Midden-Oosterse ontsnapping 4*/5* - Dubai - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de mooiste plekjes in Jordanië en Dubai
  • Laat u verbazen door de eeuwenoude geschiedenis en prachtige natuur in Jordanië
  • Duik de bruisende en duizelingwekkende wereld van Dubai in, één van de meest opwindende steden ter wereld
  • Waan u een echte ontdekkingsreiziger in Petra, de meest fascinerende site van Jordanië

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in ... het Midden-Oosten!

Bent u op zoek naar ontspanning, cultuur en avontuur? Kom met ons mee naar een land van kleuren, geuren en tradities: Jordanië. Van de hoofdstad Ammam, langs het fascinerende Petra tot aan de uitgestrekte Wadi Rum woestijn... dit land is een waar openluchtmuseum met overblijfselen van de grootste beschavingen uit het Midden-Oosten en adembenemende landschappen. We bieden u twee verschillende rondreizen om u het programma te garanderen dat het beste bij u past.

Ontdek ook een wereld waar grootsheid, recordbrekende architectuur, luxe en weldaad centraal staan: het bruisende en immer verrassende Dubai! De wolkenkrabbers lijken de wetten van de zwaartekracht te trotseren op een plek waar alles mogelijk is. Skiën in een winkelcentrum, zonnebaden op een kunstmatig eiland in de vorm van een palmboom, slenteren door traditionele souks, een heerlijke koffie drinken op een zonnig terrasje of een indrukwekkend aquarium bezoeken met de meest kleurrijke vissen... Dubai stelt niet teleur!

Reisbeschrijving

Ontdek de geheimen van Wadi Rum, bewonder unieke kastelen in de woestijn, laat u verbazen door het magische Petra en laat u drijven op de Dode Zee... Dat alles is mogelijk in Jordanië, een echte smeltkroes van kleuren en culturen. Daarna of als eerste, gaat u naar Dubai, een stad die steeds opnieuw weet te innoveren en die u omver zal blazen met een prachtig evenwicht tussen moderne architectuur en eeuwenoude tradities. 

We hebben werkelijk aan alles gedacht om uw reis gemakkelijker te maken: een selectie van 4* of 5* hotels, een Engelstalige gids tijdens uw bezoeken en transfersMet overnachtingen in Amman en Petra, en bezoeken aan de Dode Zee is uw ontdekking van de belangrijkste bezienswaardigheden die Jordanië te bieden heeft, compleet.

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

Aanbieding 1: Rondreis van zaterdag tot zaterdag:
7 nachten: 3 nachten in Dubai + 1 nacht in Amman + 1 nacht in Petra + 1 nacht in de Wadi Rum woestijn + 1 nacht in Amman

Aanbieding 2: Rondreis van dinsdag tot dinsdag:
7 nachten: 1 nacht in Amman + 1 nacht in Petra + 1 nacht in de Wadi Rum woestijn + 1 nacht in Amman + 3 nachten in Dubai

Uw reisprogramma van zaterdag tot zaterdag

Dag 1: Aankomst in Dubai (zaterdag)
iOp de luchthaven van Dubai wacht uw chauffeur met een bordje met uw naam erop. Na het passeren van de douane brengt de chauffeur u naar uw hotel. Check-in en rest van de dag vrij.
Overnachting in Dubai.

Dag 2: Halve dag stadsrondleiding door Dubai en diner aan boord van een Dhow (zondag)
Na het ontbijt vertrekt u voor een halve dag tour door Dubai. De eerste halte is het Dubai Museum, dat een indrukwekkende verzameling informatie en werken over de geschiedenis en het leven in Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten herbergt. Maak een wandeling over het strand en Atlantis en ga verder met een bus naar de beroemde Jumeirah Moskee, langs de Jumeirah Beach Road naar de Burj Al Arab, waar u een fantastisch beeld van dit luxe hotel mee naar huis neemt. Van daaruit passeert u de Madinat Souk en gaat u verder naar Palm Jumeirah, het kunstmatige eiland. Na een korte stop in Atlantis keert u terug naar Sheikh Zayed Road via de beroemde Mall of the Emirates. U zult het winkelcentrum gemakkelijk herkennen dankzij de unieke vorm van de overdekte skipiste. U gaat naar het centrum, naar Burj Khalifa, de hoogste toren ter wereld. Aan Burj Khalifa is het grootste winkelcentrum ter wereld verbonden: de Dubai Mall.
Om 12.00 uur keert u terug naar uw hotel en 's middags, na 18.30 uur, haalt uw chauffeur u op om u naar de opstapplaats te brengen voor uw minicruise op een Dhow. Geniet aan boord van een heerlijk buffet terwijl u de spectaculaire waterkant van Dubai Marina oversteekt. De dhow weergeeft het avontuurlijke verleden van de Emiratis en biedt u een spectaculair uitzicht op de verlichte wolkenkrabbers van Dubai, terwijl u geniet van een zacht zeebriesje.
Overnachting in Dubai.

