Hilton Garden Inn Dubaï en Radisson Blu Yas Island Abu Dhabi 4* - Dubai - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf op een uitstekende locatie in Dubai om de stad te verkennen
  • Overnacht in moderne hotels die luxe en comfort perfect combineren
  • En ook... Trakteer uzelf op een van de aangeboden excursies om nieuwe ervaringen op te doen

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Hilton Garden Inn Dubai: Traveller's Choice Award

Trip advisor
Dit hotel won de Traveller's Choice Award van Tripadvisor, de hoogste award van deze leidende reisbeoordelingswebsite. Deze jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan het beste van het beste, voor service, kwaliteit en klanttevredenheid.

Welkom in... Verenigde Arabische Emiraten

Droomt u van ontspanning en grootsheid, van stedelijke drukte maar ook van paradijselijke stranden en een azuurblauwe zee?

Volg ons dan naar Dubai, een stad waar wolkenkrabbers de zwaartekracht op de proef lijken te stellen en waar werkelijk alles mogelijk is. Skiën in een winkelcentrum, wandelen op een eiland in de vorm van een palmboom, winkelen in adembenemende souks, een koffiepauze nemen voor een immens aquarium en wuiven naar de duikers... De stad van de grenzeloosheid nodigt u uit voor een reis zonder beperkingen!
Vervolg uw reis daarna naar het moderne Abu Dhabi! Met meer dan 200 eilanden en een 400 km ongerepte kustlijn, rustige oases, moderne stadsgezichten, majestueuze bergen en woestijnen en diverse andere plaatsen geklasseerd als werelderfgoed door UNESCO, biedt Abu Dhabi een ruime keuze aan landschappen. De hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten is een unieke bestemmingOntdek de oude paleizen, bezoek een van de grootste moskeeën van de wereld, wandel door oases op een kameel... Alles is mogelijk in Abu Dhabi! U zult in ieder geval gecharmeerd raken van de legendarische Arabische gastvrijheid. 

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:
- 3 nachten in Dubai en 4, 5 of 7 nachten in Abu Dhabi
- 4 nachten in Dubai en 4, 5 of 6 nachten in Abu Dhabi 
- 5 nachten in Dubai en 5 nachten in Abu Dhabi 
- 6 nachten in Dubai en 6 nachten in Abu Dhabi

Om u te helpen

30%
Boekt u meer dan 35 dagen van te voren en is het totaal bedrag meer dan €1000 ? Dan hoeft u niet alles in één keer te betalen! Klik de optie aan van een voorschot van 30% op het moment van boeken.

Lees hier onze algemene verkoopsvoorwaarden.

Voor meer informatie of voor telefonische hulp, kunt u ons bellen via (+31) 30 808 01 49.

Uw 4* hotels

Hotel Hilton Garden Inn Dubai Mall of Emirates

Het Hilton Garden Inn Dubai Mall of Emirates is gunstig gelegen in de buurt van het strand en de bruisende winkelstraten. Het hotel heeft een eigentijdse inrichting en biedt u al het nodige comfort en uitstekende faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Dit uiterst comfortabele hotel is zonder twijfel een fantastische uitvalsbasis voor een heerlijk verblijf in deze levendige stad!
Zet uw koffers neer in een comfortabele Guest Kamer (29 m²). Uw ruime en lichte kamer is comfortabel uitgerust en ingericht in moderne en zachte kleuren. De perfecte omgeving voor een onvergetelijk verblijf in de stad van de grootsheid.

Radisson Blu Abu Dhabi Yas Island 4*

Op slechts enkele minuten van uw prachtige viersterrenhotel Radisson Yas Island Abu Dhabi, met zijn eigentijdse stijl en design, kunt u alle magie van het eiland opsnuiven en profiteren van de ongelooflijke activiteiten die de stad te bieden heeft. Geniet van de turquoise wateren aan de stranden van de Arabische Golf, een fantastische golfbaan en spanning en sensatie in Yas Waterworld. In het hotel heerst een rustige sfeer, waardoor u gemakkelijk vergeet dat u zo dicht bij het hart van Abu Dhabi bent! 
Om ervoor te zorgen dat deze vakantie voor altijd wordt vastgelegd in uw geheugen, hebben we een upgrade naar een Superior Kamer (ongeveer 36 m²) geregeld. De ruime en perfect uitgeruste Superior Kamer biedt naast een warme sfeer en rustgevende kleuren uitstekende faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Geniet vanaf uw eigen balkon van het heerlijke klimaat van het land, met een lekker kopje koffie. De dag kan beginnen!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension en restaurants

Hotel Hilton Garden Inn Dubai Mall of Emirates
Tijdens uw verblijf in Dubai geniet u elke ochtend van een inbegrepen ontbijt in het Hilton Garden Inn hotel. 

