Hotel Nautilus 4* Miami & optionele stopover in New York - Miami - Tot -70% | Voyage Privé

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Verblijf in het unieke Hotel Nautilus, op een steenworp afstand van het strand en dicht bij de coole Art Deco-wijk
  • Miami is beroemd om zoveel dingen, waaronder het tropische klimaat, de levendige stranden en een elektrische mix van culturen
  • Voeg een stopover in New York toe en overnacht in het hartje van Manhattan

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... Miami!

Wat denkt u van een vakantie naar de Amerikaanse Riviera? Het iconische South Beach is het hele jaar door opwindend, adembenemend en verrassend. Dit is niet voor niets de internationale topbestemming voor de rich and famous met prachtige witte stranden aan turquoise water, een opzwepend nachtleven en kleurrijke architectuur. Of u nu wilt genieten van het aangename klimaat of de rijke cultuur van deze smeltkroes wilt opsnuiven, de hoofdstad van de Sunshine State dit is the place to be! 

En als u eens iets anders wilt, kunt u richting het prachtige Key Biscayne, een eiland ten zuiden van Miami Beach dat met het vasteland verbonden is via de Rickenbacker Causeway. En naast kilometerslange, paradijselijke stranden, kunt u ook de natuur induiken in het Everglades Nationaal Park
Miami heeft iets voor iedereen!

Optioneel kunt u kiezen voor een stopover in New York om een andere, iconische bestemming in de USA te ontdekken!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

Aanbieding 1: Verblijf in Miami

Aanbieding 2: verblijf in New York en Miami
- 7 nachten waarvan 3 in New York en 4 in Miami
- 8 nachten waarvan 4 in New York en 4 in Miami
- 9 nachten waarvan 4 in New York en 5 in Miami
- 10 nachten waarvan 5 in New York en 5 in Miami
- 11 nachten waarvan 5 in New York en 6 in Miami
- 11 nachten waarvan 4 in New York en 7 in Miami

Nautilus 4* Miami

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Stadsbelasting van 14% inbegrepen
In het hartje van de art deco wijk aan Collins Avenue vindt u de perfecte uitvalsbasis om de hoofdstad van de Sunshine State te ontdekken: Hotel Nautilus Miami 4*. In de buurt vindt u tal van restaurants, bars en cafés, maar ook het strand ligt op wandelafstand en als u het eindeloze uitzicht over de oceaan bewondert, droomt u helemaal weg! Op slechts 10 minuten wandelt u naar South Beach waar u niet alleen het iconische strand vindt, maar ook een levendige buurt.

Uw hotel werd in 1850 ontworpen door de bekende architect Morris Lapidus en vandaag is het helemaal gerenoveerd in een moderne stijl met behoud van de oorspronkelijke sfeer. Ontdek de gezellige ruimtes, de zonnige terrassen en de schitterende faciliteiten... Uw vakantie is goed begonnen!

Uw kamer

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • King Kamer

King Kamer (27 m²)

Uw gezellige kamer is volledig uitgerust om u een verblijf in alle comfort te garanderen, de perfecte plek om te relaxen na een dag in de stad. Ontdek uw queensize bed, neem een douche in de luxueuze badkamer voor u zich in een zachte badjas wikkelt en geniet van een lekkere espresso die u zelf klaarmaakt met de koffiemachine op uw kamer. Of zet een streepje muziek op met de bluetooth speakers terwijl u zich klaarmaakt om het nachtleven in te duiken... In Miami is het allemaal mogelijk!

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen

Uw pension

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Amerikaans ontbijt
Laat u verleiden door de mediterrane keuken in de Nautilus Cabana Club waar u geniet van een heerlijke maaltijd in het gezellige restaurant of op het zonnige terras. Hier krijgt u de smaken en geuren uit het zuiden van Frankrijk op uw bord onder de stralende zon aan de rand van het zwembad... 

Voor een vers fruitsapje, koffie en gebakje moet u richting Nauti Grind en een lekkere cocktail neemt u in het elegante kader van de Lobby Bar om de dag in stijl af te sluiten.