Dag 3: Vrije ochtend in Dubai en woestijnsafari (maandag)
Na het ontbijt heeft u de ochtend vrij om te ontspannen, terwijl u in de middag door de chauffeur wordt opgehaald voor uw woestijnsafari waarbij het diner is gepland. Na het diner wordt u terug naar uw hotel in Dubai gebracht.
Overnachting in Dubai.
Dag 4: Dubai - Amman (dinsdag)
Na het ontbijt wordt u naar Dubai International Airport gebracht, waar u uw vlucht naar Jordanië neemt. Bij aankomst op Amman Airport ontmoet u uw chauffeur en wordt u naar uw hotel in Amman gebracht.
Overnachting in Amman.

Dag 5: Amman – Madaba –Mount Nébo – Kerak – Petra (woensdag)
Na het ontbijt rijdt u langs de 2000 jaar oude Kings Highway; de oude weg die in de Bijbel wordt genoemd en die prehistorische dorpen van het stenen tijdperk en bijbelse steden verbindt. U maakt een tussenstop bij Madaba, 'The City of Mosaics', 30 km ten zuiden van Amman. Hier bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad, de Grieks-orthodoxe kerk van St. George, waar de beroemde 6e-eeuwse Byzantijnse mozaïekkaart van het Heilige Land en andere bijbelse vindplaatsen te bewonderen zijn. 

Uw volgende stop is Mt. Nebo, bekend als de begraafplaats van de profeet Mozes. De berg, 840 meter hoog, biedt een spectaculair uitzicht op het Heilige Land. Vervolgens rijdt u verder via de Kings Highway, die prehistorische dorpen van het stenen tijdperk met elkaar verbindt, en bijbelse steden, om uiteindelijk bij Kerak te komen, het prachtige kruisvaarderskasteel uit de 12e eeuw na Christus, gelegen op een heuveltop op ongeveer 1000 meter boven de zeespiegel en aan drie zijden omgeven door een dal. Kerak is al zeker sinds de ijzertijd bewoond en was een belangrijke stad voor de Moabieten.
Overnachting in uw hotel in Petra.
Dag 6: Petra - Wadi Rum (donderdag)
Na het ontbijt kunt u een dag lang een bezoek brengen aan de "Rozenrode stad" van Petra, een indrukwekkende schat van de antieke wereld. In 2012 werd het 200e jaar van haar herontdekking gevierd en onlangs werd deze stad uitgeroepen als een van de zeven wereldwonderen. Het is zonder twijfel de meest gekende en bezochte bestemming in Jordanië. In 1985 werd Petra erkend als Unesco werelderfgoed. Begin uw bezoek met een wandeling of een korte paardrit van de hoofdingang van Petra naar de ingang van de oude stad via de "Siq", een 1210 meter lange smalle kloof. Als u het einde van de Siq bereikt, komt het eerste en grootste monument van Petra langzaam in zicht; dit is het beroemde monument van de Schatkist "Al Khazneh". Petra is een buitengewone en unieke plaats die meer dan 2000 jaar geleden door de Arabische Nabatean werd gebouwd. De Nabatean hebben hun monumentale graftomben, paleizen, tempels en schatten uit de natuurlijke roze stenen en zandstenen uit de woestijn uitgehouwen. Petra was een belangrijk knooppunt voor de zijde-, kruiden- en andere handelsroutes die de Oosterse wereld met die van het Westen verbonden. Trakteer uzelf en laat onze professionele gids u door de architecturale en spirituele wonderen van deze majestueuze plek leiden, waarin elk detail wordt uitgelegd. 
Op twee uur rijden van Petra ligt de Wadi Rum-woestijn, die wordt beschouwd als een van de mooiste ter wereld vanwege de zandsteenbergen, ravijnen en duinen. Hier slaapt u onder de sterrenhemel en ervaart u het authentieke eten dat de gastvrije en gulle bedoeïenen u bieden. Een onvergetelijke ervaring!
Overnachting in Wadi Rum.