Begin de dag met een lekker uitgebreid en gezond ontbijt in het Garden Grille Restaurant. Geniet 's middags van een hapje en een drankje in de Pavilion Pantry. Aan het eind van de dag kunt u even uitrusten met een drankje in de gezellige Garden Bar. Als kers op de taart, krijgt u 20% korting op eten en drinken in het hotel

Radisson Blu Yas Island Hotel Abu Dhabi
Ontdek Abu Dhabi in alle comfort dankzij uw upgrade naar halfpension (exclusief drankjes). Voor meer rust kunt u optioneel ook kiezen voor de all-inclusiveformule.

Het Assymetri restaurant is de plek waar u elke ochtend naartoe gaat om te genieten van een heerlijk ontbijt, waar drankjes en warme en koude gerechten worden geserveerd in buffetvorm. In het restaurant kunt u ook terecht voor lunch en diner waar gerechten zijn geïnspireerd op traditionele recepten uit de hele wereld.

Liefhebbers van pizza, verse pasta en andere typisch Italiaanse specialiteiten kunnen hun hartje ophalen in het informele en verfijnde decor van restaurant Filini voor het diner. In het Belgian Beer Café staan Belgisch bier en Belgische gerechten in de schijnwerpers! Mosselen met frietjes maar ook kippenboutjes met Luikse stroop... Als u even af wilt koelen aan het zwembad kunt u ondertussen terecht in Shams Pool Bar. Bij Fast Track zorgt de warme en vriendelijke sfeer voor een gezellige avond met vrienden of familie.

Activiteiten

Hotel Hilton Garden Inn Dubai Mall of Emirates
Vakantie moet in het teken staan van ontspanning en tijd voor uzelf. Hilton Garden Inn Dubai heeft dit begrepen. Neem een duik in het zwembad of ga sporten in de fitnessruimte. En als u even helemaal wilt ontspannen na een dag vol activiteiten, kunt u uzelf trakteren op een ontspannende behandeling.
Radisson Blu Yas Island Hotel Abu Dhabi
Of u uw dagen nu wilt doorbrengen vol activiteiten of op vakantie gaat voor sport en ontspanning, dit hotel heeft werkelijk aan alles gedacht. Naast de strategische locatie in het hart van het eiland en dicht bij de stranden, biedt het hotel een buitenzwembad en een spa om te ontspannen na uw excursies, maar ook een volledig uitgeruste fitnessruimte. Zelfs tennissen is hier mogelijk! Eén ding staat vast: u zult zich hier niet snel vervelen!

Extra opties

Toegang voor 1 dag tot 2 themaparken naar keuze van Dubai Parks & Resort

Extra opties
Kies voor een dag pure familiepret met een toegangsticket voor 2 themaparken naar keuze. Dubai Parks & Resort is het grootste en meest spectaculaire themapark van de omgeving met 3 unieke pretparken en 1 waterpark. Laat de adrenaline stromen in de vele attracties en ontdek de bijzondere wereld van de cinema in Motiongate, dompel u onder in de kleurrijke wereld van Bollywood in Bollywood Parks en bouw uw eigen creaties in Legoland. Breng zeker een bezoek aan MINILAND, waar met 20 miljoen steentjes de skyline van Dubai werd nagebouwd. In het Legoland Waterpark vindt u spannende glijbanen, golfslagbaden en tal van activiteiten voor jong en oud!

