Hotel Doubletree By Hilton Ras Al Khaimah 4* - Ras Al Khaimah - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Overnacht in een ruime en comfortabele suite die perfect is uitgerust
  • Geniet van het adembenemende uitzicht op de stad vanaf het dak van het hotel onder het genot van een cocktail
  • Neem de shuttle naar het strand voor een ontspannen moment in de zon
  • Ga uitgebreid shoppen in een van de grootste winkelcentra van de stad

Nieuw Voyage Privé

Zorgvuldig door onze reisexperts gekozen

Welkom in... Ras Al Khaimah

Wilt u uzelf onderdompelen in de authentieke sfeer van de Arabische Golf? 
Ga dan naar Ras Al Khaimah, de perfecte plek om te genieten van veelzijdige cultuur. Een authentiek verblijf in de buurt van kale bergen en overblijfselen van de bedoeïenen in het hart van een groene oase... 

De historie van Ras Al Khaimah is goed bewaard gebleven. Geniet hier bovendien van authentieke en heerlijke lokale gerechten... Uw reis naar de wereld van duizend-en-één-nacht begint hier! 

Uw 4* hotel

Welkom in het Doubletree by Hilton Ras Al Khaimah 4*, gunstig gelegen in het centrum van de zakenwijk van de stad, in de buurt van de vele winkelcentra. Profiteer van dit uitstapje om deze groeiende toeristische bestemming te ontdekken.

Ontspan op de witte zandstranden of kies voor een excursie naar de nabijgelegen bergen of de adembenemende woestijnduinen. De omgeving is paradijselijk. De ideale combinatie tussen het Arabische woestijnlandschap en een verblijf aan de kust

Uw kamer

U overnacht in een Deluxe Creek View Kamer.
Speciaal voor u: gratis verblijf voor kinderen onder de 12 jaar die een kamer delen met 2 betalende volwassenen

Uw Deluxe Creek View Kamer biedt u alle nodige ruimte en comfort. Met zijn aparte woonkamer kunt u optimaal genieten van elke ruimte om te ontspannen voor de televisie of te surfen op het web. Na een goede nachtrust in uw comfortabel bed, wordt u wakker met het adembenemende uitzicht over de stad. Neem dan de tijd voor uzelf in uw moderne badkamer.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen
3 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
1 Kind

Uw pension

Deze aanbieding is inclusief halfpension (exclusief drankjes).
Speciaal voor u: galadiner op oudejaarsavond voor alle verblijven inclusief de nacht van 31 december 2018

Voor nog meer gemoedsrust, kunt u ook kiezen voor de all-inclusiveformule.

Neem plaats in de chique omgeving van het Podium Restaurant en proef internationale gerechten die als buffet worden geserveerd. Overdag kunt u afkoelen aan de Fresco Bar met verse sapjes.
's Avonds kunt u ontspannen in een van de comfortabele fauteuils in de Lobby Lounge of een cocktail drinken in de TreeTop Bar op het dak van het hotel met een panoramisch uitzicht op de stad.

Activiteiten

Speciaal voor u: 
- 20% korting in de spa
- Toegang tot Doubletree Beach by Hilton & Spa Marjan Island inclusief transfers (30 minuten rijden)

Vakantie is bedoeld om te ontspannen en het hotel Doubletree by Hilton Ras Al Khaimah heeft dat maar al te goed begrepen! Duik in het zwembad op het dak van het hotel, neem de shuttlebus naar het Doubletree by Hilton van Marjan Island voor een zonnesessie op het strand en ga trainen in fitness.

Trakteer uzelf op een moment van ontspanning in de spa en ontspan in het bubbelbad, de sauna of het stoombad.
Bezoek natuurlijk ook de stad en verken de souks, leer over de geschiedenis in het RAK National Museum, maak een vlucht in een watervliegtuig of verbeter uw golfswing... Er is ongetwijfeld voor elk wat wils!

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Indien u een aanbieding met vlucht kiest, zijn deze met een reguliere of chartermaatschappij en heeft u de keuze tussen economy class (inbegrepen) of business class (optioneel en met supplement). U kunt uw gewenste vertrektijden zelf kiezen tijdens uw reservering. Wees voorzichtig wanneer u de vluchten kiest; vertrek- en aankomstluchthavens kunnen verschillen.