Dag 7: Wadi Rum - Amman (vrijdag)
Na het ontbijt gaat u naar Wadi Rum, Jordanië's uitgestrekte en weergalmende woestijn, voor een jeeprit. Adembenemend in zijn natuurlijke schoonheid belichaamt Wadi Rum de romantiek van de woestijn. Met zijn maanlandschap van oude valleien en torenhoge zandstenen bergen die uit het zand oprijzen, is Wadi Rum ook de thuisbasis van verschillende Bedoeïenenstammen die in verspreide kampen in het hele gebied leven. Klimmers voelen zich vooral aangetrokken tot Wadi Rum vanwege de enorme granieten en zandstenen kliffen, terwijl wandelaars genieten van de enorme lege ruimtes. Wadi Rum is waarschijnlijk het meest bekend vanwege de connectie met de enigmatische Britse officier T.E. Lawrence, die hier verbleef tijdens de Grote Arabische Opstand van 1917-18. Een groot stuk van David Lean's Lawrence of Arabia werd gefilmd in Wadi Rum. 
Overnachting in Amman.

Dag 8: Vertrek vanuit Amman (zaterdag)
Na het ontbijt vertrekt u naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar huis.

Uw reisprogramma van dinsdag tot dinsdag

Dag 1: Aankomst in Amman (dinsdag)
Bij aankomst in de Jordaanse hoofdstad Amman, wordt u naar uw hotel gebracht. 
Overnachting in Amman.

Dag 2: Amman – Madaba –Mount Nébo – Kerak – Petra (woensdag)
Na het ontbijt rijdt u langs de 2000 jaar oude Kings Highway; de oude weg die in de Bijbel wordt genoemd en die prehistorische dorpen van het stenen tijdperk en bijbelse steden verbindt. U maakt een tussenstop bij Madaba, 'The City of Mosaics', 30 km ten zuiden van Amman. Hier bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheid van de stad, de Grieks-orthodoxe kerk van St. George, waar de beroemde 6e-eeuwse Byzantijnse mozaïekkaart van het Heilige Land en andere bijbelse vindplaatsen te bewonderen zijn. 

Uw volgende stop is Mt. Nebo, bekend als de begraafplaats van de profeet Mozes. De berg, 840 meter hoog, biedt een spectaculair uitzicht op het Heilige Land. Vervolgens rijdt u verder via de Kings Highway, die prehistorische dorpen van het stenen tijdperk met elkaar verbindt, en bijbelse steden, om uiteindelijk bij Kerak te komen, het prachtige kruisvaarderskasteel uit de 12e eeuw na Christus, gelegen op een heuveltop op ongeveer 1000 meter boven de zeespiegel en aan drie zijden omgeven door een dal. Kerak is al zeker sinds de ijzertijd bewoond en was een belangrijke stad voor de Moabieten.
Overnachting in uw hotel in Petra.

Dag 3: Petra - Wadi Rum (donderdag)
Na het ontbijt kunt u een dag lang een bezoek brengen aan de "Rozenrode stad" van Petra, een indrukwekkende schat van de antieke wereld. In 2012 werd het 200e jaar van haar herontdekking gevierd en onlangs werd deze stad uitgeroepen als een van de zeven wereldwonderen. Het is zonder twijfel de meest gekende en bezochte bestemming in Jordanië. In 1985 werd Petra erkend als Unesco werelderfgoed. Begin uw bezoek met een wandeling of een korte paardrit van de hoofdingang van Petra naar de ingang van de oude stad via de "Siq", een 1210 meter lange smalle kloof. Als u het einde van de Siq bereikt, komt het eerste en grootste monument van Petra langzaam in zicht; dit is het beroemde monument van de Schatkist "Al Khazneh". Petra is een buitengewone en unieke plaats die meer dan 2000 jaar geleden door de Arabische Nabatean werd gebouwd. De Nabatean hebben hun monumentale graftomben, paleizen, tempels en schatten uit de natuurlijke roze stenen en zandstenen uit de woestijn uitgehouwen. Petra was een belangrijk knooppunt voor de zijde-, kruiden- en andere handelsroutes die de Oosterse wereld met die van het Westen verbonden. Trakteer uzelf en laat onze professionele gids u door de architecturale en spirituele wonderen van deze majestueuze plek leiden, waarin elk detail wordt uitgelegd. 
Op twee uur rijden van Petra ligt de Wadi Rum-woestijn, die wordt beschouwd als een van de mooiste ter wereld vanwege de zandsteenbergen, ravijnen en duinen. Hier slaapt u onder de sterrenhemel en ervaart u het authentieke eten dat de gastvrije en gulle bedoeïenen u bieden. Een onvergetelijke ervaring!
Overnachting in Wadi Rum.