Activiteiten

In deze luxueuze omgeving staat maar één ding op het programma: genieten! Nadat u de winkels, restaurants, nachtclubs en stranden heeft ontdekt, profiteert u van pure verwennerij in de spa van het hotel. Kies uit een waaier aan massages en behandelingen om helemaal te relaxen... Daarna neemt u een duik in het zwembad of gaat u zonnebaden op het terras, voorzien van ligstoelen en parasols... Alles mag en niets moet!

Uw optionele stopover in New York

Just for you
Onderhandeld voor jou:
  • Studio Suite
  • Ontbijt
  • Staatsbelasting van 14,75% en stadsbelasting van $ 3,5 inbegrepen
New York heeft het werkelijk allemaal: een opwindend nachtleven, innovatieve theaters, verfijnde restaurants, architecturale meesterwerkjes en iconische monumenten. U logeert in het hartje van de stad die nooit slaapt in het Staybridge Suites Times Square! Of u nu kiest voor een dagje shop-till-you-drop of sightseeing, u zult niet teleurgesteld zijn. 

Uw stijlvolle hotel ligt in het hartje van Midtown Manhattan, perfect om must-sees zoals Times Square, het Empire State Building en het Rockefeller Center te bezoeken. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf in de meest tot de verbeelding sprekende stad ter wereld, waaronder wifi, een fitness, lounge en bar. 

Uw kamer
Uw nachten in New York brengt u door in een ruime Studio Suite met een chique inrichting en alle voorzieningen die u nodig heeft voor een perfect verblijf. Leg u na een drukke dag in de stad neer op een comfortabel queensize bed, ontdek de moderne badkamer, zet de airconditioning aan en kijk wat TV terwijl u nipt van een kopje koffie.

Uw pension
Geniet na een welverdiende nachtrust van een lekker ontbijt met de keuze tussen heerlijke lekkernijen om uw dag op de perfecte manier te starten. De stijlvolle buurt is de perfecte plek om uw avond af te sluiten met een fruitige cocktail of lichte snack. Of blijft u liever in uw kamer? Dan kunt u maaltijden van naburige restaurants gewoon aan de deur laten leveren!

Activiteiten
Uw hotel beschikt over alle moderne faciliteiten die uw verblijf helemaal af zullen maken. Wat denkt u van een workout in de high-tech fitness om uw dag te starten? Of blijft u liever relaxen in de stijlvolle lounge met een drankje? Eens u buiten stapt, kunt u makkelijk naar Times Square, The High Line, het Empire State Building en de Hudson Yards.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen Volwassenen Volwassenen
4 Volwassenen
of
Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen
+
2 Kinderen

Extra opties in Miami

Miami tour met de schilderachtige bus - meerdere stops – 2-daagse pas

Extra opties in Miami
Ontdek het beste van Miami met een tweedaagse hop-on, hop-off buspas. Deze eenvoudig te gebruiken pas biedt onbeperkte toegang tot een panoramische hop-on, hop-off sightseeing bus, met de keuze uit twee schilderachtige routes. U ontvangt ook een ontspannende cruise langs Biscayne Bay en een avond rit door de stad.

De bus stopt bij de populairste bezienswaardigheden van de stad, zoals Miami Beach, South Beach, Little Havana, Coconut Grove, Downtown Miami en Coral Gables. Er is ook een meertalige audiogids die onderweg interessante feiten vertelt.

Info: Elke dag, audiogidsen zijn beschikbaar in het Engels.

Bezoek de Everglades met een draagvleugelboot & ontdek de alligator

Extra opties in Miami
Ontdek het Everglades National Park en zijn beroemde alligators op een onvergetelijke draagvleugelboot excursie. Spring aan boord van een luchtboot en doorzoek de moerassen van een van de populairste attracties van Florida. Na het zoeken naar de alligators per boot, zult u een adembenemende show van alligators bijwonen.

