Combinatie van Radisson Blu Hotel Media City 4* & Hotel Ajman Palace 5* - Dubai - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Geniet vanaf het dakterras van het spectaculaire uitzicht over Dubai na zonsondergang
  • Kom tot rust in uw gezellige en luxueuze kamers in een stad die tot de verbeelding blijft spreken
  • Ontdek de overheerlijke gastronomie in de restaurants van uw hotels
  • En ook... Maak van de gelegenheid gebruik om 4 sensationele attractieparken te bezoeken

De beoordeling van onze klanten

Wij hebben te weinig gegevens om een gemiddelde beoordeling weer te geven.

Welkom in... Dubai en Ajman

Uw eerste bestemming is een uitzonderlijke en weelderige stad midden in de woestijn...
Eindeloze wolkenkrabbers, skigebieden, kunstmatige eilanden... Dubai is zonder twijfel enig in zijn soort! Met de Burj Khalifa heeft deze stad nog steeds het hoogste gebouw ter wereld en ook op het gebied van luxe, verwennerij en gastronomie breekt Dubai records. Op het kruispunt van 2 continenten en met een mengelmoes van culturen, is er voor iedereen iets te bleven!

Daarna nemen we u mee naar Ajman. Op slechts 30 minuten van de duizelingwekkende hoogtes van Dubai ontdekt u een wereld met idyllische stranden aan het kristalheldere water van de Perzische Golf. Deze fantastische stad tussen de zee en de weelderige natuur heeft een koeler klimaat, ongerepte plekjes en vooral rust...
Vergeet uw zonnebril niet in te pakken!

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 6 nachten waarvan 4 nachten in het Radisson Blu Hotel Media City en 2 nachten in het Hotel Ajman Palace
- 7 nachten waarvan 4 nachten in het Radisson Blu Hotel Media City en 3 nachten in het Hotel Ajman Palace
- 8 nachten waarvan 4 nachten in het Radisson Blu Hotel Media City en 4 nachten in het Hotel Ajman Palace

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw hotels

Radisson Blu Hotel Media City 4*

Dit prachtige, luxueuze hotel ligt in het hart van Media City, de zakenwijk van de stad. Dit elegante etablissement met een moderne en stijlvolle inrichting biedt een oase van rust en luxe in deze bruisende stad. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar met een uitzonderlijke service om uw verblijf onvergetelijk te maken. Op het schitterende dakterras vindt u niet alleen een prachtig zwembad, maar geniet u ook van een panoramisch uitzicht over de stad...

Op wandelafstand vindt u de Emirates Golf Club en een metrostation en het hotel beschikt ook over een pendeldienst naar de winkelcentra 'Mall of the Amirates' en 'Ibn Battutta Shopping Mall'.

De kamer

Uw moderne Standaard Kamer (26 m²) is gezellig en stijlvol ingericht met veel oog voor detail. Dankzij de strakke lijnen, warme kleuren, comfortabel meubilair en hedendaagse faciliteiten komt u hier helemaal tot rust na uw avonturen van de dag.

Hotel Ajman Palace 5*

Ontdek een hotel met een typische architectuur gelegen aan een idyllisch privéstrand... Dit is vakantie! De luxueuze oosterse inrichting met veel oog voor detail, de persoonlijke benadering, de schitterende faciliteiten en de overheerlijke gastronomie garanderen dat u een verblijf in dit hotel niet snel zult vergeten!

De kamer

In uw Deluxe Kamer (27 m²) beleeft u een vakantie van 1001 nachten...

Deze moderne en elegante kamer is ingericht in een perfecte combinatie tussen Arabische luxe en modern comfort. Met zijn lichte en rustgevende kleuren, zoals blauw, turquoise en wit, komt u helemaal tot rust met uitzicht over deze prachtige stad.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Radisson Blu Hotel Media City

Begin uw dag met een overheerlijk ontbijt en laat u voor de lunch en het diner meenemen op een culinaire wereldreis in de verschillende restaurants van het hotel. Het Restaurant Certo brengt een authentieke Italiaanse keuken met pizza's gebakken in een echte houtoven en traditionele pastagerechten. In het Chef's House All-Day Dining Restaurant worden de hele dag lang extravagante buffetten aangeboden in verschillende thema's.

Als u zin heeft in een drankje, moet u richting de Library Lounge voor een lekkere thee, koffie of lichte maaltijd in een hedendaags kader. En wat dacht u van een heerlijk gebakje als vieruurtje? Kom dan naar de ICON bar & Lounge. Op het dakterras tenslotte, vindt u het Tamanya Terras en het Crépuscule Terras aan de rand van het zwembad, de ideale plek om te nippen van een cocktail met uitzicht over de stad.

Hotel Ajman Palace

Ook in Ajman beginnen uw dagen met een stevige brok energie dankzij het uitgebreide ontbijt. Voor uw andere maaltijden heeft u de keuze tussen verschillende cafés en restaurants om te proeven van de plaatselijke keuken en internationale gastronomie.

De Encore Bistro brengt overheerlijke mediterrane gerechten met een moderne en creatieve toets. Neem uw maaltijd in het restaurant of op het terras met prachtig uitzicht over de Perzische Golf. Dit is ook de plek waar u het ontbijt neemt. Dragon’s Place is een gezellig restaurant waar u geniet van de Aziatische keuken met Japanse en Thaise gerechten in een modern kader. In het Arabesque Gourmet Restaurant proeft u van de authentieke streekspecialiteiten in een luxueus kader met een moderne koloniale inrichting.  