Inbegrepen in de prijs:
- Eten en drinken (all inclusive) in een selectie van restaurants in de 2 gekozen parken (in Bollywood Parks: Victoria Station Café, Spicy Djaba, Studio Canteen; in Motiongate: Supporting Rolls Bakery & Ice Cream, Baby Brent’s Lunchonette, Hotel Beastro, Very Smurfy Café, Candy Apple (enkel in het weekend), King’s Julian’s Side show Café, Mr Ping’s Noodle Shop, Dragon Flame Grill; in Legoland en Legoland Waterpark: The Fried Chicken Co, Pizza Pasta, The Market, Knights table, Water Park Waves Bistro, Water Park Bricks Bites)
- 1 souvenir (glas) in het eerste bezochte park waarmee u water kunt drinken aan alle fonteinen in het park

Niet inbegrepen in de prijs:
- Eten en drinken in alle andere restaurants (toprestaurants en foodtrucks, zie details ter plaatse)

Woestijnsafari Dubai (halve dag)

Extra opties
Een safari in de woestijn is een ervaring die u nooit meer vergeet! We nemen u mee aan boord van een luxueuze 4x4 met een ervaren chauffeur voor een spannende rit door de uitgestrekte landschappen en langs de grootste zandduinen. Bewonder de adembenemende zonsondergang in de Arabische woestijn en kom tot rust in een traditionele tent waar u kunt proeven van de Sisha waterpijp, een ritje op een kameel kunt maken, surfen op de duinen, foto's maken in traditionele kledij, een henna tatoeage laten zetten,... Als afsluiter maakt u nog een traditioneel Arabisch feest mee met buikdanseressen, folkloremuziek en een lekkere barbecue.

City Tour Dubai (halve dag)

Extra opties
Recordbrekende architectuur, een kunstmatig aangelegd eiland en de historische kant van Dubai... U ontdekt het allemaal tijdens deze tour van een halve dag. U rijdt naar het Palm Jumeirah (het eiland in de vorm van een palmboom) waar u halte houdt voor een foto aan Atlantisch The Palm voor u verder gaat richting het Jumeirah Beach en de Burj Al Arab (fotostop langs buiten). 

Daarna gaat het verder naar het oude centrum langs de Jumeirah moskee en een bezoek aan het Dubai Museum in het Al Fahidi Fort uit de achttiende eeuw. Slenter rond aan de oevers van Dubai Creek en steek deze historische waterweg over in een traditionele abra boot om de Gold Souk en de Spice Souk te bezoeken.

Burj Khalifa

Extra opties
Bewonder deze adembenemende stad vanaf de top van de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. De uitzichten vanaf hier zijn op zijn minst indrukwekkend te noemen en u krijgt zonder twijfel het gevoel dat u op de top van de wereld staat!

Halfdaagse safari in de woestijn Abu Dhabi

Extra opties
De woestijnsafari, een avontuur als geen ander, brengt u met één van onze deskundigen, buiten de gebaande paden voor een spannende en stimulerende ervaring. Ontdek de wilde majesteit van de Arabische woestijn, een van de laatste op aarde en laat u fascineren door de grote duinen. Bewonder de prachtige zonsondergangen in de Arabische woestijn en ontspan daarna in een traditioneel kamp waar andere activiteiten voor u klaarstaan. Rijd een kameel, rook Shisha, surf op het zand, neem foto's van de traditionele kostuums of laat u tatoeëren met henna. Het is allemaal onderdeel van de ervaring! Voor de grote finale dompelt u zich onder in een luxe Arabisch feest met een buikdanseres en beweeg op de Arabische volksmuziek onder de volle maan. 

Yas Water World

Extra opties
Met 43 glijbanen en attracties, waarvan u er gegarandeerd 5 nog nooit eerder gezien heeft, beleeft u nieuwe aquatische avonturen met uw familie en vrienden met uw dagpas.

Ferrari World

Extra opties
Geniet van een bezoek aan het park Ferrari World, het eerste Ferrari themapark in de wereld. Dit park staat voor uitmuntendheid, prestatie en technische innovatie van het merk. Mis deze ervaring niet!