Info:
-Tour en show in het Engels
-Engelse audiogidsen zijn beschikbaar tijdens de busrit naar de Everglades
-Vervoer vanaf Miami is inbegrepen

Extra opties in New York

New York CityPASS - toegang tot 6 topattracties - 9 dagen

Extra opties in New York
Bespaar geld en ervaar het beste van New York met de New York CityPASS. Deze negendaagse pas biedt toegang tot de volgende musea en bezienswaardigheden:

- Het Empire State Building
- Het Metropolitan Museum of Art (MET)
- Het American Museum of Natural History
- Het Guggenheim Museum (skip-the-line-toegang) OF Top of The Rock (skip-the-line-toegang)
- Het Vrijheidsbeeld & Ellis Island OF een Cruise Drive (skip-the-line-toegang)
- Het National September 11 Memorial & Museum OF Het Intrepid Sea, Air & Space Museum (skip-the-line-toegang)

Belangrijke informatie:
- Elke attractie kan slechts eenmaal worden bezocht, behalve het Empire State Building, waar bezoekers op dezelfde dag van een tweede bezoek kunnen genieten om 22.00 uur (tussen juni en augustus) en om 20.00 uur (tussen eind september en mei).
- In het geval van een grote toestroom bij een attractie, kunt u ook worden verzocht om aan te sluiten in de hoofdwachtrij.
- Voor Het National September 11 Memorial & Museum zal een schema worden toegewezen bij aankomst.

... verder lezen

Helikoptervlucht over New York 

Extra opties in New York
Neem deel aan een van de populairste activiteiten in New York en geniet van alle sensaties tijdens uw vlucht over de stad. Vlieg over het zuiden van Manhattan en de iconische monumenten van de Big Apple: het Vrijheidsbeeld, de Freedom Tower - het hoogste gebouw van New York, Ellis Island, Battery Park, de Brooklyn Bridge en Governors Island.

We raden u aan om aan het begin van uw verblijf over New York te vliegen. Bij slecht weer kan de vlucht in dat geval opnieuw worden gepland, zodat u deze unieke ervaring niet hoeft te missen.

Belangrijke informatie:
- Excursie beschikbaar van maandag tot dinsdag   
- Vertrektijden: 09.00, 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00, 17.00 ,18.25 of 19.25 uur 
- Vertrekplaats: 78 John Miller Way, Kearny, New Jersey  
- Duur: 12 minuten    
- Maximaal 5 personen per helikopter     
- Een identiteitsbewijs kan gevraagd 
- U dient 1 uur 15 minuten vóór de vlucht aanwezig te zijn voor instapformaliteiten      
- Kinderen onder de 16 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene 
- Ticket is niet restitueerbaar (behalve in geval van grote problemen) 
- Ticket is niet wijzigbaar 21 dagen voor de gekozen vluchtdatum 

Niet inbegrepen in de prijs:
- Registratiekosten die moeten worden betaald tijdens het boeken van de vlucht op de website van onze excursiepartner 

... verder lezen

Helikoptervlucht over New York met open deuren

Extra opties in New York
Geniet van een uitzonderlijke ervaring ... Tijdens deze helikoptervlucht over het zuiden van Manhattan blijven de deuren open!

Op het programma staan:
- Het Vrijheidsbeeld en Ellis Island
- Governors Island 
- Freedom Tower 
- Brooklyn Bridge 
- Verrazano-Narrow Bridge 
- Lower Manhattan 
- En nog veel meer

Het is een droom om de iconische monumenten vanuit de lucht te bewonderen.

We raden u aan om aan het begin van uw verblijf over New York te vliegen. Bij slecht weer kan de vlucht in dat geval opnieuw worden gepland, zodat u deze unieke ervaring niet hoeft te missen.    

Belangrijke informatie:
- Excursie beschikbaar van maandag tot zondag 
- Vertrektijden: om 09.00, 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00, 17.00, 18.25 en 19.25 uur 
- Vertrekpunt: 78 John Miller Way, Kearny, New Jersey 
- Duur: 16 minuten   
- Maximaal 5 personen per helikopter   
- Een identiteitsbewijs kan gevraagd worden   
- U dient 1 uur en 15 minuten vóór de vlucht aanwezig te zijn voor instapformaliteiten   
- Kinderen onder de 16 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene   
- Geen terugbetaling mogelijk (behalve in geval van grote problemen)   
- Ticket is niet wijzigbaar 21 dagen voor de gekozen vluchtdatum  

Niet inbegrepen in de prijs:
- Registratiekosten die moeten worden betaald tijdens het boeken van de vlucht op de website van onze excursiepartner  

... verder lezen

Uw reis

Informatie over uw vluchten

Sommige vluchten vinden 's nachts plaats, een vroege aankomst in het hotel is dus mogelijk. U kunt te allen tijde vragen aan de receptie bij aankomst of uw kamer al beschikbaar is. 