Onze vluchten vertrekken uit Brussel-Zaventem (code: BRU), Brussel-Charleroi (code: CRL), Amsterdam (code: AMS), Rotterdam (code: RTM), Eindhoven (code: EIN) of indien beschikbaar vanuit Oostende, Antwerpen, Luik, Rijsel of Parijs. Informeer goed naar uw luchthaven van vertrek.

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is.

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij.

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat de klant vluchten kiest met een tussenstop en genoodzaakt is een overnachting te nemen, dan dient de klant accommodatie voor de nacht te vinden op zijn eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw bestelling en het tijdstip van de toegang tot het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij vragen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op het e-ticket. Indien het type reservatie dit toelaat, kunt u (of bent u in enkele gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de 1e dag en een vroege vlucht op uw laatste dag.

... verder lezen

Extra informatie vluchten Dubai
Op het moment van uw reservering:
- Indien u kiest voor een late aankomst, checkt u onmiddellijk in bij aankomst.
- Indien u kiest voor een nacht op het vliegtuig, is de check-in beschikbaar vanaf 15.00 uur op de dag van aankomst.
Bij het kiezen van uw terugvlucht:
- Indien uw vlucht vóór 2:30 uur is gepland, kunt u uw kamer niet behouden tot u het hotel verlaat.
- Indien uw vlucht na 2:30 uur is gepland, kunt u uw kamer behouden totdat u het hotel verlaat.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn inclusief.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 12°C max : 23°C
Feb
min : 14°C max : 24°C
Mrt
min : 16°C max : 27°C
Apr
min : 18°C max : 30°C
Mei
min : 22°C max : 34°C
Jun
min : 25°C max : 36°C
Jul
min : 28°C max : 38°C
Aug
min : 28°C max : 39°C
Sep
min : 25°C max : 37°C
Okt
min : 22°C max : 33°C
Nov
min : 18°C max : 31°C
Dec
min : 14°C max : 26°C

Ligging

Al Jazah Road, Ras Al Khaimah, Verenigde Arabische Emiraten

De afstand tussen de luchthaven van Dubai en uw hotel bedraagt 98 km.

Details over het hotel

Alle praktische informatie over het hotel:
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 154
Check-in:  15.00u
Check-out: 12.00u
Huisdieren zijn niet toegestaan

De toeristenbelasting is inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het optionele all-inclusive pakket omvat:
- Ontbijt-, lunch- en dinerbuffet in het hoofdrestaurant of snacks voor de lunch in Doubletree by Hilton Marjan Island & Spa
- Drankjes in de bar van het hotel en Beach Bar in het Doubletree by Hilton & Marjan Island Spa vanaf 12:00 uur: bier, wijn, whisky en gin
- Een voucher van 60 AED voor een diner in een à-la-carterestaurant

Het all-inclusive-arrangement begint bij het ontbijt op de dag van aankomst en eindigt bij het ontbijt op de dag van vertrek.

Het hotel beschikt over*:

  • Wifi
  • Stomerij
  • Wasserij
  • Gratis pendeldienst naar het strand
  • Kledingwinkel
  • Excursiebalie
  • Parkeren
  • Conciergerie

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Wifi
  • Airconditioning
  • Telefoon
  • Thee en koffie set
  • Kluis
  • TV
  • Minibar

Activiteiten bij het hotel*:

  • DoubleTree Fitness by Precor
  • Zwembad op het dak
  • Spa met behandelingskamers, sauna, bubbelbad, stoombad
  • Shuttle naar het strand

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

Lokale belasting Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten

Indien u in het bezit bent van een verblijfsvergunning voor een van de lidstaten van de Samenwerkingsraad van de Arabische Golfstaten (Saoedi-Arabië, Oman, Koeweit, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten of Qatar) en daarnaast gebruik wilt maken van de aanbiedingen van Voyage Privé, dient u mogelijk lokale belasting te betalen bij aankomst bij het hotel. De hoogte van deze belasting kan variëren en hoge bedragen aannemen. Het bedrag dient direct aan het hotel te worden betaald. Voyage Privé is niet aansprakelijk voor deze belasting en claims worden niet geaccepteerd.

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Doubletree By Hilton Ras Al Khaimah 4*