Het weer

Jan
min : 12°C max : 23°C
Feb
min : 14°C max : 24°C
Mrt
min : 16°C max : 27°C
Apr
min : 18°C max : 30°C
Mei
min : 22°C max : 34°C
Jun
min : 25°C max : 36°C
Jul
min : 28°C max : 38°C
Aug
min : 28°C max : 39°C
Sep
min : 25°C max : 37°C
Okt
min : 22°C max : 33°C
Nov
min : 18°C max : 31°C
Dec
min : 14°C max : 26°C

Details over de hotels:

Alle praktische informatie over het Hotel Hilton Garden Inn Dubai Mall of Emirates:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 370
Check-in:  15u
Check-out: 12u
Huisdieren zijn niet toegestaan

Alle praktische informatie over Radisson Blu Abu Dhabi Yas Island 4*: 
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit 
Aantal kamers in het hotel : 397 
Check-in:  15.00u 
Check-out: 12.00u 
Huisdieren zijn niet toegestaan 

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Praktische informatie over de kamer:
Mits beschikbaar op het moment van reserveren. Verblijf in een eenpersoonskamer is niet mogelijk. De oppervlakte van de kamer staat het niet toe om extra bedden toe te voegen. Boekingen met een hoger aantal deelnemers (inclusief baby) kunnen niet worden bevestigd.

Hotel Hilton Garden Inn Dubai Mall of Emirates beschikt over:

  • Bagageruimte
  • Wasserij
  • Conciërgeservice
  • Lift
  • Excursiebalie
  • Roomservice

Het Radisson Blu Abu Dhabi Yas Island 4* beschikt over:

  • 24-uursreceptie
  • Wifi
  • Parking
  • Roomservice
  • Conciergerie
  • Excursiebalie
  • Bagageruimte
  • Tijdschriften
  • Lift
  • Wasserij (toeslag)
  • Strijkservice (toeslag)

De kamers van Hotel Hilton Garden Inn Dubai Mall of Emirates 4* zijn uitgerust met:

  • Wifi
  • Thee en koffie
  • Minibar
  • Tv met internationale zenders
  • Haardroger
  • Kluisje
  • Strijkijzer en strijkplank

De kamers van Radisson Blu Abu Dhabi Yas Island 4* zijn uitgerust met:

  • Minibar
  • Wifi
  • Balkon
  • Tijdschriften
  • IPod-station met radio
  • Badjassen en slippers
  • Nespresso-apparaat

Activiteiten bij Hotel Hilton Garden Inn Dubai Mall of Emirates 4*:

  • Fitnessruimte
  • Zwembad
  • Behandelingen

Activiteiten bij Radisson Blu Abu Dhabi Yas Island 4*:

  • Spa
  • Fitnessruimte
  • Tennisbanen
  • Zwembad
  • Speeltuin en kinderbad

Uw reis

Vluchten: Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij. U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Gezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

Opgelet: Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (Code: BRU), Brussel-Charleroi (Code: CRL), Amsterdam (Code: AMS), Rotterdam (Code: RTM) of Eindhoven (Code: EIN). Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Transfers: Inclusief. De afstand tussen luchthaven van Dubai en het hotel Hilton Garden Inn Dubaï Mall bedraagt ongeveer 29 km, de afstand tussen luchthaven van Dubai en het hotel Radisson Blu Yas Island Abu Dhabi is 135 km.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is:
Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

Bagage: Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald.

Tour, excursie of autoverhuur: U ontvangt hiervoor de benodigde documenten met uitgebreide beschrijving van uw verblijf of verhuur van de auto uiterlijk 3 weken voor vertrek.

Belangrijke paspoortinformatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.

Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Lokale belasting Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten

Indien u in het bezit bent van een verblijfsvergunning voor een van de lidstaten van de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten (Saoedi-Arabië, Oman, Koeweit, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten of Qatar) en daarnaast gebruik wilt maken van de aanbiedingen van Voyage Privé, dient u mogelijk lokale belasting te betalen bij aankomst bij het hotel. De hoogte van deze belasting kan variëren en hoge bedragen aannemen. Het bedrag dient direct aan het hotel te worden betaald. Voyage Privé is niet aansprakelijk voor deze belasting en claims worden niet geaccepteerd.

Belangrijke informatie over vluchten

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt verstuurd een paar dagen na de reservering via e-mail ter bevestiging.

Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema.

In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel.

Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen. De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hilton Garden Inn Dubaï en Radisson Blu Yas Island Abu Dhabi 4*