De beschikbaarheid van vluchtschema's getoond tijdens het reserveren in real time, kunnen variëren zowel in uren als in tarieven. Een convocatie wordt via de e-mail verstuurd, een paar dagen na de reservering. Aangekochte vliegtickets worden niet terugbetaald, zo ook geen wijzigingen of annuleringen van de luchtvaartmaatschappij. 

De selectie van de vluchtschema's wordt gemaakt door de opdrachtgever (luchtvaartmaatschappij). Voyage Privé is niet verantwoordelijk voor late aankomst door wijzigingen in het vluchtschema. In het geval dat u kiest voor vluchten met een tussenstop en genoodzaakt bent een overnachting te boeken, dan is dit uw eigen verantwoordelijkheid. Voyage Privé kan in geen geval deze kosten dragen. Controleer het aantal nachten van uw reservering en het check-in tijden van het hotel. Voyage Privé is niet verantwoordelijk indien vluchtschema's niet samenvallen met het moment van inchecken in het hotel. Aangezien wij de vluchttijden niet beheren, kan Voyage Privé tevens niet verantwoordelijk worden gehouden voor een late vlucht op de eerste dag en een vroege vlucht op uw laatste dag. Heeft u vragen met betrekking tot het boeken van een vlucht, dan kunt u deze rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij stellen.

De gegevens van de vluchten kunt u terugvinden op uw e-ticket. Indien het type reservering dit toelaat, kunt u (of bent u in veel gevallen zelfs verplicht) online in te checken op de website van de luchtvaartmaatschappij, en dient u het ticket zelf uit te printen en mee te nemen naar de luchthaven.

Sommige vliegtickets bevatten een treinreis als onderdeel van het traject. Wanneer een treinreis voorafgaat aan uw vlucht, bent u verplicht om de treinreis te gebruiken. Indien u dit niet doet wordt dit als no-show aangemerkt en worden vervolgtickets mogelijk geannuleerd. Als gevolg hiervan zult u verplicht zijn om hoge wijzigingskosten te betalen op de luchthaven om alsnog uw vlucht te kunnen nemen. Voyage Privé kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor deze kosten.

... verder lezen

Uw bagage

Voor bagage, maaltijden en andere services dient bij sommige luchtvaartmaatschappijen extra te worden betaald. Om te weten of bij uw vliegtickets een stuk ruimbagage is inbegrepen, klikt u op 'details' bij het kiezen van uw vluchten op het moment van uw reservering. Indien u geen bagage heeft toegevoegd aan uw reservering, kunt u vóór uw vertrek op de site van de luchtvaartmaatschappij met behulp van uw bookingsreferentie tegen extra tarief een extra ruimbagage toevoegen. De tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

... verder lezen

Uw transfers

Retourtransfers tussen de luchthaven en het hotel zijn exclusief. Indien beschikbaar kunt u tegen bijbetaling een transfer bijboeken tijdens de tweede stap van uw boeking.

Belangrijke informatie wanneer u zonder vlucht boekt en de optie 'transfer' bijboekt of als deze standaard inbegrepen is: Gelieve zo spoedig mogelijk uw vluchtgegevens door te geven middels het daarvoor bestemde formulier in uw account. Zonder deze informatie is het voor ons helaas niet mogelijk om uw transfers te organiseren.

