Icelandair Hotel Reykjavik Marina 4* & Radisson Hotel New York Times Square - New York - Tot -70% | Voyage Privé

Schrijf u gratis in

Schrijf u gratis in

Bespaar tot 70% op Europese stedentrips, rondreizen & exotische droomvakanties

of
Al lid? Log in
Meer dan 7,3 miljoen mensen hebben ons hun vakantie al toevertrouwd! Exclusieve voordelen voor onze leden
Exceptionele reizen voor de beste prijzen
Onze klantenservice staat voor u klaar

Dagelijkse selectie van uitzonderlijke reizen, exclusief gereserveerd voor onze leden.

Dagelijkse uitzonderlijke reizen, alleen voor onze leden.

Wij hebben getest en zijn fan

  • Ontdek de wonderen van IJsland wanneer u een vakantie boekt in het Icelandair Hotel Reykjavik Marina 4*, in het populaire 101 havengebied van Reykjavik
  • Ga dan naar het gloednieuwe Radisson Hotel New York Times Square dat opent in december 2019, en ligt op slechts acht minuten lopen van het wereldberoemde Empire State Building !
  • Geniet van een scala aan excursies tijdens uw verblijf in IJsland, waaronder de prachtige Gouden Cirkel en het Noorderlicht !
  • Tijdens uw vakantie wordt u ondergebracht in een comfortabele kamer, compleet met een heerlijk dagelijks ontbijt in IJsland

De beoordeling van onze klanten

Welkom in ... Ijsland en de Verenigde Staten !

Ijsland

Reykjavik is de meest noordelijke hoofdstad ter wereld en heeft een unieke sfeer die maar weinig andere steden kunnen evenaren. Een korte vakantie in Reykjavik kan zo levendig of relaxed zijn als u wilt - deze aanbieding omvat een aantal essentiële IJslandse ervaringen, waaronder het zoeken naar een glimp van het beroemde noorderlicht.

Het Icelandair Hotel Reykjavik Marina 4* is ideaal gelegen in het stadscentrum, in het trendy 101 havengebied. Deze centrale locatie maakt het ideaal voor het verkennen van de unieke architectuur van de stad, de geweldige restaurants en het kosmopolitische nachtleven.

New York

New York, de zogenaamde 'stad die nooit slaapt', is een opwindende en dynamische stad met hippe restaurants, chique uitgaansgelegenheden, een hypermodern theater en architecturale meesterwerken - wat allemaal bijdraagt aan een levendige en onvergetelijke vakantie. Bestaande uit vijf stadsdelen, waaronder het iconische Manhattan en het hippe Brooklyn, valt er zoveel te ontdekken in deze opwindende megastad.

Bij hun eerste bezoek moeten reizigers de iconische bezienswaardigheden van de stad ervaren: verblind worden door de stadslichten op Times Square, een show bekijken op Broadway, het art-deco Empire State Building beklimmen of ontspannen in het ruime Central Park van 843 hectare. Wanneer u klaar bent met uzelf onder te dompelen in de stadssfeer van Manhattan, maak dan een wandeling over de Brooklyn Bridge en bewonder de skyline van Brooklyn Bridge Park.

New York bestaat uit meer dan alleen bruisende straten - ga naar Coney Island voor een leuke dag op het strand, of neem een veerboot naar het Vrijheidsbeeld in de haven van New York om dit onvergetelijke symbool van Amerika te zien. Keer terug naar Manhattan om pizza te smullen in Little Italy voordat u een reis maakt naar een van de modernste buurten van de stad in Hudson Yards. U wordt verwend met een keuze aan bezienswaardigheden om te verkennen!

Reisbeschrijving

De volgende opties voor uw reis zijn mogelijk:

7 nachten
3 nachten in Reykjavik + 4 nachten in New York

8 nachten
3 nachten in Reykjavik + 5 nachten in New York

9 nachten
3 nachten in Reykjavik + 6 nachten in New York

10 nachten 
3 nachten in Reykjavik + 7 nachten in New York

Icelandair Hotel Reykjavik Marina 4*

Het Icelandair Hotel Reykjavik Marina 4* ligt vlakbij het stadscentrum, de haven en dicht bij de coole en hippe winkels, cafés en andere gelegenheden. Vanaf het hotel is het maar een korte wandeling naar vele van de beste attracties van Reykjavik, waaronder het nieuwe geweldige concertgebouw Harpa, het stadhuis, de winkelstraten, kunstmusea, restaurants, en meer!

Het hotel wordt gekenmerkt door originele, kleurrijke en moderne designs, in combinatie met oude overblijfselen van de haven en de scheepswerf. Het hotel beschikt onder andere over een gezellig café met zicht op de zee en de bergen, een privécinema en een kleine fitness.

Uw kamer

Just for you
Speciaal voor u:
  • Standaard Kamer

Standaard Kamer

De inrichting van uw comfortabele Standaard Kamer is maritiem geïnspireerd met een chique twist met pluche meubels, kleurrijke patronen en eigenzinnig decor. En het uitzicht? Geniet van de veelkleurige huizen in de populaire Vesturbaer-wijk aan de westkant van Reykjavik.

Maximale kamercapaciteit:

Volwassenen Volwassenen
2 Volwassenen