht. Bij het kiezen van je luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden, kom je te weten of je bagage is inbegrepen in de prijs. Als je bagage niet is inbegrepen in de prijs, kun je voor vertrek de website van de luchtvaartmaatschappij raadplegen met de referentie van je reisdocumenten om het exacte tarief te weten te komen en extra bagage bij te boeken. Als je een goedkopere luchtvaartmaatschappij kiest, kun je je bagage tijdens het boekingsproces toevoegen.

 

Voor binnenlandse vluchten is het niet altijd mogelijk om bagage te reserveren bij de luchtvaartmaatschappij. In dit geval dien je het tarief voor de bagage aan de balie van de luchthaven te betalen.

 

Bij sommige luchtvaartmaatschappijen kan het traject naar de luchthaven in Parijs per trein worden afgelegd. Deze informatie vind je onder het kopje “Details”.

 

Als je per TGV reist, dien je tussen 24 uur en 20 minuten voor vertrek je TGV-ticket af te halen bij het bij het TGV AIR-loket op je vertrekstation. Indien je per vliegtuig reist, ga je na het ophalen van je bagage naar het TGV AIR-loket om je TGV-ticket af te halen.

 

 

Nadat je je reservering hebt voltooid, ontvang je alle benodigde informatie om in te checken voor je vluchten.

Transfers

Gedeelde transfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inbegrepen voor aanbiedingen met vlucht.

Welkom op... Mauritius!

Ben je op zoek naar een bestemming waar je heerlijk kunt luieren op het strand?

 

Kom dan mee naar Mauritius, een stukje paradijs op aarde! Dit magnifieke eiland biedt contrasterende paradijselijke panorama’s. Op de witte stranden kun je lichaam en geest verwennen met een stevige portie vitamine D, en in het binnenland bewonder je ongerepte en weelderige landschappen.

 

Laat je meeslepen door het aangename levensritme van de lokale bevolking. De kans is groot dat zij je zullen uitnodigen om samen een curry te delen!

 

Bereid je voor op een onvergetelijk verblijf boordevol formidabele ervaringen. Waar wacht je nog op?

Meer details

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Aantal kamers in het hotel: 150

Check-in: 14:00
Check-out: 11:00

Huisdieren zijn niet toegestaan.
De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding.

 

Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden.

 

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Faciliteiten in het hotel:

  • Wifi
  • Meertalig personeel

Faciliteiten in de kamer, afhankelijk van het gekozen kamertype:

  • Airconditioning
  • Televisie
  • Balkon of terras
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Haardroger
  • Badjassen
  • Kluisje

Restaurants en bars in het hotel:

  • La Toque Blanche
  • Dolphin Bar
  • Sunset Bar
  • Esplanade Beach Grill
  • Burger Bar

De all-inclusiveformule omvat:


- Internationaal ontbijtbuffet: van 07.30 tot 10.00 uur
- Lunchbuffet: van 12.00 tot 14.30 uur
- Tussendoortje: van 16.00 tot 17.00 uur
- Themabuffet diner: van 19.00 tot 22.00 uur

Het diner wordt geserveerd in het hoofdrestaurant, behalve op woensdag en zaterdag wanneer het diner op het strand wordt geserveerd (afhankelijk van het weer).

 

Drankjes:

Een selectie van lokale alcoholische en non-alcoholische dranken: vruchtensappen, plat of prikwater, thee/koffie, bier, rum, wodka, wijn, whisky, gin en een selectie aan cocktails.

Het all-inclusive drankenpakket begint om 10.30 uur en eindigt elke dag om 22.30 uur.

Op de dag van aankomst begint het all-inclusive drankenpakket om 14.00 uur.

De minibar met een selectie aan lokale drankjes wordt eenmaal per dag aangevuld.

 

Activiteiten bij het hotel:

  • Fitnessruimte
  • Spa
  • Buitenzwembad
  • Tennisbaan

Indien je een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Al naar gelang beschikbaarheid word je ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Je contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met je kunnen opnemen om je reservering te bespreken voordat je aankomt.

Bij aankomst kan je worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens je verblijf, vooral wanneer je buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt weergegeven met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land.

 

Een ontvangst in de beste omstandigheden.

Voor het meest ontspannen verblijf, geniet je van een ontvangst in alle rust. Onze partners beloven de geldende sanitaire maatregelen te respecteren om je veiligheid en welzijn te garanderen.

Let op: de sanitaire maatregelen kunnen worden gewijzigd overeenkomstig met de aanbevelingen van de overheid. Bijgevolg kunnen zij de toegang tot bepaalde voorzieningen beïnvloeden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Ontdek Mauritius: Anelia Beach Resort & Spa 4* met inbegrepen excursies