... verder lezen

Het weer

Jan
min : 11°C max : 21°C
Feb
min : 12°C max : 22°C
Mrt
min : 14°C max : 24°C
Apr
min : 17°C max : 27°C
Mei
min : 20°C max : 30°C
Jun
min : 22°C max : 32°C
Jul
min : 23°C max : 32°C
Aug
min : 23°C max : 32°C
Sep
min : 22°C max : 31°C
Okt
min : 19°C max : 28°C
Nov
min : 14°C max : 24°C
Dec
min : 12°C max : 22°C

Ligging

Nautilus Hotel: 1825 Collins Ave, Miami Beach, FL 33139, USA
Staybridge Suites Times Square: 340 W 40th St, New York, NY 10018, USA

De afstand tussen de luchthaven van Miami en uw hotel bedraagt 20 km.
De afstand tussen de luchthaven van JFK en uw hotel bedraagt 27 km.

Details over uw hotels

Alle praktische informatie over het Nautilus Hotel in Miami: 
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit
Aantal kamers in het hotel : 250
Check-in: 15.00 uur
Check-out: 12.00 uur
Huisdieren zijn niet toegestaan

Onze prijs is exclusief een resorttoeslag van $ 39,90 per kamer per nacht. Deze dienen rechtstreeks aan het hotel betaald te worden. De stadsbelasting van 14% is inbegrepen. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing. 

Het hotel beschikt over*:

  • Gratis wifi
  • Airconditioning
  • Lift
  • Dagelijkse schoonmaak
  • Wasserij
  • Strijkdienst
  • Roomservice

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Queensize bedden
  • Bluetooth speakers
  • Televisie met 48 premium zenders
  • Films op aanvraag
  • Wekdienst
  • Minibar
  • Espressomachine
  • Airconditioning
  • Bureau
  • Kleerkast
  • Kluis
  • Privébadkamer
  • Handdoeken en badjassen

Activiteiten bij het hotel*:

  • Zwembad met zeewater
  • Spa
  • Massages en behandelingen
  • Fitness

Alle praktische informatie over het Staybridge Suites Times Square in New York (optioneel):
Het hotel is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.
Check-in: 15.00 uur 
Check-out: 12.00 uur 
Huisdieren zijn niet toegestaan. 

In New York zijn alle belastingen (14,5% en  $3,5 per dag) inbegrepen in deze aanbieding. Tarieven en tijden zijn indicatief en zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen.

Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het hotel beschikt over*:

  • Receptie
  • Wifi
  • Conciërge

De kamers zijn uitgerust met*:

  • Wifi
  • Kluis
  • Mini-koelkast
  • Bureau
  • TV

Activiteiten bij het hotel*:

  • Fitness

*Voor sommige voorzieningen/diensten wordt er een toeslag gerekend, ter plekke te betalen. Sommige voorzieningen/diensten zijn onder voorbehoud en kunnen niet beschikbaar zijn.

Belangrijke informatie

Heeft u een paspoort en visum nodig? Bekijk het op de website van de overheid.
Voor België, klik hier.
Voor Nederland, klik hier.

Graag wijzen wij u erop dat voor sommige bestemmingen uw paspoort op de dag van vertrek nog 6 maanden geldig dient te zijn. Reisadviezen, algemene informatie over het land en de administratieve formaliteiten die nodig zijn voor het verblijf en die gevraagd worden aan burgers, kunnen geraadpleegd worden op de webpagina van de overheid.

Sinds 26 juni 2012 mogen de kinderen niet meer ingeschreven staan op de paspoort van hun ouders. Zij moeten dus in het bezit zijn van een eigen reisdocument.

Wanneer u de namen invoert tijdens het boekingsproces vragen wij u te verifiëren dat de voor- en achternamen die u invult dezelfde namen zijn als de namen op uw paspoort dat gebruikt zal worden voor de reis. Enige fouten zullen leiden tot wijzigingskosten om uw ticket aan te passen met de juiste gegevens.

Hoewel wij ernaar streven om u te voorzien van de meest actuele informatie, kunnen wij niet garanderen dat alle faciliteiten en diensten beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u reist buiten de belangrijkste vakantieperiodes.

ESTA-reistoestemming

ESTA (Electronic System for Travel Authorization) is een verplicht formulier dat u online moet invullen wanneer u vliegt naar, of een tussenlanding maakt in, de Verenigde Staten van Amerika. Dit document moet in orde zijn voordat u aan boord gaat van het vliegtuig. Reizigers zijn hier zelf verantwoordelijk voor en kosten worden niet gedekt door Voyage Privé.