Dag 4: Wadi Rum - Amman (vrijdag)
Na het ontbijt gaat u naar Wadi Rum, Jordanië's uitgestrekte en weergalmende woestijn, voor een jeeprit. Adembenemend in zijn natuurlijke schoonheid belichaamt Wadi Rum de romantiek van de woestijn. Met zijn maanlandschap van oude valleien en torenhoge zandstenen bergen die uit het zand oprijzen, is Wadi Rum ook de thuisbasis van verschillende Bedoeïenenstammen die in verspreide kampen in het hele gebied leven. Klimmers voelen zich vooral aangetrokken tot Wadi Rum vanwege de enorme granieten en zandstenen kliffen, terwijl wandelaars genieten van de enorme lege ruimtes. Wadi Rum is waarschijnlijk het meest bekend vanwege de connectie met de enigmatische Britse officier T.E. Lawrence, die hier verbleef tijdens de Grote Arabische Opstand van 1917-18. Een groot stuk van David Lean's Lawrence of Arabia werd gefilmd in Wadi Rum. 
Overnachting in Amman.

Dag 5: Amman - Dubai (zaterdag)
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Amman gebracht, waar u uw vlucht naar Dubai neemt. Bij aankomst in Dubai ontmoet u uw chauffeur en wordt u naar uw hotel gebracht.
Overnachting in Dubai.

Dag 6: Halve dag stadsrondleiding door Dubai en diner aan boord van een Dhow (zondag)
Na het ontbijt vertrekt u voor een halve dag tour door Dubai. De eerste halte is het Dubai Museum, dat een indrukwekkende verzameling informatie en werken over de geschiedenis en het leven in Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten herbergt. Maak een wandeling over het strand en Atlantis en ga verder met een bus naar de beroemde Jumeirah Moskee, langs de Jumeirah Beach Road naar de Burj Al Arab, waar u een fantastisch beeld van dit luxe hotel mee naar huis neemt. Van daaruit passeert u de Madinat Souk en gaat u verder naar Palm Jumeirah, het kunstmatige eiland. Na een korte stop in Atlantis keert u terug naar Sheikh Zayed Road via de beroemde Mall of the Emirates. U zult het winkelcentrum gemakkelijk herkennen dankzij de unieke vorm van de overdekte skipiste. U gaat naar het centrum, naar Burj Khalifa, de hoogste toren ter wereld. Aan Burj Khalifa is het grootste winkelcentrum ter wereld verbonden: de Dubai Mall.
Om 12.00 uur keert u terug naar uw hotel en 's middags, na 18.30 uur, haalt uw chauffeur u op om u naar de opstapplaats te brengen voor uw minicruise op een Dhow. Geniet aan boord van een heerlijk buffet terwijl u de spectaculaire waterkant van Dubai Marina oversteekt. De dhow weergeeft het avontuurlijke verleden van de Emiratis en biedt u een spectaculair uitzicht op de verlichte wolkenkrabbers van Dubai, terwijl u geniet van een zacht zeebriesje.
Overnachting in Dubai.

Dag 7: Vrije ochtend in Dubai en woestijnsafari (maandag)
Na het ontbijt heeft u de ochtend vrij om te ontspannen, terwijl u in de middag door de chauffeur wordt opgehaald voor uw woestijnsafari waarbij het diner is gepland. Na het diner wordt u terug naar uw hotel in Dubai gebracht.
Overnachting in Dubai.