Voor een verfrissende cocktail tussen het zwemmen door moet u in de
 H2O Lounge Bar zijn en op het dakterras vindt u de Nojoom Lounge. Bewonder het adembenemende uitzicht terwijl u geniet van een drankje of een waterpijp, met lounge muziek op de achtergrond...

Activiteiten

Radisson Blu Hotel Media City
Begin de dag met een verfrissende duik in het zwembad op het dakterras voor u op ontdekking gaat in het bruisende Dubai. Of kies ervoor om heerlijk te relaxen op een comfortabele ligstoel, met een cocktail in de hand, terwijl u het uitzicht over de stad bewondert. En voor volledige verwennerij gaat u naar de luxueuze spa, met een ruim aanbod aan massages en behandelingen.

Hotel Ajman Palace
Dit is de perfecte plek om te genieten van de zon, op het gouden zandstrand aan de rand van de woestijn of aan het schitterende buitenzwembad. Breng zeker een bezoekje aan de spa waar u tot rust komt in de hamam of sauna, terwijl de kinderen zich amuseren in de kinderclub.

Extra opties

Ticket voor 2 dagen geldig in 4 attractieparken van Dubai Parks & Resorts

Extra opties
Komt u met het hele gezin op vakantie? Dan is de optie om te kiezen voor 2 onvergetelijke dagen vol familiepret zeker de moeite waard! Dankzij dit ticket krijgt u toegang tot 4 sensationele attractieparken van het Dubai Parks & Resorts complex: Motiongate, Legoland, Legoland Water en Bollywood Parks!

Deze 3 themaparken en 1 waterpark zijn de perfecte manier om de adrenaline te voelen stromen, eindeloze waterpret te bleven en te duiken in de wereld van de films en cinema.

Het weer

Jan
min : 12°C max : 23°C
Feb
min : 14°C max : 24°C
Mrt
min : 16°C max : 27°C
Apr
min : 18°C max : 30°C
Mei
min : 22°C max : 34°C
Jun
min : 25°C max : 36°C
Jul
min : 28°C max : 38°C
Aug
min : 28°C max : 39°C
Sep
min : 25°C max : 37°C
Okt
min : 22°C max : 33°C
Nov
min : 18°C max : 31°C
Dec
min : 14°C max : 26°C

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over het Radisson Blu Hotel Media City:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 246
Check-in: 15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting (ongeveer 20 AED per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Alle praktische informatie over het Hotel Ajman Palace:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 254
Check-in: 14u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting (€5,00 per persoon per dag) moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer mogelijk met supplement. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Het Radisson Blu Hotel Media City beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Bagagedienst
  • Conciërge
  • Wisselkantoor
  • Excursiebalie
  • Kinderopvang
  • Businesscentrum
  • Fax- en kopieermachine
  • Wasserij en stomerij
  • Roomservice

Het Hotel Ajman Palace beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Bagageopslag
  • Conciërge
  • Geldautomaat
  • Wisselkantoor
  • Wifi
  • Pendeldienst
  • Limousineservice
  • Kinderopvang (op aanvraag)
  • Wasserij en stomerij
  • Roomservice (24/7)

De kamers van het Radisson Blu Hotel Media City zijn uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Telefoon
  • Radio
  • Televisie
  • Kluis
  • Minibar
  • Nespresso machine
  • Bureau
  • Privébadkamer met douche
  • Badjassen en slippers
  • Haardroger
  • Toiletartikelen

De kamers van Hotel Ajman Palace zijn uitgerust met:

  • LED televisie met internationale zenders
  • Gratis wifi
  • Bureau
  • Kluis
  • Minibar met water en frisdrank
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Luxueus beddengoed
  • Badkamer met Italiaanse douche
  • Badjassen en slippers
  • Haardroger
  • Make-up spiegel

Activiteiten bij het Radisson Blu Hotel Media City:

  • Buitenzwembad op het dakterras
  • Spa
  • Hamam
  • Massages
  • Fitnessruimte
  • Bibliotheek

Activiteiten bij Hotel Ajman Palace:

  • Privéstrand
  • Buitenzwembad
  • Zonneterras
  • Spa
  • Hamam
  • Sauna
  • Jacuzzi
  • Fitnessruimte
  • Kinderclub
  • Speeltuin

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. De afstand tussen de luchthaven van Dubai en uw hotel Radisson Blu Media City bedraagt 30 km. De afstand tussen de luchthaven van Dubai en uw hotel Ajaman Palaca bedraagt 27 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

België: http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten
Nederland: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/inhoud

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan Belgische burgers of inwoners van de Europese Unie, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Reisdocumenten

Nadat u de ontvangstbevestiging heeft ontvangen van uw aankoop en wanneer deze betaald is, sturen wij u per e-mail :

- Een document voor het transport in de vorm van een elektronisch ticket (wanneer u een aanbieding met transport heeft gekocht). In dit document vindt u alle informatie betreffende uw transport (tijd en plaats / informatie voor de check-in / bagage informatie).

- Een of meerdere boekingsbewijzen die bij aankomst gepresenteerd moet worden aan de receptie en aan de dienstverlener voor eventuele bijgeboekte opties.
U kunt hier ook alle adres- en contactgegevens van uw hotel of dienstverlener vinden.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Combinatie van Radisson Blu Hotel Media City 4* & Hotel Ajman Palace 5*