De ESTA-reistoestemming is verplicht sinds 12 juni 2009 voor:
- passagiers wiens land deel uitmaken van het Visa Waiver programma,
- passagiers die voet zetten op Amerikaanse bodem als toerist voor een verblijf van minder dan 90 dagen,
- passagiers die een tussenlanding maken wanneer zij naar een ander land reizen. In dit geval, moeten de passagiers « in transit » schrijven als eindbestemming,
- passagiers die per boot of per vliegtuig aankomen.

Belangrijk:
- Paspoort geldig bij inreis en tijdens verblijf. Voorlopig paspoort wordt niet aanvaard.
- U moet beschikken over een bewijs van financiële solvabiliteit (kredietkaarten, reischeques, etc.)
- Kinderen en studenten zijn niet te allen tijde verplicht een ESTA-reistoestemming te hebben. We verwijzen u hiervoor naar onderstaande site.
- Een ESTA-reistoestemming is langere tijd geldig

Registreer via de ESTA-website https://esta.cbp.dhs.gov/esta uw reis naar de VS tijdig, zodra u reisplannen hebt!

Voor meer informatie over een ESTA kunt u terecht op de website van uw eigen overheid, of via onderstaande link naar een FAQ website van Washington: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/esta/enhancements-to-esta-faqs

Informatie over onze aanbiedingen

Indien u een eenpersoonskamer boekt, kan de kamerbezetting niet worden gegarandeerd. Volgens beschikbaarheid wordt u ondergebracht in een éénpersoonskamer, tweepersoonskamer met twee enkele bedden of een tweepersoonskamer met een dubbel bed.

De ligging op onze kaart dient alleen als richtlijn en kan afwijken van de werkelijke locatie van het hotel.

Uw contactgegevens kunnen worden doorgegeven aan het hotel, zodat ze contact met u kunnen opnemen om uw reservering te bespreken voordat u aankomt.

Bij aankomst kan u worden gevraagd om een creditcard voor te leggen om eventuele aankopen in het hotel te waarborgen. Hoewel we ons inspannen om actuele informatie te verstrekken, kunnen we niet garanderen dat alle hotelfaciliteiten en -services beschikbaar zullen zijn tijdens uw verblijf, vooral wanneer u buiten de belangrijkste vakantieperioden reist.

De waardering van het hotel wordt gequoteerd met een aantal sterren. Deze voorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van het land van reizen.

Onze beloften

  • Aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsreizen
  • Exclusieve prijzen en kortingen tot 70%
  • Raadpleeg onze hulprubriek 24 uur per dag, 7 dagen per week
Meer wetenMinder weten

Onze aanbiedingen zijn zorgvuldig gekozen vanwege hun hoge kwaliteit

- Curated aanbiedingen zorgvuldig geselecteerd door onze reisexperts.

- We zijn wereldwijd erkend in de toeristische sector.

- We ontwikkelen ons voortdurend en blijven ons verbeteren dankzij de feedback van onze leden.


Exclusieve prijzen en kortingen tot -70%

Onze flash-verkoop garandeert onze leden de beste tarieven op de markt.

- De flashverkoop van 7 dagen kan uitzonderlijk worden verlengd of aangevuld afhankelijk van beschikbare data.

- Dankzij onze hoog aangeschreven reputatie en groeiend ledenaantal onderhandelen wij de beste prijzen voor u.

- Een exclusieve korting op basis van de referentieprijs aangeboden door onze partners en leveranciers (maximale prijs geadverteerd voor een kamer en op basis van een pension, op een specifieke periode), gegarandeerd door middel van een contract voor elke verkoop.


We bieden betrouwbare, verantwoordelijke en hoogwaardige service.

Ons doel: onze leden een unieke en onvergetelijke reiservaring bieden.

- Een eenvoudige, inspirerende en innovatieve service, zowel op pc als mobiel.

- Lokale ondersteuning van professionals voor al uw vragen.

- Klantenservice die 6 dagen per week voor u beschikbaar is voor, tijdens en na uw reis.

  1. Voyage Privé
  2. Luxe vakantiehuis
  3. Hotel Nautilus 4* Miami & optionele stopover in New York