Dag 8: Vertrek vanuit Dubai (dinsdag)
Na het ontbijt vertrekt u naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar huis.

... verder lezen

Uw hotels

Om uw reis nog mooier te maken, geven de u de keuze tussen de beste 4* en 5* hotels waar u in een Standaard Kamer zal verblijven.

Uw 4* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):

- Dubai: Hilton Garden Inn MOE 4* of Millennium Al Barsha MOE 4*
Amman: Lijam Hotel 4*, MenaTayche 4* of Sadeen Hotel 4* 
Petra: Petra Panorama Hotel 4*, Old Village Resort 4* of Petra Palace Hotel 4* 
Wadi Rum: Magic Rum Camp

Uw 5* hotels tijdens de rondreis (of gelijkwaardig):
- Dubai:
 Radisson Blu Water Front 5*, Avani Hotel 5* of Jood Palace 5* 
Amman: Le Grand 5* of Landmark Hotel 5* 
Petra: Hyatt Zaman Hotel 5*, Movennpick Nabatean Castle 5* 
Wadi Rum: Magic Rum Camp

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Bij deze aanbieding profiteert u van een inbegrepen ontbijt. Indien u kiest voor een verblijf in 4* hotels profiteert u van een upgrade naar halfpension (ontbijt en diner geserveerd in het hoofdrestaurant, exclusief drankjes) in Jordanië.

Laat u verleiden door de beroemde hummus, lamsvlees en andere heerlijke lokale specialiteiten. 

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn de vluchten met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met bijbetaling). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken vanaf Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM) en Eindhoven (code: EIN), of u kunt zelf een andere luchthaven van vertrek selecteren.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 12°C max : 23°C
Feb
min : 14°C max : 24°C
Mrt
min : 16°C max : 27°C
Apr
min : 18°C max : 30°C
Mei
min : 22°C max : 34°C
Jun
min : 25°C max : 36°C
Jul
min : 28°C max : 38°C
Aug
min : 28°C max : 39°C
Sep
min : 25°C max : 37°C
Okt
min : 22°C max : 33°C
Nov
min : 18°C max : 31°C
Dec
min : 14°C max : 26°C

Details over uw tour

Alle praktische informatie over uw rondreis:
- De rondreis is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
- Huisdieren zijn niet toegestaan

Inbegrepen in de prijs:
- Accommodatie in 4* of 5* hotels
- Ontbijt 
- Upgrade naar halfpension (exclusief drankjes) in 4* hotels in Jordanië
- Dubai City Tour (halve dag) 
- Woestijnsafari met diner en Dhow Dinner Cruise in Dubai
- 1 welkomstgeschenkje per kamer met producten van de Dode Zee (tot 29/02 en van 01/07 tot 30/08)
- Lokaal diner in Wadi Rum

- Excursies en entreeprijzen volgens het reisprogramma*
- Engelstalige gids tijdens de excursies
- Jeeprit van 90 minuten in Wadi Rum
- Verwelkoming en assistentie bij aankomst op de luchthavens
- Transfers volgens het reisprogramma met voertuigen met airconditioning
Gratis verblijf voor kinderen tot 12 jaar die een kamer delen met twee volwassenen
- Luchthaventransfers 
- Fles water in de bus tijdens de bezoeken
- Vlucht van Dubai naar Amman of andersom

Niet inbegrepen in de prijs:
- Niet vermelde maaltijden en drankjes 
- Niet vermelde bezoeken en entreeprijzen
- Optionele excursies 
- Persoonlijke uitgaven en fooien 
- Visumkosten 
- Verzekeringen (optioneel)
- Alle andere, niet vermelde diensten

De toeristenbelasting moet ter plaatse betaald worden en is niet inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, deze dient ter plekke betaald te worden. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie over uw tour en bezoeken
De hotels, die voldoen aan de lokale normen, zijn indicatief en kunnen ter plaatse gewijzigd worden voor hotels van een soortgelijke categorie. Het reisprogramma is onderhevig aan wijzigingen als gevolg van dwingende redenen zoals vertraagde vluchten, weersomstandigheden of andere gevallen van overmacht. De volgorde van de bezoeken kan ook worden gewijzigd.

... verder lezen

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Onze diensten zijn kwalitatief, betrouwbaar en reactief
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Midden-Oosterse ontsnapping 4*/5*